Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
folikasit, dubhaston ve glukofen verdi doktorum buay. bunlarla yumurtası çatlayan var mı ??

canım folik asit gebe kalmadan bir kaç ay öncesinden başlanıp içiliyor, adı üstünde folikasit alıyorsun.
duphaston ise ben de kullandım, 7cm lik dana gibi bir kistim vardı, o zaman kullandım 10 gün sanırım sonra kistim kayboldu.
bir daha da içmedim, tam olarak ne işe yarıyor bilmiyorum valla:26:
glukofen ise esasında şeker ilacı ama yumurtlamaya çok faydası oluyor.
hele ki pko luysan süper bir ilaç.
bana çok faydası oldu, hormonlarım bile düzene girdi.lakin ben de geçen ay yumurtlamadım ateşime göre.
bu ay yumurtladım gibi ama bakalım adet olmayı bekliyorum bir kaç güne.

sana tavsiyem glukofeni çok düzenli kullanman.
uzun sürede etkisini gösteriyor.
ben yaklaşık 1 yıldır içiyorum.

bu arada kilolu musun?
şeker ölçümü yaptı mı doktorun?

Canim keske 17 20 gunlerin arasindada calissaydin
Daha saglam olurdu
Umarim hamilesindir hayirlisiyla allah gonlune gore versin
ya o günlerde eşimde istedi ama ben çok yorgundum yanaşmadım işte

folikasit, dubhaston ve glukofen verdi doktorum buay. bunlarla yumurtası çatlayan var mı ??

bende dr a gittiğimde duphaston vermişti bana..
bu ilacı adet başlangıcından say 16.günü başla kullanmaya demişti..
ne işe yarıyo demiştim..
adetinde düzensizlik varsa düzene sokar, bunun yanında da gebelik oluşursa bebeğin rahime tutunmasına yardımcı olur demişti..
ama diğer ilaçlar konusunda bilgim yok..

mrb arkadaşlar bende bu ay ilk defa ateş ölçme yöntemini kullanıyorum. 28 marttan beri ilk adet günümden beri saat 7 de yataktan kalmadan ölçüyorum. benim sorum şu olucak. saatler ileri alındıktan sonra da ben saat 7 de ölçtüm yataktan kalkma saatim o çünkü. bir de adetim bittikten sonra sabah namazını kılmaya kalktığım zaman da saat 5 olucak. ne yapmalıyım bilmiyorum kaçta ölçmem lazım

Kız maşallah senin yavruşuna uslu uslu oturuyor 11 hafta cinsiyet için çok erken hatta kız bebeklerin bile bu hafta çıkıntı gözükebilir çünkü klitorist ilk önce çıkıntı şeklinde oluyormuş allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin gerisi hikaye zaten canım ikili testin beta hcg kaç ordan cinsiyet tahminde bulunabilirim Benim adetim yaklaştı ama yine ümitsiz bir tablo gelecek hafta eşime ürolojiden randevu alacağım bir de onu göstereceğim canım inşallah bir yerden yakalarız bebişi bu seferki pek nazlı :26:

arkadaşı bilmem ama ben epey kiloluyum ya ilginçtir ben seni hamile sanıyorum biliyormusun sonra aşağıya bakıyorum aaa diyorum hamilelik takvimi yok değilmiş nasıl bir his doğuyorsa içime inşallah gerçek olur

bakıyorum aldın ilaçlarını hiç sesin çıkmıyor yeni dr un ve yeni tedavin hayırlı olsun canım, benimde bu ay olmayacak gibi gelecek ay ikimizinde yüzü güler inşallahh Bir de ben nisan ayında hamile kalmayı çok istiyorum oğlak burcunu çok seviyorum, gerçi bir senedir olmayan çocuk neden nisan ayında olsun oda bir muamma ama olsun allah büyük diyorum :97:

yok ne kilosu hatta dal gibi bişeyim zayıfım. benim adetler düzensiz yumurta oluşuyo fakat çatlamıyo ateş ölçmeye yeni başladım doktor yumurtalar çok güzel büyüyo ve sayısı çok ama çatlayacak gibi durmuyo dedi ve öyle oldu. ben 24 yaşındayım 2 yıllık evli ve 1 seneyi aşkındır korunmuyoruz. ama olmuyo bebeğimiz ha bu ay ha şu ay bebek olacak derken anca geçen ay başladık tedaviye. ben çok stres yapıyorum yapmamam lazım ama olmuyo elde değil

hayırlı olsun darısı hepimizin başına inşallaaaaaahh

Ay ne güzel dualar ediyosun ikimiz için, iyi hoşta sözünün sonunu hiç beğenmedim. Allahın işine karışma. ÜMİDİNİ ASLA AMA ASLA KAYBETME...! O BICIRLAR 1 gün göbişimize girecek, O KADAR!

Kızlar ben ilaç kullanıyom yaa, soğan kürü yapmak istiyom, ilaçların etkisine bişi yapar mı?
Kürü yapayım mı? :18:

ben acemiyim bu ateş işlerinde canım ama senin ateşin yüksek baya ve silik çıktı diyosrun bence büyük ihtimalle hamilesin inşaallah.. tecrübeli arkadaşlarım tablona daha iyi yorum yaparlar canım

canim masallah. hayirli olsun :)) simdi bi kan testi yaptirman lazim canim. onda kesin cikar.

aynen öğle benim ki tutunsa bile ne küfretcek bana temizlik temizlik anca oturunca anlıyorum her tarafımın ağrıdığını dicek anne ne kıpır kıpır kadınsın bi rahat vermedn diye

inş. hakkımızda hayırlısı olsun ...Valla bilmem dedim annesine doğmadan inanmam diye hayırlısı olsun eli ayağı düzgün olsunda bakalım yeliz teyzesinin sözünde gidebilir minnak

sen sanırım erkek bebek arzusu içindesin cnm Allah sağlıklı evlat nasip etsin öncelikle ovu testinde 2. çizgi daha koyu çıkarsa o gece ve sonraki gece çalışıyosun ovulasyon yaklaşıyor demek ama ateş tablondan vazgeçme çok işe yaradığını görüceksin

cnm hayırlısıyla inş. müjdeli haberini alırız cuteheart a katılıyorum kesinlikle kan ver çünkü hem kesin sonuç hemde daha erken çıkıyor kanda....

Regl günü mü beklesem mi acaba? Heyecanlandım şimdi, eşimin de haber yok.
Eğer hamileysem gerçekten ilk öğrenen sizlersiniz :)

Nie kimse bana cvp vermiyoooo

kıyamam annem sana yaaaa saraçoğlu senin kanka değilmi kuzum

cnikom bence şu an dr.un sözünden hiç çıkma ilaç aşamasındasın ya zaten içinin temizlenmesi için yararlı ilaçları vermiş dr. ilaçlarını yut annemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…