Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

oohhhhhhh rahatladım valla, çok açıklayıcı oldu,teşekkürler.bu ay daha tecrübeli olucam demekkkii....:))))

oohhhhhhh rahatladım valla, çok açıklayıcı oldu,teşekkürler.bu ay daha tecrübeli olucam demekkkii....:))))

aynen öyle tatlım 2. ay bomba gibi oluyosun cnm bu arada pembe olan 4 rakamı regli tarihin bilgin olsun bat yarın sanırım kırmızılar hemen gelsede yeni döngü başlasa

Aynen öyle tatlım 2. Ay bomba gibi oluyosun Cnm bu arada pembe olan 4 rakamı regli tarihin bilgin olsun bat yarın sanırım kırmızılar hemen gelsede yeni döngü başlasa

ayyyy evet. Yeni ayım mucizeyle gelsin inşallahh..şuanda sancım var, 1-2 saate kadar olurum...benimki genelde böyle oluyo canımm..:)))

8 işaretli değil canım DPO yazıyor orada, 8in üstüne tesadüfen gelmiş ve sadece şu anlama geliyor (DAY past ovulation, yani ovulasyondan sonraki gün sayısı o rakamlar 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10...)
Stats da test tapmana kaç gün kaldığını gösteriyor
adet gelmezse test yapman gereken zamana kalan süre 5 gün demek
yeşil kutucuklar fertil günlerin yani verimli günlerin
pembeler adet günlerin
belirtilere asla takılmayın canım
belirti kiminde olur kiminde olmaz, kimi kadının bir hamileliğinde belirti olurken, diğerinde olmaz, kendinle bile kıyas yapamazsın yani
canımmm sen tavuk ben gece kuşu :90: :90:
uykuya düşkünümdür ama kolay uyanabilirim, ay o doğsun da ona can feda ayyyy ultrason gözümden gitmiyor kıpır kıpırdı yaa
canım defter kapatmayın da oluruna bırakın en azından zaten o zaman olur bu yaramaz bebiş biliyor musun
Eşin de ikna olacaktır canım inşallah defter kapatmanıza gerek kalmayacak
Allaha çok şükür bir evladın var Allah uzun ömürler versin onaa

inşallah peerikızımm, eşime diyorum doğumda belki de askerde olacaksın
ya izin vermezlerse diyorum
kaçarım yine gelirim dedi
kociciiiiiim benimmm

ooiyyy yakında ben burdan atlarım

4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com

[TD="class: interpretation_subheader, align: left"][/TD]

[TD="align: left"][/TD]
canım bu ne ateeeeeeeeeeeeeeeeeş
geliyor mu bebişimiz neeeeeeeee

yokmu yardım .....
tatlım tekrar kafana takılna varsa sor biz cevaplarız

Son düzenleme:
topikcanlar. gunaydin... yine bir dr. yine 2 tup kan. biktim artik her hafta her hafta. yarin sonuc alacagim troid ve seker testleri yapiliyr filan. her dr ayni seyi soyluyor: bekleme suresi degil kafayi rahatlatman onemli diye. ama etrafimda o kadar cokkk karisan varki kafayi nasil toplayayim. acele etme, soyle bikac yil bekle, işe gir sobra cocuk yap, simdi dogurursan sonra hic calusamazsin.... falan filan. bi rahat biraksalar ahhhh.

perikizim canim umarim dusmez atesin ama gecen ayda boyle bi sicrayis yapip dusmus. oyle olmaz umarim.
prenses canim senin regl baslar yakindir.
ekincim tatli kelebegim bu bebisler bazi geceler uyutmazlar. ama olsun yeterki icinde saglikli olsun. sen de huzurlu mutlu ol.

canımmm ben çok sinirleniyorum böyle insanlara
annen olur baban olur ayvallah karışsınlar ki onların bile yorum yapmaması lazım çok hasssas konular bunlar
sadece bu kadar rahatça eşinle konuşabilmelisin
ve bizim gibi, hiçbir çıkarı olmadan sadece senin iyiliğin için konuşan dostlarla
ne demek ya onlara ne ya eşinle karar verirsiniz işe girersin, yok beğenmezsiniz hemen çocuk yaparsınız kime ne yaa
sen de seni yıpratmalarına izin verme canım, gerekirse ağızlarının payını ver
aaaay be de her kafadan bir ses çıkıyor de, yorum yapmasın kimse hayatımla ilgili de, rahat bırakın beni de tabii bunu gereksiz insanlara de
çalışmak da Allahın emri değil yani olur veya olmaz, sen de içini ferah tut tatlım benim kıyamam sana
her şey olacağına varmıyor mu zaten...

cnmm ekincim ağzına sağlıkkk bir çırpıda geçicek zaman gör bak rabbim sabır versin size yok bebiş filan kendimi kaptırmıyım fena oluyoruuuummmm

cuteheart hoş geldin cnm mmmm ne güzel bir aileyiz böyle ben çok mutluyum sizleri tanıdığım için bende sabah ateşi görünce kaldım dedim uyku sersemi şaşırdım herhalde hatta takıldım size ben burdan atlarım diye dediğin GİBİ geçen ayda birden yere yapışınca neye uğradığımı şaşırmıştım bu ay zaten çok umutlu olmadım 3-5 çalışmayla tutturduysam eğer öperim kendimi valla ama tabi yüksek gitmesi biri bi süreliğinede olsa süperr

canımmm tabiiki kaptırma ama bu aydan umutlu değilim deyip de atma bir kenara yahuu
şu ateşee baksana maaşallah
canımm bu arada ben de sizleri görünce çoook mutlu oluyorum
giremeyince topiğe bir şeyler eksik kalmış gibi oluyor

maşallah diyim o zaman hayırlısı olsun

ne yaptın cnm uykunu aldın mı ?

12 de kalktım canım 6 saat uyudum ama aldım uykumu çok şükür

maşallah size

ekincim kuzucum bak ne dicem ....

hani bu kk da yaptığınız hamilelik takvimi varya onu birebir mi kaydediyor yani, dr.un demesine göre mi giriyorsunuz bu rada 12 haftalık diyor gerçekte de 12 haftalıkmı tosunumuz bide 12 hafta kaç aylık demek oluyo

son adet tarihine göre canım bu takvim
hiç komplike düşünmene gerek yok
benim son adetle uyumlu gidiyormuş doktorumun dediğine göre
o yüzden gerçekten 12 haftalık tosunumuz

son adet tarihine göre canım bu takvim
hiç komplike düşünmene gerek yok
benim son adetle uyumlu gidiyormuş doktorumun dediğine göre
o yüzden gerçekten 12 haftalık tosunumuz

anladım cnm kimisinde görüyorum mesela 12 haftalık yazıyor diyo aslında 10+1 im filan kafam karıştı dedim ekinci beni aydınlatır

anladım cnm kimisinde görüyorum mesela 12 haftalık yazıyor diyo aslında 10+1 im filan kafam karıştı dedim ekinci beni aydınlatır
geç döllenme olmuştur onlarda muhtemelen canım, yani geç yumyumlama olmuştur
10+1 tabiri de ultrasondaki boyuna göre gerçek haftası tatlım

nerdesin sen kuzum topic topic sana bakınıyorum sen diyete başladın ben bildiğin öküz yemeye doymuyorum neden ki

nerdesin sen kuzum topic topic sana bakınıyorum sen diyete başladın ben bildiğin öküz yemeye doymuyorum neden ki

Her zamanki gibi Ateş Ölçme Yöntemi sayfam hep açık kuzum, gözükmüyo muyum altta. Haklısın diyet topiclerine takıldım 2 gündür. Ama sizide takip ediyorum. Bu ay bende iş yok bari kafanızı ütülemeyeyim...

hamiş misin yoksaaaaa

ekinciiiiiiiiiiii havaya sokma kız beniiii vala fena oluyorum yok kuşum yok ateş bir iki gün iyi gitsinde kalbim okşansın biraz zaten hiç hamişlik belirtim yok ki göğüste hassasiyet + büyüme , kasık ağrısı , uyku , halsizlik gibi yok ta yok sadece klasik kırmızı belirtisi olan arada dalgalı kasık ağrısı

yelizime bak hele yaa yok öle bişi daha neler bizi ihmal etme biz bişi istemeyiz canimcım zaten kaynanama uzaktan uzağa kıl oldum almıyım hırsımı sizden

Naaaptın kaynanan yine kuzum
Cuteheartın kaynanasına ayar oluyom zaten, şimdi sırada seninki demek..!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…