5 dj once yeni cisimle bi test daha yatim. o da pozitif.
canlarim. nasil sakinlesecegim ben ya. ayyy catlayacagim simdi. zaten atesimden belliydi. bugun de regl gunumdu olmadi. olduysa gec dollenme zaten. yaaa nolcak simdi. napcam. daha 1 martta kurtaj oldum. evi tasimam lazim. ayyy biri beni sakinlestirsin lutfen.
kizlarrrr. dpo=7. ama süpheli iliski uzerinden 6 gun gecti. testte cok hayalet bir cizgi cikti. ya gozum şaşı yada cidden pozitif. birkac gun sonra testi tekrarlarim. kesin olursa artik kan testine.
canlarim. nasil sakinlesecegim ben ya. ayyy catlayacagim simdi. zaten atesimden belliydi. bugun de regl gunumdu olmadi. olduysa gec dollenme zaten. yaaa nolcak simdi. napcam. daha 1 martta kurtaj oldum. evi tasimam lazim. ayyy biri beni sakinlestirsin lutfen.
allahıma şükürler olsun....
mevlaaam çooook şükür....
bugun transferımın 8. günü...
ıdrar testım pozıtıf...
kan sonucum 70.9 ...
o çift çizgi ve bu deger benım ıcın bır ılk..
rabbım hepinize bunu yasatsın ınsallaah.
darısı basınıza canım arkadaslarım....
Shnaaay,
Cuma gününe 2 misafirin geliyomuş...
yorumun için sağol cnm. peki daha yumurtlama olmamışsa benim beklenen adet günüm ileri gider dimi? düzenli adet gören düzenli yumurtluyor mu demek oluyor? bilgin varsa sevinirim canım.
rabbim sana da hayırlı bir hamilelik kolay doğum nasip etsin inşaallah..
yaaaaaaaaaaaaaaaaaa sana demedim miiiiiiiiiii oralara çaktırmadan bişiler kondu diyeeeeayy inan ki seviniyorum senin adınaaa ya cnm cuteheart ım bak taşınma işleri sakat kendini yormaaaa biliyorum mecbur yapman gerek yavaş yavaş bak hala yorgunum ...Kan testinin sonucunu burada bekliyor olacağımmmmmmm
cnm hayırlı uğurlu olsun Rabbim gönlüne göre verdi inş. sağlıkla sana tutunurlar sende kolayca doğurup büyütebilrsin onlarınedense bak onları diyorum hayırlısı
yelizim bak haklı çıktı geldi misafirleri şenayın
Bu aradaaa yavrularrrr benim ateş bu ay ilk kez yükseldi 36.3 oldugeçen ay bu ateşi düşük olarak kabul ederdim buay okadar düşüktü ki derecelerim bu en yükseği...Bi de bu sabah eggwhite akıntı gördüm ff ye göre yumyum zamanı geçti :44: ama çizgi filan çekmedi adete az kaldı ne oluyo böyle yaaaa
4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com
Perilerin perisi sen yarında yüksek ateş girersen çatladın diyecemhem ff geçti diyedursun rabbim bilir herşeyi.sen anlat bakim çalısma yapıyon mu yoksa esmi geçiyon
kizlarrr. Dayanamadim hastanedeyim. Kalbim duracak.
kizlarrr. dayanamadim hastanedeyim. kalbim duracak.
kizlarrrr. dpo=7. ama süpheli iliski uzerinden 6 gun gecti. testte cok hayalet bir cizgi cikti. ya gozum şaşı yada cidden pozitif. birkac gun sonra testi tekrarlarim. kesin olursa artik kan testine.
ıdrar testım pozıtıf...
kan sonucum 70.9 ...
kizlarrr. dayanamadim hastanedeyim. kalbim duracak.
ıdrar testım pozıtıf...
kan sonucum 70.9 ...
Meroşum yavyum gözlerim seni aradı hiii baktım sabah girmiş sonra kaybolmuşsunneyseki burdasın demiştim ya kanamalı akıntım oldu kesildi filan diye bide cuteheart ada anlatmıştım gece yıkanmaması öneriliyor ihtmali yüksek tutmak için ama benim işyerim uzaklaştı cnm o yüzden sabahları yetiştiremem kocişte korunma işine son noktayı koydu dedi zaten olmayacağı varsa olmuyor gerek yok bi korun bi korunma diye bende kapadım çenemi çok haklı benim derdim Allah vere tutarsa bişi olmasın yavruşa meroşum durum şu ; pazar sabahı oldu p.tesi akşamı durum bu bu sabahta bi kaç derece çıktı bide şeffaf beyaz akıntı gördüm dedim noluyo laa adete beş kala tabloyu attım zaten ..................
meroooooooooooooooo bebiş kocaman olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşş yerim la ben onu oyyyyyyyyy
Allahhhhhhhhhh'ım hayırlsıyla banaaaaaa daaaa yelizime de asya hayata da yağmurada meleğ e merice ye ocean jeylo oyyyyyyyyyy isteyen herkezlereeee
ıdrar testım pozıtıf...
kan sonucum 70.9 ...
kızlar fertility friend in yanıldığı oluyor mu?
Amin canım aminnn.geç bunları tatlım gece yıkanmaması gerektiğini.benim annem 7tane doğurmuş yıkanmadan bi dk bile durmazmış.allah bilir olacağı varsa olur.sahi kız büyüyo bizim bebişlerpazartesi doktora gidecem bakalım son durum ne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?