Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
serpil valla hiçte öyle değil hemende çözdün
bazı kişler 40 kere soruyor ama yinede yapamıyolar
sen iyi çıktıı çıtır hatun senii![]()
canım güzel gidiyor ateşin
bence 16.güün yumurtlamışınn
selam kızlar nasılsınız
ronyacım benımde hala catlamadı gıttı yumrutam yaa
bısey degıl calısmaktan sıkıldım yanı
erken basladık calısmayı o yuzden boyle oldu kendımı bılıyom aslında 16. gun genelde
bundan sonra gec baslıcam
33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ff nin de kırmızı cıkgıyı cekmeye nıyetı yok gıbı
selam kızlar nasılsınız
erken basladık calısmayı o yuzden boyle oldu kendımı bılıyom aslında 16. gun genelde
yok canım 13 degıl 15. gunumdeyım ama haklısın ne zaman catlıcak dıye dusunerek calsımakta sacma oluyo ve ınsanı gerıyor ..canım sıkma canını daha 13.gündesin bu günden sonra gün asırı yap çalışmalarını inşallah tutarda gelir meleğin stres yapma çalışrken erken oldu geç oldu diye akışına bırak gelir inşallah meleğin ben adet biter bitmez başlıyorum hep çalışmalara bu ay yumurtlamaya yakın başladım 14.gün diye düşünüyordum ama 16.gün çatladı yumurtam o yüzden takılma gününe benim hep 14.gün olurdu bu ay ileri attı stres yapma gecikmesin sağlıklı yumurtla ve inşallah gelsin hemen herkesin melekleri![]()
anladım canım sagolasıncanım yakındır yumurtlaman. ff 3 gün yüksek ateş kesinleştirince çekiyor çizgiyi
valla canım bence o ılacı sana kım verdıyse ve ne ıcın kullanacaksn o doktoruna danısya kızlar bişey soracam çok önemli lütfen cevap verin bebek düşünüyoruz ya bu aşamada c kategorisi ilaç kullanılır mı. benim 2 ay boyunca kullanmam gereken bi ilaç var. c kategorisi. bunun için çalışmalara 2 ay ara verdim ama vermesem mi acaba ne dersiniz??? bile bilede kullanmak içime sinmiyor ertelemek te istemiyorum aradan çıksın istiyorum ilaç
YORUM YAPACAK YOK MUUUU???
selam kızlar nasılsınız
ya kızlar bişey soracam çok önemli lütfen cevap verin bebek düşünüyoruz ya bu aşamada c kategorisi ilaç kullanılır mı. benim 2 ay boyunca kullanmam gereken bi ilaç var. c kategorisi. bunun için çalışmalara 2 ay ara verdim ama vermesem mi acaba ne dersiniz??? bile bilede kullanmak içime sinmiyor ertelemek te istemiyorum aradan çıksın istiyorum ilaç
YORUM YAPACAK YOK MUUUU???
canım sen daha 15.günündesin çatlar bugün yarın inşallah
benimda aslında 21-23 günler arası oluyor ama bende
senin gibi tedbir olsun diye erkenden başlayınca sıkıldım çalışmaktan![]()
ronya selam tatlım, konusamadık ne zamandır.. nasılsın seker?
biz senle aynı gün adet olmustuk di mi? bende bu ay klomen icmedim 18. gün bugün halaaaa catlamadıaynen bizde sizin kibi....:78::78::78: hehe...
yok canım 13 degıl 15. gunumdeyım ama haklısın ne zaman catlıcak dıye dusunerek calsımakta sacma oluyo ve ınsanı gerıyor ..
zaten daha onceden ates takıbı yapmadımama test yapıyordum ve hep 16 gun yumrutluyordum
o da yarına tekabul edıyor bakalım hayırlsı
dedıgın gıbı en guzelı fazla dusunmeden yapmak bu ıslerı ama nerdee :44:
anladım canım sagolasın
ben de yakın oldugunu dusunuyoırum sıkıyoruz dısımızı bakalım
valla canım bence o ılacı sana kım verdıyse ve ne ıcın kullanacaksn o doktoruna danıs
eger ılacın muadılı senın tedavın ıcın ıyı olan ve gebelık kategorsıne uyan bı baska verıdyonu varsa onu verır mutlaka zaten ...
ama benım bıldgım zaten hamılelık oncesı ıcılen ılacların aslında bebegı coook fazlada etkılemedıgı yonunde
canım ben ovulasyondan sonra b grubu ağrı kesiciyi bile korkarak alıyorum
bence kesinlikle ara ver benim arkadaşım ovulasyondan sonra c grubu bir antibiyotik içtiği için
doktorlar bence gebeliği sonlandrı dediler ve arkadaşımda gebeliğini sonlandırdı
canım riske atma bence biraz daha bekle
Günaydın herkese
Dün gece karın ağrıları başladı, yıllardır çektiğim adet sancıları işte..yani kırmızılar geliyor.
338ece Ovulation charts on FertilityFriend.com
bende de durum aynı seker, daha tık yok, dün birass azcık ucundan hafif agri oldu gibi ama daha ates yerlerdeeee sürünüyo resmen.... 35.8 civarı...iyiyimm pikecimmm valla canım benimkide çatlamadı canım benim bugün 18.günüm seninde 18 herhalde demi...ayy deme hiç erkenden başladım çalışmaya hala tık yok
ben uzayan akıntıyı bile görmedim hala ...
sende durum nasıl........ateş ölçmüyomusun