Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ff ne oluyor ve geçtiğini nasıl anlıyosunuz ki cahillik :)

slm kızlar benim de daha önce 2 meleğim gitti en son kürtaj olmamın üzerinden 8 ay geçti artık bebiş istiyoruz geçen ay bıraktım korunmayı ama şu an hamileyim bu ateş ölçme konusunu ilk defa bu sitede gördüm bu konuda sorular sorabilirim size sık sık :) ateşinizi nasıl ölçüyosunuz ilk sayfada okudum da dijital dereceyle dil altından falan yazıyo? dereceyi ağzımıza alarak mı ölçüyoruz gerçekten yoksa ben mi yanlış anladım?

hoşgeldin canm inş. dilinin yalnışlıkla söylediği başına gelir hayırlısıyla termometreyle ( dijital ) her sabah 07:00 / 08:00 arası kesintisiz 3 saatlik uyku enaz uyuduktan sonra dil altından ağzın kapalı olarak ölçüm yapıyorsun daha sonra bunlara sağlıklı yorum yapılabilmesi içinde fertiliy friend sitesine üye olman gerek, burada hergün ateşini giriyosun cnm ateşinin düşük olduğu günler çalışabildiğin kadar çalış artık sana nasıl uyuyorsa ateş yükseltiğinde çatlamış oluyosun ve bekliyorsun adet mi bebiş mi diye aramızda olup düzenli ölçüm yaparsan bahsettiklerimi daha iyi anlıcaksın bol şansss

sende şu kan testini yaptır gariiiiiiii ne kadar zamandır istiyosun bebek?

cuma günü inş. düşünüyorum kısmet olursa bu ayda tutturamamışsam eğer 5 ay olucak

sık boğaz etmek istemiyorum ama buraya yapıştırmasını bilmiyorum ya bana onu yazabilirmisiniz ve ilk sayfama bakıp tablomu yorumlayabilirmisiniz dün akşam çalışmam vardı bu akşam da gerekir mi merak ediyorum yumurtladım mı ben şimdi yoksa daha olmadımı daha acemiyim ben bu ara evde internetim yok talip edemiyorum

cnm ben nöbetçiyim zaten sor anasayfanda sharing kısmını tıklıyosun orada setup var onun altındaki kutucukta ki adresi kopyala buraya yapıştır cnm ilk sayfa da kayıtlı değilmisin bu arada ?

cnm ben nöbetçiyim zaten sor anasayfanda sharing kısmını tıklıyosun orada setup var onun altındaki kutucukta ki adresi kopyala buraya yapıştır cnm ilk sayfa da kayıtlı değilmisin bu arada ?

kayıtlıyım tatlım göremedinmi alttan 4. sırada yorumlayabilirmisin

Son düzenleme:

amin cnm yaa allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah :) bugün adetimin 2. günü ama yarın sabah ölçüme balasam olur mu? siteye ölçüm yaptıktan sonra mı üye olunuyo?

amin cnm yaa allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah :) bugün adetimin 2. günü ama yarın sabah ölçüme balasam olur mu? siteye ölçüm yaptıktan sonra mı üye olunuyo?

cnm tam zamanı bügun üyeliğini oluştur yarın sabahtan hamile kalana kadar da düzenli ölçümlerini gir tatlım

kayıtlıyım tatlım göremedinmi alttan 4. sırada yorumlayabilirmisin

TATlım senin tabloya yorum yapmak için erken diye düşünüyorum bir kaç gün geçsin zaten belli olur bence 1 - 2 içinde çizgini çeker ff ve netleşir sen çalışmaları ihmal etme

Heeeeey, Deniz ve Ben hamileyim duydunuz muuuuuuuu?

merhabalarr :) yazdılarınızı okudum Allah razı olsun iyi dilekleriniz için. herşey kısmet arkadaşlar.... benimde böyle işte hamile kalabiliyorum birden fazla kese oluyor da devamı gelemiyor ama bu da bir imtihan... Allahım hepimizin gönlüne göre versin inş.

aminnnnnnn cnm güzel arkadaşım inş. sen ne alemdesin dak. başı girdim face nerdeyse yoktun

nasip canım. şükür daha iyiyim. ufaklığı koydum bebek arabasına dolaştık biraz iyi geldi Ankara güneşli sıcak. sen nasılsın? kız adet olmadın değil mi sen :)

aaaa cidden mi hamilesiniz?

nasip canım. şükür daha iyiyim. ufaklığı koydum bebek arabasına dolaştık biraz iyi geldi Ankara güneşli sıcak. sen nasılsın? kız adet olmadın değil mi sen :)

yok kız inş. keşke 40 kez söylersek belki nasip eder rabbim

iyi yapmışsınız kuşum ana-oğul ohhh mis burası soğuk ya ben bugün dondummm yauu... yok canm ben henüz kırmızı görmedin çok şükür bugün ağrım azaldı bugn idrar testini alamassam yarın kana gidebilirim ama ateş düşmesse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…