Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım sen tabloyu adetin kaçıncı gününde doldurmaya başladın?

tamam cnm saolasın..bende anlamadım ama bnm ovulasn koyulasmya basladı ıkı gune de calısıoz hayırlısı bakalım

Ayyy inşallah sürpriz yapar yumurta

bana kalsa hemen şimdi deniyecem tüpü ama okulda arkadaşlara söylemek istemiyorum. yazın rahat olurum diye düşünüyorum.
İnşallah kalmaz tüpe ikimiz için de ama ben artık normal olacağını düşünemiyorum nedense..
tabi tüpün de garantisi yok ama Allahım zehir olan yıllarımızı mutluluk ve huzurla unutturur inşallah.

inşallah canım inşallah. benim de eşimin spermleri enfeksiyon ile bir bozuldu pir bozuldu. pek düzelmedi. morfoloji %1 ve a kalite sperm (ileri hızlı hareketli) yok. sadece ileri yavaş hareketli var. o nedenle ben de artık normal yolla çok zor hamile kalırım gibi geliyor. gerçi Allah istedikten sonra O'na zor yoktur.

inşallah canım hayırlısı ile cümleten inşallah

canı gönülden amiiiiiiiiiiin diyorum canım

fundurtaaan

merhaba

belki beni hatırlamayabilirsin

nasılsın? bir süredir yoktunuz. shanay nasıl?

fundurtaaan

merhaba

belki beni hatırlamayabilirsin

nasılsın? bir süredir yoktunuz. shanay nasıl?

kız hatırlamazmıyım hiç aşkolsun naberrr iyiyim şenayda iyi.. şenayım tüp yaptı bakalım dua edin inşallah tutmuştur bebişleri ben hep aynıyım bir arpa boyu yol alamadım maalesef aşılama yapmak için doktora gittiğimde kocaman bir kistim vardı.. onun gitmesini bekledim.. bu ayda dişimi çektiriceğim için (20 lik) erteledik bakalım gelecek ayar neler getiricek sen neler yapıyorsun canım :26:

kızlar Rabbim sesinizi duysun inşallah, sizler için dua ediyorum hep

tamam cnm saolasın..bende anlamadım ama bnm ovulasn koyulasmya basladı ıkı gune de calısıoz hayırlısı bakalım
canım koyulaşma başladıysa çalışın bol bol
ama her LH yükselmesi yumurtlama işareti olmuyor maalesef bu da aklının bir köşesinde bulunsun

hiç dua etmez miyim yaa inşallah hayırlısı ile olur yaaa. haber edin sonucu mutlaka. ben de geçen ay tüp yaptırmaya karar verdim ama başlayamadık. adet kanaması başladı diye dr'a gittim. dr adet değil kırılma kanaması bu dedi. adet söktürücü verdi. 10 güne adet olursun sonra doğum kontrol hapına başlarız sonra da tüp tedavisi dedi ama adet söktürücü sonrası adet olmadım. meğer bu arada yumurtlamışım. kim bilir belki de bu ay bir sürpriz yapar. senin kist ne oldu gitmedi öyle. Allah Allah ya. neyse inşallah önümüzdeki ay her şey yolunda gider.
kızlar Rabbim sesinizi duysun inşallah, sizler için dua ediyorum hep

Allah razı olsun canım

canım koyulaşma başladıysa çalışın bol bol
ama her LH yükselmesi yumurtlama işareti olmuyor maalesef bu da aklının bir köşesinde bulunsun

Nasil yani ndn ki.ben daha önce de yaptm.önce koyulasmaya basliyor.13gün koyu ckio.ertesi gün siliklsio.akintidan takip ediyorum.yani yumurtlama oluo.adtlerimde hep düzenli.snin ddgni anlamadm:26:

gunaydiinnn. hepinizin gunu mukummel olsun. simdik dr a gidiyorum. bakalim umarim iyi seyler soyler.

bu arada atesim yukselmeye basladi. eski tablolara da baktim 25. dusmeye basliyor 27. gun regl oluyorum. 21. gun yumurtladigim ay da aynisi olmus. bugun 25. gun ve ates yukselise gecti. kismet artik.

Hayırlısı olsun canım

NAsılsınız nabersiniz ...
Topic canlarım size pazar günümden bahsetmek istiyorum evim evim güzel evimi temizlemeye doymuyorum koca kızdı artık yeter diye gerçekten mola veriyim biraz şuan çalışamıyorum Allah'a şükür işim rahat oturuyorum neyse bu akşam erken yatarım yarına bomba gibi olurum Allah'ın izniyle
İlginç birşey oldu kızlar midenizi bulandırmak istemiyorum ama anlatmalıyım bir fikir alabilirim sizden en azından şöyle ki ; pazar sabahı ilişki oldu sonra hemen kalktım eşim kahvaltı için alışverişe gitti bende ortalığı toparladım sonra kahvaltı ettik derken 1 saat geçmiştir .Evin işlerine koyulmak için harekete geçiyordum birden sanki birşey boşaldı benden!!! Bende hatta eşime dedim ki yuh ya hala çıkıyo spermler ...Sonra lavoboya attım kendimi minik pıhtılı koyu sarı akıntıyla karışık kanlı bir miktar sıvı boşaltı şok oldummm Biraz bekledim kesildi sonra gittim eşime söledim oda şaşırdı Yarım saat sonra gittim hiç bişey yok sonra işlere koyuldum ...Ayrıca ateşim hiç olmadığı kadar da düşük git gide düşüyo acaba yorgunluktan mı oldu ne dersiniz kızlarrr ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…