Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım inşallah hayırlı sağlıklı bi şekilde tutunur sana minik bebeklerin

Şenayım rahat olsun kalbin, çifter çifter bebeklerin sana slm vercek Cuma günü
Hayırlı uğurlu evlat olsunlar inşallah...
yeliiiziim daha geçmişi okuyamadım canım seni merak ettim
kanaman normal mi devam ediyor lekelenme gibi miiiiiiii

Son düzenleme:
Normal olma yolunda inşallah, peçeteye sildikçe geliyo, sadece ped kirlenmiyo
ama bu senin normal seyrin değil canım anladığım kadarıyla
doktor muayenende bunu da belirtirsin canım belki doktorun işine yarayacak bir bilgi olabilir

canim merak ettim seni.

bir mesajlik yer acar misij. sana birsey yollamam lazim.

Selam kızlar

Cuteheart canım çok geçmiş olsun, en az 3 doktora görünmek gerekiyor teşhis için bir kez daha anladım.
Her şeyin başı sağlık önce biz iyi olmalıyız kendimize iyi bakmalıyız daha sonra eşimiz sonra da bebiş için uğraşırız. Ne teşhisi koymuşlardı canım merak ettim?

YXLİZ gelmiş kırmızılar sonunda.Bakalım ben de olacak mıyım? Olmadı progestan alayım diyorum.

Benim de ateşim bu sabah düşük çıktı ama discarted ettim çünkü saat 5 te uyandım, 6 da uyandım, 6 buçukta uyandım sonra 7 de uyandım ölçtüm
İşe gecikecem diye uyuyamıyorum doğru dürüst

cok saol canimmmm. ben kac dr kac hastane eskittim bir bilsen. tam 22 ay. iki kez hastaneye yattim. gunde 32 tane hap yaninda serumla ilac. oyyyy fok sukur. hepsi de yanlismis ama buna da sukur. simdik ben hurda teshisi yazamiyorum. ailedeki hazi zekiler beni desifre eymeye calisiyor :))
var ya uzerimden tır filosu kalkti. cunku her an hastalanma korkusuyla yasamak; gunun birinde tamamen yataga bagki hale gelecegimi hilnek beni perisan etmisti.
allahim hepimizin gonlundekini versin.

Hımm anladım canım neyse zararın neresinden dönülse karmış. Demek ki bunları yaşaman gerekiyormuş.
Bazen ben de deşifre olacam diye korkuyorum anladım seni

gumaydın dpo 12 de cıkmaz canım umitlendirmek istemem ama atesın gayet iyi. erken yapmıs olabilirsin testi bence regl olmazsan bir kaç gün sonra tekrar yap test

yamammı yeterki regl olmim hergün yaparım ben ümitle :) inşallahcanım ya çok sağol yorum için

canım ya o kadar emindim ki senin hamile olduğuna okuyunca çok üzüldüm.sanki kaç yıllık arkadaşımsın içime oturdu resmen.inşallah bu ay olur canım hayırlısı ile

yanlış teşhis koydukları burdan belli zaten.o kadar ciddi bir hastalığı olan birinde nerasın öyle güzel yumyum dimi ama :)

şenay bende dua edenlerdenim canım.Allah hayırlısı ile kavuştursun inşallah bebişlerine.Hayırlı haberini bekliyorum sabırsızlıkla

allahıma şükürler olsun....
mevlaaam çooook şükür....
bugun transferımın 8. günü...
ıdrar testım pozıtıf...
kan sonucum 70.9 ...
o çift çizgi ve bu deger benım ıcın bır ılk..
rabbım hepinize bunu yasatsın ınsallaah.
darısı basınıza canım arkadaslarım....

allahim sukurler olsun.
aglattin beni vallahi.
allahim bagislasin. cok dikkat et kendine artik guzel anne :))

Gözünaydın canımm
Sıkı sıkı tutunsun inşallah sana.
Maşallah maşallah.
Halay yapın kızlar telefondan yazıyorum ben :))

Cok cok sevindim icim nasil pirpir okudum anlatamam allah seni ve yavrularini korusun canim

arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz lütfen 22-23 günde bir düzenli adet görüyorum çok şükür. bu ay ateş takibini ilk kez yapıyorum 8. günü tahmini ovulasyon günüm bir bakar mısınız ben yumurtladımmı? yorumlar mısınız arkadaşlar meraktan ölcem...
434d0b Ovulation charts on FertilityFriend.com

Son düzenleme:

şenayımmmm inanamıyorum
Rabbime şükürler olsun canım ya çok çok sevindim
ALlah ım yüzünü güldürdü sonunda
sağlıkla kucağına aldığın günleride gör arkadaşım kendine çok dikkat et öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…