ocean ne yemekmiş yavrum bu böyle gelemedin bir türlü kııızYemeemi yiyim geliyim benim gibi bi arkidiş daha gelmiş benim tablo da zıbıttı
canım yaşadıklarını anlayabiliyorum, asla yalnız değilsin, hissettiklerini hepimiz belki kısa bir süre belki uzun dönemler boyunca hissettik..allah razı olsun cok saol supersın yemın edıyorum .esımde sorun yok tuplerımde acık sadece morfolojı 7 cıktı bı dr bunu umursamadı bıtanesı sorun olabılır dedı .anadolu yakasında onerebılcegınız dr varmı suan bı drum yok otekı klomenı dayayıp gonderıodu klomen yarıo ama uzun kullanamıosun ıste bende 5 kere kullandım artık kullanamam kılo vermem lazım bılıorum ama zor olmuo bı turlu ınsulın dırencı mahvettı bızı allahta bızı bu hastaklıkla sınıyo her negatıf cıkan testte yıkılıorum yanı bılıorum muhakkakı yaradanın bı bıldıgı var ama kendıme hakım olamıorum cevremde bırsuru ınsan hamıle kalıo dogruruo ınsan kendını eksık hıssedıo ya
canımm kıyamam yaaabu arada ben iyice siyirttim kizlar... baktim bu boyle olmayacak psikiyatriste gitmeye karar verdim. olmuyor kendi basima. her kafadan bir ses cikiyor. iyice dibe batiyorum sanki( allah kimseye evlat acisi vermesin (her be kadar dogmamis olsa da onlar benimdi. benim yavrularimdi. iste kimse bu kismi anlamiyor).
o etrafindakilerin inadına ayakta kalmalısın tatlımsaol cnm. eylul de bir tane , martta bir tane kaybettim( sonuncu da ben suclu goruldum. keyfimden gidip kurtaj oluyorm. neyse...
isimi bebek icin biraktim. suan donme imkanim yok ne yazikki. hem suan calisacak gucumde hic yok. offff. zor cok zor. mutlu gorunmeye calismak, etrafindakiler senin batmani beklerken ayakta durmaya calismak....
canım bakalım aşırı düzenli kullanın demiyor hiç bir doktor, bakalım bekleyceğiz BATıcanım benim ya ben bu aralar kardeşimin taşınması nedeniyle çok unutkan oldum. bi yandan bebekle ilgilen i yandan toplan taşın düzenle neyse ev taşıyan varsa anlar beni. aklım uçmuş ben 4 gibi bi ilaç aldım sabah almadım diye. ama meğer sabahta almışım yatarken ilaçları sayınca anladım. fazla almışım yani günde sabah 1 akşam 2 alıyordum ben dün öğlende de almışım 1 adet ya bu ayda olmayacak galiba çok düzensiz içtim((
canımm o heyecanı çok iyi bilirimm ayy doktor ne diyecek hangi tedeviyle başlayacakben de doktoruma gideceğim günü iple çekiyorum bakalım biz ne yapıcaz?
ateşin niye yükseldi acaba yumurtladın mı ki?:26:
ne olmuş cuteme?
tam okumadım geçmişi bir göz attım.
canımmmmm sırf o koca için toparlanılırsaolun canlarim. seviyorum hepinizi. valla aglamaktan icim cikti. gozlerim balon oldu. offff. artik allah yuzume bakarda feraha cikarir beni umarim (amin).
o kadar bunaldim ki esime dedim ki: ayril benden yada ben öleyim. sen de daha iyi birini al. mahvoldu. cok uzuldu. deme boyle seyler sen yoksan ben de yokum nefes alamam dedi.
canım yaa günler geçmiyor inan ki heyecandan:18:ekinci, meroo tatlı hamişler nasılsınız ? Zaman nasıl hızla geçiyor doğuma 6 ay kaldı bilebulantılar yavaç yavaş azalması lazım en rahat dönem 4. ve 7.aylar arası tadını çıkarın derim.
canım o dediğin densizler var ya resmen bilerek yapıyorlaral bendenden o kadar tatlım milletin ağzı torba değil ki büzesin.milletin gözümün içine bakarak sürekli bebek sormaları o kadar içimi yakıyo ki.hele bazı densizler sizden sonra evlenenlerin bile çocukları oldu hani sizde demeleri dahada yakıyo canımı.olmuyo desem acıyan gözlerle bakıcaklar bana bunuda istemiyorum her defasında sesiz kalıp içime atıyorum.dışımdan haykırmak istediklerimi hep içimden haykırıyorum.ve bu yük o kadar ağır gelmeye başladıki.rabbim yardımcımız olsun tez vakitte kavuştursun bebeklerimize.bu çok zor bi sınavmış.ve yalnızca çekenin bilebileceği bi sınav.rabbim bu sınavdan alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin.
cnm üzme ne olursun kendini milletin laflarına bakarsan tamam ben şunu anladım sadece kocayla evlenilmiyor ama işte bence evlilikte tek gerçeğimiz eşlerimiz bak ben yine kaynanama uyuz oldumbeni istedi telefona diyo nasılsın hanfendi iyi anne sen nasılsın tabi dimi diyo araban düze çıktı bizi sormassın dedim anne o nasıl laf öyle diyo biz dışarda kaldık ayyy sinir tepeme çıktı!!! Dedim anne neden dışarda kalasınız ya siz beni çok mu arayıp sordunuz bu kız ne yapıyor acmı tok mu yerleştimi size bişi olmaz diyo siz kendinize bakarsınız!!! ya aman boşver sabaha kadar aklımdaydı bölük pörçük uyudum :2:
canımmmm tanımlaman harika
canım tavşan eti iğrenç bir şey bence de seviyorsan ye, o hurafelere sakın sakın inanmaKonuyla alakasız ama kafam karıştıdün kayın yenge yarın akşama gelinde tavşan eti yapayım sana demişti.şimdi meraklandım araştırdım internette çocuğun dudağı açık mırık olur yaziyor.napcam ben yaa yesemmi yemesemmi,ama demir ve birçok vitamin de varmış.
canımm yaşadıkların hiç de kolay dğeil, atlamamış olmak da çoook normalsaolun kizlar. ben de ciddi sorunlar baskayinca artik dr.a gideyim dedim. dun otobuste cok kotu oldum. bir anda panikledim. ter bosaldi. eve varamayacagim sandim. bir kac kez daha olmustu. arada da bayilacak gibi oluyrm. bakalim.ne diyecek dr.
bugun dr.a gittim alttan muayene yaptı ultrasonla bide smear testi yaptı patolojiye yolladı yumurtalıklarımda sorun yokmuş ama eşimle tartıstık bugun ilişkiye giremedik cok kırdı beni.zaten ilkkez alttan bu sekilde muayene oldum vajinismusu yenmiş biri olarak oçatala cıkmak psikolojimi bozdu ama anlamıyor alısamadın bi türlü diyip duruyo cok kötüyüm saatlerd,r aglıyorum bebek istediğim adam bana kötü sözler sarfedio beni kırıyor cok morelim bozuk kızlar
canımm kıyamam yaaa
derdini veren Allah dermanını da verir inşallah tatlım.
her kafadan çıkan sesleri ne kadar umursamasan yine de rahatsız eder çok haklsıın her açıdan
destek almak iyi gelebilir canım, tez vakitte toparlayacağına inanıyorum
o etrafindakilerin inadına ayakta kalmalısın tatlım
azıcık gücünü topla, her şeyi alt edersin
canım bakalım aşırı düzenli kullanın demiyor hiç bir doktor, bakalım bekleyceğiz BATı
canımm o heyecanı çok iyi bilirimm ayy doktor ne diyecek hangi tedeviyle başlayacak
canımmmmm sırf o koca için toparlanılır
canım yaa günler geçmiyor inan ki heyecandan:18:
nisan sonu mayıs başı diğer randevu yuiple çekiyoruz
bebişin kıyafetlerine bakıp bakıp seviyor annemle kayınvalidem
ikisininde ilk torunu olacak Allah izin verir de sağlıkla doğarsa sıpamız
canım o dediğin densizler var ya resmen bilerek yapıyorlar
ben kimseye soramam ya neden çocuk yapmıyorsunuz diye
bbilmiyorum bu tarz insanlar neyin kafasını yaşıyor
canım şu kayınvalideni dövesim var yaaa
iyi ki kurtuldun o evden, ne uykuların kaçıyor,
gün, kurtuldun diye kutlama günü
ooooooooooh sefaaaaaan olsun
bayıldım yaa
kesinlikle ikinci ekinci vakası
canım tavşan eti iğrenç bir şey bence de seviyorsan ye, o hurafelere sakın sakın inanma
ama güzel değil yeme bence
canımm yaşadıkların hiç de kolay dğeil, atlamamış olmak da çoook normal
inşallah sen bilinçli bir ,nsansın bunun da üstesinden zaman içinde gelebileceğine inanıyorum
favori isimlerimizi yazıyorum, isteyen çalabilir
bade
defne
doğa
fulya
lina (hurmA ağacı fidesi demek, anlamı çok tatlı)
pelit (çınar ve meşe gibi ağaçların meyvesi, anlamı çok tatlı)
çağla
erkek için de sarp ve çınarı beğendik sadece
aslında ali olacaktı ama kayınvalidemin kayınpederinin adı old. için k.v. istemiyor
bugun dr.a gittim alttan muayene yaptı ultrasonla bide smear testi yaptı patolojiye yolladı yumurtalıklarımda sorun yokmuş ama eşimle tartıstık bugun ilişkiye giremedik cok kırdı beni.zaten ilkkez alttan bu sekilde muayene oldum vajinismusu yenmiş biri olarak oçatala cıkmak psikolojimi bozdu ama anlamıyor alısamadın bi türlü diyip duruyo cok kötüyüm saatlerd,r aglıyorum bebek istediğim adam bana kötü sözler sarfedio beni kırıyor cok morelim bozuk kızlar
canımm kıyamam yaaa
derdini veren Allah dermanını da verir inşallah tatlım.
her kafadan çıkan sesleri ne kadar umursamasan yine de rahatsız eder çok haklsıın her açıdan
destek almak iyi gelebilir canım, tez vakitte toparlayacağına inanıyorum
o etrafindakilerin inadına ayakta kalmalısın tatlım
azıcık gücünü topla, her şeyi alt edersin
canım bakalım aşırı düzenli kullanın demiyor hiç bir doktor, bakalım bekleyceğiz BATı
canımm o heyecanı çok iyi bilirimm ayy doktor ne diyecek hangi tedeviyle başlayacak
canımmmmm sırf o koca için toparlanılır
canım yaa günler geçmiyor inan ki heyecandan:18:
nisan sonu mayıs başı diğer randevu yuiple çekiyoruz
bebişin kıyafetlerine bakıp bakıp seviyor annemle kayınvalidem
ikisininde ilk torunu olacak Allah izin verir de sağlıkla doğarsa sıpamız
canım o dediğin densizler var ya resmen bilerek yapıyorlar
ben kimseye soramam ya neden çocuk yapmıyorsunuz diye
bbilmiyorum bu tarz insanlar neyin kafasını yaşıyor
canım şu kayınvalideni dövesim var yaaa
iyi ki kurtuldun o evden, ne uykuların kaçıyor,
gün, kurtuldun diye kutlama günü
ooooooooooh sefaaaaaan olsun
bayıldım yaa
kesinlikle ikinci ekinci vakası
canım tavşan eti iğrenç bir şey bence de seviyorsan ye, o hurafelere sakın sakın inanma
ama güzel değil yeme bence
canımm yaşadıkların hiç de kolay dğeil, atlamamış olmak da çoook normal
inşallah sen bilinçli bir ,nsansın bunun da üstesinden zaman içinde gelebileceğine inanıyorum
günaydın kızlar
deniz merak ettim seni canım ne durumdasın
günaydın kızlaaaaarrr...herkese mutlu bir perşembe diliyorum. yorgunluktan ölüyorum. bugün günüm var okuldan arkadaşlarla. dün gece yarısına kadar temizlik pasta börek yaptım. bi de üstüne regl yorgunluğu...bir an önce hafta sonu gelsin....
Nerdesin yahuu niye girmiyon şu ateşini bat geldimi meraktan ölcemben hamiş bi kadınım üzme beni dimi ama
deniz sen bence hamilesin tatlımmmmmmmmmmm. kan testi yaptır:)
Deniz bu ay ikimizde hamileyiz kızım bitti nokta.!
aaaa cnm arkadaşım bende bu isim konusunda çok hassasım kimse de olmasın der ilginç isimler araştırırımeşimde dalga geçer hep tesadüfe bak ki bende lina ismini arşivime ekledim buğlem lina kızım benim çınar ismide süpeerrr
cnm sıkma canını hepimiz an an böyle durumlar yaşıyoruz bak ben bir dönem eşimin ailesiyle yaşadım ( şükür ki atlattım ) kızlar bilir eşim arada kalmamak adına hep beni yalnız bırakırdı çok sıkılmıştım ama şimdi şükrediyorumkısa bir süre sonra atlatıcaksın Allah'ın izniyle...
al benden de okadar ya uff anneme de fazla bişi anlatamıyorum üzülmesin kadın hasta size dökülüyorum hakkınızı helal edin
iremcim cnm Allah razı olsunsabah uyandım ya ilk aklıma geldin dedim ya iremin hemen çıkmış testte ki ateşler tam net değil ben bat günü test yaptım erken sonuç verio hesapta çıkmadı bişi pazar gününden beri kıvranıyorum ama sadece p.tesi günü kanlı bir akıntım geldi o kadar ateşimde yüksek anlamadımhergün bugün düşücek diyorum ama... zaten geç olduğum için her zaman bekliyorum işte test tedarik edemedim dün bugün eşimi gönderip aldırıcam yapıcam artık yine negatif çıkarsa bilemiyorummmm
cnmmmne güzel şeyler yazmışsın kuşum Dikkat et zaten o kırmıızılar insanı perişan eder ...okulda asayiş berkemal mi
canımsın seni hiç üzermiyimya meroşum acaba diyorum ateş yanıltırmı yada bu ay geç olucam da onu bekliyo
canım kanlı akıntın belki yerleşmeydi , sanki 40 güne oluyorum bazen gibi bir yazını okudum eğer öyleyse ff çizgin yanlış yerde 28 i gibi çatladın ki o zaman yerleşme kanaması daha da mantıklı geliyo inşallah öyledirbenimde hemen çıkmadı testte 28 e göre batı bekle ve o gün kan testi yaptır madem ama bence hamişsin inşallah hamişsin ......
günaydın şu ara evde internetim yok giremiyorum tam da önemli haftam zor oluyo benim için şansıma kimse de yok şuan tablomu buraya eklemesini bilmiyorum sizden ricam ilk sayfadaki tabloma bakabilirmisiniz yumurtlama olmuş mu yoksa ben yanılıyo olabilirmiyim bide sayfaya nasıl ekliyorum acil yardımınızı bekliyorum lütfenn
cuteheart kullanıcısından alıntı
saolun kizlar. ben de ciddi sorunlar baskayinca artik dr.a gideyim dedim. dun otobuste cok kotu oldum. bir anda panikledim. ter bosaldi. eve varamayacagim sandim. bir kac kez daha olmustu. arada da bayilacak gibi oluyrm. bakalim.ne diyecek dr
altının orjinalini bulamadım.o yüzden böyle yazıyorum. canım seni tanımadığımdan sadece yazdıklarına yorum yapacağım için beni bağışla ama sanki kaygı bozukluğuna benzettim. genelde yüksek kaygı durumlarında beden çeşitli ataklarla tepkiler verebilir. travmatik bi nedeni var mı bilmediğimden genel koşuyorum. mutlaka git. özellikle otobüste olması da bir belirti. yalnız iyi bir doktora git. antidepresan verip yolluyorlar çünkü. bir de canım kaygı anlarında burnundan nefes al, ağzından ver. bol su iç ve yürüyüş yap. iyi gelir.
günaydın şu ara evde internetim yok giremiyorum tam da önemli haftam zor oluyo benim için şansıma kimse de yok şuan tablomu buraya eklemesini bilmiyorum sizden ricam ilk sayfadaki tabloma bakabilirmisiniz yumurtlama olmuş mu yoksa ben yanılıyo olabilirmiyim bide sayfaya nasıl ekliyorum acil yardımınızı bekliyorum lütfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?