gelemedi bu sefer yaaaekincim. ikimiz variz bu aksam. kizlarin isi var sanirim :))(
bugun persembe. geldi mi kocan?
uyuz mu ayyy filocum yaaa :90:of ya bana neler oluyor öyleeee
baş ağrısından öldüm..
ağrıdan kendimden geçmiş uyuyakalmışım..
şimdi de uyandım kaşınıyorum yaaaaaaaaaa
uyuz mu oldum nedir
umut var tatlımm olmaz mıııkızlar benim tabloma yorum yok mu?tamaam umutsuz vakayım ama allahtan ümit kesilmez.tedaviden önceki son tablom umut var mı sizce.37e9ca Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar benim tabloma yorum yok mu?tamaam umutsuz vakayım ama allahtan ümit kesilmez.tedaviden önceki son tablom umut var mı sizce.37e9ca Ovulation charts on FertilityFriend.com
meromeromeromeromeroooooooooooooooBende geldim yalnız değilsinizee nasıl gidiyo hamişlik ekincim,ben şimdi nişandan geldim bi güzel göbek Attım eşime diyolar çok oynamasın çocuk düşer.benim hazır cevap kocamda yok yok biz onu sımsıkı bağladık dedi öldük gülmekten.sen nasılsın cuyeheartım? Gittinmi doktora
uyuz mu ayyy filocum yaaa :90:
ben var ya dün gece sabahladım sabah 8 de uyudum yaa
uçtum iyicee
daha erken ama yatarsın gene
bu ara benim çok bozuldu yaa, uyku saatlerimi takip edemiyorum :111:
umut var tatlımm olmaz mııı
misler gibi yumurtlamışsın canım
ilişkiler nasıl oldu? 11-12-13 ve 14. güleri iyi değerlendirdiniz mi
canım şu an erken gibi yorum yapmak için..kızlar benim tabloma yorum yok mu?tamaam umutsuz vakayım ama allahtan ümit kesilmez.tedaviden önceki son tablom umut var mı sizce.37e9ca Ovulation charts on FertilityFriend.com
bebişin başı dönmüştür karnındaBende geldim yalnız değilsinizee nasıl gidiyo hamişlik ekincim,ben şimdi nişandan geldim bi güzel göbek Attım eşime diyolar çok oynamasın çocuk düşer.benim hazır cevap kocamda yok yok biz onu sımsıkı bağladık dedi öldük gülmekten.sen nasılsın cuyeheartım? Gittinmi doktora
kızlar benim tabloma yorum yok mu?tamaam umutsuz vakayım ama allahtan ümit kesilmez.tedaviden önceki son tablom umut var mı sizce.37e9ca Ovulation charts on FertilityFriend.com
Bende geldim yalnız değilsinizee nasıl gidiyo hamişlik ekincim,ben şimdi nişandan geldim bi güzel göbek Attım eşime diyolar çok oynamasın çocuk düşer.benim hazır cevap kocamda yok yok biz onu sımsıkı bağladık dedi öldük gülmekten.sen nasılsın cuyeheartım? Gittinmi doktora
of ya bana neler oluyor öyleeee
baş ağrısından öldüm..
ağrıdan kendimden geçmiş uyuyakalmışım..
şimdi de uyandım kaşınıyorum yaaaaaaaaaa
uyuz mu oldum nedir
gelemedi bu sefer yaaa
yarın sabah gelecek tatlımm
:98:
Tatlım neden umutsuz vakayım diyosun? Tablon çok güzel maşallah.çatlamışsın ve ateşin güzel seyrediyor.
canım 13. gün akşamı 15. gün sabahı var.tam 14. gün boş yaa.
meromeromeromeromerooooooooooooooo
hoşgeldin kııız döktün mü kurtlarını
eşine çok güldüm ya aahahahahahh süper bir cevap vermiş
canım hamişlik güzel gidiyor, iki gündür ara ara sağlı sollu kasıklarım ağrıdı azıcık korrktum
ilk gebeliklerde ağrı olabiliyormuş, doğru mudur kuzum, sen de c-var mı sağlı sollu ağrıdan? çok şiddetli değil ama hafif bir adet sancısına benzer bir şey:44:
canım. nerelerdesin sen yahu? merak ediyordum seni? bence tablon şimdilik güzel gidiyor. tabi yorum için erken. ama 14. gün mis gibi yumurtlamışşsın.
idare ediyorum canım. yarın gideceğim dr.a. ancak randevu alabildim. bakalım ne diyecek. ilk kez bugün uyumuşum kürtajdan beri. sabah 10.30 da kalktım. 13.30 da geri yatıp 17.30 da kalktım. hala uykum var vallahi :)
canım. ilaç alıyor muydun sen? bu aralar kafam karışık karıştırıyorum olyları.
anamm. olsun canım. yatcaz kalkcaz gelcek kocan :)
kuzum eşimde problemler varya o sebepten normal olması biraz düşük bir ihtimal tatlım.bende o kadar istiyorumki normal olmasını daha doğrusu o tedavi süreçlerinden çok korkuyorum.ne olur kuzum dua edinde gelmiş olsun mucizem bu ay süpriz bi şekilde.
kuzum eşimde problemler varya o sebepten normal olması biraz düşük bir ihtimal tatlım.bende o kadar istiyorumki normal olmasını daha doğrusu o tedavi süreçlerinden çok korkuyorum.ne olur kuzum dua edinde gelmiş olsun mucizem bu ay süpriz bi şekilde.
evet canım..canım. ilaç alıyor muydun sen? bu aralar kafam karışık karıştırıyorum olyları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?