Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

inşallah canım.

inşallah düşmez ateşin canım ama test yapmak için çok acele ediyorsun.bi kaç gün daha bekle sonra hayırlısı ile görürsün inşallah pozitifi

baharla birlikte ortalık hareketlendi canım.kim ev taşısa hamile kalıyor.meryem kaçıncı oldu bilmiyorum.bende tutturdum eşime taşınalım diye :)
inşallah bebişin yeni evine mutluluk getirir canım hayırlısı ile tez vakitte iyi haberlerini almak dileğiyle

Veeeeeeeeeeeee Yeliz diyete başlaaaaaaaaaaaar...
canımm kayınvalidem tatlıdır sağolsun bugün bütün gün gezidk fıttırı fıttırı yeni eve girdik hatta,hemen topiğe girdim
canım ffnin notunda şey diyor işte
ovulasyon sonrası verimli akıntı girmişsin ya onun olası sebeplerini anlatmış
korpus luteum sadece progesteron salgılamıyor, östrojen de salgılayabiliyor; ondan verimli servikal mukus gözlemleyebilirsiniz diyor

ateşin iyi gidiyor canım, gelecek vaad ediyor ama tabii kızların da dediği gibi erken yorum için, bir kaç güne test yapabilirsin ama istersen

gel yanımaaaa cuteheart kocacımın sınav haftası okulunda şehirdışında
perşembe gelecek
daha bunlara ağlıyorum vallahi askerdeyken ne yaparım bilmem
ama o askerdeyken ben de anne olacağım Allah izin verirse
anneler ağlamaz dimiiiii
kadınlar zayıftır ama anneler güçlüdür dimiiii

Kızlar düne göre 0.1 derece düşmüş geliyor mu yoksa benim kırmızılar

4301d5 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım düşüş sayılmaz o umutlar devam ediyor

canımmmm hoşgeldin, iş konusunda hakkında hayırlısı olsun inşallah bulursun iyi bir iş
seni çooook merak ettik kuzum, klomenler işe yaradı mı acaba
FOLİKÜL TAKİBİNE GİTMİYOR MUSUN CANIMMM???? onu aksatma derim
aman ateşi güzel güzel ölçmeye devam ayyy sonra yorum yapamazsak BATASICA BATA kadar çatlarız biiiiiiiz
tablon sakin ilerliyor, fırtına öncesi sessizlik var adetaa :90:
inşallah gelecek yumyumlar

kociciiiiiiiiiiiiiiiiim ay bu sefer çok özledim yaaa
o da bensizken hep uyuyor ne yapayım sen yokken diyor
bebiş ne yapıyor uyuyor mu diyor
Kızlar ben gözden kaçırdım sanırım ekincinin kocişi nerdee?? Askere felanmı gitti yoksa
canım daha asker yolu da gözleyeceğimmm
şu an abim askerde
eşim de okulunda şehir dışında
perşembeleri geliyor pazartesi sabahta gidiyor
ama son 2 ay bitti bitti
sonra askerlik

canımmmm güzel kalplim benimmm
gün gelecek senin hamile haberlerine biz de aynı o duyguyla sevineceğiz
inanıyorum

uyuyamıyoruuuuuuuuuum
sabahı sabah ettiiiiiiiiiiiiim topikcanlar
sonra demeyin ekinci neden 12lerde uyanıyor diye
ateş bastı beni çok uykum var ama uyuyamıyorum
uyumaya çalışmaktan başım ağrıdı
dedim bir topiğin havasını alayım geçer belki

Son düzenleme:

Anaaa saat gece 4 demek sen gece kuslarindansin ben tavuk familyasindan canim bu zamanlarini iyi degerlendir son aylar hic uyunmuyor ama gece uykusuna duskun degilsen gece cok guzel bebek bakarsin buda iyi yani ) Ben bu sabah adetle uyandim acayip sancim var yine olmadi ((( artik esimi dr goturcem zorla, olmuyorsa bu defteri kapamak istiyorum butun aklimi bebekle bozdum.

inş böle devam eder canım senikide yüksekmiş inş hayırlı haberlerini alırız

ateşin iyi gidiyor canım, gelecek vaad ediyor ama tabii kızların da dediği gibi erken yorum için, bir kaç güne test yapabilirsin ama istersen
sağol canım inş böle gider 36,7 de sabit 3 gündür hayırlısı bakalım.. haftasonuna kadar beklemeyi düşünüyorum eğer böle devam ederse işaallah pazar sabah test yaparım. canım bende hiç belirti yok hamilelik olunca mutlaka belirti olur mu?

cnm. her bunye farkli oldugu icij herkes de ayni seyler olmaz. ya da herkes de belirti olmak zorunda degil. o yuzden icin rahat olsun.

435f0f Ovulation charts on FertilityFriend.com

ARKADAŞLAR GÜNAYDIN.
tamam artık hamiş olmadığımın farkındayım ( fakat buradaki bazı işaretleri anlamadım.mesela tarih kısmında 8 neden işaretli,aşağıdaki tablomda stats ta neden 5 yazıyor.4 rakamı neden pembe 21-22-23 neden yeşil....?
çokmu acemiyim ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaa......

cnm hoşgeldin 1-2 gün önce ekinciyle kulaklarını çınlattık nerde bu annesini görünce bizi unuttu dedim cnm bnm eşler annelerin yanında rahat etmiyorlar ama sinir oluyorum bu duruma kendi annelerinin yanında bırakırlar sorun yok orda off neyse girmiyim bunlara ne güzel boşver evindesin sana en lazım olanlar yanında şekerim tadını çıkar çaktırmadan ben evi çok seviyorum kızıyolar bana ama ev hanımlığı tam benlik

filozof ummm seninle ateşlerimiz iyi gidiyor sanki dpo larda aynı hadi hayırlısı ama gerçekten acele etme testlerine yazık bir sabırrr ayolllll

cnmmm ya inş. bu kadar istiyorsun ya Rabbim gönlüne göre versin inş.

özellikle yelizim dedi başta yeni ev hemen bebiş gelicek diye hayırlısı olsun gelirse başımızın tacı tabi ama işte çok istemekle beraber gelgitlerim oluyor hep Allah'ın dediği olur şüphesiz görelim mevlam neyler , neylerse güzel eyler ...İnş. cümlemiz için

kıyamam sana ben yaaa off bak okurken fena oldum gel bi sarılıyım sana hamişlik duygusallığla katmerlendi herşey tabi uiyyyy cnm zaman çabuk geçiyor merak etme hem sana Allah eşsiz bir hediye gönderiyor onunla teselli bulacaksın kuşum

ateş mi basmış kuzucuğun annesini hehehe bizim gelin sabah akşam duş alıdı bu yaz Allah sabır versin sana cnm

kızlar benim ateşim 1.günden itibaren 36.1 bugün 16.günüm neden değişiklik yok bunun sebebi ne olabilir bir fikri olan var mı bana akıl verin lütfennnnn

geçen ay böyle değildi bu ay garip ovü testi de yapıyorum ve hala çiftçizgiyi görmedimmmm

ooiyyy yakında ben burdan atlarım

4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com

[TD="class: interpretation_subheader, align: left"][/TD]

[TD="align: left"]

[/TD]
Bacı bu ateş düşmesin 9 ay noolurrr...

Canım bence henüz çatlamadın, yakında çatlayacaksın.
Kötüsünü düşünelim, ay sonuna kadar ateşin yükselmezse çatlamamış yumurtanı vücudun kiste çevircek, ay sonu reglinde az olursa dr. git hemen hormonlarına bakılsın. Her ay düzenli çatlayan yumyumları olan ben, bu ay bunları yaşadım, hala şoktayım. Umarım ilk söylediğim geçerli olur ve yakın zamanda çatlar, tabi döngü sürende önemli...

saol cevapladığın için canım
döngüm normalde 26-28 gün arası geçen ay ilk defa 31 gün oldu cuma doktora da randevu aldım bakalım ne diyecek

cnm merhaba bahardan mı neden dir bilemiyorum ama bir çoğumuz ateşi bu ay diplerdeydi :44:ama berak etme yumurtladıktan sonra özellikle adete yakın hafta yükselişe geçiyor cnm ister istemez zaten bebiş varsa yüksek gider yoksa tekrar hoppp aşşağa

yokmu yardım .....

cnm kusura bakma ben hiç görmedim

yeşille işaretlediği kısımlar ff sana o gün yumyum zamanları bol çalış diyor stars dediği kısım beklenen regli tarihin ateşinde düşmüş zaten olmamışsa gelir 1-2 güne işaretlenen tarihte ff sana diyor eğer kırmızı görmediysen bu gün test yap okiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…