Evet canım düzenli adet gören kadının düzenli yumurtladığı söyleniyor.ancak adetin ileri gidermi bilemicem.sen ateşini hergün düzenli ölç ve kaydet buraya günlük ekle bizde yorum yapalım,ben şahsen bu işlerde çömezim ama arkadaşlar da yardımcı olurlaryinede burda oldukça ilk günlere nazaran daha bilgilendim. Haa gün aşırı ilişkiyi unutma
hanımlar bugün ateşim biraz yükseldi yumurtladım mı şimdi ben tabloma bi bakarmısınız?
434d0b Ovulation charts on FertilityFriend.com
SÜREKLİ DEĞİL FAKAT HER TUVALETE GİRDİĞİMDE PEÇETEYİ KULLANDIĞIMDA ÇOK AZ AÇIK PEMBE LEKE GÖRÜYORUM,YAŞAYAN VARMI CANLAARR...
435f0f Ovulation charts on FertilityFriend.com
SÜREKLİ DEĞİL FAKAT HER TUVALETE GİRDİĞİMDE PEÇETEYİ KULLANDIĞIMDA ÇOK AZ AÇIK PEMBE LEKE GÖRÜYORUM,YAŞAYAN VARMI CANLAARR...
435f0f Ovulation charts on FertilityFriend.com
tebrikleeeeeer. çoook mutlu olduumAllah tamamına erdirsin. darısı isteyen herkesin ve benim de başıma olsuuun
canım listeye eklenmişimbişey daha sorucam şu anda adet olduğumu linke girmem gerekiyomu öyle bir bölüm varmı?
Ooooy oy kızlar.
Bunlduk neden az regli olduğumu.
Sağ yumurtalığımda 4cm kistim olmuş kızlar.
Tüm hormonlarıma bakılacak, kan verdim.
Yeni dr.umu sevdim gibi. Bilgili ve bilgilendiriyo en azından...
10 Nisan'da 1 ilaca başlicam. Günde 3 tane, 10 gün içecekmişim...
canım sen tedavinin hangi aşamasındasın?seninde evliliğin benim gibi bayapı var rabbim daim etsin bebek ile taçlandırsın inşallah.
Ooooy oy kızlar.
benimde vardı gitmişti üzülme inşallah hakkında hayırlısı olur.duphaston mu verdi bana vermişlerdi hem düzenli adet gördüm.sonuçta korunmıcaksın canım sıkıntı yok.
Geçmiş olsun canım yaakız ne o 4cm olduğundan eminmisin mm olmasın? İki yıl önce bendede kist var demişti doktor 15 gün soğan suyu içtim kontrole gittiğimde bişeycik kalmamıştı.tavsiye ederim
Canim şimdi bu ay adetin 3. Günü dogum kontrol hapina basliyorum. O bitip adet olunca da inşallah tüp tedavisi başlayacak inşallah. Uzun protokol dediklerinden uygulanıyor. Sen ne yapmayı düşünüyorsun
Dr.umda bu ay hallederiz dedi, üzülme dedi. Ne bileyim ilk defa geliyo başıma. Gitsinde gelsin bebişlerim yaaa...
4cm hayatım, doğru yazdım malesef, dr.dan dr.a ne kadar fark ediyomuş yaaa. Daha hormon testlerini bu dr. istedi. Önce ki dr. vurdum duymaz çıktı sanırım azıcık, keyifli adamdı ama bilgi lazım şu an bana. Neyse bu dr. daha ehil gibi. Soğan kürü nasıl oluyo???
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne güzel şeyler yazıyosunuz ama adetime henüz 5-6 gün vaaaarrrr...
Ooooy oy kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?