yumurtlamıssın guzel yukselmıs
artarak yukseklerde devam etsın hep
Canım benim işler güçler giremedim bugün iyiyim çok şükür.bu tablo güzel şeyler vadediyoallahım gülsün yüzene bitanemm
evet ya geçmişi okudum da temizlikçi kadının canın okumuşsun
yada o ağır çalışarak seni canından bezdirmiş diyelim,
bende hiç gelemem ağır iş yapanlara..
aşırı tezcanlıyımdır
dua edin olsun artıkım benim bebiş işi
benim kocişle gün aşırı denedik yumurtlmaya kadar
iyi tavuk oldum bu ay
kızlar belki alakasız olacak ama pazartesi eşimle ilk evlilik yıldönümümüz
nasıl bir sürpriz hazırlasam fikri olan var mı
pastayı hazırlatmaya verdim
üzerine de SENİNLE BİR ÖMÜR.. yazdırttım..
başka ne yapayımmmmm
Ah be güzelim o benim canıma okudu kocişlede kavga ettiksaat 20.00e kadar adam eve geldi geldi gitti baktı halââ bitmemiş en sonunda kıyamet koptu.yani eskiden olsan sık parfümleri al gönlünü,ama bebiş kusura bakmasın bizi ancak o yol paklar iş başa düştü bişey olmaz inşallah yavruma.
Hanmlarrr....
Bugün ateşim biraz yükseldi bi bakar mısınız? Sizler tecrübelisinizz ümitleneyim mi yoksa daha çookk mu erken ümitlenmek için
434d0b Ovulation charts on FertilityFriend.com
kıyamam sana yaaaa merom bebişe neden bişe olsunHmmm buarada sabah kocişle yolda gelirken şakalaşıyoruz bizim şakalar hard tır biraz ben ona o bana vurup dururuz o kaçar ben yakalayamam filan sinir etti ama beni eli fazla kaçtı belim hala ağrıyo oturduğumuzdan beri başının etini yedim eğer bebk varsa düşerse seni mahvederim diye oda koptu diyo tuttuda düşmesi kaldı ama şaka maka belim hala ağrıyo dana yaaaaa
Tatlım sen niye dikkat etmiyon kendine beline felan vurdurma,bugüne bugün sen bir anne adayısınkocana söyle sana şakalarını öpüp koklayarak yapsın lütfeen
Günaydın kızlar herkese güzel haftasonları...
bugünkü ateşim biraz yükselişe geçti.
423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com
hadi hayırlsı çizgiyi sen mi çektin cnm tablona :44:
evet canım iğne olduğu için hcg işaretledim. ardından sen çizgiyi çek dedi ff tablonun altında bende onun komutlarıyla çizdim artık doğru yanlış bilmiom ama çizdim gitti
hmmm işin içinde çatlama iğnesi varsa saygı duyarım
inş. bu ay mujdeli haberlerle dolacak bu topic
ateşlerde yüksek gidiyo maşallah diyim dilimi ısırıyım
anne rahmindeki ikizlere bakarmısınız kızlarrr ranza sistemi resmenEyyy Allah'ın ne büyüksünnnn tüylerim diken diken oldu
Anaaaaaaaaaaaaaaaaam, ben bunlardan istiyoooooooom, noolur noolur noolur ya RAB...
439062 Ovulation charts on FertilityFriend.com
nisan ayında bebek düşünüyoruz allah nasip ederse.önce sağlıklı sonra hayırlı sonrada kısmetse eğer bi oğlumuz olsun istiyoruz tabloyu oluşturabildiysem eğer hangi gün denemeliyiz ilginiz için şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?