Hayatım soğan kürünü yapmayı düşünüyorum ama ilaçla birlikte yapma diyenler var... Kararsız kaldım yahu, sence naapiym? :18:
Hayatım soğan kürünü yapmayı düşünüyorum ama ilaçla birlikte yapma diyenler var... Kararsız kaldım yahu, sence naapiym? :18:
Kızlar selam
Ben bu tablo ısını beceremedim ama her gun not ediyorum ama hiç bise anlamadım nasıl sizce :)))
Sat: 5 Mart
Ateş
36 4 - 17 Mart
35 9- 18 Mart
35 7- 19 Mart
36 2-20 Mart
36 4- 21 Mart
36 3- 22 Mart
36 7 -23 Mart
36 5-24 Mart
36 4 - 25 mart
36 6-26 mart
365-27 Mart
368-28 Mart
367-29 Mart
BAT 5 NİSAN
22 Martta çatlamış yumyumun hayatım, ilk sayfadan tablo oluştur, böyle çok zorlanırız, sağlıklı yorum yapamayız...
Selam kızlar bende bu ay ilk defa ateş ölçme yöntemini deneyeceğim. ama yardımlarınıza ihtiyacım var. Şuan reglimin 2. günü ne zaman başlamalıyım . saat kaçlarda ölçmeliyim. bide benim eşim vardiyalı çalışıyo. bi hafta saat 6 da, bi hafta saat 7:50 de, 1hafta 7:13 de yataktan kalkıyorum bu durumda nasıl bir ölçüm tavsiye edersiniz. ??
Hergün 06:00da ölçüm yap o zaman şeker. En az 3 saat kesintisiz uyku sonrası hergün aynı saatte, dil altından digital bi ateş ölçerle ağzın kapalı ölçüm yapmalısın... Yataktan kalkmadan...!
kizlar ben anlamiyorum dr da cokkk gicikti. yarin asil uzmana gidecegim acil randevu aldim.
testte:
faktor v leiden: normal
protrombin:normal
mthfr: heterozigot mutasyon
mthfr: normal
pai-1 (4g/5g): 4g/4g
3 ve 5 no.lu testler de sorun var ama dr tekrarlayan dusuk sebebi olamaz dedi. bi dahakinde yuksek doz folik asit icersin belki kan sulandirici da gerekir dedi. adam gibi cevap vermedi bile. sinir oldum. 3 ay korun dedi. yarin cok iyi bir riskli gebelik uzmanina gidecegim. sonucunu yazarim tekrar. bu arada regl de oldum sukur.
ekinci , meroo , cuteheart nerelerdesiniz yahu kimseler yokyeliz de gitmiş tenhalaştı iyice buralar :18: çatlıcam ohhh hafta sonu geldi herkeze benimse üzerime çöktü yarında iş var pofff evime gitmek istiyorum iştahım fena açıldı azım durmuyo ff tablomda bi garip offfffff pofffff nese ben biraz daha tıkınıyım en iyisi
Amanda benim fıstığımın canımı sıkılmış buralardabugün yoğunum temizlik için bayan var bide ağır çalışıyor bayılcam şimdi temiz titiz ama çok yavaş,daha yatakodası banyo en önemli mutfak duruyo pooofffff
OHHHHHHHHHHHHHHolmuyo sizsiz aman yahu havale geçiricem burda ayyyy yazıkkk kadına sen şimdi başının etini yersin orası olmamış burası olmamış diye heheeh yok yok öğle değildirde şimdi içten içe ben yapsam iyiydi diyomusun
Demeyle kalmıyom saldırıyom işe,dolapların alt bölümlerini yakın mesafeleri siliyom,yoksa bi salonda akşamı edecekti kadınşaka maka krize girmek üzereyim.haa sen bugün dersine çalışmayı unutma kem küm istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?