arkadaşlar ben bu ay ilk kez ateş tablosu yapıyorum; hem pek bilgisizim hem de çok heyecanlıyımsizler olmasanız öle kalakalırdım herhalde. ilgilenen arkadaşlara çookk teşekkürler... Ben bir kaç gün sonra tekrar tablomu eklerim inşaallah..
Rabbim tüm bebek hasreti çekenlerin hasretini dindirsin benimde inşallah...
hayatım ilk buraya üye olup ateş ölçtüğüm ay hamile kaldım.dilerim seninde bu ay tutar
yani meroşum yarın yüksek çıkarsa ateşim bu akşam çalışma olmamışsa kaçırmışmı oluyoruz ? Ekincim sana da soruyorum ? Ya ben hesapta bırakmıştım 1 - 2 aylığına bu işleri offff
niye mayıs ayı kız ? çıkmaz inş. iyi haberlerinizi bekliyoruz topik cek
kaçırmış olmuyorsun canım sen yinede yarın akşamda yap çalışmanı,yumyumlar24 saat bekliyo döllenme için.e dünki spermlerinde 3 gün yaşayacak gerisi allaha kalmış.mayıs ayı dedim çünkü ozaman anca belli olur heralde
Bugün itibariyle ateşim düşüşe geçtibüyük ihtimal 2 gün içinde kırmızılar teşrif edecek yine olmadı ya (((
Soğan kürüde uygulamıştım
Herşeyin hayırlısı inşallah içimi temizlerde bebeğime yer açılır... Belki önümüzdeki ay gelir... Hep bir umut olsun içimizde...
yani yarın sabah ateş yükselmiş olsada dahi çalışmaya devam mı :44::44::44: yükseldikten sonra artık iş işten geçiyor diyo biliyodum off iyice çuvalladım
ilk hamişlik nasıl geçmişti kuzum o kesin daha heycanlıdır
hayırlısı canım tertemiz olmuştur işte için
Bundan 11 yıl önce daha bilinçsizdim ve böyle araştırma yapabilecegim elimin altında internet yoktu.bu daha heyecanlı desem inanırmısınşimdi geceleri rüyamda bebek emziriyom tuzluyom vs.eşime anlatınca oda gülüyo sen rüyanda büyüt zahmet çekmeden everelim diyo
kızlar herkes iyidir inşallah benim ateş bi öle bi böle oynak sanki bir de siz bakın bakalım
423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com
denizimmm :)) nerdesin kardeşim özledim seni
Bugün itibariyle ateşim düşüşe geçtibüyük ihtimal 2 gün içinde kırmızılar teşrif edecek yine olmadı ya (((
Soğan kürüde uygulamıştım
Herşeyin hayırlısı inşallah içimi temizlerde bebeğime yer açılır... Belki önümüzdeki ay gelir... Hep bir umut olsun içimizde...
Aman Şirinim kafana taktığın şeye bak, her ay yumurtlayabiliyoruz şükürler olsun. Her ay şansımız var yani.
Kaybetme umudunu kıyamam sana... Hayırlısını diliyoruz hep Allah'tan, demek ki bizim için hayırlı olan bu
özele bak meryemim hoş gellldiiiinnnnn oyyyyyyyy
Canım ben istanbulda değilim. Kendi oturdugum yerde gittigim ozel doktorum yapacak. Burada olmazsa istanbulda dr. faruk buyru, bulent urman ya da bulent tıraş'a yaptırmayı düşünüyorumcanım tüp yaptırdığını söylemesen olmaz mı. ben annem dışında kimseye söylemeyeceğim. hele de o kayınvalideme
canım evde olsam sıkıntı olmaz da çalışıyorum işten 1 hafta izin alıncabide sonradan tüp yaptırdığımı duyunca offff ya ne sıkıntılı söylesen bir dert söylemesen bir dert.sen nerde yaptırcaksın camnım?hangi hastanede?
TSH 2,1500
E2 310
FSH 3,62
LH 6,76
PRL 28,52
Doctor bu nee
Canım lh fsh nin 2 kati çıkmış. Pco ile uyumlu. Prolaktin sınırda yüksek gelmiş. Ya bir de E 2 degerin adetin 3. Gunune gore cok yuksek. Beta hcg bakildi mi? Bence ona da bakilsa iyi olur. Kiz belki de hamilesindir
Canım ben şu ateş tablosun dan anlamıyorum canım yavbir yorumda yapamadım... Kaçıncı günündesin tatlım...
Canım ben istanbulda değilim. Kendi oturdugum yerde gittigim ozel doktorum yapacak. Burada olmazsa istanbulda dr. faruk buyru, bulent urman ya da bulent tıraş'a yaptırmayı düşünüyorum
Canım lh fsh nin 2 kati çıkmış. Pco ile uyumlu. Prolaktin sınırda yüksek gelmiş. Ya bir de E 2 degerin adetin 3. Gunune gore cok yuksek. Beta hcg bakildi mi? Bence ona da bakilsa iyi olur. Kiz belki de hamilesindir
Hamile miAlttan muayene etti dr. Görürdü olsaydı di mi?
4cmlik kisti gördü o yetti ona
Neden böyle dedin kuzum aklım karıştı şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?