Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne güzel şeyler yazıyosunuz ama adetime henüz 5-6 gün vaaaarrrr...

canım ateşin süper maşallah lekelenmede yerleşmedir inşallah tam günleri
test yap bence
ne güzel maşallah sana
bizede dua et darısı başımıza hayırlısıyla

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Arkadaşlar 2 saat önce test yaptım yine negatif fakat pembe lekelenme var dedimya işte o biraz sızılı oluyo.nedirki acaba.yani yanma oluyo idrarımı yaparken.

TSH 2,1500
E2 310
FSH 3,62
LH 6,76
PRL 28,52

Doctor bu nee

Canımm doktor hanım varken bize laf düşmez ama :) öğrendiğimi aktarayım istedim canım...

Cannimci tsh troid uyarann hormon.
E2 yi bilmiyorum kuzum ya.
Fsh yumurtaligi uyaran hormon.
Lh yumurtlamayisaglayan hormon.
Prl prolaktin sut hormonu.
Ama kuzum normoal sinirlari bilmiyorum. Tsh guatr icin bakiliyor ama gebelik icin de oneml. T3 ve t4 e bakiliyor. Bunlarda troidden saliniyor.
Digerleri de yumrtlamayla ilgili.

Bu arada kistin için soğan kürünü denemeni tavsiye ederim canım... Bir çok kişi ilaç kullanmadan ilk kürde kistlerinden kurtulmuş...
Herşey gönlünce olsun yelizcim...

Arkadaşlar 2 saat önce test yaptım yine negatif fakat pembe lekelenme var dedimya işte o biraz sızılı oluyo.nedirki acaba.yani yanma oluyo idrarımı yaparken.

canım yanma varsa iltihaplanma olabilir. zaten hamilelik varsa da lekelenmeden 1 hafta sonra yapılan testte çıkar genelde net sonuçlar. bence yarın bi doktora görün iltihap felan varsa ilaç verir hem tahlil yaparlar seninde için rahatlar

canım benim idrar yolu enfeksiyonun olabilir ondan yanıyor olabilir ya da sık cinsel ilişkiye girdiyseniz o bölge tahriş olmuş olabilir. gebelik testi için henüz erken. inşallah 5-6 gün sonra güzel haberlerle gelirsin bize

TSH 2,1500
E2 310
FSH 3,62
LH 6,76
PRL 28,52

Doctor bu nee

doktor değilim ama atalım bir şeyler ilk önce için rahat olsun bu hormonlar her ay değişebiliyor, aralarında inatçı olabilecek tsh var sadece. Oda iyi maşallah.
E2, fsh , lh arasındaki dengesizlik pko yada çatlamamış yumurtayı yani kisti gösterebilir. Bence bunlar kist nedeniyle olmuş, tekrar yaptırdığında kıyaslarız canım. Prolaktin sınırda ama dr lar bunu pek istemiyor çünkü yumurta düzensizliği ve kalitesiz yumurtaya sebep oluyor. Benim altı ay önce üst sınırlardaydı, bir ay ilaç kullandım en alta indi :)) ama hayatımda gördüğüm yan etkisi en fazla ilaç. Dr sana büyük ihtimal parlodel verecek canım başka ilaçta var ama o ilaçla gebelik riskli. Bakalım doktorun nasıl bir yol izleyecek, ben artık dr yüzü bile görmek istemiyorum (

Canım meleğimmmm,
Bu işler mum yakıp, parfüm sürünmekle olmuyomuş be güselim. Reglim az olunca 1 dr.a gideyim hemde farklı 1 dr. olsun dedim ve bugün kalktım gittim. Test mest derken karmakarışık oldum. Klomen ve BTÇ saolsun nur topu gibi 1 kist verdiler bana Dr. bu ay çözeriz dedi. Benim anlamadığım kist olunca yumurtlama olmuyo mu? Ya da kistle hamile kalınmıyo mu? Bugün telde konuştuk dr.umla. Yarın süt hormonu için ilaç vericem dedi. Bahsettiğin ilaç mı gebelikte risk yaratıyo anlamadım kuzum. Yardımların için teşekkürler hayatım...

Olmuyormuş gerçekten Kist olunca yumurtlama olmayabilir eğer o kist o ay çatlamamış yumurtan ise yumurta çatlamadığı için gebelikte olmaz. Yalnız bazı kistler engel değil diye biliyorum. İnşallah canım basit kisttir hemencecik gider. Kistle hamile kalanlar biliyorum ama işte çeşidine göre değişiyor. Benim çikolata kistim var kısırlık nedenlerinden biri diyorlar. Normalde süt hormonu için yan etkisi az olan bir ilaç var ama o ilaçla hamile kalınmaması lazım bebeğin kalbini durdurma ihtimali var o yüzden dr lar yan etkisi çok olan ancak bebeğe zararı olmayan parlodeli veriyorlar. Hele düşük tansiyonun var ise çok dikkatli kullan bayılanlar bile var.

canım klomen ve BÇT kulllandığında çatlatma iğnesi olmuşmuydun?yoksa kendi halindemi çatlamasını bekleniz.kaç tane yumurtan vardı?birde iğneye rağmen çatlamama olabilirmi? çok soru sordum ama cevaplarsan sevinirim

Yok hayatım iğne falan olmadım. 12. gün kontrole gittim, çatlamışlar dedi Dr. Bende inandım. Ama şu an çatlamayan o yumyum kiste dönüştü işte

435f0f Ovulation charts on FertilityFriend.com

YANİ BU ÜMİTLERİN YAVAŞÇA KAYBOLMASI DEMEKMİ OLUYOR..NE OLDU BÖYLE ŞİMDİ...

Du bakalım daha kırmızı kartı yemedin hayatım, ümidini kaybetmee...

vallahi tatlım ben silkeleme filan yapmadım bilmiyorum kısmet bakalım bu ay tuttarsa kalırım böle ya ulaş çok istiyor bir görsen yaptığım hesapları hep anlattım ona dedim bu kadar deli isterken bebek oldu bahanesiyle annenler gelir diye korkuyorum sen rahat ol herşey yoluna girecek dedim kocişim ya arada gebertesim geliyo ama severim keratayı

:44: canlarım nasılsınız gelin yahu nerelerdesiniz çok boşluyosunuz buraları
ben bu ay ki ateşleri beğenmediğimi öncelikle söylemeliyim şükür ki ff tablomu çekti ama öğle karışığım ki anlatamam ayda 3-4 kez birleşmeyle tutarmı bilmem :44: ama bir yandan da umutlanıyor insan işte
tablom şu ; 4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com
şimdi bakıyorum da 26 sında çekmiş ff çizgi yi hemde bu ateşle yani 21. günümde ama yumyum akıntım ve kasık ağrılarım 27 sinde oldu yani bu durumda eggwhite akıntıyı dikkate almamalımıyım ? :44: tren kaçtı mı demek çünkü 26 değil 27 akşamı olmuştu amannn ne karışık işler yahu offffffffffff

geçti hayatım normalde 28 gune kadar dusmustum ama maksımum 30 gunde hastalanırdım yumurtlama olmadıgı ıcınmı bole oldu anlamadım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…