kızlar bi yorum yok mu??(((
Kırmızı kartı yedim oh beeeeeeeeee
merhaba sevgılı ateş topiği sakinleri
ben eskılerdeen bu topıgın 1 numaralı sakınlerindendım, ama malesef ates yöntemı benım derdıme derman olamamıstı. umarım sızler hepınız tez zamanda ateşle bebişlerınıze kavusursunuz.
ben yumurta takıbı,aşılama vs derken su anda tüp bebek tedavisindeyim.bugün transferımın 7. günü. cumartesı gunu test gunum...nasıl bı heyecan yasadıgımı tahmın edıyorsunuzdur.
rabbım ınsalah hepımızın yüzüne gülsün kızlar. hepimizin yolunun sonu ışık olsun.
Karanfilceeee
İlk sayfadaki benim hamile iconunu değiştirir misin?
Kimyasaldı o geçti gitti bitti...
kızlar selam..
benim bu ateş bu ay beni deli etti..
ağrıdan ölüyorum kaç gündür, ama ateş hep sabit yumurtlama yok
grafik bu
42798f Ovulation charts on FertilityFriend.com
ovuLASYON TESTLERİ DE BUNLAR
Eki Görüntüle 667792 Eki Görüntüle 667793
kızlar bi yorum yok mu??(((
canım 18 yada 19. gün yumurtladın gibi gözüküyor..
bugünde kanama gelmiş, dün ateşin düşmüş yerleşme düşüşü olabiilr bu..
o kanama da yerleşme kanaması olabilir
ama bişiy daha var;
benim eşim şehir dışında görevli adetimin 2.günü yola çıkacaktı ,birlikte olmak zorunda kaldık..,sonra da birlikte olamadık hala şehir dışında yumurtalama gününde burada değildi..geçen aydan şüphelenmiştim adetin saçma sapan oldu die,öyle bişiy olabilirmi kafam çok karıştı.. inşallah hamileyimdir... :))
canim ozelden mesaj atiyorum sana. okuyup cevaplar misin?
cevaplayamadım...mesaj sayım az mış (
kıslar adet oldumyeni döngüm başladı kısmet artık inşallah bu ay olur.
merhaba sevgılı ateş topiği sakinleri
ben eskılerdeen bu topıgın 1 numaralı sakınlerindendım, ama malesef ates yöntemı benım derdıme derman olamamıstı. umarım sızler hepınız tez zamanda ateşle bebişlerınıze kavusursunuz.
ben yumurta takıbı,aşılama vs derken su anda tüp bebek tedavisindeyim.bugün transferımın 7. günü. cumartesı gunu test gunum...nasıl bı heyecan yasadıgımı tahmın edıyorsunuzdur.
rabbım ınsalah hepımızın yüzüne gülsün kızlar. hepimizin yolunun sonu ışık olsun.
Perikızıı, canım benim tatlım kaymaklım o akıntının aynını ya hamile kaldığım ay yada bi önceki ay bende gördümbak bugün dinlen yarın ayy yeter artık gelsin şu nazlı bebekler yelizime,filozofuma,asyama,karanfilceme,cuteheartıma ve bekleyen tüm topik annelerine bir sürpriz yapsınlar bizimde gözümüz gönlümüz açılsın
Kırmızı kartı yedim oh beeeeeeeeee
canım 34 günlük döngü çok da düzensiz sayılmazpeki ama canım ben 34 günde bir regl oluyorum yani düzensiz.buradaki yumurtlama tarihi nekadar doğru olur...?
11. gün yada 12. gün yumurtlama olmuş canım ama sadece adeti 2. günü ilişki olduysa hamiledeğilsindir canım hiç sanmıyorumkızlar bişiy sormak istiyorum;
bu ay ki ateş tablom aşağıdaki gibi..döngüm normalde ortalama 28 gündür. ve her ay 36,2-36 ile adet olurum.Bu gün 36,5 ile adet oldum Ayıptır söylemesi öyle pek adet sancısı yok,akıntılı kopkoyu kırmızı..ben anlamadım bişiy bu ay.. yorum yapabilirmisiniz?? her sabah ateşimi aynı saatte 6da ölçüyorum, bu tablo ne şimdi anlayamadım
1 gün 02.Mar 36,2 çok hafif pembe
2 gün 03.Mar 36,3 *
3 gün 04.Mar 36,4
4 gün 05.Mar 36
5 gün 06.Mar 36,2 bitti
6 gün 07.Mar 36,2
7 gün 08.Mar 36
8 gün 09.Mar 36,4 batma
9 gün 10.Mar 36,2 batma
10 gün 11.Mar 36,2 batma
11 gün 12.Mar batma
12 gün 13.Mar batma
13 gün 14.Mar 36,6 sol kasıkta şiddetli ağrı
14 gün 15.Mar 36,6 sol kasıkta şiddetli ağrı
15 gün 16.Mar 36,5 batma
16 gün 17.Mar 36,6 batma
17 gün 18.Mar 36,5
18 gün 19.Mar 36,4
19 gün 20.Mar 36,6
20 gün 21.Mar 36,6
21 gün 22.Mar 36,7
22 gün 23.Mar 36,5
23 gün 24.Mar 36,2
24 gün 25.Mar 36,5 koyukırmızı (siyah gibi)+pıhtı
25 gün 26.Mar
26 gün 27.Mar
27 gün 28.Mar
28 gün 29.Mar
canım 23. mart sanki pozitifkızlar selam..
benim bu ateş bu ay beni deli etti..
ağrıdan ölüyorum kaç gündür, ama ateş hep sabit yumurtlama yok
grafik bu
42798f Ovulation charts on FertilityFriend.com
ovuLASYON TESTLERİ DE BUNLAR
Eki Görüntüle 667792 Eki Görüntüle 667793
canım çok haklısın PKO ihtimalinde ovulasyon testi hep yanlış pozitifi veriyor23 Mart daha koyu diyecektim ama kararsız kaldım canım. Pko olayın varsa pek güvenme bence en iyi bu durumları ekinci bilir, topu ona atayım
canım hamile kalman mucize olur yumurtlaman çok iyi ama ilişki çok yetersizama bişiy daha var;
benim eşim şehir dışında görevli adetimin 2.günü yola çıkacaktı ,birlikte olmak zorunda kaldık..,sonra da birlikte olamadık hala şehir dışında yumurtalama gününde burada değildi..geçen aydan şüphelenmiştim adetin saçma sapan oldu die,öyle bişiy olabilirmi kafam çok karıştı.. inşallah hamileyimdir... :))
yaparım bana ne bana neperikiziiii. anacim yerlesme kanamasi oldugunu sanmiyorum. sahsen ben yasadim. bir iki damla pembe kan geliyor. sen cok yorgun oldugun icin olmus olabilir.
ekincim. canim benim. sen beni bu ay hamile yaptin gitti valla. ne olacak bakalim.
prenses. canimcim 16. gun yumurtlamissin. suan atesin cok iyi.
gunaydiinnn. hepinizin gunu mukummel olsun. simdik dr a gidiyorum. bakalim umarim iyi seyler soyler.
bu arada atesim yukselmeye basladi. eski tablolara da baktim 25. dusmeye basliyor 27. gun regl oluyorum. 21. gun yumurtladigim ay da aynisi olmus. bugun 25. gun ve ates yukselise gecti. kismet artik.
tel.den cok detay yazamiyorum. dr oyle seyler dediki allahim yeniden dogdum sukurler olsun. dua edenetmeyen herkesden allah razi olsun. kalbinizdeki tum dualariniz kAbul olsun. musait olunca detaylari yazacagim.
kisaca ozet geceyim. 2 yik once bana konulan dermansiz hastalik teshisinin yanlis oldugu; yanlis ilaclar kullandirildigi; bos yere isimi biraktigim soylendi. aslinda hastaligin cok daha farkli oldugu onun da gectigi; herhangibir insanin da ayni sekilde hastalanabilecegi; diyet yapmama yada ilac kullanmama gerek kalmadigi soylendi. bu ne demek bilemezsiniz. yeniden ise donebilmem artik hamile olursam sorun etmemem demek. artik herhan hastalanmayi beklememem demek. 2 koca yil. allahimmm kimseye yasatmasin. zaten cikinca agladim. mutluluktan uyuyamiyorum bile. artik korkmadan yasayabilirim.
allah kimseye yasatmasin bu kabusu. not: bu yanlis konan teshisdeki hastalik erkek de olsa curuk raporu aldiriyor. gerisini siz dusunun.
günaydın kızlar
3f9fa0 Ovulation charts on FertilityFriend.com
buda benim tablom.bugün 34. gün oldu daha önce hiö bu kadar uzamamıstı.ama dün test yaptım negatif çıktı.dpo 12 de öıkardı dimi olsa
canım çooooooook geçmiş olsun.Gözün aydın.o zaman inşallah hamile değilsindir diye dua etmemize gerek kalmadı dimi :)
benim acil çıkmam lazım.iyi günler.Allaha emanet ol
günaydın kızlar
3f9fa0 Ovulation charts on FertilityFriend.com
buda benim tablom.bugün 34. gün oldu daha önce hiö bu kadar uzamamıstı.ama dün test yaptım negatif çıktı.dpo 12 de öıkardı dimi olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?