Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlarrrr. dpo=7. ama süpheli iliski uzerinden 6 gun gecti. testte cok hayalet bir cizgi cikti. ya gozum şaşı yada cidden pozitif. birkac gun sonra testi tekrarlarim. kesin olursa artik kan testine.

Günaydın canım.bana göre yumurtlama olmamış,sen gün aşırı çalışmalara başla inşallah tutar bu ay

Gözünaydın canım benim,inşallah bebişlerin tutunur sana,bana ikiz gibi geldi

kizlarrrr. dpo=7. ama süpheli iliski uzerinden 6 gun gecti. testte cok hayalet bir cizgi cikti. ya gozum şaşı yada cidden pozitif. birkac gun sonra testi tekrarlarim. kesin olursa artik kan testine.

Ohh çokta güzel olcak,kız dpo 7de iyi çıkmış o hayalet benimki 12 de bile çıkmadı hayırlısı bakalım dikkat et kendine

Ohh çokta güzel olcak,kız dpo 7de iyi çıkmış o hayalet benimki 12 de bile çıkmadı hayırlısı bakalım dikkat et kendine

kismet canim. gecenki de dpo 11 de cikmisti. cok kaliteli cisim var :)) bu arada sabah ilk idrarla yapmadim testi. ona ragmen hemen gorundu. ilm 5dk kada da vardi. simdi yarim saat oldu. iyice belirginlesti.

kismet canim. gecenki de dpo 11 de cikmisti. cok kaliteli cisim var :)) bu arada sabah ilk idrarla yapmadim testi. ona ragmen hemen gorundu. ilm 5dk kada da vardi. simdi yarim saat oldu. iyice belirginlesti.

canlarim. nasil sakinlesecegim ben ya. ayyy catlayacagim simdi. zaten atesimden belliydi. bugun de regl gunumdu olmadi. olduysa gec dollenme zaten. yaaa nolcak simdi. napcam. daha 1 martta kurtaj oldum. evi tasimam lazim. ayyy biri beni sakinlestirsin lutfen.

Oleeeeeeeeeeey beeeeeeeeeeeeeeeee

sana şu kadarını söyleyeyim hi ç bunları düşünme eğer o sana nasip olduysa verdır bir hikmeti hayırlısını iste sadece ne güzel hiç beklemediğin bir anda geliyo sana kısmetiyle kolaylıklarıyla gelir sana belki de hiç beklemediğin kadar sağlam tutunacak sana

Sakın ha istememezlik yapma Rabbimin gücüne gider. Bebişlerin keyfine kalmış, isteyince geliyolar zaten. Panik yapma, dr.unla görüş önce. Hem bekle bakalım daha çok erken ve fevri davranıyosun bence hayatım. Allah kalbine göre versin...

canım gözü aydın inşallah sıkı sıkı tutunsun sana

fevri derken hamileli olmayabilir mi demek istedin yelizim. kusuruma bakma kafam bi milyonda anlayamiyorum.

5 dj once yeni cisimle bi test daha yatim. o da pozitif.

fevri derken hamileli olmayabilir mi demek istedin yelizim. kusuruma bakma kafam bi milyonda anlayamiyorum.

Bence hamile değilsin kuzum, evham yapma bu kadar, önce vücudun toparlayacak kendini. Ama varya aa hamileysende, inşallah sımsıkı tutunurlarsan ve kaynanana kapak olur :) Ayar oluyom o hatuna sana sölediklerinden sonra hıh!

Günaydın canım.bana göre yumurtlama olmamış,sen gün aşırı çalışmalara başla inşallah tutar bu ay

yorumun için sağol cnm. peki daha yumurtlama olmamışsa benim beklenen adet günüm ileri gider dimi? düzenli adet gören düzenli yumurtluyor mu demek oluyor? bilgin varsa sevinirim canım.
rabbim sana da hayırlı bir hamilelik kolay doğum nasip etsin inşaallah..

Ooooow o zmana korktum, git kana hadi, hem dr.unla konuş, en doğru yolu onlar gösterir.

caniminici cuma pihti testleri cikacak ya o gun veririm kani. ya zaten testi onun icin de yaptim. eger pozitif gorursem bu birkac gun icinde dr a derim diye dusunmustum. kismet.

ayyy çok güzel, hayırlı olsun...

Seni bilmem ama ben senin adina cok sevindim allahin hakki 3 bak mucize gibi geldi, eskiler sirtlarinda yuklerle dogururmus cocugu olumsuz dusunme bakiyim sana bi sey soracagim saglikli dogacagini bilsen istermisin ? Tabiki istersin o yuzden ona sans ver kendine de allahim sen cok buyuksun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…