inşallah canımmm bekliyoruz bu ay güzel haberleriniiiİnşallah tavan yaparkeşke elimde olsa güzel uyumak.pazartesi çatlatma iğnesi oldum. eşim hastaydı zaten sonra bende kaptım hafiften şifayı ardından annem 2 gün önce fenalaştı onunla ilgilendim hastaneye götür doktora anlat vs. zaten eşimde bende hastaydık kaç gündür. onu geceleri öksürük tutuyor. malesef geceyi sabah ediyoruz beraber inşallah bu gece ii uyur dolayısıyla bende umarım tutmuştur bu ay.
orada anlatılanlara göre yapıyoruz canımarkadaşlar bu ateş ölçme tablosunu nasıl oluşturuyosunuz bana diğer topikte bi arkadaş yardımcı olmuştu ateşimi falan o girdi ben ilk sayfada anlatılana göre yapmaya çalıştım ama olmadı siz orda anlatılana göre mi yapıyosunuz yoksa daha pratik bir yolu var mi?
yok canım seni unutur muyuuuum
yelizle perikızı çok iddialılar daa biri kız diyor biri erkekben de sana kız dedim ama hiiiç iddialı değilim benim tutmaz hiç
biz seninle o kadar iddialı tahminler yapamıyoruz sanki
rabbim ne verirse sağlıklı versin
ya canım bu dediğin seyirme gibi seyler bende de var sanki, gibi gibi yani, ama bağırsak hareketidir falan diyorum ben
biliyor musun elimizi karnımıza koyunca bebiş ağzını açıyormuş refleks olarak
vallahi zman daralıyor doktorum bu hafta bakacak bakalım ne diyecekkk merak esiyorum yaa ister istemez şimdi, alışveriş yapamıyoruz kısıtlı yaniyavruşlar topicimizin ana kraliçeleri benim tahminim bu yönde şehzade anaları olacaksınız Allah'ın izni ve hayrlısıylaBakalım yelizimin tahmini de olabilir kısmet =) Rabbim en yakında yelizimin yüzünüde güldürsün inş. çifter çifter gelsinler
canım yumurtlama olmuşsa eğer ilişki zamanı fena değil, sonuçta 24 saat ömrü var yumurtanınEkinci179
Ff nin çektiği çizginin sonraki günü ilişki olmuş tabloya eklemişim. Nasipse çatlamışımdır spermler de yakalmıştır yumoşu. Yoksa başka aya inşallah napalım. Allahtan kociş hiç oralı değil , o da çok istese ben de çok takardım kafayaşimdi çok sallamıyorum
canım yumurtlama olmuşsa eğer ilişki zamanı fena değil, sonuçta 24 saat ömrü var yumurtanın
inşallah yakalamıştır yaramaz yumyumu çapkın spermlerden biri
Canim valla olmayasin diye dua edemeyecegim boyle durumlarda bebek ilac gibi gelebiyor cunku hakkinda hayirlisi diyelim)
selaaaaaaaaaaaaaaaaaam
bi selam verip kaçm dedim kızlar nasılsınız kociş gece çalıştı içerde uyuyor bende bi girim dedim. bu evde olmak ne kadar garip bişey ya iki senenin sonunda ev hanımı olmak çok garip geliyor. hergün bugün napsam diyorum ara ara sıkılıyorum. muhtemelen b kaç güne annemlerin yanına giderim orda pek canım sıkılaz hem fırsat bulmuşken doya doya görüşürüm gezerim oralardaaama aklım kocamda kalacak tabim neyse benden şimdilik bu kadar sizler nasılsınız kendinizeee iyi bakın kızlar he bu arada anneme gidersem ateş giremeyebilirim artık dönünce eklerim ff ye zaten ben dönene kadar anca gelir yumurtlama günüm. bugün 5. gün klomene başlıyorum hayırlısı artık bakalım inşalah işe yarar allaha emanet oluuuun
Bizim ateşler sapıttı güzelim FF te çizgileri nereye çekeceğini şaşırdı. Bu aydan bişi anlamadım, kırmızı kartı yesem de yeni döngüye başlasam diye gözüm dönüyo inan
Kızlar yine olmadı adet oldum.rabbim bu ayda hayırlı kılmamış beklemeye devam rabbim daha çok bekleetmesin.içim o kadar acıyoki.eşimde yıkıldı zaten.gelecek ay aşılamaya başlıycaz.inşallah gerek kalmaz.ama doğal olmasıda çok küçük bir ihtimal.ne olur kızlar duanıza ihtiyacım var.
İnşallah tavan yaparkeşke elimde olsa güzel uyumak.pazartesi çatlatma iğnesi oldum. eşim hastaydı zaten sonra bende kaptım hafiften şifayı ardından annem 2 gün önce fenalaştı onunla ilgilendim hastaneye götür doktora anlat vs. zaten eşimde bende hastaydık kaç gündür. onu geceleri öksürük tutuyor. malesef geceyi sabah ediyoruz beraber inşallah bu gece ii uyur dolayısıyla bende umarım tutmuştur bu ay.
okuyunca sanki bugünkü halim canlandı gözümde bat günümdü bugün hatta geçti bikaç gün önce yazmıştım bende buraya ateş ölçme yöntemini denemiştim bu ay normalde kan pıhtılaşması topiğindeyim sabah öyle bir umutla test yaptım ki resmen yıkıldım adet olmadım ama çıkmadı o da gelecek gibi zaten eşim bana göre daha güçlü demekki hayırlısı değil zamanı var diyor senin doğal olamsı neden zor ilk bebeğin mi olacak?
yok canım seni unutur muyuuuum
yelizle perikızı çok iddialılar daa biri kız diyor biri erkekben de sana kız dedim ama hiiiç iddialı değilim benim tutmaz hiç
biz seninle o kadar iddialı tahminler yapamıyoruz sanki
rabbim ne verirse sağlıklı versin
ya canım bu dediğin seyirme gibi seyler bende de var sanki, gibi gibi yani, ama bağırsak hareketidir falan diyorum ben
biliyor musun elimizi karnımıza koyunca bebiş ağzını açıyormuş refleks olarak
canım hadi inşallah yumurtlamışsındır yarınki ateşini merakla bekliyoruzzzHayırlısı olsun guzumm sırf şu kocişe inat gebe kalmak istiyorum. Halvetten hemen sonra da hamile misin diye soruyo uyuz
Şu anda da acayip yanıyorum yaa yanaklarım kızardı, ateşimi ölçtüm 36,7 çıktı :) benim için rekor gün içinde ölçtüğümde bile 36.2 yi geçmezdi. Hayırdır işşallah
canımm hadi hayırlısı olsuncanim cok saol ama inan o kadar canim yandi ki suan istemiyorum. once fiziksel ve ruhsal toparlanmaliyim.
yagmurum. ise cok takilma. ben 7 aydir evdeyim hem de cok iyi bir konumu biraktim cocuk icin. ama iki gebeligin sonucu da kismet olmadi. haklisin adlinda evde zaman biraz zor geciyor. ama etrafinda iyi arkadaslarin varsa ohhh mis.
insallah kuzum yeni donguye gerek kalmaz :))
canim testler negatif.
tatlim yipranmak yok. allahin izniyle olacak. ama yoruyor bizi afacanlar biraz.
allah sifa versin hepinize canim.
ekinciiiii. canikom cok tatlisin ama bu ay olmasin. ev tasiyacagim hem. yaaa cok ayip denmez ama koruyucu olan ben de kaldi spermler her yanima bulasti. hemen kalkip dus aldim. ya ilk kez basima geldi. kaza derlerdi de inanmazdim. bakalim. bir de su oldu : ilk gebeligimde iliskinin ertesi gunu pembe leke gelmisti yerlesne kani yani. bunda da ertesi gun ayni sey oldu. atesimde azicik dusunce bugun panikledim. olmaz insallah. ilk kez istemitorum.
canım hadi inşallah yumurtlamışsındır yarınki ateşini merakla bekliyoruzzz
canımm hadi hayırlısı olsun
istemiyorum deme de hakkımda hayırlısı olsun de bari canımmm bakarsın bu sefer farklı olur her şey
bakarsın bu sefer zamanı gelmiştir
bakarsın bunu sağlıkla kucağına alırsın
Allah büyük tatlım içini sen her ihtimalde de rahat tut
canım hadi yaaaaaYok hayatım bağırsak hareketi felan deyil resmen seyrime.benim oğlandada iki aylıkken oluyodu böyle.evet canım yaa biz iddalı deyiliz ancak benim ilk senin hamile oldunu duyduktan sonra içime erkek doğdu. Hiç bilmiyodum canım demek bebişlerimiz ağzınımı açıyomuş kıyamamben 8 aya kadar bebek alışverişi yapmam heralde,çünkü doktorum oğlana 8 aya kadar kız dediydi dee uyku setine kadar almıştım.aboo son ay erkek demesinmi yavrum benim pembe zıbın bile giydi kimse görmezken
canım hadi yaaaaa
şansa baaaak
kıyamam oğluşuna yaa pembiş mi giydi yavruuuum
kısmet ya bakalım biz alıyoruz ya deli gibi
kayınvalidem yine almış bir sürü tulum oyuncak
emzikli ateşölçer falan
tulumlar pembe mavi yeşil turuncu rengarek çizgiler olan şeyler almış
ya da bejli kahveli almış
temkinli gidiyoruz ama bir yerde pembeye yada maviye döneceğiz :90:
canım 8 aylıkken da nasıl alışverişe çıkacaksın yaaa
neyse internetten alırsın artık
canim cok saol ama inan o kadar canim yandi ki suan istemiyorum. once fiziksel ve ruhsal toparlanmaliyim.
yagmurum. ise cok takilma. ben 7 aydir evdeyim hem de cok iyi bir konumu biraktim cocuk icin. ama iki gebeligin sonucu da kismet olmadi. haklisin adlinda evde zaman biraz zor geciyor. ama etrafinda iyi arkadaslarin varsa ohhh mis.
insallah kuzum yeni donguye gerek kalmaz :))
canim testler negatif.
tatlim yipranmak yok. allahin izniyle olacak. ama yoruyor bizi afacanlar biraz.
allah sifa versin hepinize canim.
ekinciiiii. canikom cok tatlisin ama bu ay olmasin. ev tasiyacagim hem. yaaa cok ayip denmez ama koruyucu olan ben de kaldi spermler her yanima bulasti. hemen kalkip dus aldim. ya ilk kez basima geldi. kaza derlerdi de inanmazdim. bakalim. bir de su oldu : ilk gebeligimde iliskinin ertesi gunu pembe leke gelmisti yerlesne kani yani. bunda da ertesi gun ayni sey oldu. atesimde azicik dusunce bugun panikledim. olmaz insallah. ilk kez istemitorum.
Selam kızlar ;
Size bir şey sormak istiyorum . Ben bu ay ateş ölçmeye başladım cok acemiyim. Bugün ateşim de yükselme oldu nedir anlamadım yorumlar mısınız
Adet ile birlikte başlayamadim ölçümlerime göre acaba yumurtladim mı ben anlamadım(
Sat: 5 Mart
Ateş
36 4 - 17 Mart
35 9- 18 Mart
35 7- 19 Mart
36 2-20 Mart
36 4- 21 Mart
36 3- 22 Mart
36 7 -23 Mart
yani 13. gun olcmeye basladin canim. regl kac gun oluyor?
Evet canım . Regl 6-7 gun sürüyor 31 günde oluyorum
Bir fikrin var mı :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?