Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kıslar adet oldumyeni döngüm başladı kısmet artık inşallah bu ay olur.

cnm neden ağlıyosun kısmet ne güzel yeni umut dolu bir ay başladı senin için hayırlısı olsun

aminnn canım.bu ay BÇT Falan yapayım bari havuç incir yiyim faydası olur belki adaçayı içim sonra midem karışsın ölimmm neyse bakalım allahtan ümit kesilmez.vakti zamanı var demekki.

yahu nerelerdesiniz !!! Benim böyle derdimle bir başıma bıraktınız :2:yok kimsecikler kime diyorum

Yeliz,Ekinci,Cuteheart,İlknur,Merooo,Filizof,Yağmur,Melek,Merice,Ocean veee herkezlerrrrr

Canımmmmmmm peroşuum evin hayırlı olsuun güle güle mutlu mesut oturun inş bebeleriniz olsun boy boy koştursunlar evin içinde hiihih :):)
yerleşme kanaması olmasıınn bu dediğiinn:44:

yahu nerelerdesiniz !!! Benim böyle derdimle bir başıma bıraktınız :2:yok kimsecikler kime diyorum

Yeliz,Ekinci,Cuteheart,İlknur,Merooo,Filizof,Yağmur,Melek,Merice,Ocean veee herkezlerrrrr

Ben bilemedin senin sorununu be güselim, ondan cvp veremedim, kızmaaaa

Merhaba Şenaynasılsın? Tüp tedavisi olmussun. Dün funda söyledi. Dua edeceğim sana. İnşallah bu ay çok mutlu olursun yavrular sıkıca tutunur

Canım birincisi atesin de düştüğünden yumurtlama kanamasi olabilir. Ikinci ihtimal rahim agzinda yara olabilir.

merhaba sevgılı ateş topiği sakinleri
ben eskılerdeen bu topıgın 1 numaralı sakınlerindendım, ama malesef ates yöntemı benım derdıme derman olamamıstı. umarım sızler hepınız tez zamanda ateşle bebişlerınıze kavusursunuz.
ben yumurta takıbı,aşılama vs derken su anda tüp bebek tedavisindeyim.bugün transferımın 7. günü. cumartesı gunu test gunum...nasıl bı heyecan yasadıgımı tahmın edıyorsunuzdur.
rabbım ınsalah hepımızın yüzüne gülsün kızlar. hepimizin yolunun sonu ışık olsun.

Son düzenleme:
Shnaaay bebeklerin hayırlı olsun kuzuuuum, sımsıkı tutunurlar inşallah

canım yumurtlama belirtisi olabilir kanlı akıntı kacıncı günündesin hadi bakalım hayırlısı

aaa şenayım hoşgeldin nerelerdesin canım ya
inşallahhhh bebişlerin tutunmuştur sana ne güzel ya bende o yerlere gelebilsem
bi başlayabilsem şu tedavi işine hayırlısıyla
senin olmuş bitmiş bile
nasıl belirtin falan varmı çok heyecanlı ya
Allah ım yüzünü güldürsün inşallah canım ya
özledim valla hepinizi kimse kalmadı eskilerden gelen giden yok
sonucunu mutlaka burda bildir canım merak ederim
ateş ölçüyomusun ?

Son düzenleme:
Canım birincisi atesin de düştüğünden yumurtlama kanamasi olabilir. Ikinci ihtimal rahim agzinda yara olabilir.

saol arkadaşım ama ilişki esnasında acım veya bir sorunum yok çok şükür dediğim gibi aradan 1-2 saa geçti sanki adet oldum gibi oldu...fakat yoğun koyu sarı ve kanla birlikte akıntı oldu şok oldum ilk kez öyle oldu ff tablomda 23-24-25 günlerimi yumoş günü olarak belirlemiş ama anlamadım 1 haftadır ev işleri işe gel çalış derken çok yordum kendimi diye düşündüm ben de umarım kötü bişey yoktur

Karanfilceeee
İlk sayfadaki benim hamile iconunu değiştirir misin?
Kimyasaldı o geçti gitti bitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…