cnm kusura bakma ben hiç görmedim
yeşille işaretlediği kısımlar ff sana o gün yumyum zamanları bol çalış diyorStars dediği kısım beklenen regli tarihin ateşinde düşmüş zaten olmamışsa gelir 1-2 güne işaretlenen tarihte ff sana diyor eğer kırmızı görmediysen bu gün test yap okiş
oohhhhhhh rahatladım valla, çok açıklayıcı oldu,teşekkürler.bu ay daha tecrübeli olucam demekkkii....:))))
Aynen öyle tatlım 2. Ay bomba gibi oluyosun Cnm bu arada pembe olan 4 rakamı regli tarihin bilgin olsun bat yarın sanırım kırmızılar hemen gelsede yeni döngü başlasa
8 işaretli değil canım DPO yazıyor orada, 8in üstüne tesadüfen gelmiş ve sadece şu anlama geliyor (DAY past ovulation, yani ovulasyondan sonraki gün sayısı o rakamlar 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10...)435f0f Ovulation charts on FertilityFriend.com
ARKADAŞLAR GÜNAYDIN.
tamam artık hamiş olmadığımın farkındayım( fakat buradaki bazı işaretleri anlamadım.mesela tarih kısmında 8 neden işaretli,aşağıdaki tablomda stats ta neden 5 yazıyor.4 rakamı neden pembe 21-22-23 neden yeşil....?
çokmu acemiyim ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaa......
belirtilere asla takılmayın canıminş böle devam eder canım senikide yüksekmiş inş hayırlı haberlerini alırız
sağol canım inş böle gider 36,7 de sabit 3 gündür hayırlısı bakalım.. haftasonuna kadar beklemeyi düşünüyorum eğer böle devam ederse işaallah pazar sabah test yaparım. canım bende hiç belirti yok hamilelik olunca mutlaka belirti olur mu?
canımmm sen tavuk ben gece kuşu :90: :90:Anaaa saat gece 4 demek sen gece kuslarindansin ben tavuk familyasindancanim bu zamanlarini iyi degerlendir son aylar hic uyunmuyor ama gece uykusuna duskun degilsen gece cok guzel bebek bakarsin buda iyi yani ) Ben bu sabah adetle uyandim acayip sancim var yine olmadi ((( artik esimi dr goturcem zorla, olmuyorsa bu defteri kapamak istiyorum butun aklimi bebekle bozdum.
inşallah peerikızımm, eşime diyorum doğumda belki de askerde olacaksıncnm hoşgeldin1-2 gün önce ekinciyle kulaklarını çınlattık nerde bu annesini görünce bizi unuttu dedim cnm bnm eşler annelerin yanında rahat etmiyorlar ama sinir oluyorum bu duruma kendi annelerinin yanında bırakırlar sorun yok orda off neyse girmiyim bunlara ne güzel boşver evindesin sana en lazım olanlar yanında şekerim tadını çıkar çaktırmadan ben evi çok seviyorum kızıyolar bana ama ev hanımlığı tam benlik
filozof ummm seninle ateşlerimiz iyi gidiyor sankidpo larda aynı hadi hayırlısı ama gerçekten acele etme testlerine yazık bir sabırrr ayolllll
cnmmm ya inş. bu kadar istiyorsun ya Rabbim gönlüne göre versin inş.
özellikle yelizim dedi başta yeni ev hemen bebiş gelicek diye hayırlısı olsun gelirse başımızın tacı tabi ama işte çok istemekle beraber gelgitlerim oluyor hep Allah'ın dediği olur şüphesiz görelim mevlam neyler , neylerse güzel eyler ...İnş. cümlemiz için
kıyamam sana ben yaaa off bak okurken fena oldum gel bi sarılıyım sanahamişlik duygusallığla katmerlendi herşey tabi uiyyyy cnm zaman çabuk geçiyor merak etme hem sana Allah eşsiz bir hediye gönderiyor onunla teselli bulacaksın kuşum
ateş mi basmış kuzucuğun annesini hehehebizim gelin sabah akşam duş alıdı bu yaz Allah sabır versin sana cnm
canım bu ne ateeeeeeeeeeeeeeeeeşooiyyy yakında ben burdan atlarım
4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com
[TD="class: interpretation_subheader, align: left"][/TD]
[TD="align: left"][/TD]
tatlım tekrar kafana takılna varsa sor biz cevaplarızyokmu yardım .....
canımmm ben çok sinirleniyorum böyle insanlaratopikcanlar. gunaydin... yine bir dr. yine 2 tup kan. biktim artik her hafta her hafta. yarin sonuc alacagim troid ve seker testleri yapiliyr filan. her dr ayni seyi soyluyor: bekleme suresi degil kafayi rahatlatman onemli diye. ama etrafimda o kadar cokkk karisan varki kafayi nasil toplayayim. acele etme, soyle bikac yil bekle, işe gir sobra cocuk yap, simdi dogurursan sonra hic calusamazsin.... falan filan. bi rahat biraksalar ahhhh.
perikizim canim umarim dusmez atesin ama gecen ayda boyle bi sicrayis yapip dusmus. oyle olmaz umarim.
prenses canim senin regl baslar yakindir.
ekincim tatli kelebegim bu bebisler bazi geceler uyutmazlar. ama olsun yeterki icinde saglikli olsun. sen de huzurlu mutlu ol.
8 işaretli değil canım DPO yazıyor orada, 8in üstüne tesadüfen gelmiş ve sadece şu anlama geliyor (DAY past ovulation, yani ovulasyondan sonraki gün sayısı o rakamlar 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10...)
Stats da test tapmana kaç gün kaldığını gösteriyor
adet gelmezse test yapman gereken zamana kalan süre 5 gün demek
yeşil kutucuklar fertil günlerin yani verimli günlerin
pembeler adet günlerin
belirtilere asla takılmayın canım
belirti kiminde olur kiminde olmaz, kimi kadının bir hamileliğinde belirti olurken, diğerinde olmaz, kendinle bile kıyas yapamazsın yani
canımmm sen tavuk ben gece kuşu :90: :90:
uykuya düşkünümdür ama kolay uyanabilirim, ay o doğsun da ona can feda ayyyy ultrason gözümden gitmiyor kıpır kıpırdı yaa
canım defter kapatmayın da oluruna bırakın en azından zaten o zaman olur bu yaramaz bebiş biliyor musun
Eşin de ikna olacaktır canım inşallah defter kapatmanıza gerek kalmayacak
Allaha çok şükür bir evladın var Allah uzun ömürler versin onaa
inşallah peerikızımm, eşime diyorum doğumda belki de askerde olacaksın
ya izin vermezlerse diyorum
kaçarım yine gelirim dedi
kociciiiiiim benimmm
canım bu ne ateeeeeeeeeeeeeeeeeş
geliyor mu bebişimiz neeeeeeeee
tatlım tekrar kafana takılna varsa sor biz cevaplarız
topikcanlar. gunaydin... yine bir dr. yine 2 tup kan. biktim artik her hafta her hafta. yarin sonuc alacagim troid ve seker testleri yapiliyr filan. her dr ayni seyi soyluyor: bekleme suresi degil kafayi rahatlatman onemli diye. ama etrafimda o kadar cokkk karisan varki kafayi nasil toplayayim. acele etme, soyle bikac yil bekle, işe gir sobra cocuk yap, simdi dogurursan sonra hic calusamazsin.... falan filan. bi rahat biraksalar ahhhh.
perikizim canim umarim dusmez atesin ama gecen ayda boyle bi sicrayis yapip dusmus. oyle olmaz umarim.
prenses canim senin regl baslar yakindir.
ekincim tatli kelebegim bu bebisler bazi geceler uyutmazlar. ama olsun yeterki icinde saglikli olsun. sen de huzurlu mutlu ol.
canımmm tabiiki kaptırma ama bu aydan umutlu değilim deyip de atma bir kenara yahuucnmm ekincim ağzına sağlıkkk bir çırpıda geçicek zaman gör bak rabbim sabır versin sizeyok bebiş filan kendimi kaptırmıyım fena oluyoruuuummmm
cuteheart hoş geldin cnm mmmmne güzel bir aileyiz böyle ben çok mutluyum sizleri tanıdığım için bende sabah ateşi görünce kaldım dedim uyku sersemi şaşırdım herhalde hatta takıldım size ben burdan atlarım diye dediğin GİBİ geçen ayda birden yere yapışınca neye uğradığımı şaşırmıştım bu ay zaten çok umutlu olmadım 3-5 çalışmayla tutturduysam eğer öperim kendimi valla ama tabi yüksek gitmesi biri bi süreliğinede olsa süperr
canımmm tabiiki kaptırma ama bu aydan umutlu değilim deyip de atma bir kenara yahuu
şu ateşee baksana maaşallah
canımm bu arada ben de sizleri görünce çoook mutlu oluyorum
giremeyince topiğe bir şeyler eksik kalmış gibi oluyor
12 de kalktım canım 6 saat uyudum ama aldım uykumu çok şükürmaşallah diyim o zaman hayırlısı olsun
ne yaptın cnm uykunu aldın mı ?
12 de kalktım canım 6 saat uyudum ama aldım uykumu çok şükür
son adet tarihine göre canım bu takvimmaşallah size
ekincim kuzucum bak ne dicem ....
hani bu kk da yaptığınız hamilelik takvimi varya onu birebir mi kaydediyor yani, dr.un demesine göre mi giriyorsunuz bu rada 12 haftalık diyor gerçekte de 12 haftalıkmı tosunumuzbide 12 hafta kaç aylık demek oluyo
son adet tarihine göre canım bu takvim
hiç komplike düşünmene gerek yok
benim son adetle uyumlu gidiyormuş doktorumun dediğine göre
o yüzden gerçekten 12 haftalık tosunumuz
geç döllenme olmuştur onlarda muhtemelen canım, yani geç yumyumlama olmuşturanladım cnm kimisinde görüyorum mesela 12 haftalık yazıyor diyo aslında 10+1 im filan kafam karıştı dedim ekinci beni aydınlatır
hamiş misin yoksaaaaanerdesin sen kuzum topic topic sana bakınıyorumsen diyete başladın ben bildiğin öküz yemeye doymuyorum neden ki
nerdesin sen kuzum topic topic sana bakınıyorumsen diyete başladın ben bildiğin öküz yemeye doymuyorum neden ki
hamiş misin yoksaaaaa
Her zamanki gibi Ateş Ölçme Yöntemi sayfam hep açık kuzum, gözükmüyo muyum altta. Haklısın diyet topiclerine takıldım 2 gündür. Ama sizide takip ediyorum. Bu ay bende iş yok bari kafanızı ütülemeyeyim...
ekinciiiiiiiiiiii havaya sokma kız beniiii vala fena oluyorum yok kuşum yok ateş bir iki gün iyi gitsinde kalbim okşansın biraz zaten hiç hamişlik belirtim yok kigöğüste hassasiyet + büyüme , kasık ağrısı , uyku , halsizlik gibi yok ta yok sadece klasik kırmızı belirtisi olan arada dalgalı kasık ağrısı
yelizime bak hele yaayok öle bişi daha neler bizi ihmal etme biz bişi istemeyiz canimcım zaten kaynanama uzaktan uzağa kıl oldum almıyım hırsımı sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?