Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yemeemi yiyim geliyim benim gibi bi arkidiş daha gelmiş benim tablo da zıbıttı
ocean ne yemekmiş yavrum bu böyle gelemedin bir türlü kııız

canım yaşadıklarını anlayabiliyorum, asla yalnız değilsin, hissettiklerini hepimiz belki kısa bir süre belki uzun dönemler boyunca hissettik..
inşallah bebeğiniz gelince hepsi unutulacak
kilolu bir pkoluysan tatlım vereceğin 2 kilo bile seni o kadar bebeğe yaklaştıracak ki...
yeme içme diyet yap spor yap akşam 18den sonra ağzına meyve bile koyma ver o kilolarını
doktorum bana sen belki de zayıf olduğun için bu kadar çabuk hamile kaldın demişti, yoksa hepten yanmıştık demişti
4 kilo bile fazlan varsa o bile pko kısır döngüsünün devam etmesine yarıyor
azmet ver canım kilolarını, isteyen azmeden kim verememiş
ama 1 yılda ama 5 yılda ver, ama ver canım, bak gör 36-38 beden olduğun an bebiş de seninledir
ben de pkolu olduğum için çok hikaye okudum dinledim, kilonun inanılmaz bir ayak bağı var bizim durumumuzda
eşinin değeri de hiç fena değil yani doğal yollarla da bebeğiniz çok rahat olur canım
sen dediğm gibi bir iki ay glukoen kullan o kilo vermene de yardımcı hem, sıkı bir diyete gir ekmeği şekeri tatlıyı kes en azından
kilo verirsen yumurta büyütme iğnelerine geçersiniz benim klomenle olmasaydı o iğnelere geçirecekti doktorum, glukofen de kullandırıp..
ya Allah de azmet başla canıım diyete, ne kiloluların bebeği oluyor deme
sen hem pkolusun hem fazla birkaç kilon var, o yüzden herkesten önce sen vermelisin
başarabileceğine inanıyorum, yeter ki iste
hem kilo verince hamilelikten sonra toparlaman da kolay olur her açıdan sana faydası olacaktır
bizim yelizin diyett topiği var oraya da katılabilirsin

bugun dr.a gittim alttan muayene yaptı ultrasonla bide smear testi yaptı patolojiye yolladı yumurtalıklarımda sorun yokmuş ama eşimle tartıstık bugun ilişkiye giremedik cok kırdı beni.zaten ilkkez alttan bu sekilde muayene oldum vajinismusu yenmiş biri olarak oçatala cıkmak psikolojimi bozdu ama anlamıyor alısamadın bi türlü diyip duruyo cok kötüyüm saatlerd,r aglıyorum bebek istediğim adam bana kötü sözler sarfedio beni kırıyor cok morelim bozuk kızlar

canımm kıyamam yaaa
derdini veren Allah dermanını da verir inşallah tatlım.
her kafadan çıkan sesleri ne kadar umursamasan yine de rahatsız eder çok haklsıın her açıdan
destek almak iyi gelebilir canım, tez vakitte toparlayacağına inanıyorum

o etrafindakilerin inadına ayakta kalmalısın tatlım
azıcık gücünü topla, her şeyi alt edersin

canım bakalım aşırı düzenli kullanın demiyor hiç bir doktor, bakalım bekleyceğiz BATı

ben de doktoruma gideceğim günü iple çekiyorum bakalım biz ne yapıcaz?
ateşin niye yükseldi acaba yumurtladın mı ki?:26:

ne olmuş cuteme?
tam okumadım geçmişi bir göz attım.
canımm o heyecanı çok iyi bilirimm ayy doktor ne diyecek hangi tedeviyle başlayacak

canımmmmm sırf o koca için toparlanılır

canım yaa günler geçmiyor inan ki heyecandan:18:
nisan sonu mayıs başı diğer randevu yuiple çekiyoruz
bebişin kıyafetlerine bakıp bakıp seviyor annemle kayınvalidem
ikisininde ilk torunu olacak Allah izin verir de sağlıkla doğarsa sıpamız

canım o dediğin densizler var ya resmen bilerek yapıyorlar
ben kimseye soramam ya neden çocuk yapmıyorsunuz diye
bbilmiyorum bu tarz insanlar neyin kafasını yaşıyor

canım şu kayınvalideni dövesim var yaaa
iyi ki kurtuldun o evden, ne uykuların kaçıyor,
gün, kurtuldun diye kutlama günü
ooooooooooh sefaaaaaan olsun
canımmmm tanımlaman harika
bayıldım yaa
kesinlikle ikinci ekinci vakası

canım tavşan eti iğrenç bir şey bence de seviyorsan ye, o hurafelere sakın sakın inanma
ama güzel değil yeme bence

saolun kizlar. ben de ciddi sorunlar baskayinca artik dr.a gideyim dedim. dun otobuste cok kotu oldum. bir anda panikledim. ter bosaldi. eve varamayacagim sandim. bir kac kez daha olmustu. arada da bayilacak gibi oluyrm. bakalim.ne diyecek dr.
canımm yaşadıkların hiç de kolay dğeil, atlamamış olmak da çoook normal
inşallah sen bilinçli bir ,nsansın bunun da üstesinden zaman içinde gelebileceğine inanıyorum

günaydın kızlaaaaarrr...herkese mutlu bir perşembe diliyorum. yorgunluktan ölüyorum. bugün günüm var okuldan arkadaşlarla. dün gece yarısına kadar temizlik pasta börek yaptım. bi de üstüne regl yorgunluğu...bir an önce hafta sonu gelsin....

canım benim...erkekler maalesef kadınsal durumlarda bizi anlayamaz. kötü sözler sarf ediyorsa bence biraz daha düşün bebek olayını...hamileyken kaldıramayabilirsin bu cümleleri..ne zamanki karısına kötü sözler kullanmaz o zaman baba olsun.

Yok canım yemedim zaten akşam yine hep çıkardım neden bitmiyo anlamadım gitti

Son düzenleme:
cuteheart kullanıcısından alıntı
saolun kizlar. ben de ciddi sorunlar baskayinca artik dr.a gideyim dedim. dun otobuste cok kotu oldum. bir anda panikledim. ter bosaldi. eve varamayacagim sandim. bir kac kez daha olmustu. arada da bayilacak gibi oluyrm. bakalim.ne diyecek dr

altının orjinalini bulamadım.o yüzden böyle yazıyorum. canım seni tanımadığımdan sadece yazdıklarına yorum yapacağım için beni bağışla ama sanki kaygı bozukluğuna benzettim. genelde yüksek kaygı durumlarında beden çeşitli ataklarla tepkiler verebilir. travmatik bi nedeni var mı bilmediğimden genel koşuyorum. mutlaka git. özellikle otobüste olması da bir belirti. yalnız iyi bir doktora git. antidepresan verip yolluyorlar çünkü. bir de canım kaygı anlarında burnundan nefes al, ağzından ver. bol su iç ve yürüyüş yap. iyi gelir.

melek_law kullanıcısından alıntı
ekinci, meroo tatlı hamişler nasılsınız ? Zaman nasıl hızla geçiyor doğuma 6 ay kaldı bile bulantılar yavaç yavaş azalması lazım en rahat dönem 4. ve 7.aylar arası tadını çıkarın derim.

Meleğim canım malesef üç ay bitti ama benim bulantılarım geçmedi sen nasılsın neler yapıyosun tablonuda paylaşmıyosun,dur ilk sayfadan bi bakayım

Nerdesin yahuu niye girmiyon şu ateşini bat geldimi meraktan ölcem ben hamiş bi kadınım üzme beni dimi ama

Son düzenleme:
deniz sen bence hamilesin tatlımmmmmmmmmmm. kan testi yaptır:)

Deniz bu ay ikimizde hamileyiz kızım bitti nokta.!

aaaa cnm arkadaşım bende bu isim konusunda çok hassasım kimse de olmasın der ilginç isimler araştırırım eşimde dalga geçer hep tesadüfe bak ki bende lina ismini arşivime ekledim buğlem lina kızım benim çınar ismide süpeerrr

cnm sıkma canını hepimiz an an böyle durumlar yaşıyoruz bak ben bir dönem eşimin ailesiyle yaşadım ( şükür ki atlattım ) kızlar bilir eşim arada kalmamak adına hep beni yalnız bırakırdı çok sıkılmıştım ama şimdi şükrediyorum kısa bir süre sonra atlatıcaksın Allah'ın izniyle...

al benden de okadar ya uff anneme de fazla bişi anlatamıyorum üzülmesin kadın hasta size dökülüyorum hakkınızı helal edin

günaydın kızlar

deniz merak ettim seni canım ne durumdasın

iremcim cnm Allah razı olsun sabah uyandım ya ilk aklıma geldin dedim ya iremin hemen çıkmış testte ki ateşler tam net değil ben bat günü test yaptım erken sonuç verio hesapta çıkmadı bişi pazar gününden beri kıvranıyorum ama sadece p.tesi günü kanlı bir akıntım geldi o kadar ateşimde yüksek anlamadımhergün bugün düşücek diyorum ama... zaten geç olduğum için her zaman bekliyorum işte test tedarik edemedim dün bugün eşimi gönderip aldırıcam yapıcam artık yine negatif çıkarsa bilemiyorummmm

cnmmm ne güzel şeyler yazmışsın kuşum Dikkat et zaten o kırmıızılar insanı perişan eder ...okulda asayiş berkemal mi

Nerdesin yahuu niye girmiyon şu ateşini bat geldimi meraktan ölcem ben hamiş bi kadınım üzme beni dimi ama

canımsın seni hiç üzermiyim ya meroşum acaba diyorum ateş yanıltırmı yada bu ay geç olucam da onu bekliyo

Meleğiiiiiiiiiiiiiiiim,
Mum parfüm nasıl gidiyo hayatım, anlarsın yaaa

canım kanlı akıntın belki yerleşmeydi , sanki 40 güne oluyorum bazen gibi bir yazını okudum eğer öyleyse ff çizgin yanlış yerde 28 i gibi çatladın ki o zaman yerleşme kanaması daha da mantıklı geliyo inşallah öyledir benimde hemen çıkmadı testte 28 e göre batı bekle ve o gün kan testi yaptır madem ama bence hamişsin inşallah hamişsin ......

günaydın şu ara evde internetim yok giremiyorum tam da önemli haftam zor oluyo benim için şansıma kimse de yok şuan tablomu buraya eklemesini bilmiyorum sizden ricam ilk sayfadaki tabloma bakabilirmisiniz yumurtlama olmuş mu yoksa ben yanılıyo olabilirmiyim bide sayfaya nasıl ekliyorum acil yardımınızı bekliyorum lütfenn

cnm Allah razı olsun inş. keşke hayırlısıyla bat ı geçtim 2 gün oldu fakat sizede bahsetmiştim düzensiz periyodum olduğu için emin olamıyorum yarın tekrar test yapsam diyorum ama kanda ne var kesin çıkar sanırım

İlk sayfadaki linkin açılmıyo, sitede sorun olabilir, gün içi tekrar bakarım canım olur mu?

canim. kizlar ayni seyleri dinlemekten bikti. sana ozeyleyim. agustosta hamile oldugum icin isimi biraktim ki eylulde kalbi durdugu icin kurtaj oldum. 4 ay sonra tekrar hamile kaldim ki 1 martta yine iki aylikken kurtaj oldum ve kaynansm beni sucladi. 15 martta babam kaza gecirdi ve olumden dondu. yine mart ayinda 22 aydir dr.larin beni surundurdugu hastaligin aslinda bende olmadigi ve yanlis ilaclarla beni mahvettikleri ortaya cikti. senin dedigin anksiyete ki ben onu da atlattim. simdiki o degil biliyrm. ben travma yadamadim cnm. dibine kafar battim. bajalim dr ne diyecek. cok ii bir psikyatr.

cnm. sistem suan acilmiyr. acilinca yorum yaparim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…