Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
pardon cnm atlamışım kaçıncı günündesin diye sormuşsun ya şuan 20. günüm ama şaşırdım 35,8 lere düştü ateş dedim aha şimdi giderim

Ben bilemedin senin sorununu be güselim, ondan cvp veremedim, kızmaaaa

Canımmmmmmm peroşuum evin hayırlı olsuun güle güle mutlu mesut oturun inş bebeleriniz olsun boy boy koştursunlar evin içinde hiihih :):)
yerleşme kanaması olmasıınn bu dediğiinn:44:

oyyyy cnlar ya sizi gördüm kendime geldim gizoşum anlamadım bende ilk kez oldu normalde olsa paniklerdim ev işlerine daldım umursamadım şimdi de totom başım heryerim ağrıyo amin kuzucum cümlemizin evlatları koşuştursun evde ayyyy

yelizim vala bende ilk kez gördüm hayırlısı morel bozuk dimi biraz bekleyiş ve belirsizlik zor yau kafayı dağıt yavru fazla saklanamaz velet

canım bana da 22 mart gibi geldi yumurtlama
ama yumurtlama olduysa eğer, 23 Marttan sonraki günlerde de ateşinin çok yüksek olması lazım

çok teşekkür ederim çok memnun olurum yalnız şöyle bi durumum var dün bat günümdü testte negatif çıktı ama adetim gelmedi yarın falan bir test daha yapıcam eğer yine yoksa msj atarım sana canım
tamam cnaım her zaman yardım ederim, mesaj atman yeterli
inşallah hiç yapmayız tablonu inşallah bebeğin seninledir

canım cumayı sabırsızlıkla bekliyorummmm, inşallah sonuçların tertemiz çıkar

Nasil yani ndn ki.ben daha önce de yaptm.önce koyulasmaya basliyor.13gün koyu ckio.ertesi gün siliklsio.akintidan takip ediyorum.yani yumurtlama oluo.adtlerimde hep düzenli.snin ddgni anlamadm:26:
canım ovulasyon testi ikincil yumurtlama belirtisi olarak değerlendiriliyor
ateş ve akıntı birincil veri, o testler ikincil veri
yani ateş ölçme yöntemine yardımcı bir şey
tek başına yapılması çok anlamsız, PKOlularda menapoza yakınlarda ve daha bilmesiğim bir çok durumda LH yüksek çıkabiliyor
bu da her LH yükselmesi yumurtlama olmadığı anlamına geliyor

canım yaa hamiş misin sen yoksaaaaaaaaaaa
hadi bakalım hayırlısın versin Rabbim ne verirse eyvallah deyip şükür edeceğiz canım

kıslar maalesef olmadı 42ea24 Ovulation charts on FertilityFriend.com kısmet değilmiş.yarın hasta olurum heralde yada akşama ağrım başladı bile sağolsunlar
canım yeni aylar seni bekliyor, bu adetin son adetin olsun arkası bebiş olsun inşallah canım
Allahtan hayırlısı olsun ama tablon çok sağlamdı gerçekten

perikızı periikızıı perikızıııııııııııııııııııııııı
canım o kanlı gibi akıntı yumurtlama lekelenmesi olabilir, yumurtlama lekelenmesi spermlerle karıştı belki
belki de bazen hard ilişkiler sonrası kanama olabiliyor
o da spermlerle karışmış olabilir
başka bir ihtimal de yerleşme lekelenmesi ile spermlerin karışarak gelmesi
tüm teknik ihtimalleri saydım canımm aklıma gelen
bekleyip göreceğiz bakalımmmm

canım yaa senin tablo da uçtu gitti vallahi ateş yanıltması galiba hani adet yok, adet yoksa bebiş olması lazım
acaba hiç yumyum mu yoktu yaaaa
doktor senin overlar yerine kendi yumurtlalıklarına mı baktı nedir
çözemiyorum yaaa:44::44::44:

yahu nerelerdesiniz !!! Benim böyle derdimle bir başıma bıraktınız :2:yok kimsecikler kime diyorum

Yeliz,Ekinci,Cuteheart,İlknur,Merooo,Filizof,Yağmur,Melek,Merice,Ocean veee herkezlerrrrr
canımmmmm anca gelebildimmmmm

canım şimdi anlatayım sana nasıl yapacağını
ff hesbına giriyorsun
sonra sol yukarıda SHARING var ona tıkla
sonta SETUP var ona tıkla
o çıkan sayfada en aşağılara in oralarda Create Home Page var ona tıkla
sonra tekrar aynı sayfada en başlarda http ile başlayan linki bize kopyala

canımm heyecanını elbet anlayamayız ama tahmin edebiliyorum inşallah Rabbim emeklerinizin karşılığını versin
yavruların çifter çifter gelsin

perikızı periikızıı perikızıııııııııııııııııııııııı
canım o kanlı gibi akıntı yumurtlama lekelenmesi olabilir, yumurtlama lekelenmesi spermlerle karıştı belki
belki de bazen hard ilişkiler sonrası kanama olabiliyor
o da spermlerle karışmış olabilir
başka bir ihtimal de yerleşme lekelenmesi ile spermlerin karışarak gelmesi
tüm teknik ihtimalleri saydım canımm aklıma gelen
bekleyip göreceğiz bakalımmmm

cnm bnm vala bende anlamadım üstüne durmadım ama şaşırdım kaptırdım kendimi ev temizliğine yorgunluktan bitiğim bide cancazım ateş ilk kez böyle düştü ( gerçi 2. ateş ölçtüğüm ay ama ) normal mi 35.8 ler cnm ?

canımmmmm anca gelebildimmmmm

sensiz olmuyo kuşum mmm

bi önceki yazım sana cevabendi ama sanki kendi kendime konuşmuş gibi oldum Alıntı ile cvplamadı nese sen çıkarsın işin içinden

Perikızıı, canım benim tatlım kaymaklım o akıntının aynını ya hamile kaldığım ay yada bi önceki ay bende gördüm bak bugün dinlen yarın ayy yeter artık gelsin şu nazlı bebekler yelizime,filozofuma,asyama,karanfilceme,cuteheartıma ve bekleyen tüm topik annelerine bir sürpriz yapsınlar bizimde gözümüz gönlümüz açılsın

Son düzenleme:
Bir problem var ama anlayamıyorum, ağliycam şimdiiiiiiii((
canım bu eklentideki tablo sana mı ait?
çok iyi bir tablo vallahi gelecek vaadediyor

canımmm 35,8 benim de var çıkmışlığı
yumurtlama öncesi düşüş olabilir gibi geliyor
yine kesin konuşmak için ilerleyen günlerde de tekrar yorumlamamız lazımm

bi önceki yazım sana cevabendi ama sanki kendi kendime konuşmuş gibi oldum Alıntı ile cvplamadı nese sen çıkarsın işin içinden
anladım ben seni canımıniçi

tel.den cok detay yazamiyorum. dr oyle seyler dediki allahim yeniden dogdum sukurler olsun. dua edenetmeyen herkesden allah razi olsun. kalbinizdeki tum dualariniz kAbul olsun. musait olunca detaylari yazacagim.

evet bana aitt, yaniiiii canıımmmm....?

ayyyy meroşum hoş geldin iki annişin arasındayım uhhuuuuuuu amin canm tüm dileyenlere hayırlısıyla anlamadım bende valahayırlısı bende hemen kalktığım için dedim spoşlar çıktı herhalde ama kanı ve koyu akıntıyı görünce dumur oldum ff bugün yumyum günün diyor bana ama kusura bakmasın çok yorgunum ben ama sen bugün dinlen demişsin kuşum zaten

Allahım gönlüne göre versin inşallah

Evet canım günaşırı yetiyo zaten,tabii rabbim bilir bu arada iş güç çok yorma kendini yavaş yavaş yap,bak bana benki titizliğimle anılırdım bi aydır pasaklının teki oldum.her hafta halı kaldırır koltuk arkadı dolap üzeri temizlerken şimdilerde kokdum gibime geliyo.haftasonu ablamlar geliyor dedim benimkine cuma temizletelim,diyo sen eli sopalı kadını canından bezdirirsin kendin gibi yapsın istersin

kesinlikle kokmamışsındır kuzum ama yapmayınca öğle gelmiştir sana vala bilmiyorum hamile kalınca şimdi 3 ay kılını kıpırdatmıcakmısın yani onu dr. mu söylüyor yoksa genel olarak herkesin dikkat mi etmesi gerek merom ? Boşver kuzum sende dinlen kuzun rahatca yerine alışsın içerde

Evet canım doktor söyledi bana.ağır bişey kaldırma yükseğe uzanma vs. Benimkine kalsan heryer mis ama gel bana anlat

tel.den cok detay yazamiyorum. dr oyle seyler dediki allahim yeniden dogdum sukurler olsun. dua edenetmeyen herkesden allah razi olsun. kalbinizdeki tum dualariniz kAbul olsun. musait olunca detaylari yazacagim.
canımmmm
içime su serptin bu ne güzel bir mesajdı çok sevindimmm
ayrıntıları bekliyoruzzz

evet bana aitt, yaniiiii canıımmmm....?
canım tam yumurtlamaya denk gelen gün ve 3 gün öncesi ilişki olduysa, Allahın izniyle tamamdır bu iş
yumurtlamışsın mis gibi, inşallahsonu bebiş olur

Kırmızı kartı yedim oh beeeeeeeeee
herkesler yelizin halaya gelsiiiiiiiiiiiiiiiiin
bu ay da adet olma halayı revaçta vallahi
yelizim bu döngünde inşallah bebiş olur
demek yumurtlamışsın bak normal geldi adetin sanki

ooOooooo herkezler burdaaaaaaaaaaaaaaaaa kendime geldim mmmmmmmm
bütün kızlar toplandık

Bol yumyumlu bi ay diliyorum.tabii kuru yumyum istemeyiz bu durumda çook çalışın gelsin artık teyzelerini bitanesi
kaynatın kızlaaaar kaynatıııın, pasaklı meroooom vee yumyumlarını bu ay çöpe atmaya niyetli tembel perikızııııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…