Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın kızlar çoğumuz erkenci anlaşılan bir pazar gününe oranla. hepinize iyi pazarlar...
423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com
yine dinlenememişsin canım
discarted ateşten anladım canım
neyse sağlık olsun bir dahaki günlerin ateşine bakacacğız

niye imkansız gelsin ya canım bu negatif enerji döngüsünü oluşturmayın kendi aranızda lütfen
bence hamile olma ihtimaln daha fazla
inşallah da öyle olacak, göreceksin ppozitifi

guzel hamisimseni yordum ama sence bu sekilde hamilelik olur mu yahu?

bu tablo niye sabite gecti ki. cok ilgincim valla. sadece hamile olunca sabite geciyor benim ki. bi de o ertesi gunku leke kafa mi allak bullak etti.

ylz sana ne olduysa banada o oldu ama adet yaklasıo ates cıkıo nasıl oluo

My Ovulation Chart
|| Ovulation Calendar
24. gün çatlama olmuş sanki
var mı ilişki canım o günlerde?
Klomenler ve BTÇ ile ben yumurtlamadıysam yuh bana
canım ne bileyim yumurtlamayacağı tutarsa vay haline
kim o overları yumurtlatabilir ki??
ama geleceği varsa da hiç bir şey engel olamıyor işte
ayy çok karışık konuştum

guzel hamisimseni yordum ama sence bu sekilde hamilelik olur mu yahu?

bu tablo niye sabite gecti ki. cok ilgincim valla. sadece hamile olunca sabite geciyor benim ki. bi de o ertesi gunku leke kafa mi allak bullak etti.
canım ne demek yormak
aşk olsun bebeğimm
hamile olabilirsin gerçekten elimizdeki verilere göre
biliyorum çok zor ama rahatlamaya çalış bakalım
BATa kadar bir sakin olmaya çalışalım,her şeyde vardır bir hayır demeye çalışalım
mecburuz bunu yapmaya..
iyi düşünelim iyi olsun

saol canim. ben yokmus gibi davranayim ki regl tarihim gecikmesin. jrmalde yarin olmam lazim (diger kurtajda oyle olmustu). en gec cuma olmali bat o gun cunku. bu arada dr kosturmacalari var. yarin ve cuma. cuma trombofili paneli test sonuclari cikiyor.
yarinki de su dermansiz hastaligim icin. bakalim ne diyecekler. zaten bu hastalik olmasa gebeligi dert etmem.

cok konustum da istedigik ay direk hamile kaliyrm ben (masallah). yasamiyor o badka. bu seferde onun icin korktum.

bu sefer oldu galıba ekıncı kızlar bakar mısınız ates tabloma..bugun adetımın 11.günündeyim.genelde bugun yarın yumurtlama olcak koyulasmya basladı..http://www.fertilityfriend.com/home/434e1c

karanfilceeem seni gördüğüme çook mutlu oldum. bu ay adet sökücü vermişti doktorum. adet olmayınca ateş ölçmeye başladım ben de iyi ki ölçmüşüm bu arada yumurtladım çünkü. tüp tedavisine başlayacaktık bizle adet oldum diye gittim doktora. meğer adet olmamışım doktora göre. tarlusal başladı 10 güne gelir, adet gelince doğum kontrol hapına başlarız sonra da tüp tedavisine dedi ama. bekle bekle adet yok. meğer yumurtlamışım bu arada
Ben hala kırmızı kartı yemedim
Tablom da berbat
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım gerçekten ilginç tablo. ben de eğer dr söylemese çatladın demezdim. test yaptın mı?

canım inşallah yaza tüpe gerek kalmadan ikimizinde bir sürprizi olur yaza kalırsa da kalır. bunun için artık çok takmak istemiyorum. 2 yıldır hayatım zehir oldu valla.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…