- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
Canim şimdi bu ay adetin 3. Günü dogum kontrol hapina basliyorum. O bitip adet olunca da inşallah tüp tedavisi başlayacak inşallah. Uzun protokol dediklerinden uygulanıyor. Sen ne yapmayı düşünüyorsun
kıslar hastayım ama ateşim bayağı yüksek gidiyo 42ea24 Ovulation charts on FertilityFriend.com ne ateşli hatunum beolabilirmi böyle yüksek ateş?
hanımlar bugün ateşim biraz yükseldi yumurtladım mı şimdi ben tabloma bi bakarmısınız?
cnm merhaba yorum yapmak için erken bir kaç gün geçsin inş. yüksek devam ederzaten büyük ihtimal yumoşlama olduğunda ff çizik atıyor
434d0b Ovulation charts on FertilityFriend.com
Ooooy oy kızlar.
Bunlduk neden az regli olduğumu.
Sağ yumurtalığımda 4cm kistim olmuş kızlar.
Tüm hormonlarıma bakılacak, kan verdim.
Yeni dr.umu sevdim gibi. Bilgili ve bilgilendiriyo en azından...
10 Nisan'da 1 ilaca başlicam. Günde 3 tane, 10 gün içecekmişim...
ben bu ay kş ateşlerden hiç bişe anlamıyorumdün şaldır şaldır cremy le karışık eggwhite akıntım geldi gün boyu ateşte bi hareket yok !!! adete ne kaldı şurda yumyum yok hala Allah'ım yaaa
4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com
ne dersiniz bu işlere canlar???
Geçmiş olsun canım yaakız ne o 4cm olduğundan eminmisin mm olmasın? İki yıl önce bendede kist var demişti doktor 15 gün soğan suyu içtim kontrole gittiğimde bişeycik kalmamıştı.tavsiye ederim
Medicana International Beylikdüzü'nde ki Burcu hn.a gittim. Sabah aklıma geldin walla, dedim şimdi bıcırıkla karşılaşırmışız diye
Ama varya kızlar ateş herşeyi ele veriyo, yanılıyo mu falan diyoruz yaa hiç mi hiç yanılmıyo... Ben tuhaf bişiler olduğunu hep ateşten anlıyorum. Senin durumuna gelelim, çizgiyi çeker 21. güne. Olmadı regli iken gidersin dr.a
canım geçmiş olsun. hemencecik geçer inşallahOoooy oy kızlar.
canım tüp yaptırdığını söylemesen olmaz mı. ben annem dışında kimseye söylemeyeceğim. hele de o kayınvalidemebende tüp bebek yapmayı düşünüyorum canım.ya ama nasıl olcak bilmiyorum çocuğumun olmadığını kimseye söylememiştim.geçen sordular korunmayı bıraktık dedim eeee onlar yeni korunmayı bıraktığımı zannediyo benim 3 yıldır çocuğum olmuyo nasıl olcak yatüp bebek yaptırsam dün korunmayı bıraktın bugün tüpe gidiyon dicekler eeee çocuğumda olmuyo yaş 30 af allahım af şimdik hastayım önümüzdeki ay bende gidip bir görüşcem bakalım.saten tedavim tüp bebek merkesinde yapılıyodu ama ben acıbadem istiyodum tüp için.eşimde diyo aynı doktorda tüp yaptır değiştirme sonuçta seni en iyi o biliyo diyo.bilmiyorum canım kararsızım
canım açıkçası ben de çok iyi bilmiyorum işi.uzun ya da kısa olması ne farkediyo canım.
kimlere uzun kimlere kısa uygulanıyor
bir de doktor mu karar veriyor sen mi?
canım 10. gün yumurtlamış olabilirsin, döngülerin hep böyle kısa mı sürer? 24 gün civarı falan mı??hanımlar bugün ateşim biraz yükseldi yumurtladım mı şimdi ben tabloma bi bakarmısınız?
434d0b Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım hafif bir enfeksiyon durumun vardır belki, bakalım düşer bir kaç güne herhaldekıslar hastayım ama ateşim bayağı yüksek gidiyo 42ea24 Ovulation charts on FertilityFriend.com ne ateşli hatunum beolabilirmi böyle yüksek ateş?
canım ben sana kaç gün önce de dedim, tablon çok umut verici, hamile olabilirsinSÜREKLİ DEĞİL FAKAT HER TUVALETE GİRDİĞİMDE PEÇETEYİ KULLANDIĞIMDA ÇOK AZ AÇIK PEMBE LEKE GÖRÜYORUM,YAŞAYAN VARMI CANLAARR...
435f0f Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım adete 5 gün kala yerleşme olayı bitmiş oluyor geneldeAyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne güzel şeyler yazıyosunuz ama adetime henüz 5-6 gün vaaaarrrr...
canım evet Menses diye bir seçenek var, onun yanındaki pencerede ok var, ona bascanım listeye eklenmişimbişey daha sorucam şu anda adet olduğumu linke girmem gerekiyomu öyle bir bölüm varmı?
yeliziiiiim çok geçmiş olsun canımın içiOoooy oy kızlar.
canım sen 36,3leri görüp yumurtluyorsun benim gibiben bu ay kş ateşlerden hiç bişe anlamıyorumdün şaldır şaldır cremy le karışık eggwhite akıntım geldi gün boyu ateşte bi hareket yok !!! adete ne kaldı şurda yumyum yok hala Allah'ım yaaa
4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com
ne dersiniz bu işlere canlar???
canım tüp yaptırdığını söylemesen olmaz mı. ben annem dışında kimseye söylemeyeceğim. hele de o kayınvalideme
canım evde olsam sıkıntı olmaz da çalışıyorum işten 1 hafta izin alıncabide sonradan tüp yaptırdığımı duyunca offff ya ne sıkıntılı söylesen bir dert söylemesen bir dert.sen nerde yaptırcaksın camnım?hangi hastanede?
AAAAAAAAAAAAAAA yavru ya bana çok yakın o hastane bir durak var sanırım bana medilifr daha yakın bende tam sorucaktım hangi hastahane ye gittik yavru diye çooook çokk geçmiş olsun vala benimde çok düşük ateşşler hayırlısı :44:
canım 10. gün yumurtlamış olabilirsin, döngülerin hep böyle kısa mı sürer? 24 gün civarı falan mı??
canım hafif bir enfeksiyon durumun vardır belki, bakalım düşer bir kaç güne herhalde
canım ben sana kaç gün önce de dedim, tablon çok umut verici, hamile olabilirsin
lekelenmeler de buna işaret, inşallah hamilesindir
canım adete 5 gün kala yerleşme olayı bitmiş oluyor genelde
yarın testte çıkma ihtimali var, hamişlik varsa eğer
canım evet Menses diye bir seçenek var, onun yanındaki pencerede ok var, ona bas
light, hafif kanama
mideum, normal kanama
high, çok kanama
spotting de lekelenme demek ona göre giriş yapabilirsin
yeliziiiiim çok geçmiş olsun canımın içi
kan vermene çok çok sevindim
ateş yine yanıltmadı, yine yanıltmadı.....
keşke yanıltsaydı ama yanıltmadı...
ilaçlarınla bir şeyciğin kalmaz canım
canım sen 36,3leri görüp yumurtluyorsun benim gibi
yarın fırlar ateşin bence bugün de yumurtluyor olabilirsin
pompiş durumları ne alemdetembel peeerikızııııı
Tatlım dün çalışma olmadı dersen gelip seni dövcemsenin ateşin yarına dahada yükselebilir gibi. devamm
yavrum ekincim ben anlamadım hiç bişi dün o akıntıyı görünce dedim eşime dedi hemen hade hadeneyse oldu sabah ateşi ölçtüm ya bi baktım aynı aaaa kaldım böle ne kadar geç yumoşluyorum böleeee yarın fırlarsa buakşam çatlamış mı olurum? cnm ben yorgunluğuma rağmen dün akşamı değerlendirdim hatta eşim bile heycan yaptı dedi ooo kaçırmayalım filan deli üst üste de bizim kide can aaaaaa
canmmmm valla dersime çalıştım dün oldu sözünüzden çıkmadım bugünde mi olsun çalışma :44: çok olmaz mı üstüme gelmeyiiiinnnn hehe
yavrular ne zaman belli olacak bu cinsiyetler yahuuuuu yumoşlarımdan önce ben çatlıcam aaaa
Az önce hamiş arkadaşımla konuştum telden tahminim tuttu onada hatta demişti bana bizde hep kız oluyor diye dedim güzelim erkek diyorum ben geliyor bir şehzade daha maşalllahhhhh...Sizlerden de bahsettim ona ( tabi topic filan demedim ) dedim benim hamiş arkadaşlar var onlarada tahminde bulundum bakalım nolcakkkkkk ayyyyyyyyyyy geçsin şu zaman
Sen bi hamiş kalda bu günleri çook ararsın perim benimbenimki dün akşam haftada bir işmi olur diyo dedim valla ocak ayında yinemi diyodun noolduu ben o günleri istiyomm diyo
ahahahahonu dr. mu ayarlıyo meroşum ? bide demiştiniz ya bir gün dolu bir gün boş diye dün oldu ya ama ateş yükselmedi yinede bu akşamda olmalı mı ki ? :44: çalışma bu arada bu ay tutmuş olsa varya topic koyarım adını hahahahahha
Yok yok seni bugün azaat ediyorum ama yarın tepene binerim haberin olsun
Elimden gelse kendimi alııp mayıs ayına ışınlayacamozaman belli olur heralde.ama pazartesi bi sorun çıkmaz inşallah şimdiden heyecan yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?