Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ateşin şimdilik güzel ama yorum yapmak için çok erken. Son gün bile düşebiliyo bu ateş regl öncesi...

benimki renkli olduğum günün sabahı düştüinsan bir iki gün önceden geliyorum der dimi amaneyse hakkımızda hayırlısı olsun.bu ay kendime BÇT yapıyorum belki faydasını görürüm.bu arada kıslar ff de son 5 gün falan yazıyo tekrarmı üye olcam anlamadım ben.6 gün sonra ff den beni kovacaklarmı:44:

yok canım. kovmayacaklar. o sadece VIP üyeliğinin bitmek üzere olduğunu söylüyor. yine şimdiki gibi tablonu yapıp kullanabileceksin ama çok detaylı şeyleri yapamayacaksın. yani lazım olan kısmı açık :)

mesaj kutunda yer ac canimm. birsey yollamam lazim

tamam o saman canım sıkıntı yok.bu ay baştan sona tutcam bakalım gene bu kadar geçmi yumurtlıcam.sen neler yapıyorsun?az kaldı bakalım senin sonucun ne olcak.rabbim gönlüne göre versin inşallah.

tamam o saman canım sıkıntı yok.bu ay baştan sona tutcam bakalım gene bu kadar geçmi yumurtlıcam.sen neler yapıyorsun?az kaldı bakalım senin sonucun ne olcak.rabbim gönlüne göre versin inşallah.

canim. bu ayki olcumlerinde olunca yumurtlama gunun icin ortalama bir zaman belirleyebiliriz.

ben istemiyorum canim ama offff ya daha kurtaji 1 martta oldum. regl olmadim. alti ustu bir kez kaza oldu o da yumurtlama gunume denk geldi. bakalim bekleyecegiz.

canim sana ozelden benim attigim mesajlar geliyor mu?

Tatlım her gün yapıncada spermlerin kalite düşüyomuş takma kafana günaşırıya devam.bak benim tabloda 19.gün çatladın diyor ff günlerimiz 18 ve 20 idi.

anladım kuşum yani aslında hani bu bahsedilen durum var ya işte gece yıkanmıcaksın sabah duş alın filan diye ee zaten spoşlar her türlü duruyo zaten giden her türlü gider ben artık bu işlere sıkı başlasamda sabahlara bırakamam duşlarımı çünkü şirketle ev mesafem uzadı o yüzden yetiştiremem ...

ekincim haklı bende hep düzensiz sanırdım kendimi aslında 21-40 gün arasında ki döngü düzensiz kabul edilmiyomuş dr. gittiğime 40 gün uzun bir döngü ama düzensiz kabul görmüyor demişti ideali 28 - 30 muş bende 29 yaşından sonra kesin olarak 33-35 günleri arasında regli gördüğümü öğrendim varolun kızlar ... kısmet artık.

cnm filozofcum valla bende cuteheart a katılıyorum yerleşme olduğunu sanmıyorum. Çünkü zaten taşındım filan adam akıllı birleşme olmadı . Bir iki kez oldu oda hemen kalkıorum eee ne de olsa evde iş çok oluyor... sen nasılsın nasıl gidiyor. Valahi bu ovu testleriyle alakalı ekinci mantıklı bişey söylemişti eğer pco luysan sürekli pozitif çıkma durumu oluyomuş ama gönderdiğin jpeglere göre 23 mart yumyumlar yola çıkmış gibi görünüyor

cnm bnm bende aynısını söyledim dün panikledim bi an ama dedim sanırım bu yorgunluktan oldu ilişkiden yani ( 1-2 saat) sonra olduğu için kafam karışmıştı neyin nesi diye :44:

Günaydın kızlar. Bugün lekelenme ve müthiş karın ağrısı başladı. Geliyorlar. Kısmet. Allah inşallah tüp tedavisi ile cifter nasip eder

tatlım rabbim gönlüne göre versin Allah'ım kimseleri hayırlısıyla evlat yokluğu ve acısıyla sınamasın inş.

cnm Allah bilir çaktırmadan bebiş olmasın oralarda bir yerlerde

Kırmızı kartı yedim tamamdır

kesin dimi ? canikom hemen gitsinlerde kurtul başlasın yeni döngü bu ay acaba ovu testimi denesen ? adet bittikten sonra başla pozitifi görene dek belli mi olur belki sende işe yarar. Bu arada hiç bir şeye geç kalmadıııııııııııııınnnnn kıyamam sana bennnnnn

Merhaba kizlar ya birsey sormak istiyorum. catlatma ignesinden ne kadar zaman sonra catlama olur 36 saat diye biliyorum ama daha uzun surdugu de olabiliyor mu merak ettim. bilgilendirirseniz sevinirim .

valla perikizim. canim suan ben istemiyorum. olmamistir insallah. olduysa da yapacak birsey yok.

sanırım cümlemizin bu ay ateşler cortladı

anlamadım ki neden bu kadar düşük ateşlerim geçen ay düşük olarak kabul ettiğim dereceler 36,1 filan dı normal seyir 36.4 de gidiyordu. yüksek ateşim 36.7-36-8 gibi gitti bu ay 36.01 i geçmedi desem yeridir
acaba bünye her ay dereceyi değiştirebiliyor mu ? :44: ya da ateş ölçelerim bozuk mu ? :44: diğer ihtimalle yine yogunluk diyip geçmelimiyim ne dersiniz bu işe canlar

4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com

valla perikizim. canim suan ben istemiyorum. olmamistir insallah. olduysa da yapacak birsey yok.

cnmmmmmmmmmmm tabi sen bilirsin ama lütfen olmuş olsun derim ben annesi ayyy düşünmesi bile çok tatlı hayırlısı kuşum

canim ben senin bugun yumurtluyor oldugunu dusunuyorum.

ben kasim 2012 den beri olcuyorum atesim hic degusmedi olcumlerim hep ayni. senin yorgunluktan boyle olmustur belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…