Banada senin oğlun olcak gibi geliyo Mero, bi de erken döllenme vardı onuda hesaba katarsak
Yelizcim erken döllenme ne demek benim ona kafam basmıyoanlatırmısın rica etsem
Kızlar bişi sorcam, bu sabah keyfine bi birliktelik yaşadık eşimle. Hemen kalktım duşa girdim, kahvaltı işe gel falan derken, az önce wcye girdim. İlk defa iç çamaşırımda bembeyaz bi leke gördüm, şaşırdım, bu neyin nesi şimdi. Kırmızı beklerken beyazı görünce dumur oldum... Bu ay herşey tersine döndü. Ateş tersine, beklenen bile kırmızı olacakken beyaz geliyo, töbe yarebbim
İnşaallah yumurtalıklarımız dinleniyordur. Durup durup turnayı gözünden vururuz canım.
Beyaz akıntı da bana da oluyor özellikle çamaşırım siyahsa daha net görüyorum.
Arada bir oluyor creamy denen akıntı olsa gerek. Benim tahminim mikropları atıyoruz bu akıntı ile.
Yeter kalkıp çalışsınlar artık ben fazla tatili sevmem
Durup durup ben o turnayı neyse töbe töbeee
Creamy olmalı haklısın ama bu dönemde olmamalı bu akıntı yaw
Ben hamile olmak ve bebeğimi kucağıma almak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuum nokta
selaaaaaaaaaaaaaaaaaam
bi selam verip kaçm dedim kızlar nasılsınız kociş gece çalıştı içerde uyuyor bende bi girim dedim. bu evde olmak ne kadar garip bişey ya iki senenin sonunda ev hanımı olmak çok garip geliyor. hergün bugün napsam diyorum ara ara sıkılıyorum. muhtemelen b kaç güne annemlerin yanına giderim orda pek canım sıkılaz hem fırsat bulmuşken doya doya görüşürüm gezerim oralardaaama aklım kocamda kalacak tabim neyse benden şimdilik bu kadar sizler nasılsınız kendinizeee iyi bakın kızlar he bu arada anneme gidersem ateş giremeyebilirim artık dönünce eklerim ff ye zaten ben dönene kadar anca gelir yumurtlama günüm. bugün 5. gün klomene başlıyorum hayırlısı artık bakalım inşalah işe yarar allaha emanet oluuuun
Kızlar bişi sorcam, bu sabah keyfine bi birliktelik yaşadık eşimle. Hemen kalktım duşa girdim, kahvaltı işe gel falan derken, az önce wcye girdim. İlk defa iç çamaşırımda bembeyaz bi leke gördüm, şaşırdım, bu neyin nesi şimdi. Kırmızı beklerken beyazı görünce dumur oldum... Bu ay herşey tersine döndü. Ateş tersine, beklenen bile kırmızı olacakken beyaz geliyo, töbe yarebbim
Yeter kalkıp çalışsınlar artık ben fazla tatili sevmem
Durup durup ben o turnayı neyse töbe töbeee
Creamy olmalı haklısın ama bu dönemde olmamalı bu akıntı yaw
Ben hamile olmak ve bebeğimi kucağıma almak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuum nokta
Hayatım sende bize iyi geliyosun inan.benim bulantı var ama önceki kadar sarsılmıyorum kusmada az artık.sahimi kız benim bebektemi şehzadeçin takvimide erkek diyor ablamlarda hep öyle yorum yapıyolar.sağlıklı sıhhatli versin rabbim her ne olursa inşallah.öpüyorum tüm güzellikler seninle olsun
Normal döneminde yumurtlamadın sen canım, daha erken yumurtladın hamile kaldığın ay. Erken döllenme senin yumyumun erken oluştu, spermlerle erken buluştu ve sende erkenden öğrendin canım. Geç döllenmede geç yumurtlama sonucu adete yakın olan döllenme oluyo şeker. Geneldede pek tutunamıyo geç döllenmeler. Hani regli geçse bile çıkmıyo ya idrar testlerinde bu o durum. Benim kimyasal öyleydi mesela...
merom cnm hayırlısı olsun tabiki ama inan böyle hissettim kısmetekinciye de öğle hissetmiştim ilkbaşlarda hayırlısı...Senin ilk bebişinde erkekti dimi yavru ? benimde hep hayalimdir bir erkek bir kız ama işte mevlam hayırlsını versin öncelikle sağlık
canım ff 24e çizmiş ya 26 da olabilir, neyse bekleyeceğiz bakalım
cuteheart olsa bu yüksek ve sabit ateşine bayılırdı
ben de çok beğeniyorum yaa var sanki sende bir şeyler
canıııım kıyamam sana ben yazmışsın bugün böyle geç girebildim topiğe, anca fırsat bulabildim
14. gün yumurtlama olmuş da 15. günden sonra artık hep yüksek çıkmış ateşin
14. gün yumurtlasıydan 20. gün DPO6 (yumurtladıktan sonraki 6. gün) oluyorsun
yani yerleşme zamanları üç aşağı beş aşağı yukarı
o dönemde de ateş düşer bazen
YELİZim açıklamış çok da güzel anlatmış sağolsun
şimdi artık bekleyeceğiz bundan sonra yüksek çıkması önemli bir günlük düşüşten bir şey olmaz
hem daha adete en az 1 hafta var bu düşüş adet düşüşü değil o yüzden canım
o yüzden umutlandı ben
canım dur bakalım kart yemedin dahaaa
canım inş. mucizen gelmiştir seninledir
hep böyle olur ya boş bıraktığın anda gelir, umarım bebiş vardır
canımm yetişemedim sana ama kızlar yardımcı olmuşlar
canımm bugün hiç fırsatım olmadı iş yaptı mevde birazcık bırakamadım
araya da akşam yemeği girince kalım bu saatee
senin ateş de çakıldı kaldı canım yaaa yükselmiyor namussuz
BATda yaklaşıyor vallahi test mi yapsan yaaaa
heyecan yaparım beeeen:18::18:
canım çok seviniyorum böyle mutlu yazılarınaa
Allahım daha da arttırsın muhabbetinizi inşallah
şehzade de ne yapsın teyzesi uslu uslu takılıyor evladım
bir hafta kaldı onu tekrar görmeme
doktor ancası baksın burun kemiğine ense kalınlığına
randevu zamanını beklemeye başladım şimdiden
sen de bebiş işini hiç takma kafaya canım aksi için de uğraşma
zaten aksi için uğraşınca hemen gelir yaramazlar
canım tablo aynı benim eski tablolarım gibi
var mı PKO??
veya şu an gözetimini yapan bir doktorun var mı??
bu düşüş kaç gün boyunca sürüyor canım bu önemli bir bilemedin iki günlük düşüş varsa ardından tekrar sürekli yüksek çıkıyorsa hamişlik için şans var demektir
ama sürekli düşük çıkması bizi hamişlik ihtimalinden uzaklaştırıyor
canım çatlama iğnesinden iki gün sonra çatlasan, ateş de biliyorsun 1 gün sonra, hatta bazen 2 gün sonra anca yükseliyor
bakalım yarınki değerine ona göre tekrar yorum yapalım, yarın yükselir belki
bu nedir ya yelizimin de senin de yumyumlar cool çıktı bayaa
hiç ateş yapmıyorlar annişlerinde
Kızlar yine olmadı adet oldum.rabbim bu ayda hayırlı kılmamış beklemeye devam rabbim daha çok bekleetmesin.içim o kadar acıyoki.eşimde yıkıldı zaten.gelecek ay aşılamaya başlıycaz.inşallah gerek kalmaz.ama doğal olmasıda çok küçük bir ihtimal.ne olur kızlar duanıza ihtiyacım var.
Kızlar yine olmadı adet oldum.rabbim bu ayda hayırlı kılmamış beklemeye devam rabbim daha çok bekleetmesin.içim o kadar acıyoki.eşimde yıkıldı zaten.gelecek ay aşılamaya başlıycaz.inşallah gerek kalmaz.ama doğal olmasıda çok küçük bir ihtimal.ne olur kızlar duanıza ihtiyacım var.
canım bence sen yumurtlamışsın 20. gün ffye katılıyorumcanim atesin el yakiyor masallah :))
dun geceki yazilari okumayanlar icin yazayim tekrar: ff bana 20. de yumurtladin diyor. gercekten ilk kez kaza oldu 21. gun. dua edin de hamile kalmis olmayayim. cunku cok yorgun vucudum.
yağmuuuuuuur tam seni düşünüyordum5. günün bugün klomene başlama günüüüüüüünselaaaaaaaaaaaaaaaaaam
bi selam verip kaçm dedim kızlar nasılsınız kociş gece çalıştı içerde uyuyor bende bi girim dedim. bu evde olmak ne kadar garip bişey ya iki senenin sonunda ev hanımı olmak çok garip geliyor. hergün bugün napsam diyorum ara ara sıkılıyorum. muhtemelen b kaç güne annemlerin yanına giderim orda pek canım sıkılaz hem fırsat bulmuşken doya doya görüşürüm gezerim oralardaaama aklım kocamda kalacak tabim neyse benden şimdilik bu kadar sizler nasılsınız kendinizeee iyi bakın kızlar he bu arada anneme gidersem ateş giremeyebilirim artık dönünce eklerim ff ye zaten ben dönene kadar anca gelir yumurtlama günüm. bugün 5. gün klomene başlıyorum hayırlısı artık bakalım inşalah işe yarar allaha emanet oluuuun
ateşine göre 3 gün önce yumurtlamış olabilirsin ama bakalım testler negatifmiş41817f Ovulation charts on FertilityFriend.com
Bana ne oluyor aceba? Ff çizgi çekti bana. Ovulasyon testi de yapıyorum silik çizgiler çıkıyor. Hatta fotosunu ekleyeyim.
negatif bu testler canımmm
canımmm hayırlara yoralım o beyaz akıntıyıKızlar bişi sorcam, bu sabah keyfine bi birliktelik yaşadık eşimle. Hemen kalktım duşa girdim, kahvaltı işe gel falan derken, az önce wcye girdim. İlk defa iç çamaşırımda bembeyaz bi leke gördüm, şaşırdım, bu neyin nesi şimdi. Kırmızı beklerken beyazı görünce dumur oldum... Bu ay herşey tersine döndü. Ateş tersine, beklenen bile kırmızı olacakken beyaz geliyo, töbe yarebbim
bakalım kimlerin cinsiyet tahminleri tutacak çooook merak ediyorumHayatım sende bize iyi geliyosun inan.benim bulantı var ama önceki kadar sarsılmıyorum kusmada az artık.sahimi kız benim bebektemi şehzadeçin takvimide erkek diyor ablamlarda hep öyle yorum yapıyolar.sağlıklı sıhhatli versin rabbim her ne olursa inşallah.öpüyorum tüm güzellikler seninle olsun
canım topiğe girerken ilk senin tabloya baktımm, baktım kii yeni bir tablo başlamışKızlar yine olmadı adet oldum.rabbim bu ayda hayırlı kılmamış beklemeye devam rabbim daha çok bekleetmesin.içim o kadar acıyoki.eşimde yıkıldı zaten.gelecek ay aşılamaya başlıycaz.inşallah gerek kalmaz.ama doğal olmasıda çok küçük bir ihtimal.ne olur kızlar duanıza ihtiyacım var.
canım o bölük pörçük uykular ateş tablosunu savaş alanına çeviriyorya benim çatlatma iğnesinden sonra kasık ağrım oldu birkaç gün muhtemelen çatladı. ama ateşim yükselmedi hiç birde hastaydık eşimde bende. uyku doğru dürüst uyuyamadık. hani bölük pörçük ben ona diye yoruyorum ama bilemiyorum da o bir neden olur mu die.neyse sonuçta ateşim bu şekilde. 423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım bence sen yumurtlamışsın 20. gün ffye katılıyorum
aksine dua edeceğim canım inşallah da olur bebeğin, vucudun yorgun ama bebiş sana nasıl bir moral olur nasıl bir moral olur ayyyyy
gelmesin BATlar :90:
yağmuuuuuuur tam seni düşünüyordum5. günün bugün klomene başlama günüüüüüüün
inşallah işe yarayacak canım, folikül takiplerinin peşini bırakma 12. 14. gün başla mutlaka canım
annende de bir güzel dağıt kafanı tatilin tadını çıkar
aman pompiş günlerini iyi değerlendirin
aaaa bir de klomen kabız yapar çok fenaaaa
dikkat et canım her sabah aç karnına kayısı incir falan yeee
ateşine göre 3 gün önce yumurtlamış olabilirsin ama bakalım testler negatifmiş
ama benim için ateştir esas olan, bakalım yumurtlama yoksa o ateş eninde sonunda düşecek yine canım
bekleyeceğiz...
ama o çizgi gününe göre ilişki var mı???
canımmm hayırlara yoralım o beyaz akıntıyı
ateş de azıcık yükselmiş senin normal seyrine gelmiş, kırmızılıarda gelen giden de yok
hadi bakalıııııııııııım
bakalım kimlerin cinsiyet tahminleri tutacak çooook merak ediyorum
yeliz bana kız diyor, perikızı erkek diyor bakalımmmmm
meroooo seninki kız benceeeeeee (bir tahmin de ben yapayım yaaa)
canım topiğe girerken ilk senin tabloya baktımm, baktım kii yeni bir tablo başlamış
ne güzeldi ateşin de.. ama olsun zamanı değil daha demek ki..
Allah büyük inşallah mucizenin kendiliğinden gelir
gelmezse de aşılama ilaçlar artık doktorun her şeyin vesilen olsun gelsin yavrun bir şekilde
canım o bölük pörçük uykular ateş tablosunu savaş alanına çeviriyor
uyuyamadığın günler ateşine discarted de bari anlayalım o günleri biz de bakarken tablona..
çok yanıltıyor yaa
yok canım seni unutur muyuuuumEkincii bende sana erkek yorumu yapıyorum en baştan beri,unuttunmu benikarnında seyrimeler oluyomu yahu benim şimdi yine oldu kuş çırpınır gibi
canım bence sen yumurtlamışsın 20. gün ffye katılıyorum
aksine dua edeceğim canım inşallah da olur bebeğin, vucudun yorgun ama bebiş sana nasıl bir moral olur nasıl bir moral olur ayyyyy
gelmesin BATlar :90:
yağmuuuuuuur tam seni düşünüyordum5. günün bugün klomene başlama günüüüüüüün
inşallah işe yarayacak canım, folikül takiplerinin peşini bırakma 12. 14. gün başla mutlaka canım
annende de bir güzel dağıt kafanı tatilin tadını çıkar
aman pompiş günlerini iyi değerlendirin
aaaa bir de klomen kabız yapar çok fenaaaa
dikkat et canım her sabah aç karnına kayısı incir falan yeee
ateşine göre 3 gün önce yumurtlamış olabilirsin ama bakalım testler negatifmiş
ama benim için ateştir esas olan, bakalım yumurtlama yoksa o ateş eninde sonunda düşecek yine canım
bekleyeceğiz...
ama o çizgi gününe göre ilişki var mı???
canımmm hayırlara yoralım o beyaz akıntıyı
ateş de azıcık yükselmiş senin normal seyrine gelmiş, kırmızılıarda gelen giden de yok
hadi bakalıııııııııııım
bakalım kimlerin cinsiyet tahminleri tutacak çooook merak ediyorum
yeliz bana kız diyor, perikızı erkek diyor bakalımmmmm
meroooo seninki kız benceeeeeee (bir tahmin de ben yapayım yaaa)
canım topiğe girerken ilk senin tabloya baktımm, baktım kii yeni bir tablo başlamış
ne güzeldi ateşin de.. ama olsun zamanı değil daha demek ki..
Allah büyük inşallah mucizenin kendiliğinden gelir
gelmezse de aşılama ilaçlar artık doktorun her şeyin vesilen olsun gelsin yavrun bir şekilde
canım o bölük pörçük uykular ateş tablosunu savaş alanına çeviriyor
uyuyamadığın günler ateşine discarted de bari anlayalım o günleri biz de bakarken tablona..
çok yanıltıyor yaa
tamam canım süperHımm tamam nedir o dicarted o şekilde olunca tabloda çekilen çizgiler silindi. 423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com
tamam canım süper
böyle anlamamız yorunlalamız daha kolay olur
yorgunken ölçtüğün günleri biliyoruz artık
bir de şimdi bu gece normal uyumayı dene tatlım bakalım yarın kaç çıkacak
inş. tavan yapar ateş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?