Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar ben sharing-setup'a giriyorum ama ordaki büyük kutucuğun içi boş görünüyo tam olarak nereyi kopyalamam gerekiyor? sizinle paylaşmak istiyorumm :)

canm cım tuvaletler alafranga sanırım yoksa nasıl bu kadar mikrop kapasın Allah yardıncın olsun

cnm. herkes de ayni seyler olmak zorunda degil. kan yada leke yoksa oh misss. korkma sıkılma. tadini cikar canim.

Allah'a şükür lekelenme filan bişi yok ama bugün dak. başı tuvaletim geliyo çok üşümüştün sanırım ondan bebişe zararı olurmu ellerim morardı resmen ya :18:

Cute lütfen yorum yap...
Peri haklısın kuzum yapmicam, popomun üstüne oturmak istemiyom... Sen ne zaman yapmıştında çıkmamıştı, Cute'a bilgi verelim...

yelizom ben dpo 13 te yaptım çıkmadı ama elim ayağım titredi size ayıp olmasın die yaptım hemde iyi bir test kasetiydi...2 gün sonra yine yaptım 15 de çift çzgiiii istersen yap kuzum cute yi kırmamış olursun çıkmassa pazar yine yap ben kanda yaptığım halde eğlencesine yapıyorum idrar testi

aynen ya çift çizgiyi görim dedim sonra kanı merak ettim sonra artışı kese kalp atışı OooO bitmiyor işte

kuzum kimyasal dediğin dış gebelik mi :18:

yaaaaaa gerizekalımıyım neyim yapamıyorum ben tabloyu yaaa mail adresimi yazıyorum sonra başka başka sayfa çıkıyoooo

kız deli saçmalama bende yapamamıştım bak cute sana yardımcı olucak mış

kızlar ben sharing-setup'a giriyorum ama ordaki büyük kutucuğun içi boş görünüyo tam olarak nereyi kopyalamam gerekiyor? sizinle paylaşmak istiyorumm :)

hemen göz hizan da ince uzun kutucuk sonu sayılı filan

Pericim,

Kimyasal gebelik dediğimiz, kanda çıkıyo gebelik, azıcık artıyo sonra keseyi ya görebiliyosun ya göremiyosun, tekrar kana bakılıyo değerinde düşmüş oluyo regli oluyosun ve bitiyo.
Kürtaja gerek kalmıyo, kromozom bozukluğu olan bebekler tutunamazmış. Sonrada rüyadan uyanıyosun ben öyle oldum... Dünyayı tersten gördüm 1de... İlk duyduğumda hıçkırdım 5 dk. Yerle gök birleşti sandım. Sonra anneme sarıldım. Töbe estafurullah deyip şehit annelerini düşündüm. Böyle böyle acım azaldı. 1-2 gün sürdü toplam. 2.gün işe başladım, herkes nooldu nooldu diyo. Dedim istemedi bebek bizi gitti. Eşimde dedi herkese daha güzelini yapcaz biz... Ben çabuk atlattım çünkü hiç bişi görmedim ben ultrasonda, ne kese ne kalpatışı... Etrafımda destekti... Öyle işte.

dış gebelik bebeğin rahme değil tüplere yerleşmesi kimyasal gebelik ise döllenmeden sonra emriyo rahme yerleşmiyor ve adet le beraber atılıyor. bir çok kadın kimyasal gebel,k gecirdiğini anlamıyor bile ancak erken kanda hamılelık testi yaptıranlar anlıyopr birtek o nedenle doktorlar erken test yapılmaısna kızıyor en az 10 gun gecıkmeyı beklemeyı oneroyorlar. kesek gozukmeden kesın hamıleısn demıyorlar bıle.

maşallah sana canm ya eşinle sen harikasınız bende çok korkuyorum öğle şeylerden dış boş kimyasal hep böyle şeler duydum ya hamileliğimi benimseyemedim keşke böyle şeler duyup bilmemiş olsam en azından kontrole kadar olan süre çok daha çabuk geçerdi bana

aklına kötü şeyler getirme lütfen. benimse o bebeğini. ilk günlerini en güzel şekilde geçirmeye bak.
dış gebelik olsa muhakkak şimdiye kadar çıkardı ortaya. boş ve kimyasal hakkında bi fikrim yok ama dış gebelikte az biraz bilgim var Allah düşmanıma vermesin :26:

dualarım seninle inşallah pıtırtıları duyarsın

o yüzden bana dedi gebelik kesin var ama gerçek gebelik olduğunu anlamam için kanaman olmassa 10 gün sonra gel kontrol ederim

Allah razı olsun İNŞ. canm aklına getirmek istemiyorum ama böyle bişidi dimi senin Rabbim sağlıklısını vericek inş.

Yelizcim maşallah canım ateş süper pazarı dört gözle bekliyorum tatlım inşallah hayırlısıyla geldi meleğin...
Canım benim bugün DPO nun 8. Günü dehşet karın ağrısı var ya acaba öne oluyor sende de varmı oldumu canım ağrı...

taam annem yapma. ben de yorum yapmicammmmmmm.
buarada benim de ates dpo11 de 37 olmustu ve idrarda poztlitifti. bu sadece ek bilgi sana cnm.

Ay canım ya süper valla Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benim 8. Günüm zor duruyorum yapmamak için yarın 9. Günüm erken gebelik testim var ilk idrar la yapsammı acaba ya... Dayanamıyoruz biz eşimle :) meraktan çatlıcaz nerdeyse

Allah razı olsun İNŞ. canm aklına getirmek istemiyorum ama böyle bişidi dimi senin Rabbim sağlıklısını vericek inş.

evet canım dış gebelikti benim ama çok erken farkedildiği için şanslıydım 5. haftada çıktı ve hemen müdahale edildi çok şükür bana bişey olmadı. inşallah mayısta sağlıklı bebeğimin haberini alacağım

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar kocam evde yazıp kaçcam.
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com bugünkü tablom :26: ya gece 5 .45 de uyandım normalde 6.45 de ölçüyorum hergün ateşimi. neyse 6.45 de tekrar uyanıp ölçtüm 36.1 di ateşim. sona uyudum 9 gibi tekrar uyanınca ölçtüm 36.4 şimdi ben hangisini girmeliyim :44: hangisine inanayım bilemedim güya geliyordu kırmızılar ama geri kaçtı sanki iki gündür bekliyorum teşrif edemediler

Son düzenleme:

Benim bildiğim en erken gebelik testi regliden 4 gün önce yapılıyo, bekleeeeeeeeee, yapma sakın...!

İNŞ. canm inş. az kaldı nasıl anladın erkenden terslik olduğunu ben diğeer topikten hatırlamaya çalışıorum ama tam değil kötü hissedeceksen boşver anlatma tatlım

İnşallah kuzum, bişi kalmadı Mayıs'a, soğan kürü yap bu arada için temizlensin kuzum...

9dakini gir hayatım. nasılsa 3 saati geçmiş 5:45 üstüne

İNŞ. canm inş. az kaldı nasıl anladın erkenden terslik olduğunu ben diğeer topikten hatırlamaya çalışıorum ama tam değil kötü hissedeceksen boşver anlatma tatlım

yok canım kötü olmuyorum alıştım artık hatta sanki komedi anlatır gibi gülüyorum yaşadıklarıma
normal gebelikten hiçbir farkı yok kuzum belirtiler aynı ben sadece 15 gün öncesinden kasık ve bel ağrısı çekmeye başlamıştım. sanki sol kasığımdan bişey çekiyodu bacağımı. hatta öyle bi ağrıki gece uyurken bile uykudan uyandırıyodu beni sol tarafıma yatamıyodum yada yastık koyuyodum bacak arama. sonra tabi istifra ettim hep. istifra ederken hep kasığım acıyodu. en son 18 şubat günü istifra ederek uyandım eşimde işteydi hemen kalktım bende bi gariplik var normal hamilelik böyle olamaz dedim kimseye bişey demeden kalktım doktora gittim. doktor ilk gittiğimde kızdı neden adet gününü beklemedin diye ama sonra teşhis koyunca tebrik etti herkes böyle erken gelmez dedi.

İnşallah kuzum, bişi kalmadı Mayıs'a, soğan kürü yap bu arada için temizlensin kuzum...
:

başlıcam kuzum adetin 5. günü başlanıyodu dimi

ahh canm ya sen hamile olduğunu öğrenmeden bu durumu mu öğrendin Allah yaşatmasın inş. bir daha Ben hamilelikte yaşadın sanıyorum offf Sınandın ve geçti geliyor minik juniorun

canim. sen tabi yenisin topikte bilmiyorsun. iki kez dusuk sonrasi kurtaj benim. en son 1 martta kurtaj oldum.

sen daha bekle. test icin cok erken.

ahh canm ya sen hamile olduğunu öğrenmeden bu durumu mu öğrendin Allah yaşatmasın inş. bir daha Ben hamilelikte yaşadın sanıyorum offf Sınandın ve geçti geliyor minik juniorun

aynen öyle oldu 16 şubatta test yaptım anında pozitif çıkmıştı ama hep dedim doktor söylemeden inanmam diye sonra doktor söyledi evet hamilesin ama almamız lazım dış gebelik dedi toplamda yarım saat sürdü öğrenip kaybetmem 45 dk sonra hamile girdiğim kapıdan boş çıktım inşallah junıorum bu sefer kapıdan benimle çıkar

7. gün başlayıp 15 gün yapcan güzelim...

hımmm tamam o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…