Kıslar biişi sölemek istiyorum sizce benim yumurtlamama gibi bir durumum varmı yada kist falan olduğu için yüksek ateş çıkması olabilirmi.karnımın alt kısmında bir gerilme hissediyorum böyle adet ağrısı gibi değilde bir ip var onu geriyorlarmış gibi.hiç sanmıyom ama inşallah o negatif yanılmıştır
canım ben senin yumurtlayıp yumurtlamadığını anlayamadım bu ateştenKIZLAR MERHABA ;BEN BENDE BEBEK İSTİYORUM. GEÇENLERDE KASIK AĞRISIYLA DR A GİTTİM . GEBELİK TESTİM NEGATİF ÇIKTI DAHA GÜNÜM GEÇMEMİŞTİ. SAT 20 ŞUBAT BEN HASTANEYE 19 MARRTTA GİTTİM ADET TARİHLERİME GÖRE ADET GÜNÜMÜ HESAPLADIĞIMDA TAHİMİNİ 27 MART ÇIKIYOR. DR DEDİKİ BÜYÜK İHİTMALLE REGLİ OLCAKSIN ONUN AĞRISI. AMA ATEŞ ÖLÇÜLERİM AŞAĞIDAKİ GİBİ. REGLİ OLMADAN ÖNCE ATEŞ ARTAR MI.
17.gün : 36,2
18. " :36,2 :)
19. " : 36,3
20. " : 35,9 :)
21. " :36,0
22. " : 36,3
23. " : 36,4
24. " : 36,0
25. " : 36,3
26. " : 36,3 :)
27. " : 36,3
28. " : 36,2 (1 SAAT GEÇ ÖLÇTÜM)
29. " : 36,3
30. " : ,36,4
CANIM İNŞALLAH HAMİLESİNDİR
hamile arkadaşlarımızdan çok duyuyoduk rahimde gerilmeleri
peki sorun neydi sizde 3 yıldır hiç doktora gittinizmi
yada bu son üç ay da klomen vb. tedaviler gördünmü yada farklı bişeyler yaptınmı canım
Canım 1-2 yıl hiç dikkate almadım yani hani olmuyo neden olmuyo gibi paralamadım kendimi ama baktım olmuyo iyice tırstım doktora gittim geçn sene herşeye baktılar eşime falan herşey normal sende sadece azıcık yumurta tembelliği var dedi.klomen verdi 3-4 ay klomen kullandım olmadı kist falan oldu 2 ay dinlendim sonra dedi iğnelerle yapalım tamam dedim gene olmadı bikere daha yapalım dedi gene olmadı en son geçen ay yeter dedim aşılama yapalım tamam dedi.aşılama oldum o da olmadıbende eşime dedim gitmicem artık 3- ay sonra tüpe gelim tüp bebek yapalım tamam dedi.işte canım sonuç hala bebeğim yok. dipnot:1 hafta BTÇ yaptım
canım benim arkadaşımda aşılama oldu tutmadı
ertesi ay hamile kaldı
o ilaçların etkisi 3 ay kadar sürüyor
inşallah sende hamilesindir bence ümit vermiş gibi olmıyım ama
inşallah öledir
canım benim arkadaşımda aşılama oldu tutmadı
ertesi ay hamile kaldı
o ilaçların etkisi 3 ay kadar sürüyor
inşallah sende hamilesindir bence ümit vermiş gibi olmıyım ama
inşallah öledir
heralde dünyalar benim olur canım.ama adetimin 35.günü test negatif yani.dorusu ben ateş ölçmeseydim eğer kesinlikle adet olucam derdim ama ateş kafamı karıştırdı.benim pek fazla adet belirtim olmaz.birtek şey bilirim adet olmadan 1 gün önce feci şekilde başım ağrır ertesi gün mutlaka olurum.geçen gün ağrıdı ama ertesi gün gelmedi kırmızılar.belkide sitres yaptım.hakkımızda hayırlısı olsun canım ne diyelim bunca yıl bekledim rabbim elbet benim içinde OL diyecek inşallah.
yelizim canım benim ben antalyadayım sen istanbuldasın sanırım aynı yerde olsak iş kousunda yardımcı olurdun belkimCanım Yağmurum, işin için üzüldüm ama böylesi hayırlı olsun diyelim. Bana özelden cv'ni msj atsana, belki iş konusunda yardımcı olabilirim. Ben seni çok merak ederim, sık sık gir, yaz çiz kendin hakkında. Kıyamam yaaa sanki başka ülkeye gidiyomuşsunda görüşemiyecekmişiz gibi hissettim kendimi iyi mi.Özletme kendini. Rabbim aklındakini hayırlısıysa versin... Öptüm çokçaaa
tatlım işin için hayırlısı olsun diyelim, daha iyisini bulursun inşallah...
ama bizi bırakama kuzuuuum
Canım 1-2 yıl hiç dikkate almadım yani hani olmuyo neden olmuyo gibi paralamadım kendimi ama baktım olmuyo iyice tırstım doktora gittim geçn sene herşeye baktılar eşime falan herşey normal sende sadece azıcık yumurta tembelliği var dedi.klomen verdi 3-4 ay klomen kullandım olmadı kist falan oldu 2 ay dinlendim sonra dedi iğnelerle yapalım tamam dedim gene olmadı bikere daha yapalım dedi gene olmadı en son geçen ay yeter dedim aşılama yapalım tamam dedi.aşılama oldum o da olmadıbende eşime dedim gitmicem artık 3- ay sonra tüpe gelim tüp bebek yapalım tamam dedi.işte canım sonuç hala bebeğim yok. dipnot:1 hafta BTÇ yaptım
canım 26.gün civarlarında çalışmalar vardı inşallah dimi
hamilesindir diyoruz ama
umarım boş geçmemiştir o günler
yelizim canım benim ben antalyadayım sen istanbuldasın sanırım aynı yerde olsak iş kousunda yardımcı olurdun belkimama ben sıkıntı olacağını sanmıyorum en yakın zamanda yeni bi iş bulurum eminim çünkü ben evde yapamam şu an boşlukta gibiyim uzun zamandır planlıyordum ama bi anda olacağını beklemiyordum hayırlısı artık inşallah gönlüme göre bi iş yeri bulabilirim. muhasebeciyim ben bu arada iş alanı çok fazla ama özelde çok kullanıyorlar insanı maalesef.. arada gelirim merak etmeyin yazamasamda kesin okurum hergün
bırakmam kuzum merak etmebenim için dua edin gönlüme göre bi iş yeri bulayım telefondan girip okurum sizleri ama giriş yapıp yazabilirmiyim bilmiyorum :26:
asyahayat canım inşallah hamilesin. sen ve merice inşallah bu ay güzel haberler verecek
canım sen ne zamandır bebek istiyorsun tedavi görüyormusun.rabbim isteyen herkese versin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın
canım benimde ara vermeleri saymazsam 2,5 sene kadar oldu
bende sağ tarafımda 3cmlik basit kist var
ve o varken klomen kullanılmıyomuş o yüzden bu zamana kadar bi tedavi görmedim
iki aydır duphaston verdi doktor onu kullanıyorum bu ay bide ÇBT kürü yaptım önümüzdeki ayda yapıcam inşallah
klomen kullanbilmem için kistimi aldırmam lazımmış eşimin sperm morfolojiside %3 çıkmıştı o da düşük biraz
bekliyoruz işte bakalım zaman ne getiricek bize
canım hayırlısıyla yeni bir iş bulacağına inanıyorumyelizim canım benim ben antalyadayım sen istanbuldasın sanırım aynı yerde olsak iş kousunda yardımcı olurdun belkimama ben sıkıntı olacağını sanmıyorum en yakın zamanda yeni bi iş bulurum eminim çünkü ben evde yapamam şu an boşlukta gibiyim uzun zamandır planlıyordum ama bi anda olacağını beklemiyordum hayırlısı artık inşallah gönlüme göre bi iş yeri bulabilirim. muhasebeciyim ben bu arada iş alanı çok fazla ama özelde çok kullanıyorlar insanı maalesef.. arada gelirim merak etmeyin yazamasamda kesin okurum hergün
bırakmam kuzum merak etmebenim için dua edin gönlüme göre bi iş yeri bulayım telefondan girip okurum sizleri ama giriş yapıp yazabilirmiyim bilmiyorum :26:
asyahayat canım inşallah hamilesin. sen ve merice inşallah bu ay güzel haberler verecek
canım morfoloji için çokda kafaya takma bir çok insanda sorun olmuyo.ama eşinde ne olur ne olmas diye keçi boynuzu pekmezi yesin.benim eşim için doktor siperm sayısı 30 milyon hareket %50 normal demişti ama ben genede eşime pekmez yedirdim 4 ayın sonunda sperm 112 milyon hareket %85 morfoloji 10 du doktor bile şaşırdı.sen genede eşine takviye yap.kistine gelince fazla büyük değilmiş aldırmaya gerek yok sakın.benim 6 cm di soğan suyu içtim geçti deneyebilirsin.birde duphaston bittikten kaçgün sonra adet oluyorsun canım.bana aşılamada vermişti.
Kızlar sabah doktordan geldim yumurtalığın içinde 5 santim kist varmış çok üzüldüm dünyam yıkıldı 21 günlük ilaç tedavisi verdi onu kullancam
kıslar günaydın.bu ff çizgiyi 20.günden 24.güne aldıyarın birgün 26.güne alabilir.dpo 14 desin yarın hasta olcan diyo kıslar o saman ben geç yumurtlamış oluyorum.bakında yorum yapın bana 42ea24 Ovulation charts on FertilityFriend.com yanlış hesaplamışız demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?