canım her hesap aldığım kişiye oluyor bu nedensecanım giriyorum incorrect login information please try again yazıyo yanlış mı yapıyorum
canım evet günler geçmiyor yaaAaa,neyse geç olsunda güç olmasın tatlım sağlıkları iyi olsunda.bende pazartesi gidecem kısmet olursa,dakikada kaç kez kalp atışı var unutmazsam sorcam belki azcık anlarızüff günler geçmek bilmiyo yahuu
agzın bal yesın canım
ınsallah ayagımı surumusumdur de su topıgın eskı sakınlerının de şansı olurum ben.
özellıkle karanfılce,naz,zebebek,fundurtan,nisbhr gıbı cok eskı arkadasların da tez vakıtte yuzlerı gulsun ve bana yetıssınler ınsallah.
valla keseler ne zaman goruluyor sen daha ıyı bılırsın sekerım. kacıncı haftada deger kacken gormustun sen?
bende o zaman gorurum zannımca
canım her hesap aldığım kişiye oluyor bu nedense
ilk giremiyorlar ben yeni şifreyi almış olamama rağmenben mailine şifre sıfırlama gönderdim canım
orada kullanıcı adın ve şifren yazacak mailin başında
o bilgilerle giriş yapabilirsin
ne demek canım o..tamam tatlım şifremi değiştirdim şimdi oldu girebildim sağol ya kafanı şişirdim kalanı yavaş yavaş öğrenirim artık bi arada karanficeye nasıl göndereceğimi anlatırsın artık
çook sağol oceanımmekinci179 canım geçmişolsun arı şaapmış elini
gebeliğe bir zararı yok diye biliyorum ben
oluyor böyle vakalar
cuteheart canım, gebe olduğunu sanıp, aslında olmadığını öğrenmen bir gün içinde olmuş.
hayırlısı olsun bakalım ne zaman nasipse olacak zaten.
ne demek canım o..
şimdi mesaj için topiğin ilk sayfasına gel karanfilecenin adını göreceksin tıkla adına
karanfilcenin profili açılmış olacak
profil resminin altında Özel mesaj gönder butonu var ona tıkla
sonra da ateş linkini kopyala, ilk sayfada adının ve linkinin yer almadığını da söylersin
o halleder canım
çook sağol oceanımm
canım evet şişi indi bile çok hafif kaldı
yoğurda batırdım çok çok iyi geldi
arılar çok pis şaaaptı beni yaa
daha da bal yemem
2 gün önce yaptım negatif hayatım, ateşimde düşük zaten, pedime minicik leke geliyo, sadece peçeteye geliyo wcye gittiğimde, anlamadım gitti be yawrum...
canım bence yumyumlama olmamış gibi:26:kıslar ben 20 martta yumurtladıysam ovulasyon testi pozitif çıkar mıydı?
yoksa 18-19 martta falan mı pozitif çıkardı?
41817f Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu tabloya göre 20 martta yumurtlamış olabilir miyim?
yorumları aliyim
iyi bari bir an tereddüt ettim, bu yöntem epey bir kocakarı işi bu diyebeni de küçükken sokmuştu ben de yoğurda batırmıştım, çok iyi geliyo hakkaten
bal yeme zaten fazla şeker iyi değil
canım bence yumyumlama olmamış gibi:26:
çünkü 36,3 ler 36,2ler senin normal ateşin
iyi bari bir an tereddüt ettim, bu yöntem epey bir kocakarı işi bu diye
canım gözün aydın darısı başımıza olsun inşallah ayağını iyice sürü.allahıma şükürler olsun....
mevlaaam çooook şükür....
bugun transferımın 8. günü...
ıdrar testım pozıtıf...
kan sonucum 70.9 ...
o çift çizgi ve bu deger benım ıcın bır ılk..
rabbım hepinize bunu yasatsın ınsallaah.
darısı basınıza canım arkadaslarım....
güzeller idrar testini hep aynı marka kullanıyorum ben. ama bu kez yanılttı. 1 saat arayla iki farklı idrarla hemen pozitif çıktı. amma kan = koca bir 0. yani bebiş yok. yamlış alarm. kısmet.
canımm çok teşekkür ederimmmcanım çok geçmiş olsun.dikkat et kendine ve minnakına.
allahıma şükürler olsun....
mevlaaam çooook şükür....
bugun transferımın 8. günü...
ıdrar testım pozıtıf...
kan sonucum 70.9 ...
o çift çizgi ve bu deger benım ıcın bır ılk..
rabbım hepinize bunu yasatsın ınsallaah.
darısı basınıza canım arkadaslarım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?