Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yumurtlamıssın guzel yukselmıs
artarak yukseklerde devam etsın hep

Canım benim işler güçler giremedim bugün iyiyim çok şükür.bu tablo güzel şeyler vadediyo allahım gülsün yüzene bitanemm

evet ya geçmişi okudum da temizlikçi kadının canın okumuşsun
yada o ağır çalışarak seni canından bezdirmiş diyelim,
bende hiç gelemem ağır iş yapanlara..
aşırı tezcanlıyımdır
dua edin olsun artıkım benim bebiş işi
benim kocişle gün aşırı denedik yumurtlmaya kadar
iyi tavuk oldum bu ay

kızlar belki alakasız olacak ama pazartesi eşimle ilk evlilik yıldönümümüz
nasıl bir sürpriz hazırlasam fikri olan var mı
pastayı hazırlatmaya verdim
üzerine de SENİNLE BİR ÖMÜR.. yazdırttım..
başka ne yapayımmmmm

Ah be güzelim o benim canıma okudu kocişlede kavga ettik saat 20.00e kadar adam eve geldi geldi gitti baktı halââ bitmemiş en sonunda kıyamet koptu.yani eskiden olsan sık parfümleri al gönlünü,ama bebiş kusura bakmasın bizi ancak o yol paklar iş başa düştü bişey olmaz inşallah yavruma.

Son düzenleme:

Başka ne yapacan hayatım bi hediye al ve gerisini ondan bekle yeter ama aaaa

kıyamam sana yaaaa merom bebişe neden bişe olsun Hmmm buarada sabah kocişle yolda gelirken şakalaşıyoruz bizim şakalar hard tır biraz ben ona o bana vurup dururuz o kaçar ben yakalayamam filan sinir etti ama beni eli fazla kaçtı belim hala ağrıyo oturduğumuzdan beri başının etini yedim eğer bebk varsa düşerse seni mahvederim diye oda koptu diyo tuttuda düşmesi kaldı ama şaka maka belim hala ağrıyo dana yaaaaa

Filozofffff cnm daha ne olsun bak bende ilk senemde pasta almıştım ama deli hastaydım bir şey anlamadık tadını çıkarrr ne güzel çalışmalarında bol olmuş bu ay sen sonrada ben tuttururuz inş...

Tatlım sen niye dikkat etmiyon kendine beline felan vurdurma,bugüne bugün sen bir anne adayısın kocana söyle sana şakalarını öpüp koklayarak yapsın lütfeen

Tatlım sen niye dikkat etmiyon kendine beline felan vurdurma,bugüne bugün sen bir anne adayısın kocana söyle sana şakalarını öpüp koklayarak yapsın lütfeen

diyorum ya dana diye bizim sevişme şeklimiz anteresandır annemin ödü kopar diyo sakatlıcaksınız birbirinizi DİYE unutuyoruz çalışmalarda olduğumuzu işte bişi olurmu ki :44::44:

evet canım iğne olduğu için hcg işaretledim. ardından sen çizgiyi çek dedi ff tablonun altında bende onun komutlarıyla çizdim artık doğru yanlış bilmiom ama çizdim gitti

hmmm işin içinde çatlama iğnesi varsa saygı duyarım
inş. bu ay mujdeli haberlerle dolacak bu topic

ateşlerde yüksek gidiyo maşallah diyim dilimi ısırıyım

anne rahmindeki ikizlere bakarmısınız kızlarrr ranza sistemi resmen Eyyy Allah'ın ne büyüksünnnn tüylerim diken diken oldu

Eklentiler

• $27060_7930_29032013_5.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 26
anne rahmindeki ikizlere bakarmısınız kızlarrr ranza sistemi resmen Eyyy Allah'ın ne büyüksünnnn tüylerim diken diken oldu

Anaaaaaaaaaaaaaaaaam, ben bunlardan istiyoooooooom, noolur noolur noolur ya RAB...

Merhaba canım bence 15. gün çatlamış olabilirsin umarım o günlerde çalışma vardır. fakat bu konuda daha bilgili olan arkadaşlarımızda var bakalım onlar ne diyecek.herşeyin hayırlısı gönlüne göre olur inşallah

gayet güzel bir ateş tablosu artık hayırlısı be canım. inşallah tutmuştur bu ay. yanlız bişi merak ettim bu kadar çok belirtin mi var yani sen bilerek mi yaptın. eğer öleyse pek aktif kullanıyorsun bu ff'i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…