cuteheart canm öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun benim kayınpederde ayağını kırmışRabbim şifa versin hepsine inş.
slmeng kesinlikle ateş ölçme yöntemine devam etmelisin hem keyifli hem işe yarıyorBazen kimimize küçük oyunlar yapsada sevdik biz bu yöntemi ...
asyahayat bak kesinlikle ümitsizliğe kapılmak yoookkkdur daha kendini çok kaptırma tabii ama kırmızı kartı yemeden pes etmek yok Rabbimin mucizeleri sonsuzdur biliyosun
Bastet hayırlı olsun tebriklerrabbim sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin darısı dileğenlerin başına
Yeliziiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm senin bu ateş seni verem etti bu aykuşum benim belli olmaz bu işler bekle hele gündoğmadan neler doğar bilmiyo ki senin minnak bi gelse annesi onu sevgi manyağı yapacak bilse bu kadar nazlanır mı
yağmurcum kuzum sana da günaydın
Meroşum az kaldı tatlım dayan dayan bir geçsin şu haller acısını çıkarırsın herşeyin
Ekinci , melek , merice napıyosunuzzzz kızlarrr
jeylo da az evvel buralarday dı ne alemdesin cnm ?
yavrular bir gün burası hamişler topic i olucak ahanda yazıyomdün kociş yemeğe götürdü beni yeni mekanımızda diyo çocuk yapaydık iyiydi dedim hmmm hemen yapalım yarın olsun, arada bu çocuğa fena bir aşk geliyo YAHUU hepinizi öpüyorummmmmm
Ben ümidimi iyice kaybettim, yeni döngüyü bekiyom sabırsızlıkla.
Gelsinler hele bi ben sevgi öpücük manyaa yapcam walla. Hatta sabah eşimde diyo, onun yanaklarına saldırıyom. Sabah annemde kahvaltıdaydı, ay bitirdin bitiridin adamı diyoBebek olsa kimbilir neler olur... Hakkımızda neyse hayırlısı o olsun. Bu arada sizin için çok seviniyorum, 1 de bebiş geleydi o şirin evinize. Bu arada ben İstanbul Bahçeşehirde oturuyorum, sanırım sende İst.dasın, 1 gün 1 yerde yollarımız kesişir belki...
Jeyloooooo, hayatıııım, senin ateşin hiç normal değil. Ortalama ateşin bu kadar yüksek olmamalı, ölçmeye devam, ilerki günlerde yorumlarımız daha sağlıklı olur...
kuzucum yelizim sosyetem benim bende beylikdüzüne taşındımmarmarapark avm var henüz açıldı oraya ve ınnovıa ya çok yakınım inş. karşılaşırız
yok canım olmadım ama olcam yani kesinleşti test negatif başımda ağrıyo ateşten anlamıyom ondan da siz anlıyonuz o da burda 42ea24 Ovulation charts on FertilityFriend.com demekki ben gece farkında olmadan uyanıyom falan belki üstümü sıkı kapatıyom ondan ateş yüksek çıkıyoyada benim ateş dpo 20 ye kadar böyle gider ben yüksek ateşle hasta olurum.bende şans olsa saten şaşardım
ay kız seninle komşuymuşuz biz46:
cuteheart canm öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun benim kayınpederde ayağını kırmışRabbim şifa versin hepsine inş.
slmeng kesinlikle ateş ölçme yöntemine devam etmelisin hem keyifli hem işe yarıyorBazen kimimize küçük oyunlar yapsada sevdik biz bu yöntemi ...
asyahayat bak kesinlikle ümitsizliğe kapılmak yoookkkdur daha kendini çok kaptırma tabii ama kırmızı kartı yemeden pes etmek yok Rabbimin mucizeleri sonsuzdur biliyosun
Bastet hayırlı olsun tebriklerrabbim sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin darısı dileğenlerin başına
Yeliziiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm senin bu ateş seni verem etti bu aykuşum benim belli olmaz bu işler bekle hele gündoğmadan neler doğar bilmiyo ki senin minnak bi gelse annesi onu sevgi manyağı yapacak bilse bu kadar nazlanır mı
yağmurcum kuzum sana da günaydın
Meroşum az kaldı tatlım dayan dayan bir geçsin şu haller acısını çıkarırsın herşeyin
Ekinci , melek , merice napıyosunuzzzz kızlarrr
jeylo da az evvel buralarday dı ne alemdesin cnm ?
yavrular bir gün burası hamişler topic i olucak ahanda yazıyomdün kociş yemeğe götürdü beni yeni mekanımızda diyo çocuk yapaydık iyiydi dedim hmmm hemen yapalım yarın olsun, arada bu çocuğa fena bir aşk geliyo YAHUU hepinizi öpüyorummmmmm
My Ovulation Chart || Ovulation Tracker
kızlar atesım yerlerde moralım bozuk olcmuyorum bıle dogru durust adetın 11 gunu dr gıttım yumurtan erken catlamıs olabılır dedı karnımda sıvı varmnıs ama atese bakıorum her aydan daha dusuk
kızlar test yaptım ve negatif çıktı.dpo 14 olsaydı silikte olsa çıkardı.
bugün ovulasyon testlerim geldi.
iş yerindeydim ama hemen bir tane yaptım.
eğer yumurtluyorsam bugünlerde yapmam lazım testleri.
silik çizgi çıktı yani negatif.
ekinciiiiiiiiiiii yiwrum saat kaç gibi yapmak lasım bu testi?
ben iş yerindeydim 16:10 gibi yaptım.
akşam evde yapsam saat kaç gibi yapmam gerekir en doğru sonuç için?
Nasıl yani yaaa, ben banko gözüyle bakıyodum sana, ama daha bekle kırmızı kartı yemedin nasıl olsaa...
bekliyorum canım bakalım yine yıkıldım.bidaha test yapmaya bile cesaret edemem heralde.
canım zakkum cevaplamış hepsine katılıyorumcanım ekinciye sormuşsun ama ben cevaplayayım.saat 11 ile 20,00 arasında yapılıyo.hergün aynı saatte yapmakta fayda var kıyaslama yapma acısından.bide doğru sonuç verebilmesi için test yapmadan önceki son 2-3 saatte çay kahve içmemen gerekiyo.ben işten gelince 6da yapıyorum mesela.hep aynı saat oluyo.Bide belki yanlış hatırlıyorumdur ama ben sende pico var diye biliyorum.picolarda lh değeri yüksek olduğu için test hep pozitif çıkıyomuş bilgine.
canım yaa ateş süperkızlar test yaptım ve negatif çıktı.dpo 14 olsaydı silikte olsa çıkardı.
canım ekinciye sormuşsun ama ben cevaplayayım.saat 11 ile 20,00 arasında yapılıyo.hergün aynı saatte yapmakta fayda var kıyaslama yapma acısından.bide doğru sonuç verebilmesi için test yapmadan önceki son 2-3 saatte çay kahve içmemen gerekiyo.ben işten gelince 6da yapıyorum mesela.hep aynı saat oluyo.Bide belki yanlış hatırlıyorumdur ama ben sende pico var diye biliyorum.picolarda lh değeri yüksek olduğu için test hep pozitif çıkıyomuş bilgine.
canım zakkum cevaplamış hepsine katılıyorum
*sabahın ilk idrarıyla yapmıyorsun kesinlikle bu gebelik testi değil
*lh gün içinde konsantrasyonu sürekli değiştiği için günün aynı saatinde yapman çok önemli
*çay kahve içme testten 3 saat önce o da önemli
*ikinci çizgi 1. çizgiden koyuysa, işte o zaman ikinci çizgi pozitif demektir, sen benim gibi PKOlusun sürekli ikinci çizgi silik de olsa koyu da olsa çıkacak maalesef, yan, her pozitif senin için yumurtlama olmayacak maalesef canım, o yüzden uyuz oluyorum ya bu Ovul. testlerine
*beni sorarsan ben saat 16da yapıyordum sen de saat 16-17-18 de o civarda uygun olduğun bir saati seç canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?