Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
arkadaşlar bu ateş ölçme tablosunu nasıl oluşturuyosunuz bana diğer topikte bi arkadaş yardımcı olmuştu ateşimi falan o girdi ben ilk sayfada anlatılana göre yapmaya çalıştım ama olmadı siz orda anlatılana göre mi yapıyosunuz yoksa daha pratik bir yolu var mi?

inşallah canımmm bekliyoruz bu ay güzel haberleriniii

orada anlatılanlara göre yapıyoruz canım
ben sana hesap açabilirim istersen hemen
özelden yaz son adet tarihini
doğum gününü
ortalama adet döngün kaç gün sürüyor

yavruşlar topicimizin ana kraliçeleri benim tahminim bu yönde şehzade anaları olacaksınız Allah'ın izni ve hayrlısıyla Bakalım yelizimin tahmini de olabilir kısmet =) Rabbim en yakında yelizimin yüzünüde güldürsün inş. çifter çifter gelsinler

Ekinci179
Ff nin çektiği çizginin sonraki günü ilişki olmuş tabloya eklemişim. Nasipse çatlamışımdır spermler de yakalmıştır yumoşu. Yoksa başka aya inşallah napalım. Allahtan kociş hiç oralı değil , o da çok istese ben de çok takardım kafaya şimdi çok sallamıyorum

vallahi zman daralıyor doktorum bu hafta bakacak bakalım ne diyecekkk merak esiyorum yaa ister istemez şimdi, alışveriş yapamıyoruz kısıtlı yani
aldık bir şeyler ama hep krem beyaz gri falan
yelizin de senin de tüm topiğinde göbüşü böyle olsun
AMİN

canım yumurtlama olmuşsa eğer ilişki zamanı fena değil, sonuçta 24 saat ömrü var yumurtanın
inşallah yakalamıştır yaramaz yumyumu çapkın spermlerden biri

canım yumurtlama olmuşsa eğer ilişki zamanı fena değil, sonuçta 24 saat ömrü var yumurtanın
inşallah yakalamıştır yaramaz yumyumu çapkın spermlerden biri

Hayırlısı olsun guzumm sırf şu kocişe inat gebe kalmak istiyorum. Halvetten hemen sonra da hamile misin diye soruyo uyuz
Şu anda da acayip yanıyorum yaa yanaklarım kızardı, ateşimi ölçtüm 36,7 çıktı :) benim için rekor gün içinde ölçtüğümde bile 36.2 yi geçmezdi. Hayırdır işşallah

Canim valla olmayasin diye dua edemeyecegim boyle durumlarda bebek ilac gibi gelebiyor cunku hakkinda hayirlisi diyelim )

canim cok saol ama inan o kadar canim yandi ki suan istemiyorum. once fiziksel ve ruhsal toparlanmaliyim.

yagmurum. ise cok takilma. ben 7 aydir evdeyim hem de cok iyi bir konumu biraktim cocuk icin. ama iki gebeligin sonucu da kismet olmadi. haklisin adlinda evde zaman biraz zor geciyor. ama etrafinda iyi arkadaslarin varsa ohhh mis.

Bizim ateşler sapıttı güzelim FF te çizgileri nereye çekeceğini şaşırdı. Bu aydan bişi anlamadım, kırmızı kartı yesem de yeni döngüye başlasam diye gözüm dönüyo inan

insallah kuzum yeni donguye gerek kalmaz :))

canim testler negatif.

tatlim yipranmak yok. allahin izniyle olacak. ama yoruyor bizi afacanlar biraz.

allah sifa versin hepinize canim.

ekinciiiii. canikom cok tatlisin ama bu ay olmasin. ev tasiyacagim hem. yaaa cok ayip denmez ama koruyucu olan ben de kaldi spermler her yanima bulasti. hemen kalkip dus aldim. ya ilk kez basima geldi. kaza derlerdi de inanmazdim. bakalim. bir de su oldu : ilk gebeligimde iliskinin ertesi gunu pembe leke gelmisti yerlesne kani yani. bunda da ertesi gun ayni sey oldu. atesimde azicik dusunce bugun panikledim. olmaz insallah. ilk kez istemitorum.

Evet canım rabbim nasip ederse ilk bebeğim olucak.eşimin sperm sayısı ve hızı çok düşük o yüzden zor bide üstüne benim fsh 11 yok yok ysni bizde.yaşım 25 ama fsh dolayı zamanım kısıtlı.bizde doğal olmasını cok istiyoruz ama sanırım daha fazla zaman kaybetmememiz lazım.rabbim yardımcımız olsun.dualarınızda banada yer verirseniz çok sevinirim.

Yok hayatım bağırsak hareketi felan deyil resmen seyrime.benim oğlandada iki aylıkken oluyodu böyle.evet canım yaa biz iddalı deyiliz ancak benim ilk senin hamile oldunu duyduktan sonra içime erkek doğdu. Hiç bilmiyodum canım demek bebişlerimiz ağzınımı açıyomuş kıyamam ben 8 aya kadar bebek alışverişi yapmam heralde,çünkü doktorum oğlana 8 aya kadar kız dediydi dee uyku setine kadar almıştım.aboo son ay erkek demesinmi yavrum benim pembe zıbın bile giydi kimse görmezken

Son düzenleme:
canım hadi inşallah yumurtlamışsındır yarınki ateşini merakla bekliyoruzzz

canımm hadi hayırlısı olsun
istemiyorum deme de hakkımda hayırlısı olsun de bari canımmm bakarsın bu sefer farklı olur her şey
bakarsın bu sefer zamanı gelmiştir
bakarsın bunu sağlıkla kucağına alırsın
Allah büyük tatlım içini sen her ihtimalde de rahat tut

canim benim. sen beni gozu kapali hamile yaptin yine :)

cidden hicccc zamani degil. olduysa da yapacak birsey yok
kismet artik. yaaa icime gitmemistir sanirim. bilemiyorum. offf bakalim yarin belli olur tahminimce.

canım hadi yaaaaa
şansa baaaak
kıyamam oğluşuna yaa pembiş mi giydi yavruuuum
kısmet ya bakalım biz alıyoruz ya deli gibi
kayınvalidem yine almış bir sürü tulum oyuncak
emzikli ateşölçer falan
tulumlar pembe mavi yeşil turuncu rengarek çizgiler olan şeyler almış
ya da bejli kahveli almış
temkinli gidiyoruz ama bir yerde pembeye yada maviye döneceğiz :90:

canım 8 aylıkken da nasıl alışverişe çıkacaksın yaaa
neyse internetten alırsın artık

Canım benim sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş benimkide o misali ,şimdilik böyle diyom ama durabilirmiyim ozamana kadar bilmiyom benki dpo 7de tahlil yaptırdım alışveriş için nekadar dayanırım bakalım

Sağol canım benim ihtiyacı olan herkesin Allah şifasını eksik etmesin.

Selam kızlar ;
Size bir şey sormak istiyorum . Ben bu ay ateş ölçmeye başladım cok acemiyim. Bugün ateşim de yükselme oldu nedir anlamadım yorumlar mısınız

Adet ile birlikte başlayamadim ölçümlerime göre acaba yumurtladim mı ben anlamadım (

Sat: 5 Mart
Ateş
36 4 - 17 Mart
35 9- 18 Mart
35 7- 19 Mart
36 2-20 Mart
36 4- 21 Mart
36 3- 22 Mart
36 7 -23 Mart

yani 13. gun olcmeye basladin canim. regl kac gun oluyor?

Evet canım . Regl 6-7 gun sürüyor 31 günde oluyorum
Bir fikrin var mı :s

canim tam olcum yapmadigin icin kesin konusmak biraz zor. iki üc gune daha rahat konusabiliriz. bu degerlere gore belki 22 martta yumurtlamis olabilirsin. olcumlere ve calismalara devam edersen iletleyen gunlerde daha net konusabiliriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…