Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sağol cnm cevapların için bende öğrenirim inşaallah..

Son düzenleme:
SÜREKLİ DEĞİL FAKAT HER TUVALETE GİRDİĞİMDE PEÇETEYİ KULLANDIĞIMDA ÇOK AZ AÇIK PEMBE LEKE GÖRÜYORUM,YAŞAYAN VARMI CANLAARR...

435f0f Ovulation charts on FertilityFriend.com

günaydın bence kesinlikle bir test yap hem ateşin yüksek hemde o lekelenme yerleşmeden dolayı olabilir. testi birkaç gün sonra yapsan daha net sonuç alırsın. hayırlısı olsun canım topiğe yeni hamile geliyor gibi burdan bakıldığında. bizide haberdar etmeyi unutma merak ederiz

tebrikleeeeeer. çoook mutlu olduumAllah tamamına erdirsin. darısı isteyen herkesin ve benim de başıma olsuuun

tebrikleeeeeer. çoook mutlu olduumAllah tamamına erdirsin. darısı isteyen herkesin ve benim de başıma olsuuun

canım sen tedavinin hangi aşamasındasın?seninde evliliğin benim gibi bayapı var rabbim daim etsin bebek ile taçlandırsın inşallah.

canım listeye eklenmişim bişey daha sorucam şu anda adet olduğumu linke girmem gerekiyomu öyle bir bölüm varmı?

canım listeye eklenmişim bişey daha sorucam şu anda adet olduğumu linke girmem gerekiyomu öyle bir bölüm varmı?

merhaba evet oyle bir bölüm var menses yazan yer de belırtıyorsun ates gırdıgınde caılan pencerede cıkıyor

Ooooy oy kızlar.
Bunlduk neden az regli olduğumu.
Sağ yumurtalığımda 4cm kistim olmuş kızlar.
Tüm hormonlarıma bakılacak, kan verdim.
Yeni dr.umu sevdim gibi. Bilgili ve bilgilendiriyo en azından...
10 Nisan'da 1 ilaca başlicam. Günde 3 tane, 10 gün içecekmişim...

benimde vardı gitmişti üzülme inşallah hakkında hayırlısı olur.duphaston mu verdi bana vermişlerdi hem düzenli adet gördüm.sonuçta korunmıcaksın canım sıkıntı yok.

canım sen tedavinin hangi aşamasındasın?seninde evliliğin benim gibi bayapı var rabbim daim etsin bebek ile taçlandırsın inşallah.

Canim şimdi bu ay adetin 3. Günü dogum kontrol hapina basliyorum. O bitip adet olunca da inşallah tüp tedavisi başlayacak inşallah. Uzun protokol dediklerinden uygulanıyor. Sen ne yapmayı düşünüyorsun

Geçmiş olsun canım yaa kız ne o 4cm olduğundan eminmisin mm olmasın? İki yıl önce bendede kist var demişti doktor 15 gün soğan suyu içtim kontrole gittiğimde bişeycik kalmamıştı.tavsiye ederim

benimde vardı gitmişti üzülme inşallah hakkında hayırlısı olur.duphaston mu verdi bana vermişlerdi hem düzenli adet gördüm.sonuçta korunmıcaksın canım sıkıntı yok.

Dr.umda bu ay hallederiz dedi, üzülme dedi. Ne bileyim ilk defa geliyo başıma. Gitsinde gelsin bebişlerim yaaa...

Geçmiş olsun canım yaa kız ne o 4cm olduğundan eminmisin mm olmasın? İki yıl önce bendede kist var demişti doktor 15 gün soğan suyu içtim kontrole gittiğimde bişeycik kalmamıştı.tavsiye ederim

4cm hayatım, doğru yazdım malesef, dr.dan dr.a ne kadar fark ediyomuş yaaa. Daha hormon testlerini bu dr. istedi. Önce ki dr. vurdum duymaz çıktı sanırım azıcık, keyifli adamdı ama bilgi lazım şu an bana. Neyse bu dr. daha ehil gibi. Soğan kürü nasıl oluyo???

Canim şimdi bu ay adetin 3. Günü dogum kontrol hapina basliyorum. O bitip adet olunca da inşallah tüp tedavisi başlayacak inşallah. Uzun protokol dediklerinden uygulanıyor. Sen ne yapmayı düşünüyorsun

bende tüp bebek yapmayı düşünüyorum canım.ya ama nasıl olcak bilmiyorum çocuğumun olmadığını kimseye söylememiştim.geçen sordular korunmayı bıraktık dedim eeee onlar yeni korunmayı bıraktığımı zannediyo benim 3 yıldır çocuğum olmuyo nasıl olcak yatüp bebek yaptırsam dün korunmayı bıraktın bugün tüpe gidiyon dicekler eeee çocuğumda olmuyo yaş 30 af allahım afşimdik hastayım önümüzdeki ay bende gidip bir görüşcem bakalım.saten tedavim tüp bebek merkesinde yapılıyodu ama ben acıbadem istiyodum tüp için.eşimde diyo aynı doktorda tüp yaptır değiştirme sonuçta seni en iyi o biliyo diyo.bilmiyorum canım kararsızım

Bir soğanın kabuğunu soyup 1,5 su bardağı suda kaynatıp sabah aç karnına 15 gün içiyosun,saraçoğlundan duymuştum denedim.doktorumda ilaç vermemişti o bile şaşırdı dedim soğan suyu içtim.valla işe yaramış dedi

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne güzel şeyler yazıyosunuz ama adetime henüz 5-6 gün vaaaarrrr...

Tamam iste hadi hayirlisi sen regl olmazsan yap bence 5 6 gun sonra testi. guzel haberlerle gel insallah canim

ilac tedavisi uzun surmuyor bende de olmustu kist dr. d. kontrol hapi kullandirmisti bana ertesi aya temizlenmisti. merak etme en kisa zamanda ativerirsin insallah. dr. memnunsan takma kafayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…