aaaa cnm arkadaşım bende bu isim konusunda çok hassasım kimse de olmasın der ilginç isimler araştırırımeşimde dalga geçer hep tesadüfe bak ki bende lina ismini arşivime ekledim buğlem lina kızım benim çınar ismide süpeerrr
cnm sıkma canını hepimiz an an böyle durumlar yaşıyoruz bak ben bir dönem eşimin ailesiyle yaşadım ( şükür ki atlattım ) kızlar bilir eşim arada kalmamak adına hep beni yalnız bırakırdı çok sıkılmıştım ama şimdi şükrediyorumkısa bir süre sonra atlatıcaksın Allah'ın izniyle...
al benden de okadar ya uff anneme de fazla bişi anlatamıyorum üzülmesin kadın hasta size dökülüyorum hakkınızı helal edin
iremcim cnm Allah razı olsunsabah uyandım ya ilk aklıma geldin dedim ya iremin hemen çıkmış testte ki ateşler tam net değil ben bat günü test yaptım erken sonuç verio hesapta çıkmadı bişi pazar gününden beri kıvranıyorum ama sadece p.tesi günü kanlı bir akıntım geldi o kadar ateşimde yüksek anlamadımhergün bugün düşücek diyorum ama... zaten geç olduğum için her zaman bekliyorum işte test tedarik edemedim dün bugün eşimi gönderip aldırıcam yapıcam artık yine negatif çıkarsa bilemiyorummmm
cnmmmne güzel şeyler yazmışsın kuşum Dikkat et zaten o kırmıızılar insanı perişan eder ...okulda asayiş berkemal mi
canımsın seni hiç üzermiyimya meroşum acaba diyorum ateş yanıltırmı yada bu ay geç olucam da onu bekliyo
cnm Allah razı olsun inş. keşke hayırlısıylabat ı geçtim 2 gün oldu fakat sizede bahsetmiştim düzensiz periyodum olduğu için emin olamıyorum yarın tekrar test yapsam diyorum ama kanda ne var kesin çıkar sanırım
28 i çatlamış olamam diyosun yani , o zaman dediğin gibi kand baktır ki netleşsin
ya kıslar ya ben yumurtlamışım ya ben geç yumurtluyorum diye sallamadım ilişkide olmadı ama ff çizgiyi çektibu aydan geçti artık önümüzdeki ayda tüp bebek denemek istiyorum.bu ay son denememdi ama kaçırdım.sağlık olsun.buda ateşim 42ea24 Ovulation charts on FertilityFriend.com
asyam misler gibi çatlamış görünüyosun hiç mi bişi olmadı ?
günaydın şu ara evde internetim yok giremiyorum tam da önemli haftam zor oluyo benim için şansıma kimse de yok şuan tablomu buraya eklemesini bilmiyorum sizden ricam ilk sayfadaki tabloma bakabilirmisiniz yumurtlama olmuş mu yoksa ben yanılıyo olabilirmiyim bide sayfaya nasıl ekliyorum acil yardımınızı bekliyorum lütfenn
evet yacanım 13.gün gece yarısından sonra bide 17.gün offff ya ne aptalım bebek yapmaya çalışıyorum ilişki yok.ama ben daha geç olurum diye sallamadım önümüzdeki ay artık
canim. kizlar ayni seyleri dinlemekten bikti. sana ozeyleyim. agustosta hamile oldugum icin isimi biraktim ki eylulde kalbi durdugu icin kurtaj oldum. 4 ay sonra tekrar hamile kaldim ki 1 martta yine iki aylikken kurtaj oldum ve kaynansm beni sucladi. 15 martta babam kaza gecirdi ve olumden dondu. yine mart ayinda 22 aydir dr.larin beni surundurdugu hastaligin aslinda bende olmadigi ve yanlis ilaclarla beni mahvettikleri ortaya cikti. senin dedigin anksiyete ki ben onu da atlattim. simdiki o degil biliyrm. ben travma yadamadim cnm. dibine kafar battim. bajalim dr ne diyecek. cok ii bir psikyatr.
Allahım ateşin yüksek reglin gelmemişşcanım test yapmadın mı tekrar? ben bi düzine yapmıştım şimdiye
perikızıı canım bu süper bir ateş hamiş kokusu geliyo burnuma.yarın testini yapda halayını çekelim.amaan güzelim ayağınıda iyice sürümeyi unutma.
Dr.um bugün bana döndü, dönmeseydi de aramicaktım Allah var.
Gelişmeler güzel şekerler. İlaçlarım etken değilmiş. Gebeliği öğrendiğimiz gün bırakırız dedi
Bakalım umutlarım yine yeşerdi.
Deniz ahanda söylüyom yine bu ay hamileyiz kızım biiiiiiiiz ikimiiiiiiiiiiiiz
433f32 Ovulation charts on FertilityFriend.com bu nasıl bi tablo ya bıktım artık ne ateşsiz bi karıyım ben yaa(
cnmmm dur sakin ol =) belki geç yumyumluyosunbelli mi olur bak tablodan bu ay ki ateşime ovu zamanına kadar diplerde resmen bekle durma çalış çalış
topiğin ilk sayfasında çoğumuzun tablosu var oradan inceleyebilirsintablonu nerde görebiliyorum tatlım ??
433f32 Ovulation charts on FertilityFriend.com bu nasıl bi tablo ya bıktım artık ne ateşsiz bi karıyım ben yaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?