- 4 Eylül 2012
- 77
- 0
- 26
yelizim sen yumurtlamadın galiba ateş yanıltmıyor gibi
Klomenler ve BTÇ ile ben yumurtlamadıysam yuh bana
yine dinlenememişsin canımgünaydın kızlar çoğumuz erkenci anlaşılan bir pazar gününe oranla. hepinize iyi pazarlar...
423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com
niye imkansız gelsin ya canım bu negatif enerji döngüsünü oluşturmayın kendi aranızda lütfenCanım testim yokki.yarından sonra kana giderim saten.eşim diyo hasta oldunmu? yok dedim ama kk daki arkadaş hamile olabilirsin diyor dedim.ateşime göre:) yok daha neler hayatım diyoadama hamile kalabilmem bile imkansız geliyo rabbim umutlarımızı boşa çıkarmaz inşallah
24. gün çatlama olmuş sankiylz sana ne olduysa banada o oldu ama adet yaklasıo ates cıkıo nasıl oluo
My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
canım ne bileyim yumurtlamayacağı tutarsa vay halineKlomenler ve BTÇ ile ben yumurtlamadıysam yuh bana
canım ne demek yormakguzel hamisimseni yordum ama sence bu sekilde hamilelik olur mu yahu?
bu tablo niye sabite gecti ki. cok ilgincim valla. sadece hamile olunca sabite geciyor benim ki. bi de o ertesi gunku leke kafa mi allak bullak etti.
24. gün çatlama olmuş sanki
var mı ilişki canım o günlerde?
ılsıkı varda bır ayda ıkı kere yumurtlama olurmukı dr bana 10 gunu gıttım karnında sıvı var yumurtan catlamıs olabılır dedı .ayrıca adetten berı sureklı bır kasık agrısı cekıorum son adetımde cok kısa surdu normalde 5 gun bu sefer 2 gun surdu
ylz senle adet tarıhlerımızde aynı galıba 26 subat
ılsıkı varda bır ayda ıkı kere yumurtlama olurmukı dr bana 10 gunu gıttım karnında sıvı var yumurtan catlamıs olabılır dedı .ayrıca adetten berı sureklı bır kasık agrısı cekıorum son adetımde cok kısa surdu normalde 5 gun bu sefer 2 gun surdu
Evet aynı güzelim...
canım ne demek yormak
aşk olsun bebeğimm
hamile olabilirsin gerçekten elimizdeki verilere göre
biliyorum çok zor ama rahatlamaya çalış bakalım
BATa kadar bir sakin olmaya çalışalım,her şeyde vardır bir hayır demeye çalışalım
mecburuz bunu yapmaya..
iyi düşünelim iyi olsun
canim bir ayda iki kez yumurtlama ooabiliyor :))
karanfilceeemorkide
merhaba canım
ateş ölçüyor musun??
ben aşılamadan beri iki aydır ölçmüyorum ve 26 günde bir adet oluyorum:26: bebek isterken genelde 30 du oysa.
farkındayım sancılardan kesinlikle yumurtam da oluyor.
bebek işi olmayacak gibi bi düşünce oluştu bende onun etkisiyle sanırım..
ama yaza tüp düşünüyoruz.
ylz sana ne olduysa banada o oldu ama adet yaklasıo ates cıkıo nasıl oluo
My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
http://www.fertilityfriend.com/home/434e1c
linki adres çubuğuna kopyalayıp yapıştırınca oluyor canımhttp://www.fertilityfriend.com/home/434e1c
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?