kıslar günaydın.bu ff çizgiyi 20.günden 24.güne aldıyarın birgün 26.güne alabilir.dpo 14 desin yarın hasta olcan diyo kıslar o saman ben geç yumurtlamış oluyorum.bakında yorum yapın bana 42ea24 Ovulation charts on FertilityFriend.com yanlış hesaplamışız demekki
Zaten canim 20.gun cizgisini kesin koymamisti ff bana da 24.gun daha dogru geliyordu. Ondan sonraki dusus yerlesme dususu oldugunu dusunup senin hamile oldunu ilan ediyorum) ya sen bu atesle adet olursan ben bu ates olcme yontemine bi daha inanmam.
Günaydın tatlım.ff yeni benim tahmin ettiğim yere getirdi çizgiyisen hamişsin bence yaa iki gün ben bekle kırmızı kartı yemezsen testi tekrarla,herşey gönlünce olsun
Günaydın kızlar benim ates giderek tabana yaklaşıyo bugün yarın kırmızılar gelir.ama ilk defa bu depoları görüyorum.hep dpo 12veya 13 te olurdum.bu ayda böyle bitiyor benim için.
CANIM üzülme lütfen ff seninde çizgini yanlış yere çekmiş olamazmı mesela 18.gün falan olsa hesabın doğru olurmu?rabbim neyi nasip etmişse onu yaşıcak canım en kısa zamanda hepimizin yüzü güler inşallah.rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.mubarek cuma günü edilen bütün dualar kabul olsun.
Canım rabbim dualarımızı kabul etsin.senin tablonun maşallahı var benim tablodan hayır yok canım senin tablonun halayını çekeriz inşallah.
inşallah canım.pek ümitli değilim ama son dakika golü atabilir.dpo 17 i görürsem kana giderim artık test falan yapmamister istemez üzülüyorum.rabbim gönlümüze göre versin inşallah.
Günaydın kızlar benim ates giderek tabana yaklaşıyo bugün yarın kırmızılar gelir.ama ilk defa bu depoları görüyorum.hep dpo 12veya 13 te olurdum.bu ayda böyle bitiyor benim için.
selam kızlar ben bayadır ateş topiğine gelmiyordum. aralık ayında aşılama yaptırmıştım. çok ümitliydim. ancak aşılamanın olduğu gün eşimin sperm morfolojisinin küt diye %6'dan %0'a düştüğünü öğrendik. tabii ki aşılama tutmadı. öbür ay hiçbir şey yapmak istemedim. bir sonraki aya tüp yaptırmaya karar verdik. adet olduğumu zannettim doktora gittik. dr adet değil, kırılma kanaması dedi. kanamayı kesmesi için tarlusal verdi. 10 gün içinde adet olursun dedi. bekle bekle adet olmuyorum. tarlusal biteli 21 gün oldu. 1 hafta önce niye adet olmuyorum diye gittim. usg ile baktı. 2-3 güne sökülür, öyle gözüküyor dedi. 1-2 gün sonra sol kasığımda batma oldu. eggwhite akıntı oldu. acaba yumurtladım mı diye şüphelendim. hemen eşimle birlikte olduk2-3 gün sonra yine gittim adet olmadım diye. dr çok şaşırdı. tarlusale rağmen gerçekten yumurta gelişip çatlamış endometrium çok kalın yumurtlamana rağmen 1-2 güne yine de adet olabilirsin olabilirsin dedi. ama ben hala adet olmadım. dr çok şaşırdı. acaba hamile mi kalacaksın diyor. çook heyecanlandım. olursa gerçekten sürpriz olacak. çünkü önümüzdeki aya tüp bebek planlamıştık. Allah'ım inşallah hayırlısı ile bana bir sürpriz göndermiştir
3d1d67 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Hatırladım seni hayatım, hadi hayırlısıyaaa. Allahtan ümit kesilmiyo işte, yeter ki 'ol' sesin. Bu ay bebiş senle bence
Hatırladım seni hayatım, hadi hayırlısıyaaa. Allahtan ümit kesilmiyo işte, yeter ki 'ol' sesin. Bu ay bebiş senle bence
Canim sanirim rahatsizsincok gecmis olsun canim...
Burda bana senden baska kimse cevap vermiyorrrkeske burda olsan suan kafam cok karisik
Tez zamanda iyiliesir hemen gelirsin insallah...
Bebegin nasil bu arada hersey yolundadir insallah...
Opuyorum canimmm
Allaha emanet ol tatlim....
bu arada okuduğum kadarıyla sen de bu ay tedavi falan oldun. inşallah bebişler gelir. test günün ne zaman?
Kizlar birsey sormak istiyorum kafam cok karisti... Ilk kez boyle oluyor...
Bugun 20.gunum ve atesim 36.8 den 36.5 dustudaha onceki aylarda hic boyle olmamisti neden olabilur sizce
1. Gun 36.5
2. Gun 36.4
3. Gun 36.5
4. Gun 36.5
5. Gun 36.4
6. Gun 36.5
7. Gun 36.3 sogan kurune baslandi
8. Gun 36.4
9. Gun
10. Gun
11. Gun 36.2
12. Gun 36.3
13. Gun 36.4
14. Gun
15. Gun 36.5
16. Gun 36.7
17. Gun 36.8
18. Gun 36.6
19. Gun 36.8
20. Gun 36.5
Yarin sogan kurum bitiyor...
Yorumlarinizi bekliyorum arkdaslar....
Simdiden herkese cok tesekkurler....
Tedavi değil hayatım, dr. çoğul gebelik istediğim için klomen kullandırdı ama hiç ümit yok. BTÇ kürüde yaptım ama nafile, gelir kırmızılar yakında. Dr. çatladı diyo, ovu + gösteriyo ama ateş 1 türlü yükselmiyo... Şaşırdım kaldım...
bence de yerşeme düşüşü olabilir canım. yerleşme için uygun bir güne dek geliyor düşüşün çünkü. bir de bazen içtiğimiz ilaçlar ya da sabah ateş ölçerken terli olmak falan ateşi etkileyebiliyor. inşallah ilk ihtimaldir, hamilesindir.Kizlar birsey sormak istiyorum kafam cok karisti... Ilk kez boyle oluyor...
Bugun 20.gunum ve atesim 36.8 den 36.5 dustudaha onceki aylarda hic boyle olmamisti neden olabilur sizce
1. Gun 36.5
2. Gun 36.4
3. Gun 36.5
4. Gun 36.5
5. Gun 36.4
6. Gun 36.5
7. Gun 36.3 sogan kurune baslandi
8. Gun 36.4
9. Gun
10. Gun
11. Gun 36.2
12. Gun 36.3
13. Gun 36.4
14. Gun
15. Gun 36.5
16. Gun 36.7
17. Gun 36.8
18. Gun 36.6
19. Gun 36.8
20. Gun 36.5
Yarin sogan kurum bitiyor...
Yorumlarinizi bekliyorum arkdaslar....
Simdiden herkese cok tesekkurler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?