Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ilginiz için çok teşekkür ederim kafam fena halde karıştı bnde kendi kendime ne düzenli bi vücudum var diyodum :) :) planım Nisan'da Ovi testinde çift çizgiyi görüp Ogün dnemekti en iyisimi siz bana bi el atın cahillikte kötü :)))

canim bugunku atesini de girmemissin. sen hiccc telaslanma. dedigim gibi daha tecrubeli arkadaslar var. onlar daha iyi yanitlarlar benim de hatam olabilir. ama dedigim gibi henuz yumurtlamamis gozukuyorsun.

simdi soyle yapalim istersen. sen dil altindan olcumlerini de al simdiki yonteminle olani da al. bi kiyas yapalim bakalim.

canim. bi arkadasa da haber verdim uygun olunca buraya yazar senin icin kod adi:ekinci :))
bak sana kendimden ornek vereyim. benim ortalama regl atesim 36.3-36.4. 27-28 gunde regl oluyorum ve atesim yumurtlama sonrasi ortalama 36.5in altina dusmuyor. bu degerin altina dusunce regl oluyorum. hatta hamileyken 37.0 oluyor. biraz yardimi olur sana umarim.

akyuzz topiğe hoşgeldin öncelikle
şimdi ben senin tablonu inceledim, yumurtlamadığını düşünüyorum canım,
PKO falan var mı?
doktor kontrolünde misin?
adet döngülerin kaç gün sürer?
Kaç aydır çocuk için çalışıyorsunuz ?
onun dışında ateşini tercihen sabah 6 ile 8 arasında en az 3 saatlik uykuyla dil altından ölçmen gerekiyor
diyelim ki çok yüksek çıkıyor dil altından, demek ki senin bazal vücut ısın biraz yüksek, yine de dil altından ölçmeliydin
ama bu ay ölçmemişsin, olsun, nerenden ölçüyorsan oradan ölçmeye devam et bence,
ama bir yandan da dilden de ölç, karşılaştırma yapabilelim
öğlen 1deki ölçüm çok da sağlıklı olmuyor ama bu ay böyle ölçmüşsün böyle devam et bari derim
ama bir sonraki döngüde kur saatini 7ye ölç ateşini dil altından geri yat

canım sen de çok güzel açıklamışsın bir yanlışlık göremedim ben de bildiğim kadarıyla anlattım

saol tatli kelebegim :)) hemencecik mesajima cevap verdim :))
ben de kanamadan gidecegim herhalde nedir arkadas bu alti ustu 3 ay adet olmadim yani :))

canim neden umutsuz vaka yazdin ki? daha reglnin 2. gunundesin.

çünkü geçen ay yumurtlamadım. ateş ölçmeye yeni başladım ve yumurtlamadığımı farkettim doktorum bana bu ay bazı ilaçlar verdi inşallah bu ay yumurta da çatlar döllemede olur

folikasit, dubhaston ve glukofen verdi doktorum buay. bunlarla yumurtası çatlayan var mı ??

çünkü geçen ay yumurtlamadım. ateş ölçmeye yeni başladım ve yumurtlamadığımı farkettim doktorum bana bu ay bazı ilaçlar verdi inşallah bu ay yumurta da çatlar döllemede olur

ayy canim uzuldugun seye bak :)) once yuksek moral hadi bakalim. sen mutlu olacaksin ki kafan rahat olsun. kafan rahat olsun ki yumyum da guzelceeee catlAsin. cok sukur benim oyle problemim olmadi ama topikte catlatma ignesiyle catlayip gebe kalan arkafaslar var :)) darisi sana olsun.

canım umutsuz vaka deme yaaa sen benim 66 günlük tabloyu bilmiyorsun galiba :90:

saol tatli kelebegim :)) hemencecik mesajima cevap verdim :))
ben de kanamadan gidecegim herhalde nedir arkadas bu alti ustu 3 ay adet olmadim yani :))
canım
aman dikkat et kendine çok kanaman varsa bildir doktoruna yani bir anormallik seziyorsan, ama muhtemelen güzel bir temizlik oluyordur

canım ben de PKOluyum 66 günlük tablolarım var mazide
ama bir klomenle hamile kaldım
eğer hamile kalamasaydım doktorum bana da glukofen verecekti, hiç kullanmadım ama ocean var, o da PKOlu, metformin kullanıyor, epey düzenini olumlu etkilemiş o ilaç
hiç umudunu kaybetme canım
bir gün mucizeniz gelecek, tek sorun yumurtlamamaksa kolay çözülüyor o canım

folikasit, dubhaston ve glukofen verdi doktorum buay. bunlarla yumurtası çatlayan var mı ??

bu 66 olayı ne anlatabilir misiniz??? cahillik :)

vuvvvv çok hızlı oldunuz :) önce sakinleşmeliyim :))))) şimdi daha hiç denemedik dolayısıyla neyim var neyim yok orası şuanda muamma(umarım bi sorunum yoktur)sizin söylediğiniz herşeye yrn sabahtan itibaren başlıyorum adet olana kadar ölçer snr size yazarım.şimdi ben soruyorum ben yumurtlamadıysam hala ne bekliyorum :) şakaydı ama Ovi testinde çift çizgi çıktı bu nasıl oluyo peki ???varsayalımki yumurta çatlatabiliyorum(ki inşallah öyledir)ben ne zmn erkek bebek için şansımı denemeliyim yumurtanın çatladığı günmü yoksa bigün öncemi yoksa yumurtlamaya yakın hergünmü :))))))

:))))) ay ck guldum ya. birak su erkek bebegi once yumurtayi cozelim yahu. o da sonraya kalsin.

simdi dongu uzunlugun kac gun canim?
eger sen de pko varsa yumurtlamanda sorun vardir yani donguletin uzundur hatta yumurtlayamazsin. pko olanlarda ovulasyon testi yumurta ol afigi halde pizitif cikip insani yaniltabilir. bunlari da ekinci den ogrendim :)) ha ha.

bu 66 olayı ne anlatabilir misiniz??? cahillik :)
3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu benim ateş tablom canım en alttaki tabloda 66 gün sürmüş b,r döngümü göreceksin ve yumurtlamadığımı da anlayacaksın
ama bir sonraki ayımın tablosu da hamile tablosu

canım yumurtlamamışsın ama yumurtlayabilirsin yine de hiç belli olmaz bu işler çünkü
çok düzenli adet olsan bile adetinin 14. günü yumurtlamak zorunda değilsin yani onu demek istiyorum
ovi.testlerini de beni bilen bilir ben hiç sevmem onları
her LH yükselmesi yumurtlayacaksın anlmına gelmez
menapozlularda bazen erkeklerde, pkolularda o test sürekli yanlış pozitifi verebilir
üstelik o testleri yorumlamak çok zor
ay acaba hangi çizgi kalın bilmem ne...
ikinci çizgi mor gibi oluyor artık birinciden çok koyu oluyor o zaman o testler pozitiftir
birinci çizgiden hafifi silik olsa bile o ikinci çizgi, teste negatif demen gerekiyor

hani ben kendimi çok normal bulduğum için erkek bebek diye ölüyorum :)))) şimdi öncelikle ve geç olmakla birlikte hoşbulduk efendim sayenizde çok şey öğrenicez diye düşünüyorum.hemen durumumu özetliyorum adetlerim başladığından beri hiç şaşmaz 26-27-28 günde bir mutlaka olurum (29günde bir olduğu hiç olmamıştır yada25günde bir) adetim ağrılı olur 7 gün sürer ama il 3 gün aktiftir snr azalır 6. ve 7.gün leke halinde olur.snr eşim sporcu dolayısıyla ben öle hergün bişiler yapamam :) ama bnm erkek bebeği unutmak yokkk :) )))

hosgeldin cnm. dedigimiz gibi olcumleri yanlis yaptigin icin suan yumurtlamamis goruyor olabiliriz seni. dur bakalim sen bizim yontemi bi yap bakalim. benim de 27-28 gunde olur ve atese gore 15-21. gunler arasinda bir gunde yumurtluyorum. bunu yazdim cunku illa 14. gun yumurtlamayi bekleme canim. hadi bakalim gazan mubarek olsun.
not: erkek bebegi unutmuyorum :))

canım ille erkek bebek deme vallahi Allahın ügücüne gitmesin ay çok korkarımmm öyle deme vallahiii, rabbim sağlık versin önce
ama ille erkek isterim dersen sana bilimsel bir makale bulayım bir sürü yöntemi var
senin yumurtladığın gün ilişki olması lazım ki erkek olan hızlı spermler hemen yumurtayı döllesin
o da doktorlar bile folikült akibinde yumurtlama anını bilmiyor bunu bilmek de çok zordur

ya amacım burda kötü duruma düşmek değil tabiki önce sağlıksını ve hayırlısını istiyorum Rabb'imden.kimseye evlat hasreti çektirmesin ama hani bi dilektirya öyle işte yapmışken eğer elimden bişey geliyorsa yapmak isterim sonrasını zaten Allah bilir

senın neden 66 gun surdu bendemı ole oolcam ya bugun 34 hıc kullanmadım bu ay sendemı ılac kullanmadıgın ıcın ole oldu benım ılk defa bu kadar uzun surdu moralım cok bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…