Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cnm. dr.a gebelik istedigini eger ilac verecekse ona gore vermesini soylesen.

Yapcam şimdi test, negatif çıkcak sonrada hepimiz üzülcez

amannn. ne uzulcen kiz. bugun cikmazsa iki gun sonrakinde cikar. be dedim sana gun asiri test

Yaw kızlar ne ateşler gördük, pat diye son gün düştü biliyosunuz...
Ümidim var tmm ama bu ay kullandığım onca ilacın etkisi varsa ateşe
Görüldüğü üzere tutuşmaya başladım...:18:

günaydın ateş 37 olmus deneyimlerime dayanarakj ahmile olma durumun çok yüksek bence ama test yapmak ıcın bekle bencede iki gun daha en azından hamıleysen bile hormon dusukse cıkmaz negatifi görürsün bak bu benım hamıle tablom 38b574 Ovulation charts on FertilityFriend.com ateş 37 hamılelıgın iyi belirtisi bence :)

CAnom yeliz de öğle diyo hele şu sıpayı bir hissediyim kaçırırız bile kızını

canm Allah gönlüne göre versin inş. bebişin sana süpriz yapsın Allah'ın izniyle

canm bnm evet ben neden hiç bişi hissetmiyorum normal mi sadece arada sanki adet olucam sanıyorum öğle sancım var o kadar :18: :44:

Toplantıdan kafamı kaldı kuzum, hem sen gündüzleri arada kayboluyosun ki. Esas ben Periye kızcam, o arazi bugün...

Anne topiklerinde fingirdiyorum canikom

cansın ya aynen öyle hep diyolardı ya yeni ev yeni bebiş diyo Rabbim istedi ve oldu çok şükür . Darısı isteyen herkeze olsun inş. ALLAH ımmmm

bekle kusum bekle ben yaptım ilk negatifi yedim sonra pozitifi gördüm şükür de beklemekten doğurucam şimdi de kese kese diye

429c0e Ovulation charts on FertilityFriend.com dün herifim fingirdeşmeye kalkmasaydı ateş 36.7 olmıcaktı demek ki:)

kuzucum maşallah senin ateşler düşük hali bile yüksek

canm bu işler kısmet işi neler oluyor neler bak az önce haber okudum suavi 62 yaşında baba olmuş karısı göğüs kanserinden alınmış tek göğsü dr.lar çocuk imkansız demiş 8,5 aylık bebişleri var Allah ol desin gerisi hikaye ama yine de için rahat etsin istiyosan başka dr. a görün anlat durumu

cnm. dr.a gebelik istedigini eger ilac verecekse ona gore vermesini soylesen.

amannn. ne uzulcen kiz. bugun cikmazsa iki gun sonrakinde cikar. be dedim sana gun asiri test
Yapmicaaaaaaaaaaaaam hıh...

Canım göremedim hamile tablonu, iyi gidiyo şimdilik ama son 3 çok tehlikeli, son gün bile pat diye düşüyo bu namussuz ateş...

Yapmicaaaaaaaaaaaaam hıh...

Canım göremedim hamile tablonu, iyi gidiyo şimdilik ama son 3 çok tehlikeli, son gün bile pat diye düşüyo bu namussuz ateş...

taam annem yapma. ben de yorum yapmicammmmmmm.
buarada benim de ates dpo11 de 37 olmustu ve idrarda poztlitifti. bu sadece ek bilgi sana cnm.

bu lanet şehirde adam gibi doktor yok kızlar...iki tane hastane var..al birini vur ötekine...çevre illere gitmek lazım ya da ankaraya gidicem...şimdi antiseptik biraz rahatlattı. okulda 4 tane bayan öğretmende de var. düşünün halimi. enfeksiyon tuvaletlerden geçiyor. zaten bakteri çıktı idrarımdan. geçen gün de odamda koltuğumda fare pislikleri vardı. bütün gün ağladım sinirden. zaten ben temizlik manyağının tekiyim. sürekli kolonyalar vs..sürekli elimi yıkıyorum. az önce eşimi aradım onun idrarı da yanıyormuş...erkeklerde genelde olmaz ama eşime de bulaştı sanki...oysa önlem olsun diye doktor ona da tedavi uygulamıştı. akşam acile gidip tahlil yaptırcaz.

burda çocuk düşünüyorum dediğinizde zaten bu halde olmaz diyorlar, bir önceki ay da güldü doktor daha olmamış şey için ne kaygılanıyosun diye...o an canım yanmıyo olsa bi tane geçiresim geliyo...sonra da hekime yönelik şiddet!!!

cnm. herkes de ayni seyler olmak zorunda degil. kan yada leke yoksa oh misss. korkma sıkılma. tadini cikar canim.

Cute lütfen yorum yap...
Peri haklısın kuzum yapmicam, popomun üstüne oturmak istemiyom... Sen ne zaman yapmıştında çıkmamıştı, Cute'a bilgi verelim...

Cute lütfen yorum yap...
Peri haklısın kuzum yapmicam, popomun üstüne oturmak istemiyom... Sen ne zaman yapmıştında çıkmamıştı, Cute'a bilgi verelim...

yani sirinem. kiyamam ben sana. artik baski yok. isteyince test yap. ama gec de kalma diyorum. vitaminler lazim ya. bi de senin de canin yandi ya onceknde ;(( bu seferkini korumaya daha erken alman icin demistim.

Periiii,
Bu bebek işi üniversite işine benziyo. Gircez diye bi yerimiz yırtıldı zamanında girince eyvah nasıl bitcek dedik.
Hamilelikte böyle be kuzum, hamile kalaım diye bi tarafımızı yırtıyoz sonrası daha berbat, geçmiyo günleeeer...!

günaydın kızlaaaaarrrr
sabah 7,30 da ateşimi ölçtüm 36,6 çıktı ama adet olmamıştım sonra ölçtükten sonra tekrar uyudum uyandığımda wcye gittim adet oldum ama saat 10:45di tekrar ateş ölçtüm bu sefer 36.5 çıktı ben şimdi tablo oluşturacağım dimi ayyyyy çok heyecanlandım nasıl olcak bu işler

yani sirinem. kiyamam ben sana. artik baski yok. isteyince test yap. ama gec de kalma diyorum. vitaminler lazim ya. bi de senin de canin yandi ya onceknde ;(( bu seferkini korumaya daha erken alman icin demistim.

Ben seni çok ii anlıyom şeker, negatif çıksada yapcak bişi yok, bunuda çok ii biliyom. Eşim sabah sabah diyo hamilesin sen. Hepimiz bu kadar ümitliyken bırakalım üzülceksekte Pazar üzülelim. Ben dikkat etmeye başladım bile...

yxliz eger daha önceden dusuk vb bırsey yasadıysan eger dırek test yap one gore gerekırse doktorun dusugu engelemek ıcın ılac yazabılır sana. pıhtılasma sorunu varsa da ilça veriri. olmadı kan testi yaptır. kanda kesın sonuc alırsın

cnm. hemen ilk sayfaya gore tablonu yap. buraya linki ekle. ne istersen sor cevap veririz.

Ocakta bi kimyasal gebelik yaşadım.7 gün sürdü gebeliğim... Pıhtılaşma falan yok, bugün işlerim çok yoğun kuzum, kana gitmem imkansız gibi...
Kızlar bu bebeklerin yiyecek ekmekleri varsa bu dünyada, kendimi 3. kattan atsam düşmeyecek bebek düşmez!
Bu konuda katiileştim biraz...

ay ben düşük sandım kimyasalsa kesınlıkle sımdı yaprırma beklemen en doğrusu yine ayni şeyi yaşama .

yaaaaaa gerizekalımıyım neyim yapamıyorum ben tabloyu yaaa mail adresimi yazıyorum sonra başka başka sayfa çıkıyoooo

yok cnm. deme oyle seyler kendine. dene yapamazsan ozelden bana e-mail adresini; regl dongu uzunlugunu; son regl tarihini ki bugun sanirim :) yaz yolla. acarim sana adres.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…