Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne güzel şeyler yazıyosunuz ama adetime henüz 5-6 gün vaaaarrrr...
Hamile miAlttan muayene etti dr. Görürdü olsaydı di mi?
4cmlik kisti gördü o yetti ona
Neden böyle dedin kuzum aklım karıştı şimdi...
canım ben de doktorum gerçi kadın doğum doktoru değilim ama kadın doğumcu arkadaşlarım ve öğrencilikten gördüğüm böyle vakalar var. gebelik varsa henüz alttan belli olmaz. anlaşılmayabilir. sınırda prolaktin yüksekliği ve E2 yüksekliği, az az kanama olması bana acaba gebelik mi var dedirtti. hmm E2 ve LH yüksekliği kistinden de olabilir tabiiki. hatta adetin de bu nedenle kırılma kanaması olabilir. ama bu şüpheyi dışlamak için beta hcg de olsa iyi olur du.
Hamile miAlttan muayene etti dr. Görürdü olsaydı di mi?
4cmlik kisti gördü o yetti ona
Neden böyle dedin kuzum aklım karıştı şimdi...
canım ben de doktorum gerçi kadın doğum doktoru değilim ama kadın doğumcu arkadaşlarım ve öğrencilikten gördüğüm böyle vakalar var. gebelik varsa henüz alttan belli olmaz. anlaşılmayabilir. sınırda prolaktin yüksekliği ve E2 yüksekliği, az az kanama olması bana acaba gebelik mi var dedirtti. hmm E2 ve LH yüksekliği kistinden de olabilir tabiiki. hatta adetin de bu nedenle kırılma kanaması olabilir. ama bu şüpheyi dışlamak için beta hcg de olsa iyi olur du.
Owww tebrik ederim arkadaşım, bilgilerin için çok çok teşekkürler. Beta hcg bakmadı. Bekleyelim 1 kaç gün daha, olmadı idrar testi yaparım
TSH 2,1500
E2 310
FSH 3,62
LH 6,76
PRL 28,52
Doctor bu nee
Arkadaşlar 2 saat önce test yaptım yine negatiffakat pembe lekelenme var dedimya işte o biraz sızılı oluyo.nedirki acaba.yani yanma oluyo idrarımı yaparken.
Arkadaşlar 2 saat önce test yaptım yine negatiffakat pembe lekelenme var dedimya işte o biraz sızılı oluyo.nedirki acaba.yani yanma oluyo idrarımı yaparken.
TSH 2,1500
E2 310
FSH 3,62
LH 6,76
PRL 28,52
Doctor bu nee
doktor değilim ama atalım bir şeylerilk önce için rahat olsun bu hormonlar her ay değişebiliyor, aralarında inatçı olabilecek tsh var sadece. Oda iyi maşallah.
E2, fsh , lh arasındaki dengesizlik pko yada çatlamamış yumurtayı yani kisti gösterebilir. Bence bunlar kist nedeniyle olmuş, tekrar yaptırdığında kıyaslarız canım. Prolaktin sınırda ama dr lar bunu pek istemiyor çünkü yumurta düzensizliği ve kalitesiz yumurtaya sebep oluyor. Benim altı ay önce üst sınırlardaydı, bir ay ilaç kullandım en alta indi :)) ama hayatımda gördüğüm yan etkisi en fazla ilaç. Dr sana büyük ihtimal parlodel verecek canım başka ilaçta var ama o ilaçla gebelik riskli. Bakalım doktorun nasıl bir yol izleyecek, ben artık dr yüzü bile görmek istemiyorum(
Canım meleğimmmm,
Bu işler mum yakıp, parfüm sürünmekle olmuyomuş be güselim. Reglim az olunca 1 dr.a gideyim hemde farklı 1 dr. olsun dedim ve bugün kalktım gittim. Test mest derken karmakarışık oldum. Klomen ve BTÇ saolsun nur topu gibi 1 kist verdiler banaDr. bu ay çözeriz dedi. Benim anlamadığım kist olunca yumurtlama olmuyo mu? Ya da kistle hamile kalınmıyo mu? Bugün telde konuştuk dr.umla. Yarın süt hormonu için ilaç vericem dedi. Bahsettiğin ilaç mı gebelikte risk yaratıyo anlamadım kuzum. Yardımların için teşekkürler hayatım...
canım aglamayın nolur aglamayııın
ben cok agladık cok gozyası doktum zamanında sımdı artık gulme zamanı
cok tesekkur ederım canım.
ates topıgınde o kdr uzuun zaman gecırdım ve o kdr uzun zaman haly cektırtmek ıstemıstım kı sukurler olsun bugune nasıp olducok tesekkur ederım canım dedıgın gıbı ınsallah sımsıkı tutunur bana bebegım.
yavru-lar derken? kıızzzz valla bole dıe dıe ıkızlerı dökucez heralde yola, cevremde herkez cıfter cıfter bahsedıo benım bebeklerden, allah sonumuzu hayretsın
yaa zebebegımmm
sonunda oldu ıste baaak
ınsallaaah yurekten ıstıyorum darısı tez zamanda basına olsun ınsallaaah bıtanem
benım hasretım bıttı cok sukur rabbım bundan sonra kucagıma almak nasıp etsın ve senınde guzel haberlerını duyabılelım ıns.
canımm bu ısler lafla oluyorsa zaten kesın ıkız gelıyoo kadar cok ınsan ıkız oldugunu dusunuyor kı. neyse hayırlısı o olsun bıtanem rabbım kucagıma aldırsında ben baska bısı ıstemem
canımm cok tesekkur ederım darısı senın basına ıns.
saol bıtanem amın
tesekkurler canımcıım
canım ıkız konusunda yukarda yazdım bak neyse hakkımızda hayırlısı o olsun ıns. cok tesekkur ederım ıyı dıleklerın ıcın.
guzelımmm
cok tesekkur ederım. nerde varsa ısteyen tez vakıtte kavussun herkes ıns.
fundammmm.... o guzel anlarda yanımda olan canım arkadasım.
bıtanem rabbım hepımıze annelıgı yasatsın ınsallah canım. sen ben tum ates topıgı tanıdık tanımadık herkes ıcın cekılsın bu halaylar ıns.
cok tesekkur ederım halayınız ıcınde.
vallahı ne yalan solıım benm ıcın gunun bırınde su topıkte halay cekılmeyeydı cok fena ıcımde kalırdı.
sukurler olsun rabbıme
Canım meleğimmmm,
Bu işler mum yakıp, parfüm sürünmekle olmuyomuş be güselim. Reglim az olunca 1 dr.a gideyim hemde farklı 1 dr. olsun dedim ve bugün kalktım gittim. Test mest derken karmakarışık oldum. Klomen ve BTÇ saolsun nur topu gibi 1 kist verdiler banaDr. bu ay çözeriz dedi. Benim anlamadığım kist olunca yumurtlama olmuyo mu? Ya da kistle hamile kalınmıyo mu? Bugün telde konuştuk dr.umla. Yarın süt hormonu için ilaç vericem dedi. Bahsettiğin ilaç mı gebelikte risk yaratıyo anlamadım kuzum. Yardımların için teşekkürler hayatım...
canım klomen ve BÇT kulllandığında çatlatma iğnesi olmuşmuydun?yoksa kendi halindemi çatlamasını bekleniz.kaç tane yumurtan vardı?birde iğneye rağmen çatlamama olabilirmi? çok soru sordum ama cevaplarsan sevinirim
435f0f Ovulation charts on FertilityFriend.com
YANİ BU ÜMİTLERİN YAVAŞÇA KAYBOLMASI DEMEKMİ OLUYOR..NE OLDU BÖYLE ŞİMDİ...
özledim senle sohbet etmeyi denizim :) telefonu modem niyetine kullanıyorum :)) Allaha şükür sizi görecek kadar bağlanıyor da çabuk kopuyor hat.. olmadık anlarda çıkıyorum düşüyorum vs. bunada şükür ama çok sevindim gördüğüme :)) baktım hatta yazdım kardeşim buradan daha heyecanlı oluyor he :))
tüm kızlara ciddi tavsiyem kızlar birlikte olduktan sonra kendinizi kocanız silkelemese de çamaşır silkeler gibi silkeleyin dikin ayaklarınızı duvara omuzlarınıza kadar yükselin havaya silkelenin.... ben önce çok gülmüştüm ama sonradan öğrendim ki anneanne babaanne yöntemiymiş....
Yok hayatım iğne falan olmadım. 12. gün kontrole gittim, çatlamışlar dedi Dr. Bende inandım. Ama şu an çatlamayan o yumyum kiste dönüştü işte
yelizim güzelim bak orkide güzel şeyler yazmış bizde kendi çapımızda internetten yakınlardan özellikle kk dan doluyı bişeyler kaptıkneyse balım bak benim aklıma nasıl bişey geldi bu kistti ilkez öğrendin sanırım daha önce böle birşeyden bahsetmişmiydin ? ben hatırlamıyorum :44: ben şu ihtimali düşünüyorum kuşum sen şimdi geçen ay klomen kullandın bide btç kürü uyguladın senin zaten yumyumlar yeteri kadar büyüyosa bunlarıda uyguladığın için kist oluşmuş olabilir yaniii btç zaten yumyum büyütüyo senin kide yeterkiyse kuşum kist oluşturabiliyor bak bir çok hatundan duydum soğan kürü birebirmiş iltihap ve kistler için mero da da varmış kendince uygulamış soğan olayını hemen geçmiş bide demişsin ya alttan baktı görmedi diye görünmeyebiliyo kzucum ama ben diyorum az kaldı azzzz bak bugün haber okudum demet akalında uzuncaaa bir süredir tedavi görüyomuş bebiş için diyo bir sürü kist vardı temizlendi hala tık yok ünlü ünsüz zengin fakir her hatunun derdi aynı Rabbim hayırlısyla dileğen herkezlere nasip etsin
Du bakalım daha kırmızı kartı yemedin hayatım, ümidini kaybetmee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?