kızlar baş parmağımı arı soktu!!!
eve ustalar geldi, sonra elektrikler kesildi
işlerini yaparken bir yandan da temizliyorlar ya süpürge istediler
elektrik kesik..
e dedim çalı süpürgesi getireyim
o da balkondaydı
arı varmış üstünde
baş parmağımı soktu
su an tek elim yoğurda bulanmış tek elim klavyede size yazıyorumm
hamiş hamiş beni bulur yaaa off.....
sinir oldum davul oldu parmağımm
zararı yoktur bebişe herhalde değil miii
Bak üzüldün di mi? Olsun Allah gönlüne göre verdi, hem kendini hemde işlerini toparla yine bebek olcak canparemmm...
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ben kan testi gbiyim nasıl yanıldım hayrılısı 4 gözle bakınıyodum sanadediğin gibi kısmet
canım vallahi hemşire arkadaşımı aradım iğne çıkmadıysa anlarsın dediekincm arkadaşım bende asyahayat a katılıyorum bak dr.unda kliniğe git demiş zaten ihmal etmessinde bişi olmaz Allah'ın izniyle kıyamam ben size ...Bende dünden beri cuteheart a söylüyorum hamiş diye sesi çıkmadı nerede kaldı bu kız inş. dediğin gibi Allah'ın izniyle bu kez sorunsuz tamamlayp koklıcak bebişini
yelizim ya böyle az ve adet kanaması sanılan kanamalar implantasyon olarak geçiyor kimi bünyler 1-3 gün arasında kimisi 12 günü buluyormuş acaba dpo kaçtaydın :44: olmadı bir test daha patlat kuşum
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagüzeller idrar testini hep aynı marka kullanıyorum ben. ama bu kez yanılttı. 1 saat arayla iki farklı idrarla hemen pozitif çıktı. amma kan = koca bir 0. yani bebiş yok. yamlış alarm. kısmet.
canım bildiğim kadarıyla o iğnelerle tam zamanında çatlama olduğu için çok avntajlı bir yöntemMerhaba kızlar benim çatlatma iğnesi yapıldıktan 1-2 gun sonra ağrım başladı ve haftasonu dahil sürdü. sizce ben geç çatlamış olabilir miyim çatlatma iğnesine rağmen. Aranızda çatlatma iğnesi olup bu şekilde belirtileri olan varsa lütfen paylaşabilir misiniz. Teşekkürler
canım vallahi hemşire arkadaşımı aradım iğne çıkmadıysa anlarsın dedi
inan gitmedim bir yere
bir zararı yokmuş okuduklarım kadarıyla
doktorum da sadece iğne kalmasın dedi
bakalım..
çok mu sorumsuz davranıyorum acaba :18:
şişlik indi hafif buz da iyi geldi yoğurt da
ondan ben de gerek görmedim kliniğe gitmeye falan...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
geçmişi neremle okuduysam yeni gördüm cuteheart
tam olarak değerin kaç çıktı yaa idrar nasıl yanıltır yaa
şoklardayımmmmmmmm
ama hayırlısı buymuş canım demek ki Allah gönlüne göre verdi
ama yine de üzüldün dimi
kıyamam sana ben...
sen işini gücünü yolun koy, sonuçların çıksın doktorun değerlendirsin
inşallah bebiş hemen gelecek
canım bildiğim kadarıyla o iğnelerle tam zamanında çatlama olduğu için çok avntajlı bir yöntem
ama tabii tıpta her şey mümkün
geç çatlama olmuş olabilir yani, ihtimlaller dahilinde
ama bu benim tahminim çok da bilgim yok canım
senin ateş aynı mı hala dur bakayımm
anladım canımvalla ben de anlamadim canim. degerim tam =0. kusurat bile yok.
canım bak bir kaç gündür normal ölçmüşsün yüksek çıkmış ateşteşekkür ederim cevabın için canım benim. ya aklım karışıkbenimde iğneden sonra ağrım oldu ama 4. 5. günlerde de hissedilir derecede ağrı oldu acaba dedim o zaman mı çatladım bilemedim bende yani ilk olunca bi merak araştırıyorum. 423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com ateşim yükseliyor.
Deniiiiiiiiiiiiiiiz,
Benden yana kalbin ne diyo?
Şu sıpalar ne zaman gelcek yahuuu
canım vallahi hemşire arkadaşımı aradım iğne çıkmadıysa anlarsın dedi
inan gitmedim bir yere
bir zararı yokmuş okuduklarım kadarıyla
doktorum da sadece iğne kalmasın dedi
bakalım..
çok mu sorumsuz davranıyorum acaba :18:
şişlik indi hafif buz da iyi geldi yoğurt da
ondan ben de gerek görmedim kliniğe gitmeye falan...
anladım canım
idrarın yanlış pozitif vermesine şaşırıyorum yaa
Allahtan hayırlısı canım, hayırlısı buymuş
canım bak bir kaç gündür normal ölçmüşsün yüksek çıkmış ateş
belki yorgunluktan ölçmesen, o günler de yüksek çıkacaktı
bence yumurtlamışsın canım bir şekilde ama o yorgun ölçtüğün günleri yok sayarsak tam gününü bilmiyoruz sadece
ama en geç 22. gün olmuş çatlama bence
güzeller idrar testini hep aynı marka kullanıyorum ben. ama bu kez yanılttı. 1 saat arayla iki farklı idrarla hemen pozitif çıktı. amma kan = koca bir 0. yani bebiş yok. yamlış alarm. kısmet.
canım çok teşekkür ederim bunu Türkçe ye çeviremiyoruz demi sen şu anda burda yoksun sanırım bilen bi arkadaş bana yardımcı olabilirmi ben kullanmasını bilmiyorumda ateş ölçümünü nasıl giriyoruz linke
SLMENG CNM bu senin ateş tablon mu ?
canım çok sağol iğne kalmadı bence gitmedi doktora kedi poposunu görmüş de yara sanmış misali olmasın diyesağol canım. 22. gün çok geç olmaz mı o iğneye rağmen sence. artık bakacağız hayırlısı güzelim
Bu arada kusura bakma geçte olsa geçmiş olsun. Şimdi nasılsın. İğnesi kalmamıştır umarım içinde. Kendine ii bak bol bol dinlen.
canım çok teşekkür ederim bunu Türkçe ye çeviremiyoruz demi sen şu anda burda yoksun sanırım bilen bi arkadaş bana yardımcı olabilirmi ben kullanmasını bilmiyorumda ateş ölçümünü nasıl giriyoruz linke
canım ateş linkini karanfilceye özel mesajla gönder, çünkü sen topikte olmasan bile biz seni takip edebilielim, topiğin birinci sayfasındanay kızlar ben mi çok beceriksizim anlamadım ekinci sağolsun tablomu oluşturdu ama ilk sayfayı okuyorum bişey anlayamıyorum bu kadar zor mu bu yöntemi uygulamak ben mi anlayamadım bana yardım edermisiniz:44:
canım aglamayın nolur aglamayııınallahim sukurler olsun.
aglattin beni vallahi.
allahim bagislasin. cok dikkat et kendine artik guzel anne :))
ates topıgınde o kdr uzuun zaman gecırdım ve o kdr uzun zaman haly cektırtmek ıstemıstım kı sukurler olsun bugune nasıp olduGözünaydın canımm
Sıkı sıkı tutunsun inşallah sana.
Maşallah maşallah.
Halay yapın kızlar telefondan yazıyorum ben :))
yavru-lar derken? kıızzzz valla bole dıe dıe ıkızlerı dökucez heralde yola, cevremde herkez cıfter cıfter bahsedıo benım bebeklerden, allah sonumuzu hayretsınCok cok sevindimicim nasil pirpir okudum anlatamam allah seni ve yavrularini korusun canim
yaa zebebegımmmşenayımmmm inanamıyorum
Rabbime şükürler olsun canım ya çok çok sevindim
ALlah ım yüzünü güldürdü sonunda
sağlıkla kucağına aldığın günleride gör arkadaşım kendine çok dikkat et öpüyorum
canımm bu ısler lafla oluyorsa zaten kesın ıkız gelıyoGözünaydın canım benim,inşallah bebişlerin tutunur sana,bana ikiz gibi geldi
canımm cok tesekkur ederım darısı senın basına ıns.Oleeeeeeeeeeey beeeeeeeeeeeeeeeee
saol bıtanem amıncanım gözü aydın inşallah sıkı sıkı tutunsun sana
ayyy çok güzel, hayırlı olsun...
canım ıkız konusunda yukarda yazdım bak neyse hakkımızda hayırlısı o olsun ıns. cok tesekkur ederım ıyı dıleklerın ıcın.cnm hayırlı uğurlu olsun Rabbim gönlüne göre verdi inş. sağlıkla sana tutunurlar sende kolayca doğurup büyütebilrsin onlarınedense bak onları diyorum hayırlısı yelizim bak haklı çıktı geldi misafirleri şenayın
4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com
guzelımmmÖle bi yazmışsın ki içime dokundu valla. Ne kadar güzel Allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin canım.
şenaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyybak gördünmü ateş topiğinde halayını çekiyoz nihayeeettttttttttt herşeyin vakti saati belli, geliyor inşallah bebişin kuzumm Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallaaaaaaaaaahhhhh
:118::118::118::118::118::118:
evet canım benim tablom sağolsun ekinci oluşturdu ama hiçbişey yapamıyorum ilk sayfada okuyorum ama anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?