arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz lütfen 22-23 günde bir düzenli adet görüyorum çok şükür. bu ay ateş takibini ilk kez yapıyorum 8. günü tahmini ovulasyon günüm bir bakar mısınız ben yumurtladımmı? yorumlar mısınız arkadaşlar meraktan ölcem...
434d0b Ovulation charts on FertilityFriend.com
allahıma şükürler olsun....
mevlaaam çooook şükür....
bugun transferımın 8. günü...
ıdrar testım pozıtıf...
kan sonucum 70.9 ...
o çift çizgi ve bu deger benım ıcın bır ılk..
rabbım hepinize bunu yasatsın ınsallaah.
darısı basınıza canım arkadaslarım....
kizlarrrr. dpo=7. ama süpheli iliski uzerinden 6 gun gecti. testte cok hayalet bir cizgi cikti. ya gozum şaşı yada cidden pozitif. birkac gun sonra testi tekrarlarim. kesin olursa artik kan testine.
Ohh çokta güzel olcak,kız dpo 7de iyi çıkmış o hayalet benimki 12 de bile çıkmadıhayırlısı bakalım dikkat et kendine
kismet canim. gecenki de dpo 11 de cikmisti. cok kaliteli cisim var :)) bu arada sabah ilk idrarla yapmadim testi. ona ragmen hemen gorundu. ilm 5dk kada da vardi. simdi yarim saat oldu. iyice belirginlesti.
ıdrar testım pozıtıf...
kan sonucum 70.9 ...
canlarim. nasil sakinlesecegim ben ya. ayyy catlayacagim simdi. zaten atesimden belliydi. bugun de regl gunumdu olmadi. olduysa gec dollenme zaten. yaaa nolcak simdi. napcam. daha 1 martta kurtaj oldum. evi tasimam lazim. ayyy biri beni sakinlestirsin lutfen.
canlarim. nasil sakinlesecegim ben ya. ayyy catlayacagim simdi. zaten atesimden belliydi. bugun de regl gunumdu olmadi. olduysa gec dollenme zaten. yaaa nolcak simdi. napcam. daha 1 martta kurtaj oldum. evi tasimam lazim. ayyy biri beni sakinlestirsin lutfen.
ıdrar testım pozıtıf...
kan sonucum 70.9 ...
Sakın ha istememezlik yapma Rabbimin gücüne gider. Bebişlerin keyfine kalmış, isteyince geliyolar zaten. Panik yapma, dr.unla görüş önce. Hem bekle bakalım daha çok erken ve fevri davranıyosun bence hayatım. Allah kalbine göre versin...
fevri derken hamileli olmayabilir mi demek istedin yelizim. kusuruma bakma kafam bi milyonda anlayamiyorum.
5 dj once yeni cisimle bi test daha yatim. o da pozitif.
Günaydın canım.bana göre yumurtlama olmamış,sen gün aşırı çalışmalara başlainşallah tutar bu ay
Ooooow o zmana korktum, git kana hadi, hem dr.unla konuş, en doğru yolu onlar gösterir.
Mevlaaam çooook şükür....
Bugun transferımın 8. Günü...
ıdrar testım pozıtıf...
Kan sonucum 70.9 ...
O çift çizgi ve bu deger benım ıcın bır ılk..
Rabbım hepinize bunu yasatsın ınsallaah.
Darısı basınıza canım arkadaslarım....
kizlarrrr. dpo=7. ama süpheli iliski uzerinden 6 gun gecti. testte cok hayalet bir cizgi cikti. ya gozum şaşı yada cidden pozitif. birkac gun sonra testi tekrarlarim. kesin olursa artik kan testine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?