- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
merhaba sevgılı ateş topiği sakinleri
ben eskılerdeen bu topıgın 1 numaralı sakınlerindendım, ama malesef ates yöntemı benım derdıme derman olamamıstı. umarım sızler hepınız tez zamanda ateşle bebişlerınıze kavusursunuz.
ben yumurta takıbı,aşılama vs derken su anda tüp bebek tedavisindeyim.bugün transferımın 7. günü. cumartesı gunu test gunum...nasıl bı heyecan yasadıgımı tahmın edıyorsunuzdur.
rabbım ınsalah hepımızın yüzüne gülsün kızlar. hepimizin yolunun sonu ışık olsun.
yeliiiziim daha geçmişi okuyamadım canım seni merak ettimŞenayım rahat olsun kalbin, çifter çifter bebeklerin sana slm vercek Cuma günü
Hayırlı uğurlu evlat olsunlar inşallah...
yeliiiziim daha geçmişi okuyamadım canım seni merak ettim
kanaman normal mi devam ediyor lekelenme gibi miiiiiiii
ama bu senin normal seyrin değil canım anladığım kadarıylaNormal olma yolunda inşallah, peçeteye sildikçe geliyo, sadece ped kirlenmiyo
canım müsait artık mesaj kutumcanim merak ettim seni.
bir mesajlik yer acar misij. sana birsey yollamam lazim.
Selam kızlar
Cuteheart canım çok geçmiş olsun, en az 3 doktora görünmek gerekiyor teşhis için bir kez daha anladım.
Her şeyin başı sağlık önce biz iyi olmalıyız kendimize iyi bakmalıyız daha sonra eşimiz sonra da bebiş için uğraşırız. Ne teşhisi koymuşlardı canım merak ettim?
YXLİZ gelmiş kırmızılar sonunda.Bakalım ben de olacak mıyım? Olmadı progestan alayım diyorum.
Benim de ateşim bu sabah düşük çıktı ama discarted ettim çünkü saat 5 te uyandım, 6 da uyandım, 6 buçukta uyandım sonra 7 de uyandım ölçtüm
İşe gecikecem diye uyuyamıyorum doğru dürüst
cok saol canimmmm. ben kac dr kac hastane eskittim bir bilsen. tam 22 ay. iki kez hastaneye yattim. gunde 32 tane hap yaninda serumla ilac. oyyyy fok sukur. hepsi de yanlismis ama buna da sukur. simdik ben hurda teshisi yazamiyorum. ailedeki hazi zekiler beni desifre eymeye calisiyor :))
var ya uzerimden tır filosu kalkti. cunku her an hastalanma korkusuyla yasamak; gunun birinde tamamen yataga bagki hale gelecegimi hilnek beni perisan etmisti.
allahim hepimizin gonlundekini versin.
gumaydın dpo 12 de cıkmaz canım umitlendirmek istemem ama atesın gayet iyi. erken yapmıs olabilirsin testi bence regl olmazsan bir kaç gün sonra tekrar yap test
Dün regli zannettiğim şey peçeteye gelen pembe akıntıymış, hala tık yok dünden beri. Tablom yine değişti aman amma karışık benim bu iş yaaa... Hayatta herşeyim zor oldu zaten
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
benimki renkli olduğum günün sabahı düştüinsan bir iki gün önceden geliyorum der dimi ama neyse hakkımızda hayırlısı olsun.bu ay kendime BÇT yapıyorum belki faydasını görürüm.bu arada kıslar ff de son 5 gün falan yazıyo tekrarmı üye olcam anlamadım ben.6 gün sonra ff den beni kovacaklarmı:44:
zaten o guzel yumyumlar yuzunden tirsiyorum ya bu ay :))
gun asiri: bir gun var bir gun yok demek canim.
30-40 dk sonra giy camasirini ustunu gezin evde 2-3 saat sonra yikan canim. ama puf nokta icini yikama vajinanin. dis bolge degil rahim agzinin icini yikama sakin.
kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. allah razı olsun hepinizden. tüp bebek süreci zor bir dönem ama, sizlerin, benımle aynı dertleri yaşayan siz arkadaşlarımın yanımda oldugunu bılmek huzur veriyor bana. dilerim hepimiz tez zamanda kavusuruz meleklerimize.
allahıma şükürler olsun....
mevlaaam çooook şükür....
bugun transferımın 8. günü...
ıdrar testım pozıtıf...
kan sonucum 70.9 ...
o çift çizgi ve bu deger benım ıcın bır ılk..
rabbım hepinize bunu yasatsın ınsallaah.
darısı basınıza canım arkadaslarım....
ıdrar testım pozıtıf...
kan sonucum 70.9 ...
ıdrar testım pozıtıf...
kan sonucum 70.9 ...
ıdrar testım pozıtıf...
kan sonucum 70.9 ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?