Test negatif
kıslar adet oldumyeni döngüm başladı kısmet artık inşallah bu ay olur.
cnm neden ağlıyosun kısmet ne güzel yeni umut dolu bir ay başladı senin içinhayırlısı olsun
NAsılsınız nabersiniz ...
Topic canlarım size pazar günümden bahsetmek istiyorum evim evim güzel evimi temizlemeye doymuyorum koca kızdı artık yeter diye gerçekten mola veriyim birazşuan çalışamıyorum Allah'a şükür işim rahat oturuyorum neyse bu akşam erken yatarım yarına bomba gibi olurum Allah'ın izniyle
İlginç birşey oldu kızlar midenizi bulandırmak istemiyorum ama anlatmalıyım bir fikir alabilirim sizden en azından şöyle ki ; pazar sabahı ilişki oldu sonra hemen kalktım eşim kahvaltı için alışverişe gitti bende ortalığı toparladım sonra kahvaltı ettik derken 1 saat geçmiştir .Evin işlerine koyulmak için harekete geçiyordum birden sanki birşey boşaldı benden!!! Bende hatta eşime dedim ki yuh ya hala çıkıyo spermler ...Sonra lavoboya attım kendimi minik pıhtılı koyu sarı akıntıyla karışık kanlı bir miktar sıvı boşaltı şok oldummmBiraz bekledim kesildi sonra gittim eşime söledim oda şaşırdı Yarım saat sonra gittim hiç bişey yok sonra işlere koyuldum ...Ayrıca ateşim hiç olmadığı kadar da düşük git gide düşüyo acaba yorgunluktan mı oldu ne dersiniz kızlarrr ?
yahu nerelerdesiniz !!! Benim böyle derdimle bir başıma bıraktınız :2:yok kimsecikler kime diyorum
Yeliz,Ekinci,Cuteheart,İlknur,Merooo,Filizof,Yağmur,Melek,Merice,Ocean veee herkezlerrrrr
kıslar adet oldumyeni döngüm başladı kısmet artık inşallah bu ay olur.
Topic canlarım size pazar günümden bahsetmek istiyorum evim evim güzel evimi temizlemeye doymuyorum koca kızdı artık yeter diye gerçekten mola veriyim birazşuan çalışamıyorum Allah'a şükür işim rahat oturuyorum neyse bu akşam erken yatarım yarına bomba gibi olurum Allah'ın izniyle
İlginç birşey oldu kızlar midenizi bulandırmak istemiyorum ama anlatmalıyım bir fikir alabilirim sizden en azından şöyle ki ; pazar sabahı ilişki oldu sonra hemen kalktım eşim kahvaltı için alışverişe gitti bende ortalığı toparladım sonra kahvaltı ettik derken 1 saat geçmiştir .Evin işlerine koyulmak için harekete geçiyordum birden sanki birşey boşaldı benden!!! Bende hatta eşime dedim ki yuh ya hala çıkıyo spermler ...Sonra lavoboya attım kendimi minik pıhtılı koyu sarı akıntıyla karışık kanlı bir miktar sıvı boşaltı şok oldummmBiraz bekledim kesildi sonra gittim eşime söledim oda şaşırdı Yarım saat sonra gittim hiç bişey yok sonra işlere koyuldum ...Ayrıca ateşim hiç olmadığı kadar da düşük git gide düşüyo acaba yorgunluktan mı oldu ne dersiniz kızlarrr ?
Test negatif
canım senin tablo görünmüyor ki
merhaba sevgılı ateş topiği sakinleri
ben eskılerdeen bu topıgın 1 numaralı sakınlerindendım, ama malesef ates yöntemı benım derdıme derman olamamıstı. umarım sızler hepınız tez zamanda ateşle bebişlerınıze kavusursunuz.
ben yumurta takıbı,aşılama vs derken su anda tüp bebek tedavisindeyim.bugün transferımın 7. günü. cumartesı gunu test gunum...nasıl bı heyecan yasadıgımı tahmın edıyorsunuzdur.
rabbım ınsalah hepımızın yüzüne gülsün kızlar. hepimizin yolunun sonu ışık olsun.
canım yumurtlama belirtisi olabilir kanlı akıntı kacıncı günündesin hadi bakalım hayırlısı
tşk. ederim cvbn için cnm...ff tablom yumyum günün dio ama o kadar kanlı gelirmi ki şok oldum
Canım birincisi atesin de düştüğünden yumurtlama kanamasi olabilir. Ikinci ihtimal rahim agzinda yara olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?