folikasit, dubhaston ve glukofen verdi doktorum buay. bunlarla yumurtası çatlayan var mı ??
ya o günlerde eşimde istedi ama ben çok yorgundum yanaşmadım işteCanim keske 17 20 gunlerin arasindada calissaydin
Daha saglam olurdu
Umarim hamilesindir hayirlisiyla allah gonlune gore versin
folikasit, dubhaston ve glukofen verdi doktorum buay. bunlarla yumurtası çatlayan var mı ??
Eki Görüntüle 672555
Eki Görüntüle 672556
Eki Görüntüle 672557
canlarımm bakın minnak yavrumaaa
kocaman oldu sıpamız, artık bebeğe benziyor Allahıma şükürler olsun binlerce kereee
doktor çıkıntı göremediği için kız olabilir diyor ama çok erken konuşuyor gibi geliyor bana
Sağlıkla gelsin de ne gelirse gelsin yaradandan
doktor bakarken ağlayacaktım artık o kadar heyecanlandım ve duygulandım kiii
kıpır kıpırdı allahım o kolları bacakları nasıl debeleniyor
3 boyutluda da doktor amcası iyi çekememiş ama biz canlı izlerken ağzı burnu yanakları bile belliydi
Allahım çok büyüksün dedim her saniye
bu arada kan testlerim de çıktı, çok şükür temizmiş
Rabbim isteyen herkese yaşatsın canlarım
dualarım hep sizinleee
canım folik asit gebe kalmadan bir kaç ay öncesinden başlanıp içiliyor, adı üstünde folikasit alıyorsun.
duphaston ise ben de kullandım, 7cm lik dana gibi bir kistim vardı, o zaman kullandım 10 gün sanırım sonra kistim kayboldu.
bir daha da içmedim, tam olarak ne işe yarıyor bilmiyorum valla:26:
glukofen ise esasında şeker ilacı ama yumurtlamaya çok faydası oluyor.
hele ki pko luysan süper bir ilaç.
bana çok faydası oldu, hormonlarım bile düzene girdi.lakin ben de geçen ay yumurtlamadım ateşime göre.
bu ay yumurtladım gibi ama bakalım adet olmayı bekliyorum bir kaç güne.
sana tavsiyem glukofeni çok düzenli kullanman.
uzun sürede etkisini gösteriyor.
ben yaklaşık 1 yıldır içiyorum.
bu arada kilolu musun?
şeker ölçümü yaptı mı doktorun?
canım folik asit gebe kalmadan bir kaç ay öncesinden başlanıp içiliyor, adı üstünde folikasit alıyorsun.
duphaston ise ben de kullandım, 7cm lik dana gibi bir kistim vardı, o zaman kullandım 10 gün sanırım sonra kistim kayboldu.
bir daha da içmedim, tam olarak ne işe yarıyor bilmiyorum valla:26:
glukofen ise esasında şeker ilacı ama yumurtlamaya çok faydası oluyor.
hele ki pko luysan süper bir ilaç.
bana çok faydası oldu, hormonlarım bile düzene girdi.lakin ben de geçen ay yumurtlamadım ateşime göre.
bu ay yumurtladım gibi ama bakalım adet olmayı bekliyorum bir kaç güne.
sana tavsiyem glukofeni çok düzenli kullanman.
uzun sürede etkisini gösteriyor.
ben yaklaşık 1 yıldır içiyorum.
bu arada kilolu musun?
şeker ölçümü yaptı mı doktorun?
3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu benim ateş tablom canım en alttaki tabloda 66 gün sürmüş b,r döngümü göreceksin ve yumurtlamadığımı da anlayacaksın
ama bir sonraki ayımın tablosu da hamile tablosu
canım yumurtlamamışsın ama yumurtlayabilirsin yine de hiç belli olmaz bu işler çünkü
çok düzenli adet olsan bile adetinin 14. günü yumurtlamak zorunda değilsin yani onu demek istiyorum
ovi.testlerini de beni bilen bilir ben hiç sevmem onları
her LH yükselmesi yumurtlayacaksın anlmına gelmez
menapozlularda bazen erkeklerde, pkolularda o test sürekli yanlış pozitifi verebilir
üstelik o testleri yorumlamak çok zor
ay acaba hangi çizgi kalın bilmem ne...
ikinci çizgi mor gibi oluyor artık birinciden çok koyu oluyor o zaman o testler pozitiftir
birinci çizgiden hafifi silik olsa bile o ikinci çizgi, teste negatif demen gerekiyor
bakıyorum aldın ilaçlarını hiç sesin çıkmıyoryeni dr un ve yeni tedavin hayırlı olsun canım, benimde bu ay olmayacak gibi gelecek ay ikimizinde yüzü güler inşallahh Bir de ben nisan ayında hamile kalmayı çok istiyorum oğlak burcunu çok seviyorum, gerçi bir senedir olmayan çocuk neden nisan ayında olsun oda bir muamma ama olsun allah büyük diyorum :97:
4301d5 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Arkadaşlar bu benim ateş tablom. BAT' ım 4 nisan olmalı. Ama ben cumartesi öylesine test yapayım dedim Laboquick ile yaptığımda yaklaşık 10 dakika sonra ikinci çizgi silik çıktı.
Hamile miyim bilmiyorum. Hiç bir belirtim de yok..
Arkadaşlar bu benim ateş tablom. BAT' ım 4 nisan olmalı. Ama ben cumartesi öylesine test yapayım dedim Laboquick ile yaptığımda yaklaşık 10 dakika sonra ikinci çizgi silik çıktı.
canım bunaltmak ne demek estağfirullah
şimdi çatlama günü çalışma olmasına gerek yok ki
spermler 3-4 gün yaşayabiliyor bu ne demek yumurtlamadan 3 gün önce ilişki olsa bile hamilelik olabilir
artı, yumurtla da 24-48 saat yaşayabiliyor yani yumurtlamadan 1 gün sonraki ilişki de hamilelik vesilesi olabilir
o yüzden ilişkiler çok güzel olmuş canım
geleceğiz varsa gelir, siz elinizden geleni yapmışsnız
ayyy inş canım ya..
çok dua et bana
ne kadar büyümüş bu minnoş, annesi
görünce bile içim bir hoş oldu ya
rabbim bize de nasip eder inşallah..
bol bol dua et bize annecik
hamişlerin duası kabul olurmuş..
bu arada bu bebişte çıkıntı yok ya
bu kız galiba
bu ff dediğinizi anlamadım malum yeniyim bebek çalışması yapmadık daha işte kısmetse Nisan'da ilk kez deniycez burdan okuduğum herşeyi takip ettim kendimde yumurta çatlama olayını pek almasada kafam dikkat ettim bu ay ilk kez.Ovi testinide yaptım tam ateşin yükseldiği gün çift çizgiydi bir önceki günde ikinci çizgi diğer günlere göre biraz daha blirgindi.bnm merakım tam ateşin yükseldiği gün deniycez ya erkek olma olasılığı yüksekmi olur(tabi önce Allah'tan sağlıklı ve hayırlısını diliyorum)
Kızlar ben ilaç kullanıyom yaa, soğan kürü yapmak istiyom, ilaçların etkisine bişi yapar mı?
Kürü yapayım mı? :18:
Nie kimse bana cvp vermiyoooo
Nie kimse bana cvp vermiyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?