canım sen bugün yarın çalış ihmal etme kademe kademe yükselip sonra hiç düşmememe ihtimali var.benim tablomda sana benziyor ben düşer yükselir derken kaçırdım günleri ff çizgiyi çekti.sen bol bol değerlendir bu günleri çünkü yükselecek gibi duruyor.42ea24 Ovulation charts on FertilityFriend.com buda benim tablom
cnmmm dur sakin ol =) belki geç yumyumluyosunbelli mi olur bak tablodan bu ay ki ateşime ovu zamanına kadar diplerde resmen bekle durma çalış çalış
slm kızlar benim de daha önce 2 meleğim gitti en son kürtaj olmamın üzerinden 8 ay geçti artık bebiş istiyoruz geçen ay bıraktım korunmayı ama şu an hamileyimbu ateş ölçme konusunu ilk defa bu sitede gördüm bu konuda sorular sorabilirim size sık sık :) ateşinizi nasıl ölçüyosunuz ilk sayfada okudum da dijital dereceyle dil altından falan yazıyo? dereceyi ağzımıza alarak mı ölçüyoruz gerçekten yoksa ben mi yanlış anladım?
sende şu kan testini yaptır gariiiiiiiine kadar zamandır istiyosun bebek?
sık boğaz etmek istemiyorum ama buraya yapıştırmasını bilmiyorum ya bana onu yazabilirmisiniz ve ilk sayfama bakıp tablomu yorumlayabilirmisiniz dün akşam çalışmam vardı bu akşam da gerekir mi merak ediyorum yumurtladım mı ben şimdi yoksa daha olmadımı daha acemiyim ben bu ara evde internetim yok talip edemiyorum
cnm ben nöbetçiyim zaten soranasayfanda sharing kısmını tıklıyosun orada setup var onun altındaki kutucukta ki adresi kopyala buraya yapıştır cnm ilk sayfa da kayıtlı değilmisin bu arada ?
hoşgeldin canm inş. dilinin yalnışlıkla söylediği başına gelir hayırlısıylatermometreyle ( dijital ) her sabah 07:00 / 08:00 arası kesintisiz 3 saatlik uyku enaz uyuduktan sonra dil altından ağzın kapalı olarak ölçüm yapıyorsun daha sonra bunlara sağlıklı yorum yapılabilmesi içinde fertiliy friend sitesine üye olman gerek, burada hergün ateşini giriyosun cnm ateşinin düşük olduğu günler çalışabildiğin kadar çalış artık sana nasıl uyuyorsa ateş yükseltiğinde çatlamış oluyosun ve bekliyorsun adet mi bebiş mi diye aramızda olup düzenli ölçüm yaparsan bahsettiklerimi daha iyi anlıcaksın bol şansss
amin cnm yaa allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah :) bugün adetimin 2. günü ama yarın sabah ölçüme balasam olur mu? siteye ölçüm yaptıktan sonra mı üye olunuyo?
cnm tam zamanı bügun üyeliğini oluştur yarın sabahtan hamile kalana kadar da düzenli ölçümlerini gir tatlım
kayıtlıyım tatlım göremedinmi alttan 4. sırada yorumlayabilirmisin
Heeeeey, Deniz ve Ben hamileyim duydunuz muuuuuuuu?
merhabalarr :) yazdılarınızı okudum Allah razı olsun iyi dilekleriniz için. herşey kısmet arkadaşlar.... benimde böyle işte hamile kalabiliyorum birden fazla kese oluyor da devamı gelemiyor ama bu da bir imtihan... Allahım hepimizin gönlüne göre versin inş.
aaaa cidden mi hamilesiniz?
nasip canım. şükür daha iyiyim. ufaklığı koydum bebek arabasına dolaştık biraz iyi geldi Ankara güneşli sıcak. sen nasılsın? kız adet olmadın değil mi sen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?