benim böyle devam etse bugün yarın yumurtlayacam gibi..
ve daha sıfır çalışma..
bebişi rüyamda göremem bu şekilde
yumurtlayacağını bilmek de güzel.
bak ben adet oldum ama ff ye göre yumurtlamadım.
boş boş adet oluyorum sanırım ben
Kızlaarr lütfen umutsuz olmayın.ateş yumurtlama hepsi birer bahane,ol diyecek olan ALLAH. Siz içinizi ferah tutup bol dua edin.tüm dualarım sizinle canlarım topik arkadaşlarım benim
benim bildiğim pkolar hem yumurtlamaz hem de bazılarının yumurtaması çatlamaz.
yani yumurtlamayla ilgili her çeşit fonk. bozukluğu çıkabilir.
doğru söylüyorsun canım o da olabilir
yağmurum 38 de yumurtadın galibagünaydıııııın kızlar benim ateş bugünde dün kü gibi çıktı gerçi akşam bölük pörçük uyudum amaff ne zamana çizgi çeker ki bana çatladım heralde ben dimi :26:
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
aynen öyle valla kusum oyun oynuyo sanki bu ay bizle bu yumyumlarama belki bu düşüş yükseleceğine isarettir inşallah yarın yükselir ateşin
canım yaa topiğe girerken en merak ettiğim tablolardan biri de seninki
filozof inan senin tablondan ben bir şey anlamadım daha canımkızlar benim ateşe de bakın ya
42798f Ovulation charts on FertilityFriend.com
ovulasyon testinde ikinci çizgi birinciden daha koyu çıktı
ama kociş hasta diye yapamıyorum gücüm dermanım yok diyo ya
off yaa...
geçen ay geç yumurtladım aliba gecikti..
bu ayda erken yumurtluyorum demek ki..
hamile kaldığım ilk ayda, önceki ay gecikme yaşamıştım diğer ayında ilk hamileliğimi yaşaşmıştım..
acaba bu ay şansım daha yüksek mi olacak
hoşş çalışma olmadıktan sonra nasıl bebiş olacak ya..
inş yarına kadar kociş iyileşir ya
canım adet olmuşsun hadi yeni döngü yeni umutlaraşırı yavaş geliyor sanırım
önceki adetimde pembe akıntının ardından ertesi gün kanamam artmıştı.
şimdi tık yok ama kasık ağrım ve bacak ağrım var aynı adetliyken yaşadığım ağrılardan.
hayırlısı bakalım
zaten doğru dürüst halvet de olamadık yumurta da olmamış zati bu ay
20. güne çizmiş ff canım tam tahmin etttiğim gibiKuzular herkeze hayırlı günler
Benim tabloya neler oluyo böle :18:
4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com
inş. canım geç meç valla çatladı ya sen ona bakSelam canım bende anlaşılan geç çatladım bu ay hiç bu kadar uzun sürmemişti ne diyim dengem şaştı. 37 de çatladım 44 de test yaptım negatif çıktı. Bekliyorum hala ne gelen ne giden var. haftaya tekrar yapacağım test.
Umarım bu geç çatlamaların sonu hayırlı olur hepimiz için. :))
423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateş ölç canım bak yumurtlamadığını gördün, ateşten vazgeçme canımGeldi benim kırmızılar yahu bu ateş ölçme bana göre değil sanırım ne zaman yumurtadım ki şimdi ben??
ay canım benim iyiyiz iyiyiz çok şükürnerelerdesin güzellik ya yoksun bi gidiyosun pir gidiyosun nasılsın ben tüm gün çalışanlardanım malesefbirazdan çıkıcam bebiş iyi dimi ? tabi sende
canım adet olmuşsun hadi yeni döngü yeni umutlar
siz çok acil bebiş düşünmüyorsunuz canım doktor için erken size, konuşmuştuk hani bu konuyuoradan hatırlıyorum
bu ay soğan kürü incir falan denemeyi düşünüyor musun?
belki işe yarar PKOlularda çok işe yarıyormuş
ateş ölç canım bak yumurtlamadığını gördün, ateşten vazgeçme canım
yumurtlamadan da adet olursun zaten geç olmuşsun 38. gnülük döngü uzun yani... klasik PKO...
ööstrojen de kalınlaştırıyor rahim duvarını, progestan gibi gebeliğe uyygun kalınlaştırmasa da...
yağmurum 38 de yumurtadın galiba
bakalım yarınki ateş çok önemli
36. 37. ve 38. günler var mıydı çalışmalar
canım yaa topiğe girerken en merak ettiğim tablolardan biri de seninki
ama yaramazlık yapıyor bu ay bir inip bir çıkıyor
dinleniyordur yumurtlaıkların belki bu ay... ben öyle tahmin ediyorum canım
filozof inan senin tablondan ben bir şey anlamadım daha canım
2. çizgi koyuysa ovul testinde yarın yumurtlayabilirsin bakalım ateşin nasıl olacak ilerleyen günlerde
şimdilik tablo yoruma açık değil bence canım
aslında 11 de yumurtlamışsın gibi duruyor ama bakalım ilerleyen günler önemli
sen gün aşırı çalış, tabii önce kocanı iyileştir, Allah şifa versin canımmm
canım adet olmuşsun hadi yeni döngü yeni umutlar
siz çok acil bebiş düşünmüyorsunuz canım doktor için erken size, konuşmuştuk hani bu konuyuoradan hatırlıyorum
bu ay soğan kürü incir falan denemeyi düşünüyor musun?
belki işe yarar PKOlularda çok işe yarıyormuş
20. güne çizmiş ff canım tam tahmin etttiğim gibi
bakalım olaack mı bu ay
inş. olur canım, inş. ateşin yüksek çıkar hep de kesin yumurtlamışsın diyebilelim
inş. canım geç meç valla çatladı ya sen ona bakbu geç çatlamaların sonu bu ara hep bebiş oldu inşallah bu da öyle olur
testte çıkmıyor bazen canım ya umut kesme sakınnn, ben çok umutluyum tablondan
bir de mericeyi merak ediyorum yaaa ben bu aradaaa, nerelerde mericeee???
Evet haklısın bir orda bir burda çatlaya çatlaya bir hal oldu benim ki de :))
ya ben bişeyi merak ediyorum. Eğer geç çatlamada olsa hamilelik olduysa bazı sitelerde bu durumda daha fazla düşük olduğunu duydum. Siz bilirsiniz diye soruyorum. ya ne bileyim işte herşeyi düşünüyor insan.
ama pkolar yumurtlamaz yumurtlamaz en kolay da onlar hamile kalır...
canım ovulasyon testini ben önermem ya ben 50 tane eskittim beni verem etti yaaevet canım ben çok istiyorum bebek.
eşim pek oralı değil o yüzden de fazla çalışmamız olmuyor
zaten yumurtladığımı da anlamadığım için ben de zorlamıyorum.
soğan kürünü bekarken denemiştim adet olabilmek için ama işe yaramamıştı.
çok iğrenç bir şeydi yaa bi daha yapamam herhalde
ateş ölçmeye devam edecem canım bir de ovulasyon testiyle beraber denemeyi düşünüyorum.
adet bitince başlanıp 15 gün içiliyordu galiba ama hiç emin değilim canım, sen tekrar araştırsoğan kürünü de denemekte fayda var aslında
bir çok kişiye fayda sağlamış.
adet bitince mi başlanıyor acaba?
canım öyle bir şey asla yokEvet haklısın bir orda bir burda çatlaya çatlaya bir hal oldu benim ki de :))
ya ben bişeyi merak ediyorum. Eğer geç çatlamada olsa hamilelik olduysa bazı sitelerde bu durumda daha fazla düşük olduğunu duydum. Siz bilirsiniz diye soruyorum. ya ne bileyim işte herşeyi düşünüyor insan.
Benim lh son hormon tahlilimde iyi çıkmıştı o yüzden belki doğru sonuç verebilir diye düşündüm. Neyse deneyeyim de içimde kalmasın :) netten sipariş verdim öbür döngüme anca yetişir zaten çok geç geliyor.canım ovulasyon testini ben önermem ya ben 50 tane eskittim beni verem etti yaa
her hafta 1-2 kere pozitif verdi
biz PKOlularsa ovulasyon testi hep yanlış pozitif veriyor canı, doktoruma da anlattım, o da ded, PKOda LH sürekli pik yapıyor dedi, yumurtlama olamadığı için LH hep yüksek kalıyor, zaten bizim sorunumz da o LH işte
adetin ikinci günü ovulasyondaymışçasına yüksek çıkan LHı ölçüp de moraliniz bozma derim
her pozitifi görüdğünde yumurtlayacak ıyım diye ümitlenip ateşin yükselmesiğini görünce nereden aldım bu test kitlerini diyeceksin canım
yumurtlayacağını bilmek de güzel.
bak ben adet oldum ama ff ye göre yumurtlamadım.
boş boş adet oluyorum sanırım ben
gelsin gelsin bak giyin süslen evin içinde olsan bilecanım bende pko lu idim bekarken..
yumurtlayacağımı ben tahmin ediyorum sadece..
ama ovulasyon testi hep pozitif çıkıyo ya..
giderek ümidimi kaybetmeye başladım..
acaba hala devam mı ediyor sorunum
ekinci bende bir halt anlamadım ya..
yumurtladım mı yumurtlamayacam mı..
ama içimden cinsellik gelmiyo orası aşikar
dene canım ben de denedim içimde kalmadı meselaBenim lh son hormon tahlilimde iyi çıkmıştı o yüzden belki doğru sonuç verebilir diye düşündüm. Neyse deneyeyim de içimde kalmasın :) netten sipariş verdim öbür döngüme anca yetişir zaten çok geç geliyor.
Bu ay da normal ateş ölçeyim belki yumurtlarım . Sonraki ay da soğanı denerim. Daha bir döngüde tam olarak ateş ölçtüm. Bir ay daha düzenli ölçeyim bakalım. Belki bir ay yumurtluyor bir ay yumurtlamıyorumdur :))
dene canım ben de denedim içimde kalmadı mesela
aslında yanlış sonuç vermiyor, alet ne yapsın bende LH hep yüksekse
ama çift çizgiyi gördüğünün 2 gün sonrasında yumurtlamıyorsun yani
şu da bir gerçek; gerçek yumurtlama zamanın geldiğinde de pozitif gösteriyor en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?