kızlar hepinize günaydın ben ateş ölçmemi bırakmıştım bugün 25.ci günüm 36,2 demekii inişli çıkışlı ateşim bayağı düşmüşi yanii oldukça düşük ateşle adet olucam 3 günüm kaldıı bana göre 35.8 lere inecek muhtemlen buda yaşmımda iilk neyse ilk defa üzlmeyeceğimm :))))) şu grafiği birde ben öğrenseymişim iyi olcakmışta ne yazıkii kabileyetsiizm
canımm sen bu ay progesteron alsaydın iyi olacak
belkide yumurta döllendi ama tutunamadıı
33f876 Ovulation charts on FertilityFriend.com ARKADAŞLAR ARTIK BUGÜN DOKTORUMU ARAYACAĞIM BAKALIM GEL DERSE GİDİCEM İNŞ.SAĞLIK PROBLEMİ KİST FALAN OLMAZ PROGESTANDA BIRAKTIM ARTIK ONUDA İÇMİYORUM ATEŞİM ONDAN YÜKSEK ÇIKIYOR BELKİDE:44:
arkadaşlar günaydın tablomda günüm değişti :44::44:
sen hamile misin ateşin çok güzel:26: Progestan kullanmışsın ama bırakmışsın sonuçta eğer döllenmezse hemen adet gelirdi:44:
derya, duruşah nasılsınız kızlar nasıl gidiyor ? ben çok fena grip oldum ateşim o yüzden yüksek çıkıyor ölçümlerimi eklemiyorum o yüzden son 3 gündür:26: bakalım yumurtlama eğer tahmin ettiğim günde olduysa ki yumurtladıktan 1 gün sonra grip oldum ateşim yükseldi bugün yumurtlamadan sonra 13. günüm :97: progesteron hormonum eskisi kadar güzel yükselmiyor gibi geliyor bana çünkü göğsüm hiç şişmedi ve acımıyor:76:
derya, duruşah nasılsınız kızlar nasıl gidiyor ? ben çok fena grip oldum ateşim o yüzden yüksek çıkıyor ölçümlerimi eklemiyorum o yüzden son 3 gündür:26: bakalım yumurtlama eğer tahmin ettiğim günde olduysa ki yumurtladıktan 1 gün sonra grip oldum ateşim yükseldi bugün yumurtlamadan sonra 13. günüm :97: progesteron hormonum eskisi kadar güzel yükselmiyor gibi geliyor bana çünkü göğsüm hiç şişmedi ve acımıyor:76:
peki bu ay bu progestron hormonuna ne oldu mesala benide gayet iyidi önceki aylar bu ay tuhaf acaba mevsimsel döngümü etkiliyor grafiklere bakıyorumda çoğumuz bir tuhafız
benim kürtajdan sonra bri türlü güzelce yükselmiyor progesteron hormonum bu kürtajdan sonra 3. adetim olacak adet gelirse yani:97: ilk adete kadar korunmuştuk iki seferdik korunmadık geçen ay yumurtam çok geç olgunlaştı ve kalitesizdi luteal fazım da kısa sürdü o yüzden ( progesteron hormonum iyice yükselmediği için) şimdiki döngümde de yumurtlama ile beraber hep gripliyim ve ilaç alıyorum bu aydan da ümidim yok o yüzden hakkımda hayırlısını versin Allah inşallah:2:
ayy taf cım bu arada geçmiş olsun onu yazmayı unutmuşum:26: Göğüs acımamasınada takma ben hamile olduğum halde öle çok acımıo sadece hassasiyet var diğer gebeliklerimde kopuodu walla zaten ben anlamadım bu gebeliğimim herşeyi bi tuaf oldu verdikleri kandanmıdır nedirYani her ay hormonlar farklı seyredio
arkadaşlar günaydın tablomda günüm değişti :44::44:
senin son tablon nasıldı canım bi ara benimkine benzetmiştin sen :44::44: ama seninkine benzese kanda olsa da çıkardı bu ay neden geciktiği bi belli olsa((
umutluyum senin tablon hamile tablosu gibi hemde ne kadar cok gecmis yumurtlamanin ustunden acaba kan testini erken mi yapyirdin.galiba yanlis hatirlaniyorsam asilama oldum yazmistin. doktordan ve kan testinden gelecek haberleri cok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?