Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım okul soruşturma yedi:) bir kaç densizin yüzünden bizim de ifademizi alıyorlar. bana pek bir şey sormadı sadece okulda yaşadığın sorun var mı dedi. ben de artık yok çünkü tırnaklarımı çıkarıyorum dedim..bugün devam ediyor soruşturma..beni ilgilendiren bir mevzu yok.

28 i çatlamış olamam diyosun yani , o zaman dediğin gibi kand baktır ki netleşsin

28 i çatlamış olamam diyosun yani , o zaman dediğin gibi kand baktır ki netleşsin

CNM bilemiyorum ki ff ye göre takılıyorum işte o zaman çatladıysam da bişi olmadı ki o vakitler o zaman bu iş yatar eğer öyleyse Rabbim bilir

asyam misler gibi çatlamış görünüyosun hiç mi bişi olmadı ?

evet ya canım 13.gün gece yarısından sonra bide 17.gün offff ya ne aptalım bebek yapmaya çalışıyorum ilişki yok.ama ben daha geç olurum diye sallamadımönümüzdeki ay artık

canim. iki gun daha atesin boyle giderse yumurtladin diyebikiriz dun icin. onun icin sen calismayi birakma.

evet ya canım 13.gün gece yarısından sonra bide 17.gün offff ya ne aptalım bebek yapmaya çalışıyorum ilişki yok.ama ben daha geç olurum diye sallamadımönümüzdeki ay artık

cnm benim yapma böyle rabbimin işi belli mi olur sabret canm inş rabbim yüzünü güldüreck çok geçmeden keşke 15 de patlatsaydınız bir çalışma kısmet olsun belli olmaz devam et sen morelini yüksek tutmaya çalış

Allahım ateşin yüksek reglin gelmemişş canım test yapmadın mı tekrar? ben bi düzine yapmıştım şimdiye

perikızıı canım bu süper bir ateş hamiş kokusu geliyo burnuma.yarın testini yapda halayını çekelim.amaan güzelim ayağınıda iyice sürümeyi unutma.

Son düzenleme:

canım çok zor şeyler atlatmışsın rabbim yardımcın olsun, yüzünü güldürsün bundan sonra inşaallah... yeterki sağlık olsun sevdiklerimiz yanımızda olsun ve umutlu olalım herşey düzelir

Allahım ateşin yüksek reglin gelmemişş canım test yapmadın mı tekrar? ben bi düzine yapmıştım şimdiye

perikızıı canım bu süper bir ateş hamiş kokusu geliyo burnuma.yarın testini yapda halayını çekelim.amaan güzelim ayağınıda iyice sürümeyi unutma.

canlar çokk tatlısınız işte bende çok isterim biliyosunuz ben hepimize dua ediyorum inanın. İnş. rabbim nasip etmiş olsun... ama belki bıktırdım sizi bunu söylemekten benim periyodlarım hep uzundur o yüzden kırmızılar yine oyun oynayıp tembellik yapabilir diye de düşünüyorum Ama bir yandan da havaya girip çakılmaktan korkmuyo değilim Yakın bir arkadaşımla telden konuştum sabah 5 aylık hamile dedim çok adet sancısı çekiyorum ama akmıyor dedi bende aynen böyle oldum ama dedim 2 gğn evvel kanlı kalınca bir akıntım oldu dedi bilmiyorum öyle bişi yaşamadım ama dediğin gibi kuru kuru sancı çektim 5 gün geçti adetim test yaptım negatif çıktı 2 gün sonra yaptım yani adeti 7 gün geçti pozitifi gördüm dr. gitmiş dr. keseyi görmüş anlatmış durumu oda demiş çok erken yapıyosunuz şu testleri en az 5 gün geçmeli benim daha 2 gün geçti heveslenmek için erken ama bir avantajım var ısı ölçmek gibi nasip olursa bir test daha patlatıcam

Dr.um bugün bana döndü, dönmeseydi de aramicaktım Allah var.
Gelişmeler güzel şekerler. İlaçlarım etken değilmiş. Gebeliği öğrendiğimiz gün bırakırız dedi
Bakalım umutlarım yine yeşerdi.
Deniz ahanda söylüyom yine bu ay hamileyiz kızım biiiiiiiiz ikimiiiiiiiiiiiiz

Son düzenleme:

yuppiiiiiiii kız yeliz 40 kez söyle annem ahaha inş............

433f32 Ovulation charts on FertilityFriend.com bu nasıl bi tablo ya bıktım artık ne ateşsiz bi karıyım ben yaa (

canım sen bugün yarın çalış ihmal etme kademe kademe yükselip sonra hiç düşmememe ihtimali var.benim tablomda sana benziyor ben düşer yükselir derken kaçırdım günleri ff çizgiyi çekti.sen bol bol değerlendir bu günleri çünkü yükselecek gibi duruyor.42ea24 Ovulation charts on FertilityFriend.com buda benim tablom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…