canımm filozoofumslm millet ne yapıorsunuz?
okul dönüşü yorgunluktan fazla takılamıyorum nete artık..
okuyup geçiyorum hızlı hızlı
cuteheart geçmiş olsun baban için canım..Allah şifasını versin inş..
yeliz senin ateşte ne öyle, kararsızlık abidesi gibi
merice seninde kırmızılar geliyo sanki
perikızı sende mutlusun evinde buna sevindim..
bende bu ara yumurtlama günlerimdeyim sankim:18::18:
dün mik mik vardı bizde
bakalım kociş yarın gelirse yarında yaparız inşallah tutar bu ay
hazır adamı ikna etmişken,vazgeçmeden işi yapayım
gerçi o yumurtlama günleri bitti diye biliyo
bu arada benim ateşciğim bu hatunlar
geçen ay borsa gibi inişli çıkışlıydı ..
bu ay pek istikrarlı gidiyo
42798f Ovulation charts on FertilityFriend.com
canımm filozoofum
hoşgeldin canım
senin sabit ateşin fırtına öncesi sessizlik gibi
bir iki gün sonra fırtlayacak yukarılara doğru sanki
yi değerlendirin ateş yükselene kadar aman nefes aldırma kocana
ahaahhahaahhahahahay ivvet ivvet
bari çıkıpta hiç inmeseler ateşcağızlarım benim
kız bu gidişle koca beni boşayacak..
artık yanına yaklaşınca o iş mi deyip kadınlar gibi başım ağrıyor hastayım deyip duruyo
canım dediğin belirtiler için çook erken gerçekten
ama en erken belirtiler kasık ağrısı ve meme şişkinliği oluyor genelde
diğerleri için çok erken gerçekten
belirtiler psikolojik değildir de, farklı nedenlidir
belirtilere hiç takılma derim canım
ateşe devam...
inş. rabbim sana da isteyen herkese ver versin mucizesini canımm
sende allaha emanet ol canımmCok kaptiriyorum kendimi cok dinliyorumnasil gecer 8 gun
Cok tesekkur ederim ekincim...
Iyiki varsin
Allaha emanet ol canim...
canım faranjit geçti, uçuk çok az kaldı başım daha az ağrıyorKızlar bugün giremedim özledim sizleri yahuuFİLOZOFUM gün aşırı muhakkak başıda ağrısa kaçırmayın.EKiNCİM sen nasılsın sağlık sıhhat? Ben üç gündür biraz kendime geldim çok şükür,MERİSE neyaptı ateşine daha bakmadım ASYA sen neyaptın kırmızı yoktur inşallah PERİKIZI çocuk kısmetiyle gelir sen çok takılma eksiklere,allahm yardım eder bi şekilde aramak daha zor çünkü. Ve topikteki tüm kızlar hepinizi öpüyorum
Kızlar bugün giremedim özledim sizleri yahuuFİLOZOFUM gün aşırı muhakkak başıda ağrısa kaçırmayın.EKiNCİM sen nasılsın sağlık sıhhat? Ben üç gündür biraz kendime geldim çok şükür,MERİSE neyaptı ateşine daha bakmadım ASYA sen neyaptın kırmızı yoktur inşallah PERİKIZI çocuk kısmetiyle gelir sen çok takılma eksiklere,allahm yardım eder bi şekilde aramak daha zor çünkü. Ve topikteki tüm kızlar hepinizi öpüyorum
canım inş. mucizen gelmiştir seninledir
hep böyle olur ya boş bıraktığın anda gelir, umarım bebiş vardır
canım faranjit geçti, uçuk çok az kaldı başım daha az ağrıyor
daha ne olsun bomba gibiyimmmmm
1 hafta sonra bebişi tekrar göreceğiz ona seviniyorum bekliyorum sabırsızlıkla
bizim kızlardan müjde yok henüz ama asyahayattan çok ümitliyiz bakalımm
merice de kart yemedi daha beklemedeee, inş. gelmez kırmızıları
sen neler yapıyorsun canım iyi olmana sevindimm
gezmeler iyi gelmiştir canımmoh oh bişeyin kalmamış,kız sorma benmde nisan 1 de kontrolum var ogün gelsede görsem bıdığı diye bekliyoruminşallah ikili üçlü testlerimiz sorunsuz sonuçlanır.rabbim sen büyüksün bende neyapayım canım iki gündür evde durmadım gezmelere gittim iyileştim diye benimkide keyiflendi yüzü güler oldu adamcazın iyice bi atlatabilsem ama bunada şükür.
merhabalar guzeller. iki gundur pek keyfim yoktu yazamadim buraya. neyse herseyi okuyamadim ama birkac seye baktim.
asyacim senin hamile oldugun cok belli. basindan beri diyorum bunu :))
mericem keske ates dususe gecmeseydi ama olsun hala umidimiz var cunku regl olmadin daha :))
zebebek canim yeni dongun hayirli olsun.
yelizik senin atesin bu ay cok ilginc gidiyor.
melek sende yumurtladin canim sanirim.
yazamadigim diger guzel arkadaslarim affedin. bu aralar biraz depresifim kafami toparlayamiyorum.
ayrica yumurtladim cok sukur. 21. gun esimle kaza oldu. umarim hamile kalmam cunku bunyem cok zayif.
canım 2 gündür yoktun.yorumlarını çok merak ediyordum allah razı olsun unutmadın beni. inşallah iyisindşr canım hiçbirşeyi kafaya takma allahın izni ile herşey düzelir.benim ateşi gördün ff çizginin yerini değiştirdi belki gene değiştirir diye korkuyorumallahın izni ile hakkımda hayırlısı ise inşallah senin dediğin gibidir.karnım ağrıyo hemen içimi bir korku kaplıyo olcam diyorum ama bugünüde atlattım çok şükür:)
canim. bende diger arkadaslar gibi 26. gun yumurtladigini dusunuyorum. atesinin 37 de sabitlenmesi de mukemmel. ben coktannnn kan vetmistim :)) ama srn beklemekle iyi yapiyorsun. insallah dualarimiz bosa cikmaz.
6 ay arayla iki kurtaj beni cok yordu. vucudum cok bitkin. gun icinde surekli bayilacak seviyeye geliyorum. bu da sinirimi bozuyor. ah ah... neyse olanlar oldu iste. arada uzuluyorum tabi. daha 1 martta oldum kurtaji( ustune babam kaza gecirip olumden dondu. tabi ben de tirlattim.
canım tırlattığını düşünmüyorum rabbim daha beterinden korusun seni.biz babamızı 3 ay önce kaybettik erkek kardeşim lösemi çok şükür şimdi iyi. ama demek istediğim rabbim önce sağlık versin hepimizi beterinden korusun. sende ailene sahip çık sıkı sıkı sarıl inan herşey düzelecek.hakkında hayırlısı olsun .rabbim sağlık versin.acılarını tez zamanda unutursun inşallah.
amin canım. sizinde basınız sağolsun. Allah bunu unutturacak baska acı vermesin. kardeşine de acil şifalar versin rüm kalbimle duacısıyım. istersen yarın bî test daha yap canım.26 da bile yumurtladan yarın dpo 12 olur. testte çıkar.
evet canım varsa çıkar ama ben hafta sonu sadece ateş ölçcem pazartesiye kadar yüksek olursa sence hamile olduğum içinmidir
canim. ben senin tablonu gordugumdem beri hep ayni seyi soyledim. ben hamile oldugunu dusunuyorum. bu atesle regl olamazsin zaten. cunku yumurtlamadan onceki atesin yuksk degil ki yumurtlama sonrasi 37 normal diyelim. bi de atesin bu kadar gun bu derecede sabit olmazdi. bazn karistiriyrm. daha once hic ates olcmus muydun? bi de tablonu tekrar ekler misin?
herkes de farklidir ama ben de su belirtiler olmustu: akinti regl ye dogru artmisti. gogus uclarim cokkk aciyordu. herseye agliyordum sobra guluyordum :)) hep regl oldum sanip tuvalete gidiyordum ama bisey olmuyordu. istersen ilk sayfadan ates tabloma yap. nasil sabit gittigini gorursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?