bu lanet şehirde adam gibi doktor yok kızlar...iki tane hastane var..al birini vur ötekine...çevre illere gitmek lazım ya da ankaraya gidicem...şimdi antiseptik biraz rahatlattı. okulda 4 tane bayan öğretmende de var. düşünün halimi. enfeksiyon tuvaletlerden geçiyor. zaten bakteri çıktı idrarımdan. geçen gün de odamda koltuğumda fare pislikleri vardı. bütün gün ağladım sinirden. zaten ben temizlik manyağının tekiyim. sürekli kolonyalar vs..sürekli elimi yıkıyorum. az önce eşimi aradım onun idrarı da yanıyormuş...erkeklerde genelde olmaz ama eşime de bulaştı sanki...oysa önlem olsun diye doktor ona da tedavi uygulamıştı. akşam acile gidip tahlil yaptırcaz.
burda çocuk düşünüyorum dediğinizde zaten bu halde olmaz diyorlar, bir önceki ay da güldü doktor daha olmamış şey için ne kaygılanıyosun diye...o an canım yanmıyo olsa bi tane geçiresim geliyo...sonra da hekime yönelik şiddet!!!
cnm. herkes de ayni seyler olmak zorunda degil. kan yada leke yoksa oh misss. korkma sıkılma. tadini cikar canim.
Cute lütfen yorum yap...
Peri haklısın kuzum yapmicam, popomun üstüne oturmak istemiyom... Sen ne zaman yapmıştında çıkmamıştı, Cute'a bilgi verelim...
Periiii,
Bu bebek işi üniversite işine benziyo. Gircez diye bi yerimiz yırtıldı zamanında girince eyvah nasıl bitcek dedik.
Hamilelikte böyle be kuzum, hamile kalaım diye bi tarafımızı yırtıyoz sonrası daha berbat, geçmiyo günleeeer...!
günaydın kızlaaaaarrrr
sabah 7,30 da ateşimi ölçtüm 36,6 çıktı ama adet olmamıştım sonra ölçtükten sonra tekrar uyudum uyandığımda wcye gittim adet oldumama saat 10:45di tekrar ateş ölçtüm bu sefer 36.5 çıktı ben şimdi tablo oluşturacağım dimi ayyyyy çok heyecanlandım nasıl olcak bu işler
Ocakta bi kimyasal gebelik yaşadım.7 gün sürdü gebeliğim... Pıhtılaşma falan yok, bugün işlerim çok yoğun kuzum, kana gitmem imkansız gibi...
Kızlar bu bebeklerin yiyecek ekmekleri varsa bu dünyada, kendimi 3. kattan atsam düşmeyecek bebek düşmez!
Bu konuda katiileştim biraz...
yaaaaaa gerizekalımıyım neyim yapamıyorum ben tabloyu yaaa mail adresimi yazıyorum sonra başka başka sayfa çıkıyoooo
kızlar ben sharing-setup'a giriyorum ama ordaki büyük kutucuğun içi boş görünüyo tam olarak nereyi kopyalamam gerekiyor? sizinle paylaşmak istiyorumm :)
canm cım tuvaletler alafranga sanırım yoksa nasıl bu kadar mikrop kapasın Allah yardıncın olsun
Allah'a şükür lekelenme filan bişi yok ama bugün dak. başı tuvaletim geliyo çok üşümüştün sanırım ondan bebişe zararı olurmu ellerim morardı resmen ya :18:
yelizom ben dpo 13 te yaptım çıkmadı ama elim ayağım titredi size ayıp olmasın die yaptım hemde iyi bir test kasetiydi...2 gün sonra yine yaptım 15 de çift çzgiiiiistersen yap kuzum cute yi kırmamış olursun çıkmassa pazar yine yap ben kanda yaptığım halde eğlencesine yapıyorum idrar testi
aynen ya çift çizgiyi görim dedim sonra kanı merak ettim sonra artışı kese kalp atışı OooO bitmiyor işte
kuzum kimyasal dediğin dış gebelik mi :18:
kız deli saçmalama bende yapamamıştım bak cute sana yardımcı olucak mış
hemen göz hizan da ince uzun kutucuk sonu sayılı filan
Pericim,
Kimyasal gebelik dediğimiz, kanda çıkıyo gebelik, azıcık artıyo sonra keseyi ya görebiliyosun ya göremiyosun, tekrar kana bakılıyo değerinde düşmüş oluyo regli oluyosun ve bitiyo.
Kürtaja gerek kalmıyo, kromozom bozukluğu olan bebekler tutunamazmış. Sonrada rüyadan uyanıyosun ben öyle oldum... Dünyayı tersten gördüm 1de... İlk duyduğumda hıçkırdım 5 dk. Yerle gök birleşti sandım. Sonra anneme sarıldım. Töbe estafurullah deyip şehit annelerini düşündüm. Böyle böyle acım azaldı. 1-2 gün sürdü toplam. 2.gün işe başladım, herkes nooldu nooldu diyo. Dedim istemedi bebek bizi gitti. Eşimde dedi herkese daha güzelini yapcaz biz... Ben çabuk atlattım çünkü hiç bişi görmedim ben ultrasonda, ne kese ne kalpatışı... Etrafımda destekti... Öyle işte.
maşallah sana canm ya eşinle sen harikasınız bende çok korkuyorum öğle şeylerden dış boş kimyasal hep böyle şeler duydum ya hamileliğimi benimseyemedimkeşke böyle şeler duyup bilmemiş olsam en azından kontrole kadar olan süre çok daha çabuk geçerdi bana
dış gebelik bebeğin rahme değil tüplere yerleşmesi kimyasal gebelik ise döllenmeden sonra emriyo rahme yerleşmiyor ve adet le beraber atılıyor. bir çok kadın kimyasal gebel,k gecirdiğini anlamıyor bile ancak erken kanda hamılelık testi yaptıranlar anlıyopr birtek o nedenle doktorlar erken test yapılmaısna kızıyor en az 10 gun gecıkmeyı beklemeyı oneroyorlar. kesek gozukmeden kesın hamıleısn demıyorlar bıle.
aklına kötü şeyler getirme lütfen. benimse o bebeğini. ilk günlerini en güzel şekilde geçirmeye bak.
dış gebelik olsa muhakkak şimdiye kadar çıkardı ortaya. boş ve kimyasal hakkında bi fikrim yok ama dış gebelikte az biraz bilgim var Allah düşmanıma vermesin :26:
dualarım seninle inşallah pıtırtıları duyarsın
taam annem yapma. ben de yorum yapmicammmmmmm.
buarada benim de ates dpo11 de 37 olmustu ve idrarda poztlitifti. bu sadece ek bilgi sana cnm.
Allah razı olsunİNŞ. canm aklına getirmek istemiyorum ama böyle bişidi dimi senin Rabbim sağlıklısını vericek inş.
Yelizcim maşallah canım ateş süper pazarı dört gözle bekliyorum tatlım inşallah hayırlısıyla geldi meleğin...
Canım benim bugün DPO nun 8. Günü dehşet karın ağrısı var yaacaba öne oluyor sende de varmı oldumu canım ağrı...
Sol kasığımda batma oluyo, şişlik var canım...
Ay canım ya süper valla Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benim 8. Günüm zor duruyorum yapmamak içinyarın 9. Günüm erken gebelik testim var ilk idrar la yapsammı acaba ya... Dayanamıyoruz biz eşimle :) meraktan çatlıcaz nerdeyse
evet canım dış gebelikti benim ama çok erken farkedildiği için şanslıydım 5. haftada çıktı ve hemen müdahale edildi çok şükür bana bişey olmadı. inşallah mayısta sağlıklı bebeğimin haberini alacağım
evet canım dış gebelikti benim ama çok erken farkedildiği için şanslıydım 5. haftada çıktı ve hemen müdahale edildi çok şükür bana bişey olmadı. inşallah mayısta sağlıklı bebeğimin haberini alacağım
9dakini gir hayatım. nasılsa 3 saati geçmiş 5:45 üstünekızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar kocam evde yazıp kaçcam.
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com bugünkü tablom :26: ya gece 5 .45 de uyandım normalde 6.45 de ölçüyorum hergün ateşimi. neyse 6.45 de tekrar uyanıp ölçtüm 36.1 di ateşim. sona uyudum 9 gibi tekrar uyanınca ölçtüm 36.4 şimdi ben hangisini girmeliyim :44: hangisine inanayım bilemedimgüya geliyordu kırmızılar ama geri kaçtı sanki iki gündür bekliyorum teşrif edemediler
İNŞ. canm inş. az kaldınasıl anladın erkenden terslik olduğunu ben diğeer topikten hatırlamaya çalışıorum ama tam değil kötü hissedeceksen boşver anlatma tatlım
İnşallah kuzum, bişi kalmadı Mayıs'a, soğan kürü yap bu arada için temizlensin kuzum...
:
yok canım kötü olmuyorum alıştım artık hatta sanki komedi anlatır gibi gülüyorum yaşadıklarıma
normal gebelikten hiçbir farkı yok kuzum belirtiler aynı ben sadece 15 gün öncesinden kasık ve bel ağrısı çekmeye başlamıştım. sanki sol kasığımdan bişey çekiyodu bacağımı. hatta öyle bi ağrıki gece uyurken bile uykudan uyandırıyodu beni sol tarafıma yatamıyodum yada yastık koyuyodum bacak arama. sonra tabi istifra ettim hep. istifra ederken hep kasığım acıyodu. en son 18 şubat günü istifra ederek uyandım eşimde işteydi hemen kalktım bende bi gariplik var normal hamilelik böyle olamaz dedim kimseye bişey demeden kalktım doktora gittim. doktor ilk gittiğimde kızdı neden adet gününü beklemedin diye ama sonra teşhis koyunca tebrik etti herkes böyle erken gelmez dedi.
başlıcam kuzum adetin 5. günü başlanıyodu dimi
başlıcam kuzum adetin 5. günü başlanıyodu dimi
Yelizcim maşallah canım ateş süper pazarı dört gözle bekliyorum tatlım inşallah hayırlısıyla geldi meleğin...
Canım benim bugün DPO nun 8. Günü dehşet karın ağrısı var yaacaba öne oluyor sende de varmı oldumu canım ağrı...
Ay canım ya süper valla Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benim 8. Günüm zor duruyorum yapmamak içinyarın 9. Günüm erken gebelik testim var ilk idrar la yapsammı acaba ya... Dayanamıyoruz biz eşimle :) meraktan çatlıcaz nerdeyse
ahh canm ya sen hamile olduğunu öğrenmeden bu durumu mu öğrendin Allah yaşatmasın inş. bir daha Ben hamilelikte yaşadın sanıyorum offf Sınandın ve geçti geliyor minik juniorun
7. gün başlayıp 15 gün yapcan güzelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?