Eki Görüntüle 672555
Eki Görüntüle 672556
Eki Görüntüle 672557
canlarımm bakın minnak yavrumaaa
kocaman oldu sıpamız, artık bebeğe benziyor Allahıma şükürler olsun binlerce kereee
doktor çıkıntı göremediği için kız olabilir diyor ama çok erken konuşuyor gibi geliyor bana
Sağlıkla gelsin de ne gelirse gelsin yaradandan
doktor bakarken ağlayacaktım artık o kadar heyecanlandım ve duygulandım kiii
kıpır kıpırdı allahım o kolları bacakları nasıl debeleniyor
3 boyutluda da doktor amcası iyi çekememiş ama biz canlı izlerken ağzı burnu yanakları bile belliydi
Allahım çok büyüksün dedim her saniye
bu arada kan testlerim de çıktı, çok şükür temizmiş
Rabbim isteyen herkese yaşatsın canlarım
dualarım hep sizinleee
Merhaba canım bence 15. gün çatlamış olabilirsin umarım o günlerde çalışma vardır. fakat bu konuda daha bilgili olan arkadaşlarımızda var bakalım onlar ne diyecek.herşeyin hayırlısı gönlüne göre olur inşallah
gayet güzel bir ateş tablosu artık hayırlısı be canım. inşallah tutmuştur bu ay. yanlız bişi merak ettim bu kadar çok belirtin mi var yani sen bilerek mi yaptın. eğer öleyse pek aktif kullanıyorsun bu ff'i
bu ff dediğinizi anlamadım malum yeniyim bebek çalışması yapmadık daha işte kısmetse Nisan'da ilk kez deniycez burdan okuduğum herşeyi takip ettim kendimde yumurta çatlama olayını pek almasada kafam dikkat ettim bu ay ilk kez.Ovi testinide yaptım tam ateşin yükseldiği gün çift çizgiydi bir önceki günde ikinci çizgi diğer günlere göre biraz daha blirgindi.bnm merakım tam ateşin yükseldiği gün deniycez ya erkek olma olasılığı yüksekmi olur(tabi önce Allah'tan sağlıklı ve hayırlısını diliyorum)
cinsiyeti sadece Allah bilir canim. belki genelleme yapanlar vardir ama ultrason bile yanilabiliyor. 9 ay kuz dedikleri dogunca erkek olabiliyor. bence cinsiyet oncesinde saglikli evlat sahibi olmayi dile canim.
simdi ff e bakarsak. atesin diger gunlere gore duser ve ertesi gun yukselir. iste o dustugu gun catlar. bizim icin onemli olan gun bu dusus gunudur. tukseldiginde artik yumurtlama isi bitmustir. dolayisiyla atesinin dusup yukseldigi gun oncesi gun asiri birliktelik gerekir ki hamile kalma sansin artsin.
zaten önce sağlıksını diliyorum sonrada hayırlı bir evlat olmasını e tabi cinsiyet dileğimde var :)Allah bilir ama istersek dua edersekte Allah verir diye düşünüp ve tabi elimizden gelen bişeyde varsa yapmak istiyorum onun için burda sizlere danışıyorum hani şunun gibi eşeğimi önce kazığa bağlayıp snrada Allah'a emanet edeyim istiyorum.kız olsada bnm en kıymetlim olacak erkek olsada ama gönlümün Aslan'ı erkek bebek:) şimdi tek şansım var eşim sporcu ve yumurtanın hareket haftası maçı var o yüzden öyle gün aşırı bir çalışma sanşım yok nokta atışı yapsam :)genellemeye ve tecrübelere bakarsak(tesadüfde diyebilir birçoğumuz)ateşin düştüğü günmü yoksa tam yükseldiği günümü tercih etmeliyim erkek olma olasılığını yükseltmek için
canim tablonu ekler misin? bakayim bi.
439062 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateşimi dil altından ölçmedim bu dijital ateş ölçerlerle kulaktan ölçtüm
439062 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateşimi dil altından ölçmedim bu dijital ateş ölçerlerle kulaktan ölçtüm
biz hep dil altindan olcuyoruz fark eder mi bilemiyorum. ama tablonda bir tuhaflik var tam algilayamadim. hep ayni saatte ve kesintidiz en az 3 saat uyuduktan sonra yataktan kalkmadan olcuyorsun degil mi?
şenay tebrik ederim canım
Allah tamamına erdirsin
biz hep dil altindan olcuyoruz fark eder mi bilemiyorum. ama tablonda bir tuhaflik var tam algilayamadim. hep ayni saatte ve kesintidiz en az 3 saat uyuduktan sonra yataktan kalkmadan olcuyorsun degil mi?
slm arkdaslar bı arkadsın emos arkadasın onermesıyle geldım bu topıge hc denemedm ates olcme yontemını. ve bı kac sorum olacak. dıjıtal olcer yanı hanı koltuk altından olculen ates olcme aletıylemı dılden olculecek xs ?
ya adetin son günü yumurtlama olabilirmi sizce internette olabilir diyo bugün adetimin son günü yumurta akı kıvamında akıntı gördüm ateşim de 35.8 çıktı dün sabah 36.0 bir önceki sabah da 36.1 di ateş ortalamam geçen ay 35.8 le 36.6 arasıydı sizce böyle bişey olabilirmi yakalamam gereken bi durum var mı?:44:
ben ateşimi her gün 1 gibi ölçtümbu durumda bir aylık takibim çöpe gitti :) bnm elimdeki ateş ölçer şu hani uzaktan alan yeni zamazingolar varya ondan :) dil altında ateşi çok yüksek ölçüyor alından ölçtüğündede hmn hmn aynı ateş rakamlarını veriyordu bnde kulaktan ölçtüm onun için.anlamadığım bir nokta var önmli olan hergün aynı saatte yataktan çıkmadan almak değilmi alakasızmı olur bilmem ama ben genelde akşam 4-5 gibi adet görürüm o ateşin yüksek olduğu gn sabahtan az yksekti ama akşam 1 derece kadar yükseldi.bu arada Ovi testindede çift çizgiyi ateşimin yüksek olduğu gün gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?