Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yelizzzz.

ben bu isi cozmusum anam. ff 18 e cekti. he he )

Çözdün walla hee, hemde kıpkırmızı kesin çizgi çekmiş...
Benim hakkımda yorumlarını alayım şekerim, azıcık azıcık çişim geliyo, gidiyom toplam 3-4 damla Sol tarafımda ağrı var yaw...

slmeng canim. atesinin istikrari super. hep boyle olsun.

akyuzz canim henuz yumurtlamadin. calisman lazim.

slmeng canim. atesinin istikrari super. hep boyle olsun.

akyuzz canim henuz yumurtlamadin. calisman lazim.

ayy canım inşallah acayip sabırsızım çok merak ediyorum ne olacak diye tabloma bakıyorum umutlanmak istiyorum ama geçen ayı düşündüğüm zaman çok sevinme diyorum o zamanda böyle olmuştu güzel gitti gitti son gün süründü hayırlısı artık

Yaw kızlar ne ateşler gördük, pat diye son gün düştü biliyosunuz...
Ümidim var tmm ama bu ay kullandığım onca ilacın etkisi varsa ateşe
Görüldüğü üzere tutuşmaya başladım...:18:

bişey sorucam ben ateşimi her sabah 6-8 arası değilde 5 de ölçüyorum ama her sabah aynı saatte farkedermi?
günaydın farketmez canım ayni saate olması yeterli birde tavsiyem eger yapmıyorsan akıntıları akıntılarını da kontrol et gun içinde ve not al.

kızlar çıldırcam...geçen ay idrar yolu enf geçirdim tam yumurtlama dönemimde...antibiyotikler falan derken geçti çok şükür..şimdi yine yanmam başladı ve yumurtlamama az kaldı kafayı yicemmmmmmm...doktor idrar yolu enf spermleri öldürdüğü için çocuk olmaz, olsa da genelde vücut atar demişti..zaten ben şu bebek yapmaya başladığımdan beri her yumurtlamada hastalanıyorum. bir önceki ay da 39 ateşle yattım 3 gün..iğneler antibiyotikler serumlar.......şimdi idrar antiseptiği aldım bi tane...napıcam kızlar yardım edin. doktora gitsem yine antibiyotik başlar diye düşünüyorum...acaba azcık beklesem mi? çünkü psikolojik olmasından korkuyorum her ay hasta olduğumdan.

Yaw kızlar ne ateşler gördük, pat diye son gün düştü biliyosunuz...
Ümidim var tmm ama bu ay kullandığım onca ilacın etkisi varsa ateşe
Görüldüğü üzere tutuşmaya başladım...:18:

Sen hamilesin bebeğim test bahane göbüşündeki bebiş şahane

Yapcam şimdi test, negatif çıkcak sonrada hepimiz üzülcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…