Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hayatım ilk buraya üye olup ateş ölçtüğüm ay hamile kaldım.dilerim seninde bu ay tutar

hayatım ilk buraya üye olup ateş ölçtüğüm ay hamile kaldım.dilerim seninde bu ay tutar

ayyy inşallah inşaallah canım 5 aydır bekliyorum.. maşaallah size canım nazar değmesin

Son düzenleme:

kaçırmış olmuyorsun canım sen yinede yarın akşamda yap çalışmanı,yumyumlar24 saat bekliyo döllenme için.e dünki spermlerinde 3 gün yaşayacak gerisi allaha kalmış.mayıs ayı dedim çünkü ozaman anca belli olur heralde

yani yarın sabah ateş yükselmiş olsada dahi çalışmaya devam mı :44::44::44: yükseldikten sonra artık iş işten geçiyor diyo biliyodum off iyice çuvalladım

ilk hamişlik nasıl geçmişti kuzum o kesin daha heycanlıdır

Bugün itibariyle ateşim düşüşe geçti büyük ihtimal 2 gün içinde kırmızılar teşrif edecek yine olmadı ya(((
Soğan kürüde uygulamıştım
Herşeyin hayırlısı inşallah içimi temizlerde bebeğime yer açılır... Belki önümüzdeki ay gelir... Hep bir umut olsun içimizde...

TSH 2,1500
E2 310
FSH 3,62
LH 6,76
PRL 28,52

Doctor bu nee

hayırlısı canım tertemiz olmuştur işte için

Bundan 11 yıl önce daha bilinçsizdim ve böyle araştırma yapabilecegim elimin altında internet yoktu.bu daha heyecanlı desem inanırmısın şimdi geceleri rüyamda bebek emziriyom tuzluyom vs.eşime anlatınca oda gülüyo sen rüyanda büyüt zahmet çekmeden everelim diyo

wayyyyy be helal olsun meroşuma gencecik anne olmuşsun oooo ben daha tutturucamda hamileliyi tamamlıcamda offf ayrıca çalışmamda gerek bebişime bakacak kimse yok 2 ucu poklu değnek offf offf

Aman Şirinim kafana taktığın şeye bak, her ay yumurtlayabiliyoruz şükürler olsun. Her ay şansımız var yani.
Kaybetme umudunu kıyamam sana... Hayırlısını diliyoruz hep Allah'tan, demek ki bizim için hayırlı olan bu

Doğru diyorsun yelizcim valla hamdolsun yumuşlar oluşuyor Allah'tan...
Sen tahlil mi yaptırdın canım...
O yazdığın değerleri bir arkadaşa attım hastanede çalışıyor büyük ihtimalle bilgisi vardır... Sana yazacaktım ondan mail bekliyordum bende...
Ben anlamıyorum tatlım bu işlerden ya bir bilene sordum :) yanıt gelince sana yardımcı olabilirim inşallah...

özele bak meryemim hoş gellldiiiinnnnn oyyyyyyyy

özledim senle sohbet etmeyi denizim :) telefonu modem niyetine kullanıyorum :)) Allaha şükür sizi görecek kadar bağlanıyor da çabuk kopuyor hat.. olmadık anlarda çıkıyorum düşüyorum vs. bunada şükür ama çok sevindim gördüğüme :)) baktım hatta yazdım kardeşim buradan daha heyecanlı oluyor he :))

tüm kızlara ciddi tavsiyem kızlar birlikte olduktan sonra kendinizi kocanız silkelemese de çamaşır silkeler gibi silkeleyin dikin ayaklarınızı duvara omuzlarınıza kadar yükselin havaya silkelenin.... ben önce çok gülmüştüm ama sonradan öğrendim ki anneanne babaanne yöntemiymiş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…