Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

CANIM İNŞALLAH HAMİLESİNDİR
hamile arkadaşlarımızdan çok duyuyoduk rahimde gerilmeleri

peki sorun neydi sizde 3 yıldır hiç doktora gittinizmi
yada bu son üç ay da klomen vb. tedaviler gördünmü yada farklı bişeyler yaptınmı canım

canım ben senin yumurtlayıp yumurtlamadığını anlayamadım bu ateşten
ama bana yumurtlamamış olabilirsin gibi geldi, gerçi ilk günden itibaren yazmamışsın ateşini ama 36,0 bile çıkmış 24. gün ondan sonra da çok yüksek devam etmemiş yani 36,2ler falan....
adete yakın ateş düşer, ya da adet günü direkt düşer, yükseliş bizi hamileliği düşündürecek yönde umutlandırır genelde

Canım 1-2 yıl hiç dikkate almadım yani hani olmuyo neden olmuyo gibi paralamadım kendimi ama baktım olmuyo iyice tırstım doktora gittim geçn sene herşeye baktılar eşime falan herşey normal sende sadece azıcık yumurta tembelliği var dedi.klomen verdi 3-4 ay klomen kullandım olmadı kist falan oldu 2 ay dinlendim sonra dedi iğnelerle yapalım tamam dedim gene olmadı bikere daha yapalım dedi gene olmadı en son geçen ay yeter dedim aşılama yapalım tamam dedi.aşılama oldum o da olmadıbende eşime dedim gitmicem artık 3- ay sonra tüpe gelim tüp bebek yapalım tamam dedi.işte canım sonuç hala bebeğim yok. dipnot:1 hafta BTÇ yaptım

Son düzenleme:

canım benim arkadaşımda aşılama oldu tutmadı
ertesi ay hamile kaldı
o ilaçların etkisi 3 ay kadar sürüyor
inşallah sende hamilesindir bence ümit vermiş gibi olmıyım ama
inşallah öledir

ertesi ay hamile kaldı
inşallah öledir

heralde dünyalar benim olur canım.ama adetimin 35.günü test negatif yani.dorusu ben ateş ölçmeseydim eğer kesinlikle adet olucam derdim ama ateş kafamı karıştırdı.benim pek fazla adet belirtim olmaz.birtek şey bilirim adet olmadan 1 gün önce feci şekilde başım ağrır ertesi gün mutlaka olurum.geçen gün ağrıdı ama ertesi gün gelmedi kırmızılar.belkide sitres yaptım.hakkımızda hayırlısı olsun canım ne diyelim bunca yıl bekledim rabbim elbet benim içinde OL diyecek inşallah.

canım naber yaaahuuuuuuuu seni gördüğüme çok sevindimm
nasıl gidiyor yeni evinde bakalım
işleri kolayladın mı
başbaşa kocişinle nasıl gidiyor bakalımmm

ertesi ay hamile kaldı
inşallah öledir

canım sen ne zamandır bebek istiyorsun tedavi görüyormusun.rabbim isteyen herkese versin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın

canım 26.gün civarlarında çalışmalar vardı inşallah dimi
hamilesindir diyoruz ama
umarım boş geçmemiştir o günler

yelizim canım benim ben antalyadayım sen istanbuldasın sanırım aynı yerde olsak iş kousunda yardımcı olurdun belkim ama ben sıkıntı olacağını sanmıyorum en yakın zamanda yeni bi iş bulurum eminim çünkü ben evde yapamam şu an boşlukta gibiyim uzun zamandır planlıyordum ama bi anda olacağını beklemiyordum hayırlısı artık inşallah gönlüme göre bi iş yeri bulabilirim. muhasebeciyim ben bu arada iş alanı çok fazla ama özelde çok kullanıyorlar insanı maalesef.. arada gelirim merak etmeyin yazamasamda kesin okurum hergün

tatlım işin için hayırlısı olsun diyelim, daha iyisini bulursun inşallah...
ama bizi bırakama kuzuuuum

bırakmam kuzum merak etme benim için dua edin gönlüme göre bi iş yeri bulayım telefondan girip okurum sizleri ama giriş yapıp yazabilirmiyim bilmiyorum :26:

asyahayat canım inşallah hamilesin. sen ve merice inşallah bu ay güzel haberler verecek

canım 26.gün civarlarında çalışmalar vardı inşallah dimi
hamilesindir diyoruz ama
umarım boş geçmemiştir o günler

canım 23.25.28.günlerde olmuş 26 da olmamışartık nasip kısmet saten 4-5 gün daha beklerim olmazsa kana giderim.

inşallah canım en kısa zamanda hepimizin güzel haberler vermesini o kadar çok istiyorumki.merice bugün ateş girmemiş sanırım inşallah iyi gidiyordur ateşide negatifler pozitif olur inşallah.

canım sen ne zamandır bebek istiyorsun tedavi görüyormusun.rabbim isteyen herkese versin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın

canım benimde ara vermeleri saymazsam 2,5 sene kadar oldu
bende sağ tarafımda 3cmlik basit kist var
ve o varken klomen kullanılmıyomuş o yüzden bu zamana kadar bi tedavi görmedim
iki aydır duphaston verdi doktor onu kullanıyorum bu ay bide ÇBT kürü yaptım önümüzdeki ayda yapıcam inşallah
klomen kullanbilmem için kistimi aldırmam lazımmış eşimin sperm morfolojiside %3 çıkmıştı o da düşük biraz
bekliyoruz işte bakalım zaman ne getiricek bize

canım morfoloji için çokda kafaya takma bir çok insanda sorun olmuyo.ama eşinde ne olur ne olmas diye keçi boynuzu pekmezi yesin.benim eşim için doktor siperm sayısı 30 milyon hareket %50 normal demişti ama ben genede eşime pekmez yedirdim 4 ayın sonunda sperm 112 milyon hareket %85 morfoloji 10 du doktor bile şaşırdı.sen genede eşine takviye yap.kistine gelince fazla büyük değilmiş aldırmaya gerek yok sakın.benim 6 cm di soğan suyu içtim geçti deneyebilirsin.birde duphaston bittikten kaçgün sonra adet oluyorsun canım.bana aşılamada vermişti.

canım hayırlısıyla yeni bir iş bulacağına inanıyorum
işin bebişin peşer peşer gelsin inşallah
ateşini girersin bari her gün onu takip ederiz canım
dualarım seninle yağmurummmmmm

inşallah ama canım bilmiyorum işte bizde biraz sorun oldu gibi belkide benim kistimden sorun hiç bilmiyorum Rabbim biliyo
çok bitkisel kürler kullandık canım eşim vitamin takviyeleri falan kullandı hep bıraktık artık
bekliyoz işte daha bişey yok
kistim için soğan suyu denedim bir ay 2 cm e düşmüştü sonra ara verdim tekrar 3 ay üstüste yaptım bu sefer hiç küçülme olmadı yaramadı yani
geçen ay bittikten bir hafta sonra olmuşum canım
ama bu ay 3 gün oldu biteli iki gündür lekelenme şeklinde geliyo hala sökülemedi adetim bekliyorum gelsin diye

Kızlar sabah doktordan geldim yumurtalığın içinde 5 santim kist varmış çok üzüldüm dünyam yıkıldı 21 günlük ilaç tedavisi verdi onu kullancam

Kızlar sabah doktordan geldim yumurtalığın içinde 5 santim kist varmış çok üzüldüm dünyam yıkıldı 21 günlük ilaç tedavisi verdi onu kullancam

canım benim neden bu kadar moralini bozuyorsun?
hiç sıkıntı yapma sakın..
ben de 7 cm kocaaa bir kist sahibiydim ama tedavi ile yok oldu gitti.
her şeyin bir tedavisi çözümü var çok şükür.
Rabbim dermansız dert vermesin.
Lütfen kendini bu kadar yıpratma.
sorunun ne olduğunun bulunması bizi çözüme daha da yaklaştırır.
tedavini ol güzelce, kontrollerini ihmal etme..

Benim bugün ovulasyon cift cizgi gösterdi normalinden 3 gün önce , icitigim hayit suyumu beni erken yumurtlatdi acaba ?
Neyse saglikli yumurta olsunda :)))

Zaten canim 20.gun cizgisini kesin koymamisti ff bana da 24.gun daha dogru geliyordu. Ondan sonraki dusus yerlesme dususu oldugunu dusunup senin hamile oldunu ilan ediyorum ) ya sen bu atesle adet olursan ben bu ates olcme yontemine bi daha inanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…