Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar test yaptım ve negatif çıktı.dpo 14 olsaydı silikte olsa çıkardı.

amman anlatma yavrum sende ne uğraşacaksın milletle boşveeer
benim hep ikinci çizgi ile birinci çizgi aynı çıkıyordu yani o da pozitif oluyor
ve hep değil 10 günde 1 çıkıyordu pozitif
inş. senin işine yarar canımm

bekliyorum canım bakalım yine yıkıldım.bidaha test yapmaya bile cesaret edemem heralde.

Merice canım kaç gündür yorum yapacam tablona bulantılardan çok yazamıyodum.şimdi diyorumki sen bana göre 18. Gün çatlamışsın ve bu durumda şu an dpo 10 dasın ve idrarda çıkmaması normal.sen mavi çizgiyi ovulsyon testine göremi çizdin bilmiyorum ama benim tahminim bu,sen yinede çok kaybetme ümidini

içimde kalmasın yapayım bir müddet
kendi çapımda takılıyorum işte ateştti, testti
kocişin de işine geliyor yumurtlamayışım, ne kadar geç o kadar iyi onun için

bir de bugün adetimin 23.günü idi bu ara yapmam mantıklı sanırım ovul.testlerini değil mi?40 günde adet olduğumu sayarsak.
10-15 gün boyunca yapayım bakalım koyulaşacak mı?

Geçmiş olsun canım. Allah şifalar versin biran önce İnşallah

Jeyloooooo, hayatıııım, senin ateşin hiç normal değil. Ortalama ateşin bu kadar yüksek olmamalı, ölçmeye devam, ilerki günlerde yorumlarımız daha sağlıklı olur...[/QUOTE]

Selam canimcim, neden normal degil sence atesim ?Yani ne anlamda normal degil :))))

Bence 1-2 güne düser en gec Pazar yumurtlama olmali ama sanki bu ay erken olcakmis gibime geliyor.

Ay hayirlisi, ümitlenmicem diyorum ama heray tekrar ümitleniyorum....

@cuteheart canim ya cok gecmis olsun...

zaman zaman hersey üst üste gelir hayatin gercekleri.
Bol bol dua et, adacayi veya üzerlik tohumu tütüzle evde ve dumanini tüm odalara götür positif enerji getirir.

canım sen 26.gün yumurtlamış olabilirsin
bekle bakalım inşallah hamilesindir
sen ne kadardır istiyosun

evet canım haklı olabilirsin ben bilmiyorum bu ateşi yorumlamasını.ama dediğin gibi ise benim daha dpo11 bugün.adet olmama 3-4 gün var bekleyelim bakalım.3 yıl kadar oldu canım isteyeli ama kısmet olmadı hala.buda ateşim
42ea24 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Son düzenleme:
Kızlar ben martın 4 ne çatlatma iğnesi oldum göbekten bugün martın 20 ve benim karnımda aşırı derece bir ağrı var pembe bir leke gelmiş sizce adetmi olcam ben umudumu kestim artık gebelikten DAHA ADETİME 5 GÜN VAR

canım çatlatma iğnesi vurulduğun zaman edet gününde adet olmuyorsun yani iğneyi vuruluktan 16-18 gün sonra adet oluyorsun.mesela ben iğne vurulduktan sonra 15. yada 16.gün hasta olurdum.ama inşallah sen hasta olmuyorsundur canım.belki yerleşme falandır.moralini bozma bekle canım adet olursanda her işte bir hayır vardır.rabbim gönlüne göre versin.

amin inşallah 20 demiştim 21ymiş bugün

amin inşallah 20 demiştim 21ymiş bugün

inşallah canım bekle bakalım 1-2 gün daha eğer sökülmezse hemen test yap pozitifi görürsen kana gidersin sonra bir durum varsa doktor ilgilenir saten.hakkında hayırlsı olsun.

selam kızlar bugün uzun zamandır yapmak istediğim şeyi yaptım. yarın itibariyle işsizim. çok sık giremesemde telefondan falan sizleri takip etmeye devam edicem. arada eşimden fırsat bulursam laptoptanda girerim ama o burayı bilmiyor o yanımdayken bakamam o yüzden. hepiniz kendinize iyi bakın beni merak etmeyin kuzular inşallah böylesi benim için daha iyidir ve bi an önce yeni iyi bi iş bulurum...

Canım Yağmurum, işin için üzüldüm ama böylesi hayırlı olsun diyelim. Bana özelden cv'ni msj atsana, belki iş konusunda yardımcı olabilirim. Ben seni çok merak ederim, sık sık gir, yaz çiz kendin hakkında. Kıyamam yaaa sanki başka ülkeye gidiyomuşsunda görüşemiyecekmişiz gibi hissettim kendimi iyi mi. Özletme kendini. Rabbim aklındakini hayırlısıysa versin... Öptüm çokçaaa

Son düzenleme:
tatlım işin için hayırlısı olsun diyelim, daha iyisini bulursun inşallah...
ama bizi bırakama kuzuuuum

yap canım yumurtlamada kesin pozitifi görürsün de her gördüğün pozitifte yumurtlamazsın işte mesele burada
ama ateşle kesinleştiririz zaten

asyahayat canım sen DPO11 olabilirsin hakikaten, ama DPO11 de ateş genelde düşüşe geçmiş olur yani, ama senin ateşinin maaşallahın var

canım adete 5 gün kala genelde tam yerleşmenin olacağı zamanlar
inş. yerleşme lekelenmesidir ve o pembe renkli gelir genelde
hayra yoralım hayır olsun canım, inşallah hamilesindir

Kıslar biişi sölemek istiyorum sizce benim yumurtlamama gibi bir durumum varmı yada kist falan olduğu için yüksek ateş çıkması olabilirmi.karnımın alt kısmında bir gerilme hissediyorum böyle adet ağrısı gibi değilde bir ip var onu geriyorlarmış gibi.hiç sanmıyom ama inşallah o negatif yanılmıştır

canım o gerilme inşallah yerleşmedendir, ki DPO11 sen olabilir bu aralarda
o anlattığın ağrı ben de de BATa yakın olmuştu

42fcb3 Ovulation charts on FertilityFriend.com

atesim yavas yavas iniyoru bu sefer , gecen ay birden inmisdi sanki ...

Hangisi hamileleik icin daha faydali ??? :))))
hamilelik için hangisi daha faydalı diye bir şey yok canım
kimi zaman ani düşüş ardından yükselir kimi zaman sabitlenir de yükselir
kimi zaman benzer seyirde giderken bir anda yükselir
kimi zaman da yavaş yavaş yükselişe geçer
benim genelde sabitlenip yükseliyordu
bunlardan herhangi biri, diğerine göre daha faydalı değildir
sadece düşüşün ardından ani yükseliş yumurtlamayı daha iyi fark etmemizi sağlar o kadar...

KIZLAR MERHABA ;BEN BENDE BEBEK İSTİYORUM. GEÇENLERDE KASIK AĞRISIYLA DR A GİTTİM . GEBELİK TESTİM NEGATİF ÇIKTI DAHA GÜNÜM GEÇMEMİŞTİ. SAT 20 ŞUBAT BEN HASTANEYE 19 MARRTTA GİTTİM ADET TARİHLERİME GÖRE ADET GÜNÜMÜ HESAPLADIĞIMDA TAHİMİNİ 27 MART ÇIKIYOR. DR DEDİKİ BÜYÜK İHİTMALLE REGLİ OLCAKSIN ONUN AĞRISI. AMA ATEŞ ÖLÇÜLERİM AŞAĞIDAKİ GİBİ. REGLİ OLMADAN ÖNCE ATEŞ ARTAR MI.
17.gün : 36,2
18. " :36,2 :)
19. " : 36,3
20. " : 35,9 :)
21. " :36,0
22. " : 36,3
23. " : 36,4
24. " : 36,0
25. " : 36,3
26. " : 36,3 :)
27. " : 36,3
28. " : 36,2 (1 SAAT GEÇ ÖLÇTÜM)
29. " : 36,3
30. " : ,36,4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…