14.gün 21.gün düşüşler olmuş ama ateş çok yükselişe geçmemiş ve düşmş o yüzden daha yumurtlama olmamış gibi gözüküyor arkadaşım ama yarın ve sonrasında artışa geçerse 25.gün yumurtlamışsın diyebiliriz bu arada kaç günde bir det oluyorsun ve kasık ağrıların istek ıslaklık gibi durumlar ortaya çıktıysa ne zaman çıktı yumurtlama günlerinde bu belirtiler oluyor çünkü ama en basiti adetin çok düzenliyse kaç günde bir adet olduğunu yazarsanda anlayabiliriz yumurtlama gününü sanırım tablona fazla yorum yapılmamasıda bundan sanırım çok garip bir tablo ortaya çıkmış o yüzden fazla yorum almamışsın çalışmalara devam et cnm sen yinede ne olur ne olmaz inşallah bebiş gelir tablo sonunda
hee kizlar bu arada soyle bi durum var ben her gun ayni saatte kalkip olcmedim atesimi.ne zaman kalktiysam o zaman olctum.bunun bi onemi varmiki bide sunu soricam sabah yuksek cikan atesiniz gun icinde baktiginizda da ayni degerlerde mi seyrediyor yoksa yumurtlamadan onceki isiniza kadar dusebiliomu?
kizlar banada yorum yaprmsiniz nolur
adetimin 3.gunu 35.9
adetimin 4.gunu 35.7
adetim bitti 35.7
6.gun 36.3
7.gun 36.1
8.gun 35.9
9.gun 35.7
10.gun 36.1
11.gun 35.9
12.gun 36.0
13.gun 35.9
14.gun 35.6
15.gun 36.1
olcmedim
17.gun 36.2
olcmedim
olcmedim
20.gun 36.4
21. gun 36.2
22.gun 36.7
23.gun 36.4
24.gun 36.3
25.gun 36.0
26.gun 36.4
sizce yumurtlama olmusmu bariz bi artista yok ama demi hamilelik acisindan nolur yorum yaparsaniz cok savinicem nolur cvp
hee kizlar bu arada soyle bi durum var ben her gun ayni saatte kalkip olcmedim atesimi.ne zaman kalktiysam o zaman olctum.bunun bi onemi varmiki bide sunu soricam sabah yuksek cikan atesiniz gun icinde baktiginizda da ayni degerlerde mi seyrediyor yoksa yumurtlamadan onceki isiniza kadar dusebiliomu?
Sunu eklemeyı unutmusum gun ıcınde her zaman farklı cıkıyor atesımız mesela her saat bası 0.1 derece artıyor. Dıyelım sen bu sabah 8 de olctun 36.1 yarın 9 da olctun 36.2 veya 36.3 sen artıs var dıye dusunursun ama aslında yoktur aynı saatte olcsen 36.1 cıkar . Gun ıcınde ıse ozellıkle ıs yaparken yemekten sonra banyodan sonra normalden cok yuksek cıkar vucut hareket halınde oldugundan. Ates olcmede en onemlı kural aynı saatte ve hareketsız ken olcmemız
ayy cnm ole mi diosun yaa icimi rahatlattin vala cvbin icinde ekstradan merciyani yine de hamile olma ihtimalim var yani tablomu ayni saatte olcmedigim icin kaale amiyim demi
kızlar sabahları 3 saat kesintisiz uykuyla ama 6 ya 5 kala 10 kala ölçsek olur mu acaba?
yubaaa yimirtladınmı kuşumm
kızlar iyi geceler.benim bi ricam var tabloyu buraya nasıl koyucam.;?
kızlar iyi geceler.benim bi ricam var tabloyu buraya nasıl koyucam.;?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?