Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
saribeybicim kesin olarak ben anlasam hic beklemez yorum yapardim sana ates degerlerin cok degisik geldi bana neden ff kullanmiyorsun ? belki orada yumirtlama olduysa simdiye cizgiyi cekerdi.

ben şimdi yumurtladımmı yumurtladıysam ne zaman?
ayyy yardım edin yaaa[/QUOTE]

16. gunden 17. gune belli bir artis var o gun yumurtlama oldu dicem ama ertesi gun atesin yine cok belirgin dusuyor. galiba 18 . gun yumurtlamissin tam emin olmamakla beraber.

Son düzenleme:

ben şimdi yumurtladımmı yumurtladıysam ne zaman?
ayyy yardım edin yaaa[/QUOTE]

dilaltından ölçmüyosun sanırım canımcım lakin ben bişey anlamadım bu tablodan :26: ateşin son zamanda sabitlenmiş ama pik yaparak değil daha ziyade düşerek sabitlenmiş.. hani öncesinde yükselmiştide şimdi düşerek sabitlenmiş desem öncesindede bariz bir yükseliş ve üstüste 3 gün orada kalış yok.. benim fikrimce henüz yımırta çatlamamış ve çalışmalara devam

kizlar banada yorum yaprmsiniz nolur
adetimin 3.gunu 35.9
adetimin 4.gunu 35.7
adetim bitti 35.7
6.gun 36.3
7.gun 36.1
8.gun 35.9
9.gun 35.7
10.gun 36.1
11.gun 35.9
12.gun 36.0
13.gun 35.9
14.gun 35.6
15.gun 36.1
olcmedim
17.gun 36.2
olcmedim
olcmedim
20.gun 36.4
21. gun 36.2
22.gun 36.7
23.gun 36.4
24.gun 36.3
25.gun 36.0
26.gun 36.4
sizce yumurtlama olmusmu bariz bi artista yok ama demi hamilelik acisindan nolur yorum yaparsaniz cok savinicem nolur cvp

canım 22.gün bariz artmış ateşin ama sabitlenmemiş aksine baya bi düşüş yaşamış :44: bence sende henüz yumırtlamadın çalışmalara devam..bugün adetten sonraki 26.gün ne zaman çatlayacak deme hiç belli olmaz benim 28.gün çatlamıştı..

gercektenmi yaa ben 22.gun son calismayi yaptim aama yanilmismiyim yaa.offffpeki 15.gundeki dusus ve artis icin ne demeliki ben o zaman yumurtladigimi sandim

cvp verebilirmisiniz nolur bu bnm icin cok onemli offf yinemi yanli shesapladim yaaaaa

arkadaslar nolur yorumlayabilirminiz bnm tabloyu sizce yumurtlama olmusmu

kızlar ben kaçar yorum yapanlar tşklerimi sunuyorum

pourqua uzayan akıntın ne zaman oldu? kaç gün sürer döngün ,bu tabloya göre hala olmamaış gibi görünüyor,çok karışık ya da şu oldu diycem:21. gün oldu ama yine de değerlerin düşük.

G.erkl sabah sana yazmayı unuttum,tablonu çok farklı bulacağımı umarak açmıştım ki öyle de oldu,sen de farkettiysen bu ay tablon bence farklı :) Hadi sonu da farklı olsun ,hayırlısı olsun inşallah :)biraz umut vaaden birtablo var burda :)

inşallah canım yaaa 1 hafta kaldı artık hayırlısı...benimde içimde güzel hisler var ama bakalım artık :))teşekkürler

aa gelmişsin ne güzel:) sen de hissediorsan inş bu sefer yanılmayız :)ateşinde pikler var benimkini hatırlarsan böyle olmuştu genelde bugüne kadar yanılmadım inş sende de öyle olur :)

arkadaslar nolur yorumlayabilirminiz bnm tabloyu sizce yumurtlama olmusmu

14.gün 21.gün düşüşler olmuş ama ateş çok yükselişe geçmemiş ve düşmş o yüzden daha yumurtlama olmamış gibi gözüküyor arkadaşım ama yarın ve sonrasında artışa geçerse 25.gün yumurtlamışsın diyebiliriz bu arada kaç günde bir det oluyorsun ve kasık ağrıların istek ıslaklık gibi durumlar ortaya çıktıysa ne zaman çıktı yumurtlama günlerinde bu belirtiler oluyor çünkü ama en basiti adetin çok düzenliyse kaç günde bir adet olduğunu yazarsanda anlayabiliriz yumurtlama gününü sanırım tablona fazla yorum yapılmamasıda bundan sanırım çok garip bir tablo ortaya çıkmış o yüzden fazla yorum almamışsın çalışmalara devam et cnm sen yinede ne olur ne olmaz inşallah bebiş gelir tablo sonunda

1.gün 07/03 36.6 (regl)
2.gün 08/03 36.4
3.gün 09/03 36.3

yeni bir tabloyla selam arkadaşlar

tsk ederim cnm cevabin icin uzayan akintiyi bilmiorum takip etmiorum cunki ama ates olcme yonteminei ilk defa bu ay denedim.siklusum 30 31 gun suruyor cnm.yumurtlamadan sonra ates cok mu yukseliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…