Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

maşallah sana ya ne güzel hemen hamile kalıyosun Rabbim nasip ediyo
herşey yoluna girer çok düşünüp stres yapma kendine zamana bırak
evide taşırsın eşin yardım eder inşallah merak etme canım
Allah kolaylık versin

kizlarrrr. dpo=7. ama süpheli iliski uzerinden 6 gun gecti. testte cok hayalet bir cizgi cikti. ya gozum şaşı yada cidden pozitif. birkac gun sonra testi tekrarlarim. kesin olursa artik kan testine.

yaaaaaaaaaaaaaaaaaa sana demedim miiiiiiiiiii oralara çaktırmadan bişiler kondu diyeeee ayy inan ki seviniyorum senin adınaaa ya cnm cuteheart ım bak taşınma işleri sakat kendini yormaaaa biliyorum mecbur yapman gerek yavaş yavaş bak hala yorgunum ...Kan testinin sonucunu burada bekliyor olacağımmmmmmm

cnm hayırlı uğurlu olsun Rabbim gönlüne göre verdi inş. sağlıkla sana tutunurlar sende kolayca doğurup büyütebilrsin onları nedense bak onları diyorum hayırlısı

Shnaaay,
Cuma gününe 2 misafirin geliyomuş...

yelizim bak haklı çıktı geldi misafirleri şenayın

Bu aradaaa yavrularrrr benim ateş bu ay ilk kez yükseldi 36.3 oldu geçen ay bu ateşi düşük olarak kabul ederdim buay okadar düşüktü ki derecelerim bu en yükseği...Bi de bu sabah eggwhite akıntı gördüm ff ye göre yumyum zamanı geçti :44: ama çizgi filan çekmedi adete az kaldı ne oluyo böyle yaaaa

4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com

Evet canım düzenli adet gören kadının düzenli yumurtladığı söyleniyor.ancak adetin ileri gidermi bilemicem.sen ateşini hergün düzenli ölç ve kaydet buraya günlük ekle bizde yorum yapalım,ben şahsen bu işlerde çömezim ama arkadaşlar da yardımcı olurlar yinede burda oldukça ilk günlere nazaran daha bilgilendim. Haa gün aşırı ilişkiyi unutma

Perilerin perisi sen yarında yüksek ateş girersen çatladın diyecem hem ff geçti diyedursun rabbim bilir herşeyi.sen anlat bakim çalısma yapıyon mu yoksa esmi geçiyon

Son düzenleme:
Perilerin perisi sen yarında yüksek ateş girersen çatladın diyecem hem ff geçti diyedursun rabbim bilir herşeyi.sen anlat bakim çalısma yapıyon mu yoksa esmi geçiyon

Meroşum yavyum gözlerim seni aradı hiii baktım sabah girmiş sonra kaybolmuşsun neyseki burdasın demiştim ya kanamalı akıntım oldu kesildi filan diye bide cuteheart ada anlatmıştım gece yıkanmaması öneriliyor ihtmali yüksek tutmak için ama benim işyerim uzaklaştı cnm o yüzden sabahları yetiştiremem kocişte korunma işine son noktayı koydu dedi zaten olmayacağı varsa olmuyor gerek yok bi korun bi korunma diye bende kapadım çenemi çok haklı benim derdim Allah vere tutarsa bişi olmasın yavruşa meroşum durum şu ; pazar sabahı oldu p.tesi akşamı durum bu bu sabahta bi kaç derece çıktı bide şeffaf beyaz akıntı gördüm dedim noluyo laa adete beş kala tabloyu attım zaten ..................

meroooooooooooooooo bebiş kocaman olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşş yerim la ben onu oyyyyyyyyy

Allahhhhhhhhhh'ım hayırlsıyla banaaaaaa daaaa yelizime de asya hayata da yağmurada meleğ e merice ye ocean jeylo oyyyyyyyyyy isteyen herkezlereeee

kizlarrr. dayanamadim hastanedeyim. kalbim duracak.

Bugün 36 gün oldu adet olmayalı ateşim 36.6 sabah test yaptım negatif. Ee ozaman niye hala ateşim düşüpte regli olmuyom ya yoluma bakcam canım çok sıkkın...

perı senle tablomuz benzıo bu ay ylzınkıde cok sacma atesı varmıs benımde ole senınde ole genel bı sorun var galıba :)

kizlarrrr. dpo=7. ama süpheli iliski uzerinden 6 gun gecti. testte cok hayalet bir cizgi cikti. ya gozum şaşı yada cidden pozitif. birkac gun sonra testi tekrarlarim. kesin olursa artik kan testine.

Öle bi yazmışsın ki içime dokundu valla. Ne kadar güzel Allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin canım.

kizlarrr. dayanamadim hastanedeyim. kalbim duracak.

Canım hadi hayırlısı. İnşallah gönlüne göre olur. Bence hamilelik yüksek ihtimal çünkü kürtaj sonrası kanallar daha açık oluyormuş o nedenle hamilelik olma ihtimali artıyormuş. kendine dikkat et. Nazar bu arada bende de kan pıhtılaşması riski olduğundan doktor bana hamilelik olduğu öğrenilene kadar hergün yatarken 1 adet coraspin kullan dedi hala kullanıyorum. Bu ilaç kan sulandırıcı. hani bilgin olsun. eğer kan pıhtılaşması ihtimalin varsa 1 adet al hergün. gene doktoruna sorarsın tabi. zararı yok diye sölüyorlar. İnşallah sonuç güzel olur ve bizimle paylaşmayı unutma.

çooooooooooooooook sevindim canım.Gözün aydın.Allah ım tamamına erdirsin inşALLAH

Amin canım aminnn.geç bunları tatlım gece yıkanmaması gerektiğini.benim annem 7tane doğurmuş yıkanmadan bi dk bile durmazmış.allah bilir olacağı varsa olur.sahi kız büyüyo bizim bebişler pazartesi doktora gidecem bakalım son durum ne.

Nerdesiniz yavrikler yaaa tek başına bıraktınız beni bu ay genel olarak düşükte seyreden inişli çıkışlı tablom beni şaşırtmaya devam ederken enteresanlıklar zinciride eklendi üstüne!!! kanlı akıntımdan bahsetmişti ya size pazar günü yumurtlama akıntısı olabilir yorumu yapılmıştı genel olarak...bu günde sabah eggwhite gibi bi akıntı oldu 1 saat önce lavaboya gittiğimde yoğum cremy gibi akıntı geldi tam temizlenip kalkıyordum baktım şeffaf ince uzun olarak akmaya devam etti 1-2 dk. ne bu şimdi bünyem iyice dengesizleşti dengesiz akıntılar yüzünden ff ye Cervical Fluid girişlerimi yapamıorum sadece ateş ölçümü girebiliyorum. Ama genelde cremy dir akıntılarım hep vardır !!! Noluyo kızlar bana bi el atın beee ( bi ağlıyorum bi gülüyor geldiler iyice )

şenaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bak gördünmü ateş topiğinde halayını çekiyoz nihayeeettttttttttt herşeyin vakti saati belli, geliyor inşallah bebişin kuzumm Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallaaaaaaaaaahhhhh

:118::118::118::118::118::118:

kızlar fertility friend in yanıldığı oluyor mu?

ateşlerin dengesizleştiği oluyor ama faydalı bir site üyeliğin yoksa hemen oluştur derim işe yarıyor

Bu arada seni nesrinin topic en hatırlıyorum cnm gelişme var mı ? çalışmlara devam mı ?

maşallah annene meroşum cnm eskilerin etinden mi sütünden mi nesindendir hiç böyle dertleri yok muş. Ben mesela ilk aylar bacaklarımı havalara dikip yatardım Allah afetsin inş. sabah işe gitmeden duş alırdım daha sağlam olsun diye...Sonraki ay belimin altına yastık koydum hep duymuştum ordan burdan sonra bişey yapmadım bu ayda zaten toplasan 3 kez oldu eşimede dedim bu akşam yıkanma meselesini oda dedi biz akışına bırakalım olacağı varsa anında olur giden gider ...Kuzum dr. gelip soluğu direkt burda alıyosun sölim...Bide cinsiyeti kaçıncı hafta belli olucak ? Ekinciyle sanırım peşpeşe belli olur minnaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…