Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim ben senin bugun yumurtluyor oldugunu dusunuyorum.

ben kasim 2012 den beri olcuyorum atesim hic degusmedi olcumlerim hep ayni. senin yorgunluktan boyle olmustur belki.

tşk. ederim cnm benim ama gerçekten dinlenemedim hatta eşim dün çok ısrar etti kendi kendime söz verdim ben diğer evde çok krizlere girdiğim için hiç bi şekilde birşey yapmak gelmiyodu içimden kocamı hiç ihmal etmicem dedim çok yogundum ama oldu hatta dün bile istemiyodum! Kısmet artık bide hep yerinden kalkma sabah yıkan filan diyolar ben bir kaç ay diğer evde müsait olmadığım için zaten anlaşılmasın diye yıkanamıyodumm sabaha kalırdı hep. ama o zaman tutmadı şimdi dediğim gibi sabahlara bırakmam yerimden kımıldamamam zor biraz nasibi varsa gelir hesabı bıraktım eşimde korunma konusuna yanaşmadı bende zaten deli gibi istiyorum huzurluyum çok şükür Gelirse başımızın üstünde yeri var.

Hmmm bide cnm bnm biliyorum belki diğer durumu atlatamadın ama sanki bişeyler var gibi oyyyyyyyyyyyyy inş.

cilgin kiz. insallah olur senin. bak ben istedigim ay direk hamile kaliyorum yontem su:

gun asiri birliktelik. iliski sonrasi 30-49 dk sirt ustu yatiyorum. 2-3 saat sonrada dus aliyorum. bu kadar :))

cilgin kiz. insallah olur senin. bak ben istedigim ay direk hamile kaliyorum yontem su:

gun asiri birliktelik. iliski sonrasi 30-49 dk sirt ustu yatiyorum. 2-3 saat sonrada dus aliyorum. bu kadar :))

kuzum yaaaa sen de nasıl bir yumyum var böyle maşalllaaaaahhhhh ...Benim kiler tembel kesiiiin canm gün aşırı dediğin bir gün arayla dimi ? senin yöntem tam benlik

kuzum yaaaa sen de nasıl bir yumyum var böyle maşalllaaaaahhhhh ...Benim kiler tembel kesiiiin canm gün aşırı dediğin bir gün arayla dimi ? senin yöntem tam benlik

zaten o guzel yumyumlar yuzunden tirsiyorum ya bu ay :))

gun asiri: bir gun var bir gun yok demek canim.
30-40 dk sonra giy camasirini ustunu gezin evde 2-3 saat sonra yikan canim. ama puf nokta icini yikama vajinanin. dis bolge degil rahim agzinin icini yikama sakin.

tırsmaaa lütfen inş. herşey olmasada birçok şey yoluna gidecek ...Canm ben o yıkama konusunda arada kaldım :44: yani ben bildiğin duşun altında o kısmı sabunlarım elimle sonrada durularım yani aralara karışma yüzeysel elinle temizle diyosun ... ozaman bu vakte kadar s*ctık desene sözünü dinlicem kuşum yaşıtız ama ablalık yapıyorsun hakkını helal et

ay canim kiyamam. sizlerin de hakki cok benden yana helal olsun. diyorum ki yikanirken parmagini icine sokup temizleme. geri kalan her yerini yikayabilirsin.

ay canim kiyamam. sizlerin de hakki cok benden yana helal olsun. diyorum ki yikanirken parmagini icine sokup temizleme. geri kalan her yerini yikayabilirsin.

ok cnm bundan böyle o şekilde temizlik yapmam bende napalım zaten bilgilerime göre oşekilde temizlik yanlışmış zaten rahim ağzı kendi salgıladığı asitle gereksiz şeyleri öldürüyomuş rabbimin mucizelerinden biri daha

cnm bir şey daha sorucam sana ? gerçi daha 2 yıllık evlisin ama çocuğun varmıydı senin atlamış olabilrim kusura bakma 2 kez hamiş kaldığını biliyorum sadece :44:

ne yazik ki yok canim. iste 6 ay arayla iki tane kaybettim. ikisi de 2 aylikti kurtaj oldum. 30 oldum bi de. benim bildigim sen 26 diydin. yani hen hakketen ablayim sana :))

ne yazik ki yok canim. iste 6 ay arayla iki tane kaybettim. ikisi de 2 aylikti kurtaj oldum. 30 oldum bi de. benim bildigim sen 26 diydin. yani hen hakketen ablayim sana :))

cnm inan ki burada ki kimseyi tanımıyorum ama isimlerinizi bile bilmiyorum ama öyle yakın hissediyorum ki kendimi size gerçek arkadaş gibi ... hayırlısı olsun kuzucum sen bak en azından hemen hamiş kaldığını biliyosun bende o bile yok 4 ay doldu tık yok Bu arada kuzum ne 26 sııııııııı oyyyy nerdeeeeeeeee yaşıtız 29 um hatta yıl olarak 30 ,83 temmuz doğumluyum aynı zamanlarda evlenmişiz 27 de evlendim

olsun. be guzel iyice genc yaptim seni. 4 ay birsey degil korkma. daha vakti vardir.

olsun. be guzel iyice genc yaptim seni. 4 ay birsey degil korkma. daha vakti vardir.

genciz daha tabiiiiiiiiiiiiiiii hayırlısı cnmm bnm şimdi ne zaman belli olucak cnm senin son durum ( bat ne zaman ) bu arada unuttum baban nasıl oldu ?

42fcb3 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bu ay atesim düsdü biraz yumurtlamadan sinra, gecen ay bat a kadar hep 36,8 devam etmisdi.

Heyecanla bekliyorum, gelmicek olan bat imi. :)

cnm enteresandır ki bu ay baharla birlikte mi allak bullak oldu bünyeler anlamadım hade benim yorgunluktan da yelizin kide düşük gitti bak senin de ben dipdeyim zaten hayırlsı inş. kuzucuğu annesini çok bekletmez

Shnaaay,
Cuma gününe 2 misafirin geliyomuş...

Shnaaay bebeklerin hayırlı olsun kuzuuuum, sımsıkı tutunurlar inşallah

canımm heyecanını elbet anlayamayız ama tahmin edebiliyorum inşallah Rabbim emeklerinizin karşılığını versin
yavruların çifter çifter gelsin

Allahım gönlüne göre versin inşallah

ilk girdiğimde aylar önce sana özellikle bakıyordum. Bu bebeği inan herkesten çok hakediyorsun allah yüzünü güldürsün canım . Bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun kalbim seninle

kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. allah razı olsun hepinizden. tüp bebek süreci zor bir dönem ama, sizlerin, benımle aynı dertleri yaşayan siz arkadaşlarımın yanımda oldugunu bılmek huzur veriyor bana. dilerim hepimiz tez zamanda kavusuruz meleklerimize.

Şenayım rahat olsun kalbin, çifter çifter bebeklerin sana slm vercek Cuma günü
Hayırlı uğurlu evlat olsunlar inşallah...

Karanfilceeeee,
İlk sayfadaki benim iconu değiştirir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…