Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yelizcim erken döllenme ne demek benim ona kafam basmıyo anlatırmısın rica etsem

Normal döneminde yumurtlamadın sen canım, daha erken yumurtladın hamile kaldığın ay. Erken döllenme senin yumyumun erken oluştu, spermlerle erken buluştu ve sende erkenden öğrendin canım. Geç döllenmede geç yumurtlama sonucu adete yakın olan döllenme oluyo şeker. Geneldede pek tutunamıyo geç döllenmeler. Hani regli geçse bile çıkmıyo ya idrar testlerinde bu o durum. Benim kimyasal öyleydi mesela...

mujedeli haber mi geliyor ki

Yeter kalkıp çalışsınlar artık ben fazla tatili sevmem
Durup durup ben o turnayı neyse töbe töbeee
Creamy olmalı haklısın ama bu dönemde olmamalı bu akıntı yaw
Ben hamile olmak ve bebeğimi kucağıma almak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuum nokta

Aynen canım ben de istiyom çok istiyooom hem de.
Napalım cnm bizimkiler tembel çıktı. Biraz daha deneme yaptıktan sonra tedavi oluruz tedaviyle hemen olacağını düşünüyorum ben.

sende Allah'a emanet ol yağmurcum umarım ev hanımlığı sana iyi gelir benim en sevdiğim meslektir Bizi sakın boşlama =)

Yelizimmm kuzum bende ilişki sonraları o akıntı hep olur eggwhite tipi ben onu hep dışarı çıkan spermler olarak yorumlarım hayırlısı yavruşum bu ay olmasında diğer ay olsun sağlıklı olsun zaten kucağına düşeceği tarih yazılı alnına Sende benim gibi yanıp tutuşuyosun seni çooookkk iyi anlıyorum

cnm benim bütün ay cremy olur mesela ben bu işlerin içinden çıkamadım doğrusu iyi haberlerini bekliyorum inş.

merom cnm hayırlısı olsun tabiki ama inan böyle hissettim kısmet ekinciye de öğle hissetmiştim ilkbaşlarda hayırlısı...Senin ilk bebişinde erkekti dimi yavru ? benimde hep hayalimdir bir erkek bir kız ama işte mevlam hayırlsını versin öncelikle sağlık

Kızlar yine olmadı adet oldum.rabbim bu ayda hayırlı kılmamış beklemeye devam rabbim daha çok bekleetmesin.içim o kadar acıyoki.eşimde yıkıldı zaten.gelecek ay aşılamaya başlıycaz.inşallah gerek kalmaz.ama doğal olmasıda çok küçük bir ihtimal.ne olur kızlar duanıza ihtiyacım var.

Çok sağol canım beni aydınlattığın için herşey gönlünce olsun inşallaaaahhh

Evet canım ilki erkek,ve şimdi erkek kardeş istiyor beyfendi hayırlısı canım allah gönlüne göre versin herşeyi inşallah bi kız bi oğlun olur sağlıkla kucağına aldığın günleri duyarız

ya benim çatlatma iğnesinden sonra kasık ağrım oldu birkaç gün muhtemelen çatladı. ama ateşim yükselmedi hiç birde hastaydık eşimde bende. uyku doğru dürüst uyuyamadık. hani bölük pörçük ben ona diye yoruyorum ama bilemiyorum da o bir neden olur mu die.neyse sonuçta ateşim bu şekilde. 423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com

Hayatım biliyorum zor bi durum ümit edip hayâl kırıklığı ama sen ve eşin sağ olun gerisi olur inan bana. On tane sıfırı yanyana koysan neyi ifade eder?başına 1 yada bi rakam koycanki değer kazansın,işte o rakamda bizlerin sağlığı.allah gönlünden geçen tüm güzellikleri bi an önce göstersin inşallah

Son düzenleme:

Demek henüz vakti değilmiş canım.
Elbette üzülüyor insan ama muhakkak bir gün olacak ama demeki biraz yardıma ihtiyacımız var.
O yardım ile kavuşacağız mucizelerimize.
Bu yıl ortalarında hamile kalıp 2014 te kucağımızda olurlar inşallah.

canim atesin el yakiyor masallah :))

dun geceki yazilari okumayanlar icin yazayim tekrar: ff bana 20. de yumurtladin diyor. gercekten ilk kez kaza oldu 21. gun. dua edin de hamile kalmis olmayayim. cunku cok yorgun vucudum.
canım bence sen yumurtlamışsın 20. gün ffye katılıyorum
aksine dua edeceğim canım inşallah da olur bebeğin, vucudun yorgun ama bebiş sana nasıl bir moral olur nasıl bir moral olur ayyyyy
gelmesin BATlar :90:
yağmuuuuuuur tam seni düşünüyordum5. günün bugün klomene başlama günüüüüüüün
inşallah işe yarayacak canım, folikül takiplerinin peşini bırakma 12. 14. gün başla mutlaka canım
annende de bir güzel dağıt kafanı tatilin tadını çıkar
aman pompiş günlerini iyi değerlendirin
aaaa bir de klomen kabız yapar çok fenaaaa
dikkat et canım her sabah aç karnına kayısı incir falan yeee

41817f Ovulation charts on FertilityFriend.com

Bana ne oluyor aceba? Ff çizgi çekti bana. Ovulasyon testi de yapıyorum silik çizgiler çıkıyor. Hatta fotosunu ekleyeyim.
ateşine göre 3 gün önce yumurtlamış olabilirsin ama bakalım testler negatifmiş
ama benim için ateştir esas olan, bakalım yumurtlama yoksa o ateş eninde sonunda düşecek yine canım
bekleyeceğiz...
ama o çizgi gününe göre ilişki var mı???

negatif bu testler canımmm

canımmm hayırlara yoralım o beyaz akıntıyı
ateş de azıcık yükselmiş senin normal seyrine gelmiş, kırmızılıarda gelen giden de yok
hadi bakalıııııııııııım
bakalım kimlerin cinsiyet tahminleri tutacak çooook merak ediyorum
yeliz bana kız diyor, perikızı erkek diyor bakalımmmmm
meroooo seninki kız benceeeeeee (bir tahmin de ben yapayım yaaa)

canım topiğe girerken ilk senin tabloya baktımm, baktım kii yeni bir tablo başlamış
ne güzeldi ateşin de.. ama olsun zamanı değil daha demek ki..
Allah büyük inşallah mucizenin kendiliğinden gelir
gelmezse de aşılama ilaçlar artık doktorun her şeyin vesilen olsun gelsin yavrun bir şekilde

canım o bölük pörçük uykular ateş tablosunu savaş alanına çeviriyor
uyuyamadığın günler ateşine discarted de bari anlayalım o günleri biz de bakarken tablona..
çok yanıltıyor yaa

Ekincii bende sana erkek yorumu yapıyorum en baştan beri,unuttunmu beni karnında seyrimeler oluyomu yahu benim şimdi yine oldu kuş çırpınır gibi

Ekincii bende sana erkek yorumu yapıyorum en baştan beri,unuttunmu beni karnında seyrimeler oluyomu yahu benim şimdi yine oldu kuş çırpınır gibi
yok canım seni unutur muyuuuum
yelizle perikızı çok iddialılar daa biri kız diyor biri erkek ben de sana kız dedim ama hiiiç iddialı değilim benim tutmaz hiç
biz seninle o kadar iddialı tahminler yapamıyoruz sanki
rabbim ne verirse sağlıklı versin
ya canım bu dediğin seyirme gibi seyler bende de var sanki, gibi gibi yani, ama bağırsak hareketidir falan diyorum ben
biliyor musun elimizi karnımıza koyunca bebiş ağzını açıyormuş refleks olarak

Son düzenleme:

Hımm tamam nedir o dicarted o şekilde olunca tabloda çekilen çizgiler silindi. 423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com

İnşallah tavan yapar keşke elimde olsa güzel uyumak.pazartesi çatlatma iğnesi oldum. eşim hastaydı zaten sonra bende kaptım hafiften şifayı ardından annem 2 gün önce fenalaştı onunla ilgilendim hastaneye götür doktora anlat vs. zaten eşimde bende hastaydık kaç gündür. onu geceleri öksürük tutuyor. malesef geceyi sabah ediyoruz beraber inşallah bu gece ii uyur dolayısıyla bende umarım tutmuştur bu ay.

okuyunca sanki bugünkü halim canlandı gözümde bat günümdü bugün hatta geçti bikaç gün önce yazmıştım bende buraya ateş ölçme yöntemini denemiştim bu ay normalde kan pıhtılaşması topiğindeyim sabah öyle bir umutla test yaptım ki resmen yıkıldım adet olmadım ama çıkmadı o da gelecek gibi zaten eşim bana göre daha güçlü demekki hayırlısı değil zamanı var diyor senin doğal olamsı neden zor ilk bebeğin mi olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…