Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kırmızı kartı yedim oh beeeeeeeeee

Ne tabloydu ama ben anlamadım klomene rağmen yumurtlama oldumu olmadımı muamma oldu :44:. Bu ay bir planın var mı bakim farklı şeyler paylaş bizimle

canımmm yok tanımadım ilk girdiğimde aylar önce sana özellikle bakıyordum. Bu bebeği inan herkesten çok hakediyorsun allah yüzünü güldürsün canım . Bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun kalbim seninle

Karanfilceeee
İlk sayfadaki benim hamile iconunu değiştirir misin?
Kimyasaldı o geçti gitti bitti...

Niye ya benim çok hoşuma gidiyor pozitif enerji alıyorum yorma kızı bir kaç aya kalmaz yine göbüşü doldurursun inşallahhhhh

canim testten anlamiyorum ama atese gore henuz yumurtlamamissin.

kızlar bi yorum yok mu?? (((

canim 11yada 12. gn yumurtlamissin ama bu kanama neyin nesi anlamadim. yerlesme kani olsa rengi pembe olur miktari cokkk az bir iki damla olyr. bekleyelim bakalim. belki bu kez erken regl olursun.

canim ozelden mesaj atiyorum sana. okuyup cevaplar misin?

canım 18 yada 19. gün yumurtladın gibi gözüküyor..
bugünde kanama gelmiş, dün ateşin düşmüş yerleşme düşüşü olabiilr bu..
o kanama da yerleşme kanaması olabilir

ama bişiy daha var;
benim eşim şehir dışında görevli adetimin 2.günü yola çıkacaktı ,birlikte olmak zorunda kaldık.. ,sonra da birlikte olamadık hala şehir dışında yumurtalama gününde burada değildi..geçen aydan şüphelenmiştim adetin saçma sapan oldu die,öyle bişiy olabilirmi kafam çok karıştı.. inşallah hamileyimdir... :))

canim mesajim geldi mi? bir de hamile oldugunu sanmiyorum. istersen bir idrar testi yap yine de icin rahatlasin.

kıslar adet oldumyeni döngüm başladı kısmet artık inşallah bu ay olur.

canim hani uzulmeyecektik. boylelikle senin ates tablonu ogrenmis olduk. kismet yeni aya.

canim hayirli haberlerini aliriz insallah.

amin canim.

Kırmızı kartı yedim oh beeeeeeeeee

canim hayirli olsun yeni dongun.

perikiziiii. anacim yerlesme kanamasi oldugunu sanmiyorum. sahsen ben yasadim. bir iki damla pembe kan geliyor. sen cok yorgun oldugun icin olmus olabilir.

ekincim. canim benim. sen beni bu ay hamile yaptin gitti valla. ne olacak bakalim.

prenses. canimcim 16. gun yumurtlamissin. suan atesin cok iyi.

Ateş basması geçti canım hala yumurtladığımı düşünmüyorum ff yumurtlatsa da beni
Ovu testlerim de negatif
Ben 20 martta yapmaya başladım testleri
Acaba ondan önce mi yumurtladım ki diye düşünmeye başladım
En koyu çizgi 20 martta çıkmıştı.
Gerçi en güvenileni yine ateş.
Lh artabiliyor kafasına göre

peki ama canım ben 34 günde bir regl oluyorum yani düzensiz.buradaki yumurtlama tarihi nekadar doğru olur...?
canım 34 günlük döngü çok da düzensiz sayılmaz
ateşe göre %90 doğru çıkıyor canım
inşallah vardır bir şeyler

11. gün yada 12. gün yumurtlama olmuş canım ama sadece adeti 2. günü ilişki olduysa hamiledeğilsindir canım hiç sanmıyorum

canım 23. mart sanki pozitif
yarına ateşinin yükselmesi lazım doğruysa bu ttest
ama ben hiç güvenmiyorum biliyorsunuz beni
her pozitifi gören yumurtlasaydı ilk menapozlular hamile kalırdı

23 Mart daha koyu diyecektim ama kararsız kaldım canım. Pko olayın varsa pek güvenme bence en iyi bu durumları ekinci bilir, topu ona atayım
canım çok haklısın PKO ihtimalinde ovulasyon testi hep yanlış pozitifi veriyor
at bana topu meleğim ben yakalarım

canım hamile kalman mucize olur yumurtlaman çok iyi ama ilişki çok yetersiz

yaparım bana ne bana ne
hamiş olsan da olmasan da çok sevineceğiz
çünkü hayırlısı neyse o olacak

tel.den cok detay yazamiyorum. dr oyle seyler dediki allahim yeniden dogdum sukurler olsun. dua edenetmeyen herkesden allah razi olsun. kalbinizdeki tum dualariniz kAbul olsun. musait olunca detaylari yazacagim.

kisaca ozet geceyim. 2 yik once bana konulan dermansiz hastalik teshisinin yanlis oldugu; yanlis ilaclar kullandirildigi; bos yere isimi biraktigim soylendi. aslinda hastaligin cok daha farkli oldugu onun da gectigi; herhangibir insanin da ayni sekilde hastalanabilecegi; diyet yapmama yada ilac kullanmama gerek kalmadigi soylendi. bu ne demek bilemezsiniz. yeniden ise donebilmem artik hamile olursam sorun etmemem demek. artik herhan hastalanmayi beklememem demek. 2 koca yil. allahimmm kimseye yasatmasin. zaten cikinca agladim. mutluluktan uyuyamiyorum bile. artik korkmadan yasayabilirim.
allah kimseye yasatmasin bu kabusu. not: bu yanlis konan teshisdeki hastalik erkek de olsa curuk raporu aldiriyor. gerisini siz dusunun.

Günaydın kızlar. Bugün lekelenme ve müthiş karın ağrısı başladı. Geliyorlar. Kısmet. Allah inşallah tüp tedavisi ile cifter nasip eder

canım çooooooook geçmiş olsun.Gözün aydın.o zaman inşallah hamile değilsindir diye dua etmemize gerek kalmadı dimi :)
benim acil çıkmam lazım.iyi günler.Allaha emanet ol

gunaydin canim. atesin cok guzel. sonu da guzel olur insallah. benim dpo da pozitif cikiyor. ama herkesde ayni olmayabilir. bekleyelim bskalim.

canım çooooooook geçmiş olsun.Gözün aydın.o zaman inşallah hamile değilsindir diye dua etmemize gerek kalmadı dimi :)
benim acil çıkmam lazım.iyi günler.Allaha emanet ol

:)) saol canim. evi de tasiyacagim ya onun icin de istemiyorum. bakalim.ama gidisatim normal degil.

420d15 Ovulation charts on FertilityFriend.com

günaydın. kızlar diğer iki ayda da (hamile olmadığım) 26 ve 27. günler regl olmuşum. görüldüğü üzere bugün 26. gün ve ateşim 36,6 da sabitlendi. bu sabitlenmede benim hamile olduğum ayda vardı. ayrıca şuan dpo=6 olduğu için sinir ve sıkıntı içersinde beklmemek zorundayım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…