o takvime kadar geldim işte ama kaydetme butonu göremedim tekrar çıkıp girdiğimde de kullanıcı adımı fln kabul etmedi ben de anlamadım
ayy ben yanlış giriyomuşumşimdi oldu cnm çok saol :)) peki bununla neyi anlıcaz? yani her zamankinden daha yüksek derecem olduğunda mı çalışma yapcaz
melior caniimmm hayirli olsun. bu supper haber. guzel haberlerini yaz buraya.
periiii.... yeter anam yaptir su kan testni aaaa. ozel de hemencecik yapiyrlar.
yeluz. tum kalbim seninle. insallah cimcime bir kiz gelur sana.
ekinci. saol tatlim) gecirmem gereken zor gunler.
ayy ben yanlış giriyomuşumşimdi oldu cnm çok saol :)) peki bununla neyi anlıcaz? yani her zamankinden daha yüksek derecem olduğunda mı çalışma yapcaz
CANM aslında ben pek ihtimal vermediğimen sallamıyorum ama bi yandan da acaba diyor insan çünkü ateşimin yükseldiği günler hiç çalışmam yok nasıl olur ki bebiş
canm ateşin en düşük olduğu günleri sürekli değerlendirateş yükselince fertil olmuyorsun artık çatladığın için yumyum gidiyor
saolun canlarımmm o zmn yarından itibaren başınızın etini yemeye başlıyorummm
canim. spermler 5 gune kadar yasayabiliyir kadin vucudunda. okumustum bir yerde. haberin olsun
AOOOOO vala cnm hergün bişiler duyuyorum işte bugünde arkadaş dedi işte 1-2 kez adete yakın birleşmeyle olurmu hiç biz çatır çatır durmadan çalıştıkta zor tuttu filan kaldım öyle
cnm. kismetin ne zaman gelecegi belli olmaz)
canım kuzucuk beni yoruyor galiba yaramazkuzucum ya hoşgeldin çatlatırsın sen bizi burda ya halay başı olmadan nasıl halay çekelimkuzucuk çok mu yoruyor seni yeliz bugün öldürdü gülmekten dedim 40 kez sölede bişiye benzesin canm kuzucum valla inatcı değilim aslında sizi tanımasan kendimi bildiğim için ogün testi yapmazdım bile ama işte hatırınız ar ortada ha oldum ha olucam ha bugün ateş düşecek derken bugüne geldim :18: kocişte bugün arkadaşına test aldırmış biz ev taşıdık ya çok izin aldık o yüzden kotası doluydu arkadaşını göndermiş test almaya ( çok samimi babamız gibi bişi ) oda demiş Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun ulasta diyo Allah'ım delimi ne tribe sokucak beni 3 tane testim var ateşler devam ederse söz size testleri yapıcam
canım kuzucuk beni yoruyor galiba yaramaz
kasıklarım biraz ağrıyor iki gündür korkuyorum hafiften
ama fark ettim dün misafir vardı pek oturamadım falan ondan mı oldu diyorum acabaa
canımsın pericim, allah var şimdi test yaptın yanii bizi kırmadın
ama ateşe bak yaa tavanda
bak arkadaşınız da hissetmiş artık olacakları, bence de var bebiş ya DPO16 mı kalır bebiş olmasa
canım kısmetinizde varsa gelir o bebişcanım dediğin gibi 15 de yumurtladıysam ya kılpayı yakaladım ya da kaçırdım
canım bana da çok oldubişey sorucam ben bu garfiğe ateşimi girmek için açmak istediğimde şifre soruluyor ya kullanıcı adı ve şifreyi giriyorum tekrar tekrar başa dönüyo yani kabul etmiyo bazen açıyo genelde bir sürü deneme sonucu açabiliyorum sizde de aynı durum oluyo mu yoksa benimkinde mi bi hata ya da sorun var
canım en önemli şey kilo vermek bu konudaDün yimekten sonra misafir geldi gelemedim topiğe amma kaynatıyonuz haa :)
Müsait olursam gelirim biraz işlerim var ve adet de olmadım hala, bu gidişle de olmam sanırım, eski halime döndüm yine.
Neyse artık doktora gidicem nasılsa.
Benim de kilo vermem lazım ama veremiyorum, doktorum zayıfla diyecek yine ama çok zor veriyorum.
haklısın canım daha fazla dinlenmem lazımcanim. bebis yorar tabiki seni. dinlenmen lazim. cok ayakta kalma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?