Ben bilemedin senin sorununu be güselim, ondan cvp veremedim, kızmaaaa
Canımmmmmmm peroşuum evin hayırlı olsuun güle güle mutlu mesut oturun inş bebeleriniz olsun boy boy koştursunlar evin içinde hiihih :):)
yerleşme kanaması olmasıınn bu dediğiinn:44:
canım bana da 22 mart gibi geldi yumurtlamaSelam kızlar ;
Size bir şey sormak istiyorum . Ben bu ay ateş ölçmeye başladım cok acemiyim. Bugün ateşim de yükselme oldu nedir anlamadım yorumlar mısınız
Adet ile birlikte başlayamadim ölçümlerime göre acaba yumurtladim mı ben anlamadım(
Sat: 5 Mart
Ateş
36 4 - 17 Mart
35 9- 18 Mart
35 7- 19 Mart
36 2-20 Mart
36 4- 21 Mart
36 3- 22 Mart
36 7 -23 Mart
tamam cnaım her zaman yardım ederim, mesaj atman yeterliçok teşekkür ederim çok memnun olurumyalnız şöyle bi durumum var dün bat günümdü testte negatif çıktı ama adetim gelmedi yarın falan bir test daha yapıcam eğer yine yoksa msj atarım sana canım
canım cumayı sabırsızlıkla bekliyorummmm, inşallah sonuçların tertemiz çıkarsaol canim. ben yokmus gibi davranayim ki regl tarihim gecikmesin. jrmalde yarin olmam lazim (diger kurtajda oyle olmustu). en gec cuma olmali bat o gun cunku. bu arada dr kosturmacalari var. yarin ve cuma. cuma trombofili paneli test sonuclari cikiyor.
yarinki de su dermansiz hastaligim icin. bakalim ne diyecekler. zaten bu hastalik olmasa gebeligi dert etmem.
cok konustum da istedigik ay direk hamile kaliyrm ben (masallah). yasamiyor o badka. bu seferde onun icin korktum.
canım ovulasyon testi ikincil yumurtlama belirtisi olarak değerlendiriliyorNasil yani ndn ki.ben daha önce de yaptm.önce koyulasmaya basliyor.13gün koyu ckio.ertesi gün siliklsio.akintidan takip ediyorum.yani yumurtlama oluo.adtlerimde hep düzenli.snin ddgni anlamadm:26:
gunaydiinnn. hepinizin gunu mukummel olsun. simdik dr a gidiyorum. bakalim umarim iyi seyler soyler.
bu arada atesim yukselmeye basladi. eski tablolara da baktim 25. dusmeye basliyor 27. gun regl oluyorum. 21. gun yumurtladigim ay da aynisi olmus. bugun 25. gun ve ates yukselise gecti. kismet artik.
canım yeni aylar seni bekliyor, bu adetin son adetin olsun arkası bebiş olsun inşallah canımkıslar maalesef olmadı 42ea24 Ovulation charts on FertilityFriend.com kısmet değilmiş.yarın hasta olurum heralde yada akşama ağrım başladı bile sağolsunlar
perikızı periikızıı perikızııııııııııııııııııııııııNAsılsınız nabersiniz ...
Topic canlarım size pazar günümden bahsetmek istiyorum evim evim güzel evimi temizlemeye doymuyorum koca kızdı artık yeter diye gerçekten mola veriyim birazşuan çalışamıyorum Allah'a şükür işim rahat oturuyorum neyse bu akşam erken yatarım yarına bomba gibi olurum Allah'ın izniyle
İlginç birşey oldu kızlar midenizi bulandırmak istemiyorum ama anlatmalıyım bir fikir alabilirim sizden en azından şöyle ki ; pazar sabahı ilişki oldu sonra hemen kalktım eşim kahvaltı için alışverişe gitti bende ortalığı toparladım sonra kahvaltı ettik derken 1 saat geçmiştir .Evin işlerine koyulmak için harekete geçiyordum birden sanki birşey boşaldı benden!!! Bende hatta eşime dedim ki yuh ya hala çıkıyo spermler ...Sonra lavoboya attım kendimi minik pıhtılı koyu sarı akıntıyla karışık kanlı bir miktar sıvı boşaltı şok oldummmBiraz bekledim kesildi sonra gittim eşime söledim oda şaşırdı Yarım saat sonra gittim hiç bişey yok sonra işlere koyuldum ...Ayrıca ateşim hiç olmadığı kadar da düşük git gide düşüyo acaba yorgunluktan mı oldu ne dersiniz kızlarrr ?
canım yaa senin tablo da uçtu gitti vallahi ateş yanıltması galiba hani adet yok, adet yoksa bebiş olması lazımTest negatif
canımmmmm anca gelebildimmmmmyahu nerelerdesiniz !!! Benim böyle derdimle bir başıma bıraktınız :2:yok kimsecikler kime diyorum
Yeliz,Ekinci,Cuteheart,İlknur,Merooo,Filizof,Yağmur,Melek,Merice,Ocean veee herkezlerrrrr
canım şimdi anlatayım sana nasıl yapacağını
canımm heyecanını elbet anlayamayız ama tahmin edebiliyorum inşallah Rabbim emeklerinizin karşılığını versinmerhaba sevgılı ateş topiği sakinleri
ben eskılerdeen bu topıgın 1 numaralı sakınlerindendım, ama malesef ates yöntemı benım derdıme derman olamamıstı. umarım sızler hepınız tez zamanda ateşle bebişlerınıze kavusursunuz.
ben yumurta takıbı,aşılama vs derken su anda tüp bebek tedavisindeyim.bugün transferımın 7. günü. cumartesı gunu test gunum...nasıl bı heyecan yasadıgımı tahmın edıyorsunuzdur.
rabbım ınsalah hepımızın yüzüne gülsün kızlar. hepimizin yolunun sonu ışık olsun.
canım bu eklentideki tablo sana mı ait?Bir problem var ama anlayamıyorum, ağliycam şimdiiiiiiii((
canımmm 35,8 benim de var çıkmışlığıcnm bnm vala bende anlamadım üstüne durmadım ama şaşırdım kaptırdım kendimi ev temizliğine yorgunluktan bitiğim bide cancazım ateş ilk kez böyle düştü ( gerçi 2. ateş ölçtüğüm ay ama) normal mi 35.8 ler cnm ?
sensiz olmuyo kuşum mmm
anladım ben seni canımıniçibi önceki yazım sana cevabendi ama sanki kendi kendime konuşmuş gibi oldumAlıntı ile cvplamadı nese sen çıkarsın işin içinden
canım bu eklentideki tablo sana mı ait?
çok iyi bir tablo vallahi gelecek vaadediyor
canımmm 35,8 benim de var çıkmışlığı
yumurtlama öncesi düşüş olabilir gibi geliyor
yine kesin konuşmak için ilerleyen günlerde de tekrar yorumlamamız lazımm
anladım ben seni canımıniçi
Perikızıı, canım benim tatlım kaymaklım o akıntının aynını ya hamile kaldığım ay yada bi önceki ay bende gördümbak bugün dinlen yarın ayy yeter artık gelsin şu nazlı bebekler yelizime,filozofuma,asyama,karanfilceme,cuteheartıma ve bekleyen tüm topik annelerine bir sürpriz yapsınlar bizimde gözümüz gönlümüz açılsın
canım bu eklentideki tablo sana mı ait?
çok iyi bir tablo vallahi gelecek vaadediyor
canımmm 35,8 benim de var çıkmışlığı
yumurtlama öncesi düşüş olabilir gibi geliyor
yine kesin konuşmak için ilerleyen günlerde de tekrar yorumlamamız lazımm
cnm ya bilmiyorum bende onun için hemen deniz yorumu getirdim dedim sanırsam ben geç saatte yıkandım saçımı kurutmadım ateşim o yüzden bu kadar düşük uydurup uydurup duruyorum işte
anladım ben seni canımıniçi
merhaba sevgılı ateş topiği sakinleri
ben eskılerdeen bu topıgın 1 numaralı sakınlerindendım, ama malesef ates yöntemı benım derdıme derman olamamıstı. umarım sızler hepınız tez zamanda ateşle bebişlerınıze kavusursunuz.
ben yumurta takıbı,aşılama vs derken su anda tüp bebek tedavisindeyim.bugün transferımın 7. günü. cumartesı gunu test gunum...nasıl bı heyecan yasadıgımı tahmın edıyorsunuzdur.
rabbım ınsalah hepımızın yüzüne gülsün kızlar. hepimizin yolunun sonu ışık olsun.
Kırmızı kartı yedim oh beeeeeeeeee
ayyyy meroşum hoş geldin iki annişin arasındayım uhhuuuuuuuamin canm tüm dileyenlere hayırlısıyla anlamadım bende valahayırlısı bende hemen kalktığım için dedim spoşlar çıktı herhalde ama kanı ve koyu akıntıyı görünce dumur oldum ff bugün yumyum günün diyor bana ama kusura bakmasın çok yorgunum ben ama sen bugün dinlen demişsin kuşum zaten
Kırmızı kartı yedim oh beeeeeeeeee
Evet canım günaşırı yetiyo zaten,tabii rabbim bilirbu arada iş güç çok yorma kendini yavaş yavaş yap,bak bana benki titizliğimle anılırdım bi aydır pasaklının teki oldum.her hafta halı kaldırır koltuk arkadı dolap üzeri temizlerken şimdilerde kokdum gibime geliyo.haftasonu ablamlar geliyor dedim benimkine cuma temizletelim,diyo sen eli sopalı kadını canından bezdirirsin kendin gibi yapsın istersin
kesinlikle kokmamışsındır kuzum ama yapmayınca öğle gelmiştir sana vala bilmiyorum hamile kalınca şimdi 3 ay kılını kıpırdatmıcakmısın yani onu dr. mu söylüyor yoksa genel olarak herkesin dikkat mi etmesi gerek merom ? Boşver kuzum sende dinlen kuzun rahatca yerine alışsın içerde
canımmmmtel.den cok detay yazamiyorum. dr oyle seyler dediki allahim yeniden dogdum sukurler olsun. dua edenetmeyen herkesden allah razi olsun. kalbinizdeki tum dualariniz kAbul olsun. musait olunca detaylari yazacagim.
canım tam yumurtlamaya denk gelen gün ve 3 gün öncesi ilişki olduysa, Allahın izniyle tamamdır bu işevet bana aitt, yaniiiii canıımmmm....?
herkesler yelizin halaya gelsiiiiiiiiiiiiiiiiinKırmızı kartı yedim oh beeeeeeeeee
bütün kızlar toplandık
kesinlikle kokmamışsındır kuzum ama yapmayınca öğle gelmiştir sana vala bilmiyorum hamile kalınca şimdi 3 ay kılını kıpırdatmıcakmısın yani onu dr. mu söylüyor yoksa genel olarak herkesin dikkat mi etmesi gerek merom ? Boşver kuzum sende dinlen kuzun rahatca yerine alışsın içerde
kaynatın kızlaaaar kaynatıııın, pasaklı meroooom vee yumyumlarını bu ay çöpe atmaya niyetli tembel perikızııııımBol yumyumlu bi ay diliyorum.tabii kuru yumyum istemeyizbu durumda çook çalışın gelsin artık teyzelerini bitanesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?