18.02. ---1.gün regl
2.gün leke
3.gün grip
13.gün--- **
03.03.---14.gün--36.2 **
04.03.---15.gün--36.3**
05.03.---16.gün--36.2**
06.03.---17.gün--36.6
07.03.---18.gün--36.4**
08.03.---19.gün--36.4**
09.03.---20.gün-- ölçemedim uyumuşum
10.03.---21.gün--36.6** (4saatlik uykuyla ölçüm)
günaydın herkesee:79::79: ben yine mi yumurtladım bilmiyorum ma dün gece çok kasık ağrım oldu ama akıntı olmadı akıntı ve kasık ağrısı önce 15.16 gnlerde oldu anlamadım birşey ben bu ay tblomdan birşey yumurtladıktan sonra göğüslerim çok ağrırdı bu ay sadece uçları acıyo başka birşey yok :44::44:
canım niye yumurtlamadığını düşünüyorsun ki.ateşin ortalamanın üstüne çıkmış.bence 16.gün olmuş.canım aynen benimde göğüs ağrım yumurtlama zamanında başlayıp devam ederdi,bu ay yumurtlamadan yaklaşık 5 gün sonra şiştiler.yani değişebiliyormuş belirtiler..
hakkımızda hayırlısı artık..
3417da Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlar hayırlı sabahlar.reglin 4.cü günü bugun denemek için koydum tabloyu.tşk ederim yardımcı olan arkadaşlara.kızlar ben normalde 4-5 gün reglim yoğun gelir 2 günde azalır toplam 6-7 gün sürer.ama pazartesi regl oldum çok fazla gelmedi 1 ped kullanacak kadar hatta daha az.salı biraz daha fazlaydı.çarşamba bitti sayılır bugunde hiç bişey yok.çok sancılı regl dönemim olurken bu sefer hiç sancım yoktu.ama dün regl gelmemesine rağmen kasıklarım ağrıyodu.normal mi bunlar şimdi size sormak istedim.
canım istersen bi kan tahlili yaptır içine sinmiyorsa ve belirtiler varsa bana göre normal ama senin için normal olmayabilir ben 2 günden fazla adet olmuyorum ve 1 gün adet olup ertesi gün kesildiği bile oluyor mesela geçen ay ondan önceki ay falan ben artık normal karşılıyorum bu ay regl olunca hormon tahliline gideceğim bi tuhaflık varmı diye önceki dr um normal demişti ama üstüne görenler bile anca bu kadar görüyorlar adet o yüzden ben ilerde üstüne adet görsem bile anlamam ama senin kısa sürmüş normalinden bi kan testi yaptır istersen çünkü ben 1 gün adet olsam bile kanamam olduğu gün sancım olur kesilince ağrı falan kalmaz bi git yinede ne olur ne olmaz dr görün derim
Kızlar ya yumurtalıklarda hafif sancı ve çok az losyon tarzında akıntı var.Havalar soğuduya acaba üşüttüm mü yoksa başka bir şeymidir.Ama bu losyon tarzındaki akıntı dün de geldi ama sarı gibiydi.bu günkü beyaz.aslında akıntıda sayılmaz.ben parmakla kontrol ettim de gördüm.ff ye işaretlesemmi acaba?
cara söylediğin akıntı creamy akıntı,işaretleyebilirsin bence
yuba 16. gün olmuş ateşin de artık yükselmiş artık beklemedesin ama sana 16 gün diycez bundan sonra luteal fazı uzunmuş senin
Kızlar doktorum 21-24.günlerden birinde progesteron testi yaptırmamı istedi. Benim FF'ye göre ovulasyonum 16.17. ve 19. günlerde oldu. Bugün 18.günüm. Ateşim yükselmedi henüz. Şimdi yarın filan ateşim yükselirse anlayacağım ki 19.gün ovulasyon oldum. 21.gün progesteron testi için erken değil mi? Normalde ovulasyondan kaç gün sonra yapılıyor bu test? 24.günü filan mı yaptırsam? :44:
doktorlar 21. gün istedikleri progesteron testini 14. gün yumurtanın çatlamasına göre isterler. yani yumurtlamadan sonraki 1 haftada progesteron hormonunun seviyesine bakarlar yumurtlayıp yumurtlamadığına bakmak için istenirmiş bu:26: geç yumurtlasan da illa 21. gün diye direten doktorlar var sen sonuçta ateş ölçerek yumurtlayıp yumurtlamadığını anlıyorsun yumurtlamadan sonra 7. günde de yaptırabilirsin bu testi ya da normal adetten sonraki 21. günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?