canım ben hiç ateş ölçmedim 3 yıla yakındır korunmuyorum ama tedaviye rağmen olmadı dedim bu ay gitmicem daha doktora 3 ay sonra tüp yaptırcam dedim ama oyalanmak için işte ateş ölçeyim dedim anladığım yok yani saten önceden bi tablom olsa yorum yapabilcemde yok bak bu tablom 42ea24 Ovulation charts on FertilityFriend.com
belirtiye gelince çok keskin bir edet belirtim vardır başım ağrır 24 saat içindede kırmızı gelir fakat bu ay ağrı oldu ama kırmızı gelmedi. mesela şuan sana yazı yazmak için yataktan doğruldum bi kasılma girdi.göğüslere gelince içi sert gibi ama belki eskidende böyledir bilemiyorumki:)
neyse belirtilere takilmayalim.
benim regl derecem ortalama:36.3. hamile oldugum ay kesin:15. gun yumurtladim. 18. gun atesim 36.7de sabitlendi ve artti gitti ama hep sabit sonra 36.8 de sabit gitti sonra 37 olunca testte pozitif cikti regl oldugum donemlerde atesim en fazla 36.8 oldu iki gun bu derecede kaldi ve sobra yavas yavas dustu. 4 gun sonunda da adet oldum. bunlari ornek olsun diye yazdim.
gelelim sana. senin ortalama regl derecen 36.4. bu durmda regl olacak olsan yaklasik 36.8 e cikar. sonrada yavas yavs duser ve adet olursun. bu dereceleri genelleyerek yaziyorum. 37 derece ates ve birkac gundur sabut gitmesi buyuk ihtinal gebeligi gosteriyor. benim tahminim tabiki bunlar. tablona gore 26. gun yumurtladin, 27. gun dollendi; dollenen hucre yaklasik 3-5 gunde rahme ulasir ve yerlesme sirasinda bazen ates duser dolayisiyla senin 33. gununde ates biraz dusmus buda dpo 6 gun demek ki buda yerlesne dususu olabilir sonrasinda da ates 37 olup sabitlenmus buda betahcg salgilafigini gosterir. henim teorim hu canim :)) umarim yanilmam.
canım ben sana ne diyeyim ağzın bal yesin inşallah dediğin gibidir.asistan olcak hatunmuş sun.yorumların çok mantıklı gibi. a saman ne diyorum rabbim tahminlerinde seni haklı çıkartsın inşallah:) pazartesi mutlaka gel buraya olurmu ateş düşersede canımız sağolsun der 3-5gün ağlar kendimize geliriz. şindik yorumların için allah razı olsun canım.sana iyi geceler banada ateşli sabahlar:) öpüldün canım
canim atesin el yakiyor masallah :))
dun geceki yazilari okumayanlar icin yazayim tekrar: ff bana 20. de yumurtladin diyor. gercekten ilk kez kaza oldu 21. gun. dua edin de hamile kalmis olmayayim. cunku cok yorgun vucudum.
slm millet ne yapıorsunuz?
okul dönüşü yorgunluktan fazla takılamıyorum nete artık..
okuyup geçiyorum hızlı hızlı
cuteheart geçmiş olsun baban için canım..Allah şifasını versin inş..
yeliz senin ateşte ne öyle, kararsızlık abidesi gibi
merice seninde kırmızılar geliyo sanki
perikızı sende mutlusun evinde buna sevindim..
bende bu ara yumurtlama günlerimdeyim sankim:18::18:
dün mik mik vardı bizde
bakalım kociş yarın gelirse yarında yaparız inşallah tutar bu ay
hazır adamı ikna etmişken,vazgeçmeden işi yapayım
gerçi o yumurtlama günleri bitti diye biliyo
bu arada benim ateşciğim bu hatunlar
geçen ay borsa gibi inişli çıkışlıydı ..
bu ay pek istikrarlı gidiyo
42798f Ovulation charts on FertilityFriend.com
Kızlar bugün giremedim özledim sizleri yahuuFİLOZOFUM gün aşırı muhakkak başıda ağrısa kaçırmayın.EKiNCİM sen nasılsın sağlık sıhhat? Ben üç gündür biraz kendime geldim çok şükür,MERİSE neyaptı ateşine daha bakmadım ASYA sen neyaptın kırmızı yoktur inşallah PERİKIZI çocuk kısmetiyle gelir sen çok takılma eksiklere,allahm yardım eder bi şekilde aramak daha zor çünkü. Ve topikteki tüm kızlar hepinizi öpüyorum
41817f Ovulation charts on FertilityFriend.com
Bana ne oluyor aceba? Ff çizgi çekti bana. Ovulasyon testi de yapıyorum silik çizgiler çıkıyor. Hatta fotosunu ekleyeyim.
selaaaaaaaaaaaaaaaaaam
bi selam verip kaçm dedim kızlar nasılsınız kociş gece çalıştı içerde uyuyor bende bi girim dedim. bu evde olmak ne kadar garip bişey ya iki senenin sonunda ev hanımı olmak çok garip geliyor. hergün bugün napsam diyorum ara ara sıkılıyorum. muhtemelen b kaç güne annemlerin yanına giderim orda pek canım sıkılaz hem fırsat bulmuşken doya doya görüşürüm gezerim oralardaaama aklım kocamda kalacak tabim neyse benden şimdilik bu kadar sizler nasılsınız kendinizeee iyi bakın kızlar he bu arada anneme gidersem ateş giremeyebilirim artık dönünce eklerim ff ye zaten ben dönene kadar anca gelir yumurtlama günüm. bugün 5. gün klomene başlıyorum hayırlısı artık bakalım inşalah işe yarar allaha emanet oluuuun
Bizim ateşler sapıttı güzelim FF te çizgileri nereye çekeceğini şaşırdı. Bu aydan bişi anlamadım, kırmızı kartı yesem de yeni döngüye başlasam diye gözüm dönüyo inan
evet canım yaa haklısın.
ben geçen ay da yumurtlamadım zaten ateşe göre.
zaten adetim de bir garip oldu az az, damla damla.
ovulasyon testi aldım ben de ikisini beraber takip edecem.
PKO var ben de o yüzden ne zaman yumurtluyorum ya da yumurtluyor muyum bilmiyorum
selaaaaaaaaaaaaaaaaaam
bi selam verip kaçm dedim kızlar nasılsınız kociş gece çalıştı içerde uyuyor bende bi girim dedim. bu evde olmak ne kadar garip bişey ya iki senenin sonunda ev hanımı olmak çok garip geliyor. hergün bugün napsam diyorum ara ara sıkılıyorum. muhtemelen b kaç güne annemlerin yanına giderim orda pek canım sıkılaz hem fırsat bulmuşken doya doya görüşürüm gezerim oralardaaama aklım kocamda kalacak tabim neyse benden şimdilik bu kadar sizler nasılsınız kendinizeee iyi bakın kızlar he bu arada anneme gidersem ateş giremeyebilirim artık dönünce eklerim ff ye zaten ben dönene kadar anca gelir yumurtlama günüm. bugün 5. gün klomene başlıyorum hayırlısı artık bakalım inşalah işe yarar allaha emanet oluuuun
Kızlar bişi soram, bu sabah keyfine bi birliktelik yaşadık eşimle. Hemen kalktım dua girdim, kahvaltı işe gel falan derken, az önce wcye girdim. İlk defa iç çamaşırımda bembeyaz bi leke gördüm, şaşırdım, bu neyin nesi şimdi. Kırmızı beklerken beyazı görünce dumur oldum... Bu ay herşey tersine döndü. Ateş tersine, beklenen bile kırmızı olacakken beyaz geliyo, töbe yarebbim
filozoffff kendimce diyorum nerelerde bu kız cnm gördüğüme sevindim seni Allah razı olsun iyi dileklerin için
Merom kuzum Allah razı olsun tatlişkom ya siz nasıl bişeysiniz böyle ne iyi geliyorsunuz bana beeBulantı yok dimi ?
Bu arada sizin sıpacıklar ekincim le bir gidiyor maşallah onlara gözümüzün önünde büyüyorlar cnm ekincim inş. herşey yolunda gider burnu okka gibi sapa sağlam bir şehzade olsun ( bende taktım şehzadeye ) Bu arada meroşum sanki seninkide şehzade gibime geliyo Rabbim bilir şüphesizde dediğim çıkarsa dicem hiii bağıra çağıraaa ben demedimmm miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diyehayırlısı gençler...
Dün kız kardeşim ateş ölçerimi gördü bi heycanlandı ya diyo ne iş bişi mi var dedim niye gebelik testi değil mi oodedim yok annem böyle ...böyle... ha diyo kalp atışım değişti düşündümde bizim minnakımız sadece bizi heycanlandırmıyo onun sevinci dalga dalga yayılıcak artık bişi demiyorum kısmet... Dün adamım da diyo boşver şu korunma işini diye dedim neyse ok korunmayalım ama üstüne düşmem hani sabah yıkanmalar kürler silkeletmeler falan sözünden çıkmıcam artık istediğin zaman zevkine olsun kafayı yedi diyo hiç inanmadım ama nese düşünmesi bile güzel ne çektirmişim çocuğa dedim bak ben topikcanlardan öğrendim hamiş filan olursam ilk aylar yasaklanabiliomuş sende insansın Allah razı olsun diyo hahaha
Allah'ıma şükürler olsun hayırlısı olsun Allah hepinizde razı olsun seviyorum hepinizi gençler( yelizim,ekincim,merom,filozofum,yağmurcum,melek,ilknur,asyahayat,merice hepiniz yau akrabalarımın isimlerini bu kadar sayamam )
Hayatım sende bize iyi geliyosun inan.benim bulantı var ama önceki kadar sarsılmıyorum kusmada az artık.sahimi kız benim bebektemi şehzadeçin takvimide erkek diyor ablamlarda hep öyle yorum yapıyolar.sağlıklı sıhhatli versin rabbim her ne olursa inşallah.öpüyorum tüm güzellikler seninle olsun
Bende geçen ay yumurtlamadım, benim reglimde az azdı, bu ayda böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?