Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sağol canım erken dimi zaman geçmiyo sanki inşallah canım inşaalah
ekinci179 canım evet döngüm kısa son 2 ay 22 güne bile düştü bu iyi bi şey mi bilmiyorum ama :26:
canım eğer yumurtluyorsan ki ateşe göre yumurtluyorsun
çok güzel bir şey kısa döngü
şansın daha yüksek yani, çabuk çabuk gelir yumurtlaların
bir hafta kadar daha bekleyeceğiz senin için canım
ateşin hiç düşmez inşallah

inşaallah canım şansım yüksek mi bilmiyorum 6 aydır olmadı kısmet rabbim daha fazla bekletmez inşaallah..
bebeğinin resimlerini çok sevdim maşaallah barakallahh nazar değmesin...

cnm arkadaşım Allah razı olsun seni yakalayınca bunaltmak istemiyorum ama ff den iyi anlayanlardansın ya hakkını helal et bak şimdi bu benim tablonu son hali cnm

4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com

şimdi bakıyorum ben taşındıktan bir hafta sonra yavaş yavaş kendime gelebildim ya yorgun da olsam kocişi isyan ettirmiyim istedim (malum çok çekti bu zamana kadr ) çalışmalar oldu oda Allah'ın izniyle ff ye göre yumurtlama günlerime denk geldi amaaa ....aması şöyle ben yumurtladığımı hissettim yanılmıyosam eggwhite akıntım oldu 27 sinde hatta sana baksetmiştim cremyle karışık geliyo yoğun diye sende onu eggwhite kabul ediyoruz demiştim öle kaydettim bende ateşler düşük gitti diğer aya göre şimdi ff 26 sında mı yumoşladın diyo ama 27 sinde o akıntı oldu !!!:44: yani 26 sında çalışma olmadı 25 inde 27 sinde yani 26 sında ff nin çizgi çektii çalışma olmayan akşam çatladım akıntı ve o çalışma boşamı gitti aç şunu biraz cnm ya sonra gideceğim başından

Canım benim ne güzel yazmışsın içimi ferahlattın inşallah müjdeli haberleri buradan paylaşacağım sizinle güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım benim

canım bunaltmak ne demek estağfirullah
şimdi çatlama günü çalışma olmasına gerek yok ki
spermler 3-4 gün yaşayabiliyor bu ne demek yumurtlamadan 3 gün önce ilişki olsa bile hamilelik olabilir
artı, yumurtla da 24-48 saat yaşayabiliyor yani yumurtlamadan 1 gün sonraki ilişki de hamilelik vesilesi olabilir
o yüzden ilişkiler çok güzel olmuş canım
geleceğiz varsa gelir, siz elinizden geleni yapmışsnız

inşaallah canım şansım yüksek mi bilmiyorum 6 aydır olmadı kısmet rabbim daha fazla bekletmez inşaallah..
bebeğinin resimlerini çok sevdim maşaallah barakallahh nazar değmesin...
canım inşallah bu ay gelir bebiş
güzel dileklerin için çoook teşekkür ederim

Ay annem kocaman olmuş bu, maşallah kızıma, bıcır bıcır bakın şuna

ekinciiiiiiiiiiiiiiiiii
bebişin fotosunu gördümmmmm. Maşallah
ay Allahım ne büyüksün bir kez daha anladım.
bildiğin koca bir bebek gibi duruyor amma velakin daha 2 aylık
ya Rabbim bizlere de nasip et bu büyük mucizenden..

FF öyle gösteriyor ama ateşim hep düşük, 36,3 ün üstüne çıkmadı.

canim herkesin atesi kendine gore yuksek yada dusuk diye degerlendiriliyor. ornegin benim en dusuk 36.1-en yuksek 36.8 oluyor. yani genelde 0.7 yukseliyor bastan sona kadar dongumde.

senin de 35.8den 36.4 e yani 0.6 yukseliyor. yani bu deger de senin icin yuksek. onun icin sen yumurtladin ve muhtemelen simdi regl olacaksin.

ay inşallah yumurtluyorumdur canım yaa
ben de pko olduğu için yumurtlamayabilirim de yani.
bakalım ne olacak?
kasıklarım da ağrılar olmaya başladı bugün ara ara .
inşallah gelir kırmızılar ne diyim, benim için adet olmak bile çok güzel

biliyrm canim sen de pko oldugunu. tablodan da belli. dikkat et iki aydaki tablolar farkli. gecen ay yumurtlamamissin. bu ay var ama yumurtan. sanirim. senin ortalama regl atesin 36.0-36.1 filan. onun icin bu degerin uzerine atesin cikip birkac gun yuksek devam ettiginde yumyum olmus demek. ayrica dikkat et yumyum uzerinden 10 gun gecmis ve atesin ortalama altina inmis. onun icin 2-3 gune gelir senin ki :)) benim fikrim tabiki bu.

evet ben de iki tabloyu karşılaştırdığımda bu ayki tablom farklı.
ama hep başkalarının ateşlerine bakıyordum 36.5-36.9 arası oluyor hep.
benim de yükselmeyince yok herhalde yumurtlamadım dedim.
söylediklerin gayet mantıklı.
herkesin kendine göre oluyormuş ateşi.
zaten hafif hafif belirtiler başladı gibi kasık ağrım mesela.
inşallah gelir kırmızılar, o zaman hem yumurtladığımı anlarım hem de yumurtlayınca ateşimin anca 36.3 olduğunu

canim. sakin ukalalik olarak gorme. muhendis oldugum icin grafiklerle hasir nesiriz hep. onun icin hic bilmedigim konuda da olsa grafikleri cok rahat kiyadlayabilirim. onun icin rahatlikla soyleyebilirim ki senin regl yakindur canikom.

şu ovulasyon testleri elime 20 martta ulaştı.
17-18-19 martta yapabilseydim belki de pozitifi yakalardım.
yaptığım testlerde de en koyu çizgi 20 martta yaptığımdaydı

canim. sakin ukalalik olarak gorme. muhendis oldugum icin grafiklerle hasir nesiriz hep. onun icin hic bilmedigim konuda da olsa grafikleri cok rahat kiyadlayabilirim. onun icin rahatlikla soyleyebilirim ki senin regl yakindur canikom.

ay olur mu öyle şey niye ukalalık olsun?
sen söyleyince ben de baktım önceki ay ki grafiğime ve karşılaştırdım hakkaten de doğru söyledikklerin, farklı 2si birbirinden.
ben bir ay yumurtluyor bir ay yumurtlamıyorum sanırım, bir yumurtalığım tembel, biri çalışkan galiba
4-5 nisan regl günüm gösteriyor zaten inşallah olurum

ha ha ff takvimi gibi hatunum. ben de 2-3 gune olursun dedim. yani 1-2 nisan. ee ff de sana 4-5 nisan demis )) muneccim olcam ben.

bu arada acayip regl oluyorum tabi 3 ay olmayinca. sanki musluk var :)) perisan etti beni. esya topla dr.a git bi de bu kanama. oyyy. onun icin izninizle yatiyorum hanimlar. iyi uykular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…