kızlar test yaptım ve negatif çıktı.dpo 14 olsaydı silikte olsa çıkardı.
amman anlatma yavrum sende ne uğraşacaksın milletle boşveeeriş yerinde saat 16 da yaptım canım en son 1 de çay içmiştim bir bardak.
2. çizgi çok silik çıktı, yani negatif.
çok koyu olması gerekiyormuş 2. çizginin. bu da iyi bir şey her zaman pozitif çıkmayacak demek ki
akşam işten gelince yapsam daha iyi olacak iş yerinde pek bir curcuna oldu, herkez gebe misin falan dedi
bizim iş yerinde bayan populasyonu çok fazla, herkese anlatmaktan bıktım
bekliyorum canım bakalım yine yıkıldım.bidaha test yapmaya bile cesaret edemem heralde.
amman anlatma yavrum sende ne uğraşacaksın milletle boşveeer
benim hep ikinci çizgi ile birinci çizgi aynı çıkıyordu yani o da pozitif oluyor
ve hep değil 10 günde 1 çıkıyordu pozitif
inş. senin işine yarar canımm
kizlar aksqm uzeri kotu birsey oldu. size hemen yazamadim. yardiminiza ihtiyacim var. isteyen icinden gelen olursa babam icin dua eder mi : allah sifa versin diye. bugun kotu bir kaza gecirdi ölumden dondu. allah korudu sadece kolu tamamen alcida. uzerimizde bir karabulut var bugunlerde ama anlamadim gitti. konu disi yazdim affedin.
canım sen 26.gün yumurtlamış olabilirsin
bekle bakalım inşallah hamilesindir
sen ne kadardır istiyosun
Kızlar ben martın 4 ne çatlatma iğnesi oldum göbekten bugün martın 20 ve benim karnımda aşırı derece bir ağrı var pembe bir leke gelmiş sizce adetmi olcam ben umudumu kestim artık gebelikten DAHA ADETİME 5 GÜN VAR
amin inşallah 20 demiştim 21ymiş bugüncanım çatlatma iğnesi vurulduğun zaman edet gününde adet olmuyorsun yani iğneyi vuruluktan 16-18 gün sonra adet oluyorsun.mesela ben iğne vurulduktan sonra 15. Yada 16.gün hasta olurdum.ama inşallah sen hasta olmuyorsundur canım.belki yerleşme falandır.moralini bozma bekle canım adet olursanda her işte bir hayır vardır.rabbim gönlüne göre versin.
amin inşallah 20 demiştim 21ymiş bugün
selam kızlar bugün uzun zamandır yapmak istediğim şeyi yaptım. yarın itibariyle işsizim. çok sık giremesemde telefondan falan sizleri takip etmeye devam edicem. arada eşimden fırsat bulursam laptoptanda girerim ama o burayı bilmiyor o yanımdayken bakamam o yüzden. hepiniz kendinize iyi bakın beni merak etmeyin kuzular inşallah böylesi benim için daha iyidir ve bi an önce yeni iyi bi iş bulurum...
tatlım işin için hayırlısı olsun diyelim, daha iyisini bulursun inşallah...selam kızlar bugün uzun zamandır yapmak istediğim şeyi yaptım. yarın itibariyle işsizim. çok sık giremesemde telefondan falan sizleri takip etmeye devam edicem. arada eşimden fırsat bulursam laptoptanda girerim ama o burayı bilmiyor o yanımdayken bakamam o yüzden. hepiniz kendinize iyi bakın beni merak etmeyin kuzular inşallah böylesi benim için daha iyidir ve bi an önce yeni iyi bi iş bulurum...
yap canım yumurtlamada kesin pozitifi görürsün de her gördüğün pozitifte yumurtlamazsın işte mesele buradaiçimde kalmasın yapayım bir müddet
kendi çapımda takılıyorum işte ateştti, testti
kocişin de işine geliyor yumurtlamayışım, ne kadar geç o kadar iyi onun için
bir de bugün adetimin 23.günü idi bu ara yapmam mantıklı sanırım ovul.testlerini değil mi?40 günde adet olduğumu sayarsak.
10-15 gün boyunca yapayım bakalım koyulaşacak mı?
asyahayat canım sen DPO11 olabilirsin hakikaten, ama DPO11 de ateş genelde düşüşe geçmiş olur yani, ama senin ateşinin maaşallahın varevet canım haklı olabilirsin ben bilmiyorum bu ateşi yorumlamasını.ama dediğin gibi ise benim daha dpo11 bugün.adet olmama 3-4 gün var bekleyelim bakalım.3 yıl kadar oldu canım isteyeli ama kısmet olmadı hala.buda ateşim
42ea24 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Kızlar ben martın 4 ne çatlatma iğnesi oldum göbekten bugün martın 20 ve benim karnımda aşırı derece bir ağrı var pembe bir leke gelmiş sizce adetmi olcam ben umudumu kestim artık gebelikten DAHA ADETİME 5 GÜN VAR
canım o gerilme inşallah yerleşmedendir, ki DPO11 sen olabilir bu aralardaKıslar biişi sölemek istiyorum sizce benim yumurtlamama gibi bir durumum varmı yada kist falan olduğu için yüksek ateş çıkması olabilirmi.karnımın alt kısmında bir gerilme hissediyorum böyle adet ağrısı gibi değilde bir ip var onu geriyorlarmış gibi.hiç sanmıyom ama inşallah o negatif yanılmıştır
hamilelik için hangisi daha faydalı diye bir şey yok canım42fcb3 Ovulation charts on FertilityFriend.com
atesim yavas yavas iniyoru bu sefer , gecen ay birden inmisdi sanki ...
Hangisi hamileleik icin daha faydali ??? :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?