üçüzü olacak arkadaşı çoookk tebrik ediyorum maşallah; üçünü de hayırla ve sağlıkla kucağına alırsın inşaallah
benim tablomda ümit varmı sizce?
434d0b Ovulation charts on FertilityFriend.com hergün hergün souyorum ama napim zaman geçmiyor sanki...
guzeller ozellikle hamisler kendinize dikkat edin. bahar bana bir carpti tam carpti. dunden beri kafami kaldiramiyorum.
yelizim. hayirli olsun diyetin.
ekincimmm aglama annem ben gelirim yanina. esin gelince geri donerim :))
filozof canim haklisin 1 yili varmis aramizda.
perikizi canim sen de islere devam sanirim.
prenses dun konustugumuz gibi olmus. dusmus atesin. geliyor seninki.
ajumma canim simdilik atesin guzel ama konusmak icin cok erken.
cnm maşallah ateşin şahlanmış mübareknazar değmesin umarım bu ay müjdeli haberini alırız
cnm arkadaşım cuteheart kendine çok dikkat et nezle filan mı oldun istanbulun havası öğle berbat ki tertemiz süslene püslene çıkıyosun toz toprak içinde işe gidiyosunDeliyorum insanlar çok kaba diyorum eşime metrobüste doğururum ben hamile olsan gülüyoruz diyo oda evin borcu bitsin çekicem arabayı heheheh ölme eşşeğim ölme benim bata tam 1 hafta var hayırlısıyla hem sevdiği hemde sevmediğim namussuz kırmızılar gelecek gibi görünüyor tüm belirtiler baş kaldırmış durumda ...Ekincinin konuşması umut verici ama adet belirtisi+ovubelirtisi=hamişlik belirtisi ama % 30 umut %70 kırmızılar diyorum cnm kendimi eve verdim ya cnm hiç eksiğim bitmiyor çok çalışıyorum şirket ev bitiyorum c.teside çalışıyorum malesef nasıl tutunsun garibim kısmet...inş. filozof hayırlı haber verir... sen ne yaptın taşınma işlerini cnm ?
bben de hastane-ev-tasinma ucgenin de yorgunluktan grip oldum canim. bi carpti ki beni yerimden vinc kaldirir o derece. babam kaza gecirdigi icin diger evin isleri kaldi. ben daha oturdugumuz yeri topluyorum yikiyorum utuluyrm filan. eee bi yandan da kurtaj sinrasi adet felakettt oldu. ha bu arada 7-8 gun olan adet 5. gunde bitti valla.
erken dimi dayanamıyorum kiMaşallah iyi gidiyo kuzum, inşallah hiç düşmez ateşin... Yorum için hala erken ama
sağol canım inşaallahhcnm maşallah ateşin şahlanmış mübareknazar değmesin umarım bu ay müjdeli haberini alırız
benim ateşim 36.3 ün üstüne hiiiiç çıkmıyor
bazen yüksek derece görmek için banyodan çıkınca ölçüyorum 36.5 çıkıyo
timsah gibi soğukkanlı bir yaratığım ben
kocişim de yok bu hafta, şimdiden özledim keratayı
Kızlar düne göre 0.1 derece düşmüş geliyor mu yoksa benim kırmızılar
4301d5 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canim. soyle yapalim o zaman. sen 4.30 olc atesini not et. sanirim sonra geri yatiyorsun. tekrar kalktiginda yine olc. bi kiyaslayalim bakalim.
aynen benimde öyle. tedavi görüyo musun peki
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ben geldim kızlaaaaaar..eve geldim ama bi rahat giremedim iki gündür. annemle beraber geldik bizde kalacak bi kaç gün. ama kocam da gece çalışıyo gündüz evde. gündüz annem var haliyle sıkıntı oluyor biraz arada kalıyoırum valla yani ortalık biraz karışık şu anşimdi kocam uyuyo anneme de iş bakıyorum dedim oturdum pcnin başına meğer ben iş yeride ne rahatmışım ayol evde bi rahat rahat internete bile giremiyorum klomeni kullandım tablom yukarda yorumlarsanız sevinirim...
bu arada sizler nasılsınız naptınız ben yokken. okurum demiştim ama okuyamadım çok naptınız ver mı yeni hamişilk sayfadan tablolara da bakıp kaçıyorum ben siz yorumlayın bi ara gelirim fırsat bulur yineeee öpüyoruuuuuuuum iiii bakın kendinizeeeeeee canlar
Kuzuumm tablondan çok ümitliyiminşallah gelir bu ay ama idrarda daha çıkmaz takilma sen ona
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ben geldim kızlaaaaaar..eve geldim ama bi rahat giremedim iki gündür. annemle beraber geldik bizde kalacak bi kaç gün. ama kocam da gece çalışıyo gündüz evde. gündüz annem var haliyle sıkıntı oluyor biraz arada kalıyoırum valla yani ortalık biraz karışık şu anşimdi kocam uyuyo anneme de iş bakıyorum dedim oturdum pcnin başına meğer ben iş yeride ne rahatmışım ayol evde bi rahat rahat internete bile giremiyorum klomeni kullandım tablom yukarda yorumlarsanız sevinirim...
bu arada sizler nasılsınız naptınız ben yokken. okurum demiştim ama okuyamadım çok naptınız ver mı yeni hamişilk sayfadan tablolara da bakıp kaçıyorum ben siz yorumlayın bi ara gelirim fırsat bulur yineeee öpüyoruuuuuuuum iiii bakın kendinizeeeeeee canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?