Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar 2 saat önce test yaptım yine negatif fakat pembe lekelenme var dedimya işte o biraz sızılı oluyo.nedirki acaba.yani yanma oluyo idrarımı yaparken.

canım idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilir bol bol ılık su iç sakın ihmal etme
başındaysa hemencecik geçirir ilerlemeden

geçti hayatım normalde 28 gune kadar dusmustum ama maksımum 30 gunde hastalanırdım yumurtlama olmadıgı ıcınmı bole oldu anlamadım .

cnm hakkında hayırlısı olsun elbette ama kişi bünyeleri çok değişiyor herkezin bedeni farklı cevap veriyo adet oluyosan yumyumluyosundur ama ff çizgini çekmemiş 2 tablo var hesabında ikisinde de dpo oluşmamış geçen ay kaç gün geçmişti adetinden ?

gecen ay cekmememsı sacma oldu cunkı catlatma ıgnesı vurulmustum 18 gunde hastalandım .dr gıttım kistte yoktu ama cok az adet gordum normalın yarısı kadar

ya pardon gecen ay cızgı cektı klomen kullanmadıgım aylarda oluo bu ay hıc bırsey kullanmadım

435f0f Ovulation charts on FertilityFriend.com

YANİ BU ÜMİTLERİN YAVAŞÇA KAYBOLMASI DEMEKMİ OLUYOR..NE OLDU BÖYLE ŞİMDİ...

canım benim bence randevu al bi doktora git görün hani iltihap riskide var geçen sölediğim gibi. regl ihtimali ateşe bakarsak yüksek gibi ama kırmızı kartı görene kadar bekleyeceksin artık güzelim. takma kafanı herşeyin hayırlısı inşallah.

gecen ay cekmememsı sacma oldu cunkı catlatma ıgnesı vurulmustum 18 gunde hastalandım .dr gıttım kistte yoktu ama cok az adet gordum normalın yarısı kadar

ya pardon gecen ay cızgı cektı klomen kullanmadıgım aylarda oluo bu ay hıc bırsey kullanmadım

cnm ne kadar süredir uğraşıyorsun ve kaç kez iğne oldun bak öğle şeyler varkı şaşarsın kuzenimin eşinde kocaman kistler vardı adet olmuyodu düşün 5-6 ay bu şekilde dünyadan haberi yoktu evlendikten birkaç ay sonra bakmış tık yok işgillenmiş dr.un yolunu tutmuş olayı öğrenmiş nese bisüre takip edildi daha sonra çatlama iğnesi psikoloji altüst oldu işyerini kapattı o derece çatlama iğnesiyle tutturamadı ilk ay 2. de ohhh geldi bebiş çoook şirin bir kızımız var anladım ki bu işler herkezde farklı oluşuyo ben ilk çalışmalara başladığımda muhtemel doğum hesabı yapıodum o kadar bilinçsiz ve hemen olucanı düşünüyodum enteresandır ki kimi tek atışta gol kimi ilk aydan kimi 4-5 ay kimi 1 sene sonra şunu biliyorum ki şüphesiz Allah'ın bebişlerimize yazdığı günden önce ne kadar totomuzu yıtrsakta nafile biz elimizden geleni yapıyoruz Allah'ın izniyle oluyor dr. bu mucizeyi takip edebiliyor sadece hayırlısıyla dua et inş. çok geç kalmaz annesini üzmez senin yumurcak

kızlarrrr....

bişey sorcam size dün çatlatma iğnesi oldum 11:30da sabah; ondan önceki gün çalıştık. dün çalışmadık bide bugün çalışma yapcaz inşallah. hani 36 saatte çatlıyormuş ya yumurta iğneden sonra tutarmı acaba ya çok stres yaptım

saol cnm ben yaklasık bır senedır ugrasıorum .bı kere catlatma ıgnesı oldum ve cok husrana ugradım cunkı herkes 16 gunde hastalanırken bende gecıkmede olmustu ayrıca hersey dosdogru gıttı nıe tutmadı anlamamıstım.o yuzden bu ay bısey kullanmadım .kist baktırdım adetımın 3 gunu dr tertemız dedı kıst falan yok ama kasıkta batma adetımden berı var goguslerım normalde her tarafı acır sıser adet oncesı bu ay sadece belım agrıo ve goguslerım dokununca ucu sızlıo ya tabloma bakıorum ımkansız dıorum hayırlısı hastalanıp rahatlamak ıstıorum

Bi tuhaflık var sende de, ateş yanılmıyo şeker. Ben dün gittim dr.a. Yumurtlamadığımı ateşten anladım ve kistim çıktı. 1 an önce dr.a git derim...

evet yelız senınde atesın tuhaftı ozellıkle senın yazılarını takıp edıorum ne oldu ne bıttı dıe .dr gorundum ben bu ay basında kıst yoktu hastalanmadan dr gıtmek ıstemıorum senın bı tahmının varmı bu atesle ılgılı

Süt hormonum yüksek sınırdaydı biliyosunuz kızlar. Dostinex diye 1 ilaç verdi dr.um bugün. Toplam 8 adetmiş bu ilaç Haftanın 2 günü kullancakmışım. (Salı / Cuma) Bu arada son 3 aydır ben hızla kilo alıyorum. Östrojen fazlalığındanmış, erkeklik hormonunun sonucunu görelim kilo içinde ilaç başlicaz dedi dr.um. Birden çok sevdim ben bu kadını beee. 1 taşla 2 kuş misali

bende bu ay ilk kez çatlatma iğnesi oldum 18inde bana da doktorum iğneden sonraki 2 gün ilişki dedi. sen doktorunu dinle bence ama kendini de dinle. önceki çalışma dursun kenarda. ama çalışmayı bırakma günaşırı devam derim ben bu ay tutmazsa gelecek aya doktorun dediği dışında kendimi dinleyip ona göre çalışmaya devam edeceğim. ve en önemlisi sakın stres yapma gerçi yapma demekle olmuyor biliyorum ama başka şeylerle dikkatini dağıtbence. hayırlı olsun iğnen inşallah gönlüne göre olur canım.

geçmiş olsun yelizcim. benimde süt hormonum yüksek çıkıyor ama çok değil 40 felan dostinex vermişti banada geçen yıl doktorum vermişti aynı senin kullandığın dozlarda kullandım o ay hamilelik oldu. ama boş gebelikmiş.
ilacın prospektüsünde hamile kalınmamalı diye yazıyordu. bende doktora sordum sıkıntı değil biz bunu tüp bebek tedavisinde de kullanıyoruz dedi.sıkıntı olmazmış zaten sonrasında başka bir tahlil yaptırdım kan pıhtılaşma sorunum olduğu anlaşıldı. boş gebeliğin nedenide ona bağlandı. kısacası gene doktora sorarsın sen korunulmalı mı diye. tabi sen daha ii bilirsin.

inşallah seninde benimde tutar canım rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. benim dr. sadece 2 günden fazla ara verme gün aşırı ilişki dedi. bende bi dün yapmadım bugün yarın öbürgün :)))) bakalım hayırlısı olsun göbeklerimiz bebiş olsun :)

canım idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilir bol bol ılık su iç sakın ihmal etme
başındaysa hemencecik geçirir ilerlemeden

ayyy normal su hiç içmiyorumki, ılık su nasıl içiceemmm.neyse neyapalım, içicez artık...sağol canım benim.şimdiden itibaren başlıyorum...

ben de sekizinci hapı içtim ertesi gün lekelnmem başladı eyvah dedim erken mı adet oluyorum meğer yerleşme kanamasıymış hamişiiim eğer hemen hamilelik istyorsan korunma derim

Kist varmış zaten hayatım bu ay onu eritcez, hepsi düzene girer de Mayıs'ta bebek çalışmasına başlarız inşallah...

ben de sekizinci hapı içtim ertesi gün lekelnmem başladı eyvah dedim erken mı adet oluyorum meğer yerleşme kanamasıymış hamişiiim eğer hemen hamilelik istyorsan korunma derim

Canım çok güzel şeyler sölüyosun, deliriyorum bebekler için...
Ama hayatım 4cm kistim var. 10 Nisanda (regl 16.gün oluyo) başla 10 gün Primolut iç dedi dr.um...

Canım çok güzel şeyler sölüyosun, deliriyorum bebekler için...
Ama hayatım 4cm kistim var. 10 Nisanda (regl 16.gün oluyo) başla 10 gün Primolut iç dedi dr.um...

yeliz bende de kist çımıştı 4.8 cm ama doktor ilaç vermedi adetle gider dedi. soğan suyu içmiştim bir hafta kadar demekki eridi gitti. hepsini aynı anda atlattım çok şükür. hemen de bebişim geldi inşallah sende çok beklemezsın

Hayatım soğan kürünü yapmayı düşünüyorum ama ilaçla birlikte yapma diyenler var... Kararsız kaldım yahu, sence naapiym? :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…