gerçiii diyettesin ama ağzın balllll yesin güldür güldür totomuzun üzerine çakılınca görürüz ebimizin kini
Filozofta başladı antremana
sorma ya bende kapıldım rüzgarınıza
Kapıldık gidiiiiiyooooruuuuz bahtımızın rüzgarınaaaaaa dınınınınımmmmmm
Deme kız arama, nazara geliyoz sonra, kalbi malbi 1 atsın sonra dicezharikasın canım yaaa
sizle öyle pis gaza geliyorum ki bende
nerdeyse kocayı arayıp ben hamileyim diyecemmmmm
Verdi kız, ikimize birden verdi Rabbim baksana...Allah gönlüne göre versinnnnnnnnnnnnnn
canlarımmmm bir fikir verin yaaa..
bu baş ağrısı gittikçe daha da artıyo ya..
migren sanıcam ama tek yönlü ağrı değil bu..
kafanın ön arka sağ sol her yerinden ağrı geliyo
canlarımmmm bir fikir verin yaaa..
bu baş ağrısı gittikçe daha da artıyo ya..
migren sanıcam ama tek yönlü ağrı değil bu..
kafanın ön arka sağ sol her yerinden ağrı geliyo
Deme kız arama, nazara geliyoz sonra, kalbi malbi 1 atsın sonra dicez
unuttun mu şeker
Verdi kız, ikimize birden verdi Rabbim baksana...
Dr.a sorcam bakalım bu vücutta kaç kişiyiz. Kız 3üç falan olursa okeye 4. lazım olmicak ben oynarım onlarla
gidip bir deniyim hemenSoğuk suya sok kafanı, hadi bakiym
netten baktım tarlusal baş ağrısı yapıyormuşoiuyyy kıyamam ya vala ekinci buz koyuyodu galiba ama majezik iyi ağrı kesiciidr bizim arkadaşlar hep içiyor ama tarlusal içiyosun ya bilemedim ki :44::
benden foşur foşur bişeler geliyo :18::18: bir koşu lavoboya gidiyim
benden foşur foşur bişeler geliyo :18::18: bir koşu lavoboya gidiyim
gidip bir deniyim hemen
netten baktım tarlusal baş ağrısı yapıyormuş
migren varsaa kullanmayın diyo..
ben zaten migrenden çok çeken biriyim
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr olamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz gelmesinlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bişi olmaz, üstüne görüyosundur kuzum, takma kafana, hamileyiz unutma.
Eşim aradı yemeğe gidiyomuşuz, ben kaçtım... Bye şekerparelerim...
cnm tam zamanı bügun üyeliğini oluştur yarın sabahtan hamile kalana kadar da düzenli ölçümlerini gir tatlım
canım sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim, eşinle yaşadıkların zor ve üzücü, inşallah aşarsınız, belki o da bir anlık bir sinirle serf etmiş olabilir, ama sürekli bir hakaret etme halindeyse oturup çözmeye çalışmalısınız tabiikibugun dr.a gittim alttan muayene yaptı ultrasonla bide smear testi yaptı patolojiye yolladı yumurtalıklarımda sorun yokmuş ama eşimle tartıstık bugun ilişkiye giremedik cok kırdı beni.zaten ilkkez alttan bu sekilde muayene oldum vajinismusu yenmiş biri olarak oçatala cıkmak psikolojimi bozdu ama anlamıyor alısamadın bi türlü diyip duruyo cok kötüyüm saatlerd,r aglıyorum bebek istediğim adam bana kötü sözler sarfedio beni kırıyor cok morelim bozuk kızlar
kızım sizi seviyorum harikasınızDeniz bu ay ikimizde hamileyiz kızım bitti nokta.!
canım 15. gün yumuetlamışsın miiiiis gibigünaydın şu ara evde internetim yok giremiyorum tam da önemli haftam zor oluyo benim için şansıma kimse de yok şuan tablomu buraya eklemesini bilmiyorum sizden ricam ilk sayfadaki tabloma bakabilirmisiniz yumurtlama olmuş mu yoksa ben yanılıyo olabilirmiyim bide sayfaya nasıl ekliyorum acil yardımınızı bekliyorum lütfenn
canim. kizlar ayni seyleri dinlemekten bikti. sana ozeyleyim. agustosta hamile oldugum icin isimi biraktim ki eylulde kalbi durdugu icin kurtaj oldum. 4 ay sonra tekrar hamile kaldim ki 1 martta yine iki aylikken kurtaj oldum ve kaynansm beni sucladi. 15 martta babam kaza gecirdi ve olumden dondu. yine mart ayinda 22 aydir dr.larin beni surundurdugu hastaligin aslinda bende olmadigi ve yanlis ilaclarla beni mahvettikleri ortaya cikti. senin dedigin anksiyete ki ben onu da atlattim. simdiki o degil biliyrm. ben travma yadamadim cnm. dibine kafar battim. bajalim dr ne diyecek. cok ii bir psikyatr.
cnm. sistem suan acilmiyr. acilinca yorum yaparim.
hiç mi ilişki olmadı canım bence de yumurtlamışsınya kıslar ya ben yumurtlamışım ya ben geç yumurtluyorum diye sallamadım ilişkide olmadı ama ff çizgiyi çektibu aydan geçti artık önümüzdeki ayda tüp bebek denemek istiyorum.bu ay son denememdi ama kaçırdım.sağlık olsun.buda ateşim 42ea24 Ovulation charts on FertilityFriend.com
perikızım yaa sen ne inatçı çıktın kız vallahicanlar çokk tatlısınızişte bende çok isterim biliyosunuz ben hepimize dua ediyorum inanın. İnş. rabbim nasip etmiş olsun... ama belki bıktırdım sizi bunu söylemekten benim periyodlarım hep uzundur o yüzden kırmızılar yine oyun oynayıp tembellik yapabilir diye de düşünüyorum Ama bir yandan da havaya girip çakılmaktan korkmuyo değilim Yakın bir arkadaşımla telden konuştum sabah 5 aylık hamile dedim çok adet sancısı çekiyorum ama akmıyor dedi bende aynen böyle oldum ama dedim 2 gğn evvel kanlı kalınca bir akıntım oldu dedi bilmiyorum öyle bişi yaşamadım ama dediğin gibi kuru kuru sancı çektim 5 gün geçti adetim test yaptım negatif çıktı 2 gün sonra yaptım yani adeti 7 gün geçti pozitifi gördüm dr. gitmiş dr. keseyi görmüş anlatmış durumu oda demiş çok erken yapıyosunuz şu testleri en az 5 gün geçmeli benim daha 2 gün geçti heveslenmek için erken ama bir avantajım var ısı ölçmek gibi nasip olursa bir test daha patlatıcam
canım oh oh çok sevindim yaaaaaDr.um bugün bana döndü, dönmeseydi de aramicaktım Allah var.
Gelişmeler güzel şekerler. İlaçlarım etken değilmiş. Gebeliği öğrendiğimiz gün bırakırız dedi
Bakalım umutlarım yine yeşerdi.
Deniz ahanda söylüyom yine bu ay hamileyiz kızım biiiiiiiiz ikimiiiiiiiiiiiiz
canımmm dur bakalım bir ya sabır diyelim bekleyelim433f32 Ovulation charts on FertilityFriend.com bu nasıl bi tablo ya bıktım artık ne ateşsiz bi karıyım ben yaa(
canı yaa çok güldüm nöbetçi benzetmenecnm ben nöbetçiyim zaten soranasayfanda sharing kısmını tıklıyosun orada setup var onun altındaki kutucukta ki adresi kopyala buraya yapıştır cnm ilk sayfa da kayıtlı değilmisin bu arada ?
canım bu sefer öyle olmayacak inaşşah bu sefer gelecek meleğinizmerhabalarr :) yazdılarınızı okudum Allah razı olsun iyi dilekleriniz için. herşey kısmet arkadaşlar.... benimde böyle işte hamile kalabiliyorum birden fazla kese oluyor da devamı gelemiyor ama bu da bir imtihan... Allahım hepimizin gönlüne göre versin inş.
canım bu harika bir tablo yaaaa
bence de yelizim hamilesiniz ikinizdeEkinciiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Deniz ve ben hamileyiiiiiiiiiiiiiiiz
yaaa ben geldim sen gittin kuzumBişi olmaz, üstüne görüyosundur kuzum, takma kafana, hamileyiz unutma.
Eşim aradı yemeğe gidiyomuşuz, ben kaçtım... Bye şekerparelerim...
bebeğim o siteye girdim baya da ilerledim üyelik işlemlerinde ama ateşi falan girmek gerekiyomuş onu giremedim bugün ölçüm yapmadım diye o yüzden de kaydolamadımyarın ölçümden sonra üye olmam gerekiyor sanırım?
canımmm yok yok sen üyeliğini oluştur takvim çıkacak zaten yarında giriş yaparsın
o takvime kadar geldim işte ama kaydetme butonu göremedim tekrar çıkıp girdiğimde de kullanıcı adımı fln kabul etmedi ben de anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?