kızlar çıldırcam...geçen ay idrar yolu enf geçirdim tam yumurtlama dönemimde...antibiyotikler falan derken geçti çok şükür..şimdi yine yanmam başladı ve yumurtlamama az kaldı kafayı yicemmmmmmm...doktor idrar yolu enf spermleri öldürdüğü için çocuk olmaz, olsa da genelde vücut atar demişti..zaten ben şu bebek yapmaya başladığımdan beri her yumurtlamada hastalanıyorum. bir önceki ay da 39 ateşle yattım 3 gün..iğneler antibiyotikler serumlar.......şimdi idrar antiseptiği aldım bi tane...napıcam kızlar yardım edin. doktora gitsem yine antibiyotik başlar diye düşünüyorum...acaba azcık beklesem mi? çünkü psikolojik olmasından korkuyorum her ay hasta olduğumdan.
Yapcam şimdi test, negatif çıkcak sonrada hepimiz üzülcez
Yaw kızlar ne ateşler gördük, pat diye son gün düştü biliyosunuz...
Ümidim var tmm ama bu ay kullandığım onca ilacın etkisi varsa ateşe
Görüldüğü üzere tutuşmaya başladım...:18:
kız peri ateşin yükselmiş yine..
dün pimpiriklenmiştin boş yere
zorla kendini ve bebişi üzüyoo bu kız ya
bak doğunca bebişe derim,annen seni hep üzdü diye
kızım kabul et artık hamilesin..
rabbimin izniyle de kucağına sağlıklı bir şekilde de alcan
ben ikiz mi üçüz mü diye düşünüyorum..
senin neyin derdindesin
üzme damadımı...
ona gelin doğurcam inşallah
kız yoksam gerçekten erkek mi olcek
Allah yazdırdı sankim
zebebek canım seninde geçen ay aynı günlerde ateş düşmüş..
ama bu ay, geçen ay ateşinin düştüğü günlerde bile,ateşin hala yüksek kalmış
sende mi hamilesin yoksam
bu ay çok bereketli bir ay olcek gayri..
peri ayağını sürtmüştür inşallah..
yeliz,zebebek,yağmur,ben,akyüz,ilknur,asyahayat,cimcime aklıma gelmeyen tüm anne adayları hamiş kalsın inşallah
Ah keske canim insallah hayirlisiyla ole olsa
Ama ne yazikki her ay oldugu gibi belirtisizim hicbi degisiklik yok
Ay sagol canim belli zaten anlayisli akli basinda bi insansin
Bazilari arizali oluyo sen baska bisey diyosun o baska bi tarafindan anliyo
Sagol canim rahatladim yorumunu bekliyodum
Korktum bu kiz alindimi acaba diye neyse cok sukur rahatladim
Ay ekincim bana dua et insallah bi gun bende hamileyim yazabilirim burda
Sagol canim buay daha gec catladim sanirim o yuzden yuksek diger aya gore
dualariniz bizimle olsun insallah
cnm. bu ay senin atesi cozene madalya verecegim.
canimmmmm. insallah bu ay senin olur. hem.bak bizim perikizi 6. haftada. hala belirtisi yok. sende de olmak zorunda degil:)
sana tummmm kalbimle katiliyrm. yelizzzz catlatma adami.
bu arada diger evi temizlemeye gittim. yani insan bir merak eder dimi nerde bu hatun bugun gorunmedi diye. aaa atar yapasim geldi)
Toplantıdan kafamı kaldı kuzum, hem sen gündüzleri arada kayboluyosun ki. Esas ben Periye kızcam, o arazi bugün...
iyi akşamlarr :)) çok özledim sizi :) 1 hafta olacaktı neredeyse görüşemedik aklım hep sizdeydi kızlar :) şaka bir yana yeliz 40 kez söyledi deniz de kendisi de hamiş :))) yaşasınnnn darısı isteyen tüm kardeşlerimin başına inş. :)
benimde kasıklarımda ciddi sancılar oluyordu birde misafirlerim geldi bu günlerde telefonu bilgisayara bağlayıp interneti açmak öyle zaman alıyor ki saatlerce bekletiyor,düşüyor o yüzden doğru düzgün gelemedim malum ankarada sağanak yağış vardı günlerdir. nasılsınız? nasıl gidiyor hayat? benim cuma günü kontrolüm var :) birde itiraf ediyim "deniz benim ikiz kardeşim" :) yani kaderimiz ikiz :) 1 hafta arayla ev taşıdık adetlerimizin arasında 1 hafta var ve 1 hafta arayla hamile kaldık :))) lütfen bu durum siz yorum yapın :))
Kimler geldii bu topikten kimler geçti,hiçbirisi benim kadar aşermedii lalla lalayy lalaylalayben işi şarkılara bağladım kızlar.ne bu benim çektiğim yaa iki gündür yine resmen durulmuyo bu mide habire bulanıyo bulanmaklada kalmıyo
Beklicem hıh
429c0e Ovulation charts on FertilityFriend.com dün herifim fingirdeşmeye kalkmasaydı ateş 36.7 olmıcaktı demek ki:)
kızlar çıldırcam...geçen ay idrar yolu enf geçirdim tam yumurtlama dönemimde...antibiyotikler falan derken geçti çok şükür..şimdi yine yanmam başladı ve yumurtlamama az kaldı kafayı yicemmmmmmm...doktor idrar yolu enf spermleri öldürdüğü için çocuk olmaz, olsa da genelde vücut atar demişti..zaten ben şu bebek yapmaya başladığımdan beri her yumurtlamada hastalanıyorum. bir önceki ay da 39 ateşle yattım 3 gün..iğneler antibiyotikler serumlar.......şimdi idrar antiseptiği aldım bi tane...napıcam kızlar yardım edin. doktora gitsem yine antibiyotik başlar diye düşünüyorum...acaba azcık beklesem mi? çünkü psikolojik olmasından korkuyorum her ay hasta olduğumdan.
Yapmicaaaaaaaaaaaaam hıh...cnm. dr.a gebelik istedigini eger ilac verecekse ona gore vermesini soylesen.
amannn. ne uzulcen kiz. bugun cikmazsa iki gun sonrakinde cikar. be dedim sana gun asiri test
Canım göremedim hamile tablonu, iyi gidiyo şimdilik ama son 3 çok tehlikeli, son gün bile pat diye düşüyo bu namussuz ateş...günaydın ateş 37 olmus deneyimlerime dayanarakj ahmile olma durumun çok yüksek bence ama test yapmak ıcın bekle bencede iki gun daha en azından hamıleysen bile hormon dusukse cıkmaz negatifi görürsün bak bu benım hamıle tablom 38b574 Ovulation charts on FertilityFriend.com ateş 37 hamılelıgın iyi belirtisi bence :)
Yapmicaaaaaaaaaaaaam hıh...
Canım göremedim hamile tablonu, iyi gidiyo şimdilik ama son 3 çok tehlikeli, son gün bile pat diye düşüyo bu namussuz ateş...
Cute lütfen yorum yap...
Peri haklısın kuzum yapmicam, popomun üstüne oturmak istemiyom... Sen ne zaman yapmıştında çıkmamıştı, Cute'a bilgi verelim...
yani sirinem. kiyamam ben sana. artik baski yok. isteyince test yap. ama gec de kalma diyorum. vitaminler lazim ya. bi de senin de canin yandi ya onceknde ;(( bu seferkini korumaya daha erken alman icin demistim.
yani sirinem. kiyamam ben sana. artik baski yok. isteyince test yap. ama gec de kalma diyorum. vitaminler lazim ya. bi de senin de canin yandi ya onceknde ;(( bu seferkini korumaya daha erken alman icin demistim.
günaydın kızlaaaaarrrr
sabah 7,30 da ateşimi ölçtüm 36,6 çıktı ama adet olmamıştım sonra ölçtükten sonra tekrar uyudum uyandığımda wcye gittim adet oldumama saat 10:45di tekrar ateş ölçtüm bu sefer 36.5 çıktı ben şimdi tablo oluşturacağım dimi ayyyyy çok heyecanlandım nasıl olcak bu işler
yxliz eger daha önceden dusuk vb bırsey yasadıysan eger dırek test yap one gore gerekırse doktorun dusugu engelemek ıcın ılac yazabılır sana. pıhtılasma sorunu varsa da ilça veriri. olmadı kan testi yaptır. kanda kesın sonuc alırsın
cnm. hemen ilk sayfaya gore tablonu yap. buraya linki ekle. ne istersen sor cevap veririz.
Ocakta bi kimyasal gebelik yaşadım.7 gün sürdü gebeliğim... Pıhtılaşma falan yok, bugün işlerim çok yoğun kuzum, kana gitmem imkansız gibi...
Kızlar bu bebeklerin yiyecek ekmekleri varsa bu dünyada, kendimi 3. kattan atsam düşmeyecek bebek düşmez!
Bu konuda katiileştim biraz...
ay ben düşük sandım kimyasalsa kesınlıkle sımdı yaprırma beklemen en doğrusu yine ayni şeyi yaşama .
yaaaaaa gerizekalımıyım neyim yapamıyorum ben tabloyu yaaa mail adresimi yazıyorum sonra başka başka sayfa çıkıyoooo
Sen hamilesin bebeğimtest bahane göbüşündeki bebiş şahane
Doğru yoldasın yelizim beklemeye devamm gaza gelme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?