Günaydın canlarrr;
peki bu dpo nedir.nette aradım fakat yeterli bilgi edinemedim..
Dün regli zannettiğim şey peçeteye gelen pembe akıntıymış, hala tık yok dünden beri. Tablom yine değişti aman amma karışık benim bu iş yaaa... Hayatta herşeyim zor oldu zaten
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
435f0f Ovulation charts on FertilityFriend.com
BEN BU ADRESİ BULAMIYOMUYUM YAAA...çıkanı kopyaladım vallaaaa
435f0f Ovulation charts on FertilityFriend.com
BEN BU ADRESİ BULAMIYOMUYUM YAAA...çıkanı kopyaladım vallaaaa
Ateşin şimdilik güzel ama yorum yapmak için çok erken. Son gün bile düşebiliyo bu ateş regl öncesi...
benimki renkli olduğum günün sabahı düştüinsan bir iki gün önceden geliyorum der dimi ama neyse hakkımızda hayırlısı olsun.bu ay kendime BÇT yapıyorum belki faydasını görürüm.bu arada kıslar ff de son 5 gün falan yazıyo tekrarmı üye olcam anlamadım ben.6 gün sonra ff den beni kovacaklarmı:44:
yok canım. kovmayacaklar. o sadece VIP üyeliğinin bitmek üzere olduğunu söylüyor. yine şimdiki gibi tablonu yapıp kullanabileceksin ama çok detaylı şeyleri yapamayacaksın. yani lazım olan kısmı açık :)
tamam o saman canım sıkıntı yok.bu ay baştan sona tutcam bakalım gene bu kadar geçmi yumurtlıcam.sen neler yapıyorsun?az kaldı bakalım senin sonucun ne olcak.rabbim gönlüne göre versin inşallah.
Kırmızı kartı yedim tamamdır
Tatlım her gün yapıncada spermlerin kalite düşüyomuştakma kafana günaşırıya devam.bak benim tabloda 19.gün çatladın diyor ff günlerimiz 18 ve 20 idi.
canım kırmızı çizgiler var ya biri yatay biri dikey hani
onlardan dikey olanı hangi gündeyse o gün yumurtlama günün
canım yorgunlukların hep böyle tatlı telaşların için olsun inşallah, böyle yorgunluğa can kurban
yumyum da kısmetse yakana yapışır zaten sen hiiiç korkma
beyim ceketi attı üstüme hamile kaldım dersin kısmetse :90:
ben yokken herkes bayağı kaynatmış..
perikızı canım senin o kanama ya yumurtlama kanaması oluyo yada yerleşme
inş yerleşmedir de hiç ummadığın anda hamiş kalırsın
yeliz tatlım seninde kırmızılar gelmiş..
hayırlı olsun yeni döngün..
ama anlamadığım onca btç kürü klomen ne oldu:26::26::26:
yoksam sen yanlışlıkla kocana mı içirdin onları kız
ekinci sende herkese yetişiyon yine tatlım..
topiğin yardımsever annesi
merocuğum seninde bulantılar azalmış dışarı gezmeleri başlamış
inş daha da iyi olursunuz ekincimle..
bu arada iyi dileklerin içinde tşkler..
cuteheart anım dr ne dedi ya detayları merak ettim ya..
iyi haberler vermiş orası zati harik..
üstüne de sıcağı sıcağına bebişte gelse tadından yenmez
ocean senin nasıl gidiyooo
hala sıcak basmaları devam ediyo mu..
hamişlik mi var yoksam
asya sana da üzüldüm canım ya..
rabbm nisanda nisan yağmurları gibi bereketli bir ay sunar da bir kamyon bebeğin olur inş
melek senin nasıl gidiyo çalışmalar..
kocayı ye bitir bu ay:))
perikiziiii. anacim yerlesme kanamasi oldugunu sanmiyorum. sahsen ben yasadim. bir iki damla pembe kan geliyor. sen cok yorgun oldugun icin olmus olabilir.
ekincim. canim benim. sen beni bu ay hamile yaptin gitti valla. ne olacak bakalim.
prenses. canimcim 16. gun yumurtlamissin. suan atesin cok iyi.
Günaydın kızlar. Bugün lekelenme ve müthiş karın ağrısı başladı. Geliyorlar. Kısmet. Allah inşallah tüp tedavisi ile cifter nasip eder
420d15 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın. kızlar diğer iki ayda da (hamile olmadığım) 26 ve 27. günler regl olmuşum. görüldüğü üzere bugün 26. gün ve ateşim 36,6 da sabitlendi. bu sabitlenmede benim hamile olduğum ayda vardı. ayrıca şuan dpo=6 olduğu için sinir ve sıkıntı içersinde beklmemek zorundayım(
Kırmızı kartı yedim tamamdır
valla perikizim. canim suan ben istemiyorum. olmamistir insallah. olduysa da yapacak birsey yok.
sanırım cümlemizin bu ay ateşler cortladı
anlamadım ki neden bu kadar düşük ateşlerim geçen ay düşük olarak kabul ettiğim dereceler 36,1 filan dı normal seyir 36.4 de gidiyordu. yüksek ateşim 36.7-36-8 gibi gitti bu ay 36.01 i geçmedi desem yeridir
acaba bünye her ay dereceyi değiştirebiliyor mu ? :44: ya da ateş ölçelerim bozuk mu ? :44: diğer ihtimalle yine yogunluk diyip geçmelimiyim ne dersiniz bu işe canlar
4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?