Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar. dr bu test sonuclari normal dedi. bu tarz dusukler genelde erkekten kaynaklanirmus onun icinde yapilacak birsey yokmus. sansimiza bozuk sperm gelmis olairmis. yani tamamen sans. sonucta ikimizde de soru yokmus. tekrar dene 6 ay sonra dedi. 3 ay once de elevit ve folbiol almaya basla dedi.no kadar :)

evet bütün bu belirtiler var bende
ğöğsüm ara ara sızlıyo, kasıklarım yumurtlamadan beri acıyo
gaz ve uykusuzluk sorunum var..aşırı yorgun hissediyorum kendimi...
var da var yani..
bu sabah arkadaşımın hamile haberini aldım..
darısı başıma inşallah

Amin hadi hayırlısı canım benim. seninde güzel haberlerini alırız inşallah en kısa zamanda

Ya benim tablomada yorum yok mu kızlar. o kadar mı anlamsız
423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com

hadi hakkında hayırlısı canım..
bende de aynı durum çıktı..
dr sperm sağlıklı değilmiş dedi..
normal dedi..
doğduktan sonra sağlıksız bir evlat olacağına erken düşmesi daha iyi demişti..
takma kafana artık herşey güzel gitmiş işte..
tez vakitte tekrar anne olursun inşallah..

CNM hayırlıyla rabbim nasip etsin ya bana değişik geldi yalnış ölçüm yapmış olabilirmisin ? bu kadar artış gösterebilirmi ateş doğrusu bilemedim ff çizgi yi çekince daha yoruma açık oluyor umarım çok uğraşmassınnn

ateşliiiiiii filozoffff ne yüksek ateşli çıktınız yahu maşallah umarım bu ay olmuştur bu iş

kimsecikler yok ben hala şirktteyim

cuteheart cnm inş. sağlıklı bir gebelik geçirirsin canm

kızlar sanırım bata 10 kala kırmızılar yola çıkıyor bütün belirtiler tamam sınırsız yeme isteyi , gerginlik , ve üşüme offffffffff yauuuuu

yer onun dötünü teyzesiiiiiiiiiiiiiiiii oooooooooooooyyyyyyyyyy ıyyyyyyyyyy Allam maşallahhh çabuk gel zaten yoktuuuunnnnnnnnnnnnnn
canımmm darısı başına olsun en kısa zamanda, rabbim gönlüne göre versin inşallah
Neymiş, kızmış işte gördünüz müüüüüüüüüüüüüüüüüüü
yelizim bakalım sen mi haklısın, peeerikızı ve meroo mu ayy 1 ay daha bekleyeceğiz bakalım
Rabbim herkese böyle tatlı telaşlar nasip etsin inşallah

doğmadan inanmammmm ahahahahaha
eşim de aynısını diyor erkek o diyor istediğimden demiyorum ben öyle hissediyorum diyor, annem de öyle diyor, kayınvalidem şimdiden pembe almaya başladı, yandık, yandık.... :90:

ayyy ne güzel heyecanlar bunlar yaaa yazdıklarını okudukca nasıl mutlu oldum heveslendim rabbim nazarlardan korusun maşallahh size
canım sizlerinde bu topikte hamişim diye dolanacağınız günleriniz olacak, inanıyorum, Bu günzel duyguları isteyen herkes yaşasın inşallah

ateş topiği çocukları bunlarrrr, canımmmm inşallah en kısa zamanda bööööyle ol bizim fasülyeler büyüyor sizin fasülyeleri sevelim aayyyyyyyy yerim hepsini bennn

kııııııııız sen neler yaptın kaşla göz arasııııı, bu ne yüksek ateş kız maşşalaaaaaaaaaah
geliyor mu bebiş bu ay neee
inşallah pompişlerin zamanlaması da yerinde olmuştr canım bu ay gelir mucizeniz inşallah, tablon umut verici tabi bir şey söylemek için erken de en azından yumyum var, o yüzden umut da var

çok sağol canım güzel dileklerin için, bu arada hemşire hemen peşimden aradı kan sonuçlarım da temiz çıkmış çok şükür
inşallah bir aksilik olmadan hepimiz evlatlarımızı kucağımıza alırız

maşallah sonuçlar temiz çıkmış canım. çok sevindim.
canımm çok sağolll güzel kalpli arkadaşımm
senin sonuçları da takip ettim, hiç bir şey anlamadım ama temiz çıkmış çok şükür
çok sevindm canım, inşallah hiç bir aksilik sizi bulmayacak artık
ne zaman deneyeceksiniz bir daha peki karar verbildiniz mi canım?
doktor 6 ay demiş tabii en iyi o bilir...

Bende çözemiyorum canım benim bu ateşi valla ne yalan söliyim.
Ekinci belki sen bi yorum yapabilirsin. ne dersin benim bu ateş ne diyor :26:

423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com
ilnurcum canımm ateşin son 4-5 gündür süper toparlamış
bence artık yumurtlama kesin var diyebliriz
ama tam günü biraz karışık, yorgunken ölçtüğün ateşler, geç çatlama olasılığı vs.. biraz kafamızı karıştırıyor bu konuda
mesela geç yumurtlama ihtimalini düşünüyorum, 21. gün falan yumurtlamış olsan var mıydı çalışmalar??
ateş yükselmediği için bırakmamışsınızdır muhtemelen çalışmaları
Ekinciii gözünaydın kuzuum darısı başıma inşallah bende pazartesi saat 14.30 da gidecem kısmetse.
canım hadi bkalım sıra sende, inşallah güzel haberlerini alacağız Allahın izniylee
bu arada doktora dedim benim bir arkadaşım seyirmeleri hissediyormuş ben niye hissedemiyorum diye sordum, senden bahsettim yani
aynı gebelik haftamız dedim
o bağırsak hareketlerini hissediyordur, hissetmeniz imkansız 11. haftalarda dedi
ben de içimden lan doktor bey sanki hiç hamiş kaldın da konuşuyorsun dedim
yani merooom ben hala bir şey hisssetmiyorum, ben de bir anormallik var yaaa zaten depremleri de hissedemem var bende bir sorun

Hanmlarrr....
Bugün ateşim biraz yükseldi bi bakar mısınız? Sizler tecrübelisinizz ümitleneyim mi yoksa daha çookk mu erken ümitlenmek için
434d0b Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım ff doğru yere çizgisini çekmiş diye düşünüyrm, çok net yumurtlamışsın
ama döngün kısa epey demek ki, hep böyle kısa mıdır, 23-24 gün civarı mıdır??

anne rahmindeki ikizlere bakarmısınız kızlarrr ranza sistemi resmen Eyyy Allah'ın ne büyüksünnnn tüylerim diken diken oldu
canımm rabbim sana da nasip etsin bu mucizeyiiiiiii, geerçekten aklı almıyor insanın

canım tablondan anladığım kadarıyla yumurtlama olmamış...
her hangi bir sorun var mı hani doktor kontrolünde misin??
adetlerin düzenli midir normalde??
bu tabloyu görünce bunları merak ettim
inaşşlh bebeğine en kısa zamanda kavuşursun

canımmm çok sevidim doktorunun bu güzel laflarına, inşallah bir dahaki tupr gibi olacak, sen hoplasan da zıplasan da ona hiçbir şeycik olmayacak, AMİN

İnşallah canım. biliyorum benim ateş biraz garip
ekinci ne diyecek bakalım. gerçi oda görünmüyor ne zamandır :26:
canımm dün geldim cööö dedim çıktım, çook başım ağrıdı gene
ama şimdi çok iyiyim ve geldimmmmm
sizsiz olmuyor bee çok alıştım sizlere canlarımmm

canımmmmmmm o belirtilere hiiiç takılma
bir bakarsın bebiş seninledir, hiç belli olmaz bu işler
her zman diyorum yine diyeyim
ovulasyon belirtileri=adet belirtileri=hamilelik belirtileri :90:

cnmmm ekincim minnak annişim fotoyu bekliyodum ben bugün şehzadeyi görücektik cnm ne biliyim daha 10 gün var ama adet belirtilerim çok nettir o yüzden ayrıca kabızlığı sölemeyi unuttum bu gün lavoboya çıkamadım dedim tamam off ama bir yandan da umut doluyor insanın içi bi öğrensem zaten o hayırlı haberi burdan bursaya ordan antalya meroşun yanına en son yelize uğrar (yelizimin evi bana yakın ) eve dönerim herhalde
ama filozoftan umutluyum inş. ilknurunda umutları boş çıkmaz şimdi cuteheartla yelizin zamana ihtiyacları var inş. mayıs hazirana kadar karanfilce bu topiğin adını bebişli göbüş olarak değştirir hahaha

canlarımm bakın minnak yavrumaaa
kocaman oldu sıpamız, artık bebeğe benziyor Allahıma şükürler olsun binlerce kereee
doktor çıkıntı göremediği için kız olabilir diyor ama çok erken konuşuyor gibi geliyor bana
Sağlıkla gelsin de ne gelirse gelsin yaradandan
doktor bakarken ağlayacaktım artık o kadar heyecanlandım ve duygulandım kiii
kıpır kıpırdı allahım o kolları bacakları nasıl debeleniyor
3 boyutluda da doktor amcası iyi çekememiş ama biz canlı izlerken ağzı burnu yanakları bile belliydi
Allahım çok büyüksün dedim her saniye
bu arada kan testlerim de çıktı, çok şükür temizmiş
Rabbim isteyen herkese yaşatsın canlarım
dualarım hep sizinleee

Son düzenleme:

evet canım toparladı gibi ama kimse anlayamıyor malesef benim tabloyu çözse çözse bi ekinci çözer benim ateşi dedik
16. 17. 21. 23. günlerde oldu çalışma artık kısmet.umarım tutmuştur. sence ne zaman test yapmalıyım. 15. gün iğne yapıldı.

Sağol canım benim inşallah dediğin gibi göbişlerimiz dolar

Çoookkk güzell maşallah Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. kucağında da fotoğraflarını yollarsın artık bize
darısı isteyen herkesin başına inşallah

cnmmmmmmmmm arkadaşım nasıl heycanlandım anlatamam ya inanmassın diyorum tamadığım insanları seviyorum ben ya ne garip maşallah kuzuma benim ya bu hamilelik takvimi bire bir doğru baksana bildiğin bebek ekinciiii rabbimmm bilir bu erkeeeeeeeeeeeeeeeekkkkk sen ne kadar zmaan uğraşmıştın cnm hamile kalmak için :44:

fotoları koydum canımm bakarsın
canımm filozoftan ben de çok umutluyummm
aslında senden de umutluyum tembelli ettiniz arada ama veren Allah her türlü verir canım
inşallah rabbim en kısa zamanda doldursun göbüşlerimizi de topik de Ateşli göbüşlü hatunlar topiği olsun :90:
ilknurun da toparladı ateşi
karanfilce de tüp bebekten gülenyüzüyle döner inşallah
güzel olacak her şey inşallah canımmm

amaannn. masallah kuzucuga.

ya senden de umutluyum dediğinde bile kalbim atıyo ben bilmediğim bir insanı nasıl bu kadar istiyorum hayret ediyorum rabbim nasıl bir duygu veriyo kuluna böyle ..
Bu arada isim düşünüyormusunuz ?

Evet canım ateşin şu an güzel ama yorum yapmak için çook erken.inşallah bebişin seninledir

sağol canım erken dimi zaman geçmiyo sanki inşallah canım inşaalah
ekinci179 canım evet döngüm kısa son 2 ay 22 güne bile düştü bu iyi bi şey mi bilmiyorum ama :26:

canım çalışmalarınız çok güzel olmuş, geç çatlama adı altında tahmin ettiğimiz tüm günlere uygun ilişkiler olmuş
çalışmaları da çok beğendimmm
ateş de toparladı
inşallah ateş de yüksek gider böylee
test için şöyle yapalım canım
ffdeki çizgi var ya yumurtlama çizgin, ama hani ondan daha da geç yumurtlamış olabilirsin diyoruz ya
o yüzden ff de yazan DPO15'ü bekleyelim derim
çizgi doğru yerdeyse zaten kesin çıkar DPO14de hamişlik varsa
eğer çizgi birkaç gün erken çizildiyse de DPO9-10 falan oluyorsun silik de olsa çıkar inşallah
negatif de çıksa, eğer hamişlik varsa ateş yüksek gider, zaten adet de gelmez, o yüzden umudu kesmeden iki gün bekler yenileriz testi
inşallah çift çizgiyi görürsün arkadaşım inşallahhhhhh

canım o günler de gelsin Allahın izniyle inşallahhhhh

canım evet tanımıyoruz birbirimizi ama yaşadığımız şeyler gerçek sonuçta, paylaştığımız neşe de, dert de, endişe de hepsi gerçek
hatta burada içimizi döktüğümüz için paylaştıklarımız normal hayattan da gerçek
o yüzden birbirimizi sevmek için görmemiz tanımamız şart değil diye düşünüyorum ben de senin gibi hissediyorum

canım ben eylülde doğum k. hapını bıraktım
bu arada iki kere adet oldum ama 4 ay geçti PKO sağolsun
tedaviye başladığım ilk ay geldi bebiş bekletmedi bizi
yani tedaviye başladığım ay hemen geldi ama çalışmaya başlayalı eylülden ocağa 4-5 ay oldu

amaannn. masallah kuzucuga.
canımm çok sağol

ya senden de umutluyum dediğinde bile kalbim atıyo ben bilmediğim bir insanı nasıl bu kadar istiyorum hayret ediyorum rabbim nasıl bir duygu veriyo kuluna böyle ..
Bu arada isim düşünüyormusunuz ?
canım Allah gönlüne göre versin inşallah, bu kadar istiyorsun ya Rabbim hiç bekletmesin, yokluğunu aratmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…