Biraz önce bir arkadaşımın gebe olduğunu öğrendim nasıl sevindim heyecanladım anlatamam :)
Kalbim güm güm attı kendim gebeymişim gibi sevindim
Çok sevdiğim bir arkadaşım 3aydır istiyorlardı Rabbim nasip etti, tamamına da erer inşallah.
Daha keseyi görmemişler o da olur inş.
Sıra bende :))
inşallah y..
bugün yine test yaptım negtif çıktı
son 1 testim kaldı..
onu da siz yap deyince yapcam inşallah
perikızı hytım tşkler iyi dileklerin için..
okulda bütün gün yorulup eve gelince sizin msjları okumak rahatlatıyo beni
iyi deşarj oluyorum yavru kuşlarım benim
prenses senin adet geldim der gibi
ekinci sen ve ocean da koca hasretiyle yanıp tutuşuyonuz
tez vakitte kavuşursunuz inş
ajum seninde ateş ii gidyo böyle devam ederse süperrrr
benimki de hiç düşmese keşke
42798f Ovulation charts on FertilityFriend.com
cnm ya Allah yardımcın olsun manevi yönden çok güç şeyler yaşadın şüphesiz kürtajdan sonra adet çok gürültülü mü gelir ? Gerçi benim genel de her adetim patlamadanolcak bu halim bilmem:26: Bide ev taşıma toplama işleri çok yorucu gerçekten ama şunu sölemeden de geçemicem arkadaşım ben çocukluğumdan beri öğle çok ev değiştirdim ki 7-8 kez kaba taslak diyebilirim!!! nefret ederdim ki annem hallederdi ama hayatımn da yaşadığım en keyifli taşınmaydı umarım yeni yuvan umut + sağlık + huzur tatlı bebişinide beraberinde getirir
cnm ben de filozofa katılıyorum 1-2 güne adet gelir benim döngümde 33-35 arasında gider tıpkı böyle olmuştu geçen ay :2: her ay yeni bir umudun başlangıcı olsada alışıyosun az da olsa
cnm kızlara katılıyorum çok kaptırma kendini ne olur ne olmaz ama bu tablo hamişlik sinyali veriyorekincinin dediği gibi çok erken yapmışsın testi zaten ff tırnak içine alıyo test gününü kuzucum
ayyy yazık kız bu adamlara nolcak be bilmeyen o kadar çift birlikte oluyo zaten gebelik oluşup dr. kontrolüne girdiğinde sana söylüyormuş dr. bilmem ne kadar yassak diyeBu arada nice senelere cnmmm
ayyy ekinci ne tatlı kayınvaliden varmışgenelde pek öyle olmazlar amma
Zaten ovulasyon sonra neden beyazı servikal sıvı var mı?
Korpus luteum, ana işlevi progesteron üretmek olsa da, küçük miktarlarda östrojen üretir çünkü yumurtlama olduktan sonra bazı servikal sıvı mümkündür. Bu bile ovulasyon sonrası bazı verimli görünümlü servikal sıvı, görmeye neden olabilir.
Sıcaklıkları ve diğer işaretler zaten ovulasyon olduğunu açıkça göstermektedir varsa, o zaman artık doğurgan emin olabilirsiniz. Bu meni ve beyazı veya sulu servikal sıvı karıştırmayın da nadir değildir. Bazı kadınlar da sadece menstrüasyon öncesi bazı verimli görünümlü servikal sıvı fark.
Ancak , grafik yoksa değil zaten (açık ve sürekli termal vardiya) ovulasyon olduğunu açıkça göstermektedir ilişkide bulunmadan bitmiyor. Eğer gebe bir şansı kaçırmayın emin olmak için bereketli servikal sıvı gördüğünüz gibi hala sürece verimli olabilecekleri ihtimalini göz önünde tutun.
canımm kayınvalidem tatlıdır sağolsun bugün bütün gün gezidk fıttırı fıttırı yeni eve girdik hatta,hemen topiğe girdimVeeeeeeeeeeeee Yeliz diyete başlaaaaaaaaaaaar...
ateşin iyi gidiyor canım, gelecek vaad ediyor ama tabii kızların da dediği gibi erken yorum için, bir kaç güne test yapabilirsin ama istersenüçüzü olacak arkadaşı çoookk tebrik ediyorum maşallah; üçünü de hayırla ve sağlıkla kucağına alırsın inşaallah
benim tablomda ümit varmı sizce?
434d0b Ovulation charts on FertilityFriend.com hergün hergün souyorum ama napim zaman geçmiyor sanki...
gel yanımaaaa cuteheartguzeller ozellikle hamisler kendinize dikkat edin. bahar bana bir carpti tam carpti. dunden beri kafami kaldiramiyorum.
yelizim. hayirli olsun diyetin.
ekincimmm aglama annem ben gelirim yanina. esin gelince geri donerim :))
filozof canim haklisin 1 yili varmis aramizda.
perikizi canim sen de islere devam sanirim.
prenses dun konustugumuz gibi olmus. dusmus atesin. geliyor seninki.
ajumma canim simdilik atesin guzel ama konusmak icin cok erken.
canım düşüş sayılmaz o umutlar devam ediyorKızlar düne göre 0.1 derece düşmüş geliyor mu yoksa benim kırmızılar
4301d5 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canımmmm hoşgeldin, iş konusunda hakkında hayırlısı olsun inşallah bulursun iyi bir iş4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ben geldim kızlaaaaaar..eve geldim ama bi rahat giremedim iki gündür. annemle beraber geldik bizde kalacak bi kaç gün. ama kocam da gece çalışıyo gündüz evde. gündüz annem var haliyle sıkıntı oluyor biraz arada kalıyoırum valla yani ortalık biraz karışık şu anşimdi kocam uyuyo anneme de iş bakıyorum dedim oturdum pcnin başına meğer ben iş yeride ne rahatmışım ayol evde bi rahat rahat internete bile giremiyorum klomeni kullandım tablom yukarda yorumlarsanız sevinirim...
bu arada sizler nasılsınız naptınız ben yokken. okurum demiştim ama okuyamadım çok naptınız ver mı yeni hamişilk sayfadan tablolara da bakıp kaçıyorum ben siz yorumlayın bi ara gelirim fırsat bulur yineeee öpüyoruuuuuuuum iiii bakın kendinizeeeeeee canlar
kociciiiiiiiiiiiiiiiiim ay bu sefer çok özledim yaaainşallah y..
son 1 testim kaldı..
canım daha asker yolu da gözleyeceğimmmKızlar ben gözden kaçırdım sanırım ekincinin kocişi nerdee?? Askere felanmı gitti yoksa
Biraz önce bir arkadaşımın gebe olduğunu öğrendim nasıl sevindim heyecanladım anlatamam :)
Çok sevdiğim bir arkadaşım 3aydır istiyorlardı Rabbim nasip etti, tamamına da erer inşallah.
uyuyamıyoruuuuuuuuuum
sabahı sabah ettiiiiiiiiiiiiim topikcanlar
sonra demeyin ekinci neden 12lerde uyanıyor diye
ateş bastı beni çok uykum var ama uyuyamıyorum
uyumaya çalışmaktan başım ağrıdı
dedim bir topiğin havasını alayım geçer belki
inş böle devam eder canım senikide yüksekmiş inş hayırlı haberlerini alırızinşallah y..
son 1 testim kaldı..
sağol canım inş böle gider 36,7 de sabit 3 gündür hayırlısı bakalım.. haftasonuna kadar beklemeyi düşünüyorum eğer böle devam ederse işaallah pazar sabah test yaparım. canım bende hiç belirti yok hamilelik olunca mutlaka belirti olur mu?ateşin iyi gidiyor canım, gelecek vaad ediyor ama tabii kızların da dediği gibi erken yorum için, bir kaç güne test yapabilirsin ama istersen
inş böle devam eder canım senikide yüksekmiş inş hayırlı haberlerini alırız
sağol canım inş böle gider 36,7 de sabit 3 gündür hayırlısı bakalım.. haftasonuna kadar beklemeyi düşünüyorum eğer böle devam ederse işaallah pazar sabah test yaparım. canım bende hiç belirti yok hamilelik olunca mutlaka belirti olur mu?
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ben geldim kızlaaaaaar..eve geldim ama bi rahat giremedim iki gündür. annemle beraber geldik bizde kalacak bi kaç gün. ama kocam da gece çalışıyo gündüz evde. gündüz annem var haliyle sıkıntı oluyor biraz arada kalıyoırum valla yani ortalık biraz karışık şu anşimdi kocam uyuyo anneme de iş bakıyorum dedim oturdum pcnin başına meğer ben iş yeride ne rahatmışım ayol evde bi rahat rahat internete bile giremiyorum klomeni kullandım tablom yukarda yorumlarsanız sevinirim...
bu arada sizler nasılsınız naptınız ben yokken. okurum demiştim ama okuyamadım çok naptınız ver mı yeni hamişilk sayfadan tablolara da bakıp kaçıyorum ben siz yorumlayın bi ara gelirim fırsat bulur yineeee öpüyoruuuuuuuum iiii bakın kendinizeeeeeee canlar
inşallah y..
son 1 testim kaldı..
baharla birlikte ortalık hareketlendi canım.kim ev taşısa hamile kalıyor.meryem kaçıncı oldu bilmiyorum.bende tutturdum eşime taşınalım diye :)
inşallah bebişin yeni evine mutluluk getirir canım hayırlısı ile tez vakitte iyi haberlerini almak dileğiyle
canımm kayınvalidem tatlıdır sağolsun bugün bütün gün gezidk fıttırı fıttırı yeni eve girdik hatta,hemen topiğe girdim
canım ffnin notunda şey diyor işte
ovulasyon sonrası verimli akıntı girmişsin ya onun olası sebeplerini anlatmış
korpus luteum sadece progesteron salgılamıyor, östrojen de salgılayabiliyor; ondan verimli servikal mukus gözlemleyebilirsiniz diyor
ateşin iyi gidiyor canım, gelecek vaad ediyor ama tabii kızların da dediği gibi erken yorum için, bir kaç güne test yapabilirsin ama istersen
gel yanımaaaa cuteheartkocacımın sınav haftası okulunda şehirdışında
perşembe gelecek
daha bunlara ağlıyorum vallahi askerdeyken ne yaparım bilmem
ama o askerdeyken ben de anne olacağım Allah izin verirse
anneler ağlamaz dimiiiii
kadınlar zayıftır ama anneler güçlüdür dimiiii
canım düşüş sayılmaz o umutlar devam ediyor
canımmmm hoşgeldin, iş konusunda hakkında hayırlısı olsun inşallah bulursun iyi bir iş
seni çooook merak ettik kuzum, klomenler işe yaradı mı acaba
FOLİKÜL TAKİBİNE GİTMİYOR MUSUN CANIMMM???? onu aksatma derim
aman ateşi güzel güzel ölçmeye devam ayyy sonra yorum yapamazsak BATASICA BATA kadar çatlarız biiiiiiiz
tablon sakin ilerliyor, fırtına öncesi sessizlik var adetaa :90:
inşallah gelecek yumyumlar
kociciiiiiiiiiiiiiiiiim ay bu sefer çok özledim yaaa
o da bensizken hep uyuyor ne yapayım sen yokken diyor
bebiş ne yapıyor uyuyor mu diyor
canım daha asker yolu da gözleyeceğimmm
şu an abim askerde
eşim de okulunda şehir dışında
perşembeleri geliyor pazartesi sabahta gidiyor
ama son 2 ay bitti bitti
sonra askerlik
canımmmm güzel kalplim benimmm
gün gelecek senin hamile haberlerine biz de aynı o duyguyla sevineceğiz
inanıyorum
uyuyamıyoruuuuuuuuuum
sabahı sabah ettiiiiiiiiiiiiim topikcanlar
sonra demeyin ekinci neden 12lerde uyanıyor diye
ateş bastı beni çok uykum var ama uyuyamıyorum
uyumaya çalışmaktan başım ağrıdı
dedim bir topiğin havasını alayım geçer belki
Bacı bu ateş düşmesin 9 ay noolurrr...ooiyyy yakında ben burdan atlarım
4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com
[TD="class: interpretation_subheader, align: left"][/TD]
[TD="align: left"]
[/TD]
kızlar benim ateşim 1.günden itibaren 36.1 bugün 16.günüm neden değişiklik yok bunun sebebi ne olabilir bir fikri olan var mı bana akıl verin lütfennnnn
geçen ay böyle değildi bu ay garip ovü testi de yapıyorum ve hala çiftçizgiyi görmedimmmm
Bacı bu ateş düşmesin 9 ay noolurrr...
Canım bence henüz çatlamadın, yakında çatlayacaksın.
Kötüsünü düşünelim, ay sonuna kadar ateşin yükselmezse çatlamamış yumurtanı vücudun kiste çevircek, ay sonu reglinde az olursa dr. git hemen hormonlarına bakılsın. Her ay düzenli çatlayan yumyumları olan ben, bu ay bunları yaşadım, hala şoktayım. Umarım ilk söylediğim geçerli olur ve yakın zamanda çatlar, tabi döngü sürende önemli...
Bacı bu ateş düşmesin 9 ay noolurrr...
kızlar benim ateşim 1.günden itibaren 36.1 bugün 16.günüm neden değişiklik yok bunun sebebi ne olabilir bir fikri olan var mı bana akıl verin lütfennnnn
geçen ay böyle değildi bu ay garip ovü testi de yapıyorum ve hala çiftçizgiyi görmedimmmm
ooiyyy yakında ben burdan atlarım
4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com
[TD="class: interpretation_subheader, align: left"][/TD]
[TD="align: left"]
[/TD]
Kuşuum güzeliim bebişin yerleşmiştir inşallahateşin atak yapmış
435f0f Ovulation charts on FertilityFriend.com
ARKADAŞLAR GÜNAYDIN.
tamam artık hamiş olmadığımın farkındayım( fakat buradaki bazı işaretleri anlamadım.mesela tarih kısmında 8 neden işaretli,aşağıdaki tablomda stats ta neden 5 yazıyor.4 rakamı neden pembe 21-22-23 neden yeşil....?
çokmu acemiyim ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaa......
yokmu yardım .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?